Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε χαρτί τουαλέτας μέσα στην τουαλέτα. Μύθος η Πραγματικότητα ;

Antiriad

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, mariosnik_ είπε

Edit: Και επειδή διάβασα κάτι σχόλια περί πετσετων σκουπισματος για τον ποπό και άλλα επίμαχα σημεία. Είναι αυτονόητο ότι αυτή η πετσέτα είναι μιας χρήσης, μετά το πρώτο σκούπισμα την βάζεις στην λεκάνη με τις άλλες πετσέτες για τον ποπό ώστε να πλυθεί στο πλυντήριο. Δεν συζητάω καν για πετσέτες με καφέ λεκέδες κρεμασμενες στο μπάνιο, δεν έχει πλυθεί σωστά αυτός που σκουπιστηκε και έχει σοβαρό θέμα υγιεινής.

Επίσης μετά από κάθε χρήση μπιντέ η μπανιέρας για πλύσιμο του ποπου, ψεκασμα με απολυμαντικο στις βρύσες που έπιασες και το τηλέφωνο του ντους. 

Το Παρίσι είναι από τις πιο βρώμικες πόλεις της Ευρώπης καθώς και πιο βρώμικο από την Αθήνα, όλες οι άλλες πόλεις της Γαλλίας είναι εξαιρετικά καθαρές εκτός του Παρισιού. Δεν τα λέω εγώ, μου το έχουνε πει Γάλλοι που ήρθαν εδώ για διακοπές και είχαν εντυπωσιαστει από την καθαριότητα της Αθήνας. 

Βρε συ αν τα κανεις ολα αυτα καθε φορα που πας τουαλετα δεν θα σε φτανουν 2 ωρες τη μερα αλλο που πχ θα θες καμια 50αρια πετσετες αν ειναι μεγαλη η οικογενεια. Οπως εγραψα μια φορα τη μερα μπανιο στα απλυτα το εσωρουχο καθε μερα καθαρο και σκουπισμα με χαρτι το οποιο παει λεκανη στις 1980+ αποχετευσεις οχι πριν γιατι θα βουλωσουν και τελος ενα μωρομαντηλο το οποιο θα παει στο καλαθι διπλα στην τουαλετα. Ουτε πετσετες να λερωνεις καθε μερα ουτε να κανεις μια ωρα για ολα αυτα δηλαδη εκει που βαζεις χαρτι μετα να πας μπιντε ριξε νερο σκουπισε εκει ποση ωρα τα επιμαχα σημεια μετα καθαρισε βρυσες κτλ θελει παρα πολυ χρονο. Εγω μολις τελειωνω σηκωνομαι ανεβαζω βρακια και αμεσως πλυσιμο χερια καλα και μετα τραβαω καζανακι και τελος. Και μια φορα τη μερα με οινοπνευμα εκει που καθομαστε και χλωρινη 1 φορα τη βδομαδα. Καπως ετσι μενει η τουαλετα καινουργια σαν να την πηρες χθες μετα απο 30 χρονια ουτε πουρι ουτε τιποτα δεν πιανει και ολο το μπανιο γυαλιζει. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 170
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

2 ώρες πριν, SB_1957 είπε

Το μάθαμε το "δείγμα πολιτισμού" με αφορμή τους Ολυμπιακούς Αγώνες  και τον Σηκουάνα!
21ος αιώνας και στο Παρίσι με τις "σοβαρές αποχετεύσεις" που δεν βουλώνουν στέλνουν τα πάντα κατευθείαν στο ποτάμι που διασχίζει την πόλη.

Και δεν συμβαίνει μόνο εκεί, αλλά και σε "πολιτισμένες" χώρες της Ευρώπης!!!

Τουλάχιστον αυτοί το κράτησαν το ποτάμι,δεν το μπαζωσανε όπως εμείς. Σκέψου κ αυτο

Είμαι γύρω στα 24 χρόνια στο ινσομνια ,ομολογώ είναι απτά πιο απολαυστικά topic αυτο

8 λεπτά πριν, Arkin είπε

Βρε συ αν τα κανεις ολα αυτα καθε φορα που πας τουαλετα δεν θα σε φτανουν 2 ωρες τη μερα αλλο που πχ θα θες καμια 50αρια πετσετες αν ειναι μεγαλη η οικογενεια. Οπως εγραψα μια φορα τη μερα μπανιο στα απλυτα το εσωρουχο καθε μερα καθαρο και σκουπισμα με χαρτι το οποιο παει λεκανη στις 1980+ αποχετευσεις οχι πριν γιατι θα βουλωσουν και τελος ενα μωρομαντηλο το οποιο θα παει στο καλαθι διπλα στην τουαλετα. Ουτε πετσετες να λερωνεις καθε μερα ουτε να κανεις μια ωρα για ολα αυτα δηλαδη εκει που βαζεις χαρτι μετα να πας μπιντε ριξε νερο σκουπισε εκει ποση ωρα τα επιμαχα σημεια μετα καθαρισε βρυσες κτλ θελει παρα πολυ χρονο. Εγω μολις τελειωνω σηκωνομαι ανεβαζω βρακια και αμεσως πλυσιμο χερια καλα και μετα τραβαω καζανακι και τελος. Και μια φορα τη μερα με οινοπνευμα εκει που καθομαστε και χλωρινη 1 φορα τη βδομαδα. Καπως ετσι μενει η τουαλετα καινουργια σαν να την πηρες χθες μετα απο 30 χρονια ουτε πουρι ουτε τιποτα δεν πιανει και ολο το μπανιο γυαλιζει. 

Πανέτοιμο σε βρίσκω για να σκηνοθετήσεις την μικρού μήκους ταινία, αγαπητέ μου.:) (εννοείται ότι αστειεύομαι)

• Haha 3

1 λεπτό πριν, Sibyl είπε

Πανέτοιμο σε βρίσκω για να σκηνοθετήσεις την μικρού μήκους ταινία, αγαπητέ μου.:) (εννοείται ότι αστειεύομαι)

Γιατι οχι γιατι οχι καπως ετσι ξεκινανε ολοι τι νομιζεις. 

• Haha 1

εγω απορω πως δεν ειπε κανεις ακομα οτι τα κραταει και τα κανει λιπασμα.

οπως επισης κανεις δεν ειπε για τις τουρκικες τουαλετες.

ακομα περιμενω ποιο χαρτι και ποιο μωρομαντηλο χρησιμοποιει ο καθενας για τον κωλαρακο του.

επισης να ανοιξουμε ξανα το θεμα αν το χαρτι υγειας πρεπει να ειναι over ή  under στο ξεδιπλωμα.

εδω για οποιον δεν το ξερε.εχει και  poll

• Haha 1

54 λεπτά πριν, Arkin είπε

Πλένεσαι ρε παιδί μου όταν πας για το νο2, που πόσες φορές θα πάει κάποιος σε μια μέρα. 1; 2; Αλλιώς λίγο χαρτί, ένα μωρομάντιλο είναι οκ. Το να πλυθείς τοπικά, μερικά λεπτά παίρνει. Απολύμανση κάθε φορά μη τρελαθούμε δε χρειάζεται, αφού θα έχει χρησιμοποιηθεί σαπούνι προφανώς και στο τέλος πλένουμε χέρια και ξεπλένουμε βρύση/τηλέφωνο ντουζ, όπως κάνουμε στο νιπτήρα πχ που πλένουμε τα χέρια, όταν έχουμε πιάσει κάτι βρώμικο. Ένα γρήγορο φρεσκάρισμα στο χώρο οι περισσότεροι κάνουμε καθημερινά έτσι κι αλλιώς και καλύτερο καθάρισμα σε εβδομαδιαία βάση.

• Like 1

η χαρά του κοπρολάγνου αυτό το θέμα.

πάντως ρε παιδιά πως μπορείτε να χρησιμοποιείται μωρομάντηλα; Αφήνουν μια περίεργη αίσθηση. Άσε που γλιστράνε κάπως

10 λεπτά πριν, BadMathematics είπε

@piccolino σήμερα δίνεις ρέστα lol

Είναι που δεν είχα πολλά να κάνω σήμερα κι έχω παρατήσει το tab ανοιχτό οπότε βλέπω τις εξελίξεις.

13 minutes ago, Neptu said:

η χαρά του κοπρολάγνου αυτό το θέμα.

πάντως ρε παιδιά πως μπορείτε να χρησιμοποιείται μωρομάντηλα; Αφήνουν μια περίεργη αίσθηση. Άσε που γλιστράνε κάπως

μπορεις μετα απο αυτο να χρησιμοποιησεις χαρτι υγειας

6 λεπτά πριν, BadMathematics είπε

Εγώ πάντως ψήφησα στο θέμα Α η Β του χαρτιού περιττό να σου πω ότι σήμερα γέλασα πάρα πολύ. Αφού να φανταστείς άνοιξα και σακουλάκι με  φιστίκια αιγίνης και έπεσα επάνω στις φανταστικές λεκιασμένες πετσέτες, jesus δεν περιγράφω άλλο χαχαχαχαχ??????? 

Τι είναι το Α ή Β του χαρτιού; Αυτό για τις πετσέτες όσο τραγικό κι αν ακούγεται και παράλογο, συμβαίνει δυστυχώς. Άμα σε κάθε θέμα πιάνεις και σακουλάκι ξηροκάρπια δε σε βλέπω καλά χεχε...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 minute ago, piccolino said:

Τι είναι το Α ή Β του χαρτιού; Αυτό για τις πετσέτες όσο τραγικό κι αν ακούγεται και παράλογο, συμβαίνει δυστυχώς. Άμα σε κάθε θέμα πιάνεις και σακουλάκι ξηροκάρπια δε σε βλέπω καλά χεχε...

δες το link απο το θεμα που εβαλα

https://www.insomnia.gr/forums/topic/484274-χαρτί-τουαλέτας-η-αιώνια-διαφωνία-over-ή-under/

δευτερο κωλο τοπικ

Επεξ/σία από poulinos

Να πούμε και κάτι να γελάσουμε. Στρατό είχαμε ένα παιδί που δεν μπορούσε να κάτσει σαν τον πετεινό να ενεργηθει στις τουρκικές τουαλέτες και πάντα κρεμαγε ρούχα και καθόταν κανονικά. Το μισό πόδι έξω από την πόρτα έτσι τα πέρναγε από κάτω. 

5 λεπτά πριν, poulinos είπε

δες το link απο το θεμα που εβαλα

https://www.insomnia.gr/forums/topic/484274-χαρτί-τουαλέτας-η-αιώνια-διαφωνία-over-ή-under/

δευτερο κωλο τοπικ

Α, μάλιστα. Αυτό δε με έχει προβληματίσει ποτέ.

1 λεπτό πριν, BadMathematics είπε

Το τραγικό δεν είναι αυτό αλλά τόσες σελίδες είσαστε εκτός θέματος χαχαχα 

Είναι προέκταση του θέματος. Πότε έμεινε θέμα στο θέμα του ακριβώς, στο insomnia;

• Like 1

τελικά εγώ δεν έχω καταλάβει (ίσως το έγραψε κάποιος αλλά χάθηκε). το χαρτί γιατί δημιουργεί πρόβλημα; Κολλάει στις σωληνώσεις; Το χαρτί δε διαλύεται; Δε λέμε να ρίξεις άλλα πράγματα μέσα. Μόνο χαρτί.

24 λεπτά πριν, Arkin είπε

Να πούμε και κάτι να γελάσουμε. Στρατό είχαμε ένα παιδί που δεν μπορούσε να κάτσει σαν τον πετεινό να ενεργηθει στις τουρκικές τουαλέτες και πάντα κρεμαγε ρούχα και καθόταν κανονικά. Το μισό πόδι έξω από την πόρτα έτσι τα πέρναγε από κάτω. 

Δεν το κατάλαβα επακριβώς αλλά δεν θα ζητήσω διευκρινίσεις.:lol:

• Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...