SV1EOD Δημοσ. 16 Αυγούστου Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 7 λεπτά πριν, poulinos είπε Καλό αυτό που έβαλες, αυτό βρήκα και εγώ στην αρχή αλλά έψαχνα αυτό που τελικά έβαλα. Το τέλειο συμπλήρωμα στα παραπάνω βιντεάκια είναι η τελική σκηνή με το αυτοκίνητο: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
piccolino Δημοσ. 16 Αυγούστου Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2 λεπτά πριν, SV1EOD είπε Δεν θυμάμαι να έχω δει ποτέ πετσέτα με καφέ λεκέδες σε κανένα μπάνιο σε σπίτια που να έχω πάει επίσκεψη. Και όσο προσπαθώ να θυμηθώ δεν θυμάμαι και κανένα να είχε μπιντέ εκτός από το δικό μου προφανώς. Αυτή την εικόνα που έχεις δημιουργήσει στην φαντασία σου(κατά την γνώμη μου) με τις πετσέτες με τους καφέ λεκέδες βγάλτην από συζήτηση επειδή είναι αποκύημα της φαντασίας σου για να καταλήξεις στο συμπέρασμα που βολεύει τον συλλογισμό σου. Αν ο άλλος δεν το έχει με την καθαριότητα για να το θέσω ευγενικά δεν έχει σημασία αν έχει στην τουαλέτα του χαρτί ή χαρτί και υγρομάντηλα ή χαρτί και υγρομάντηλα και μπιντέ. Στην τουαλέτα του θα σιχαθείς να μπεις ούτως ή άλλως. Το ότι δεν έχεις δει εσύ, δε σημαίνει οτι δε γίνεται. Το έχω δει δυστυχώς σε αρκετά μπάνια και στις περισσότερες περιπτώσεις από άτομα που βρίσκαν σιχαμερό το καλαθάκι. Επίσης δεν είναι απαραίτητη η ύπαρξη μπιντέ. Υπάρχει μπανιέρα και ντουζ. Λίγο πιο άβολα αφού πρέπει να βγάλεις κάποια ρούχα, αλλά τη δουλειά τους την κάνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Αυγούστου Share Δημοσ. 16 Αυγούστου Αν για ένα χέσιμο πρέπει να κάνουμε ολοκληρο ντους σε ξένο σπίτι.............καλύτερα να κουμπώσουμε κανά ιμόντιουμ!! 2 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hamurabi Δημοσ. 16 Αυγούστου Share Δημοσ. 16 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, Broli007 είπε Ακριβώς το ότι τα πετάμε εκεί που πρέπει είναι δείγμα πολιτισμού και όχι το ανάποδο, που δημιουργεί προβλήματα, και να πρέπει να έρχεται ο υδραυλικός να ασχολείται με τις αφοδευσεις του καθενός. Πρέπει να καταλάβεις ότι το "τα πετάμε εκεί που πρέπει" το "πρέπει" σου έχει οριστεί απτο ότι οι αποχετεύσεις σου είναι για πεταμα. Ο Ευρωπαίος που έχει σοβαρές αποχετεύσεις οι οποίες δεν βουλώνουν , έχει το δικό του "πρέπει" εκεί. Το ότι λοιπόν οι αποχετεύσεις μας είναι χάλια κ αναγκαζόμαστε κ τα πετάμε σε κάδο για να μη φωνάζουμε κάθε μέρα υδραυλικούς (πράγμα που στη. Ευρώπη δεν χρειάζεται γιστι έχουν σοβαρές εγκαταστάσεις που δεν βουλώνουν)δεν έχει καμία σχέση με το "δείγμα πολιτισμού" Επεξ/σία 16 Αυγούστου από Hamurabi 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SV1EOD Δημοσ. 16 Αυγούστου Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 14 λεπτά πριν, BadMathematics είπε Πριν χρόνια μια οικογένεια που έμενε έναν όροφο πάνω από εμένα, διαπιστώθηκε ότι έριχνε στην τουαλέτα ότι σας βάζει ο νους σας. Το αποτέλεσμά ήταν να πλημμυρίσουμε 2 ή 3 διαμέρισμα με ακαθαρσίες. Μας ενημέρωσαν ότι βρήκαν από προφυλακτικά , πάνες μωρού, μέχρι και πατάτες!!!! 250 ευρώ ζημιά. Είχαν έρθει απο την Αμερική βλέπετε που τα πετάνε όλα στις λεκάνες. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να ρίχνει κάποιος χαρτιά στην τουαλέτα. Αυτό δηλώνει βρωμιά, αδιαφορία, ανοικοκύρευτους ανθρώπους και απολίτιστους. Δεν είναι καλάθι απορριμάτων και δεν έχουμε τις ανάλογες εγκαταστάσεις και υποδομές όπως σε άλλες χώρες. Νομίζω είναι λάθος να χαρακτηρίζεις έτσι ανθρώπους που ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ πως πρέπει να κινηθούν στο συγκεκριμένο ζήτημα επειδή ήρθαν από άλλη χώρα. Αν και οι πατάτες, οι πάνες και τα προφυλακτικά μου προξενούν μεγάλη εντύπωση. Για μέχρι τα χαρτιά ΟΚ εφόσον προβλέπεται(όπως σε άλλες χώρες) ή δοκιμασμένα δεν υπάρχει πρόβλημα σε κάποιες περιπτώσεις κατοικιών στην δική μας. Αν υπάρχει πρόβλημα και ο άλλος αδιαφορεί το πράμα αλλάζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
piccolino Δημοσ. 16 Αυγούστου Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2 λεπτά πριν, phanispal είπε Αφού τα κάνεις όλα αυτά, γιατί κάθεσαι και γράφεις για πετσέτες με καφέ λεκέδες; Καταρχάς, πώς διάολο προκύπτει η πετσέτα με καφέ λεκέδες, μπορείς να μου το εξηγήσεις; Αν κάνει κάποιος μπιντέ, θα τρίψει τον πρωκτό του με πετσέτα; Και αν μείνουν υπολείμματα πάνω στην πετσέτα θα τα αγνοήσει και θα την κρεμάσει για επόμενη χρήση, και μάλιστα θα την αφήσει εκεί ακόμα κι αν έρθει επισκέπτης; Βρώμικες πετσέτες νιπτήρα (που μυρίζουν) έχω συναντήσει όπως είπα και πιο πάνω, αλλά το ότι θα φτάσει κάποιος στο επίπεδο να έχει σκατωμένη πετσέτα κρεμασμένη, ειλικρινά δε θέλω να το σκέφτομαι καν, δηλαδή από πού να το πιάσεις και πού να το αφήσεις. Γίνεται επειδή δε πλένονται όλοι σωστά. Δε θα πλυθούν τόσο όσο χρειάζεται για να καθαριστεί η περιοχή και όταν θα σκουπιστούν, θα μείνει λεκές επάνω. Αλλά με τη λογική πως έχουν "πλυθεί" θεωρούν οτι είναι οκ να χρησιμοποιήσουν ξανά την πετσέτα. Είναι όπως αυτοί που θα περάσουν το χαρτί μια φορά και θα πουν οτι "σκουπίστηκαν". Είναι η ίδια λογική με τη βρώμικη πετσέτα του νιπτήρα που λες. 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αν για ένα χέσιμο πρέπει να κάνουμε ολοκληρο ντους σε ξένο σπίτι.............καλύτερα να κουμπώσουμε κανά ιμόντιουμ!! Η υπερβολή της υπερβολής θα ήταν αυτό. Τα μωρομάντιλα είναι υπέρ αρκετά για χρήση εκτός σπιτιού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hamurabi Δημοσ. 16 Αυγούστου Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 23 λεπτά πριν, BadMathematics είπε Πριν χρόνια μια οικογένεια που έμενε έναν όροφο πάνω από εμένα, διαπιστώθηκε ότι έριχνε στην τουαλέτα ότι σας βάζει ο νους σας. Το αποτέλεσμά ήταν να πλημμυρίσουμε 2 ή 3 διαμέρισμα με ακαθαρσίες. Μας ενημέρωσαν ότι βρήκαν από προφυλακτικά , πάνες μωρού, μέχρι και πατάτες!!!! 250 ευρώ ζημιά. Είχαν έρθει απο την Αμερική βλέπετε που τα πετάνε όλα στις λεκάνες. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να ρίχνει κάποιος χαρτιά στην τουαλέτα. Αυτό δηλώνει βρωμιά, αδιαφορία, ανοικοκύρευτους ανθρώπους και απολίτιστους. Δεν είναι καλάθι απορριμάτων και δεν έχουμε τις ανάλογες εγκαταστάσεις και υποδομές όπως σε άλλες χώρες. Εφόσον οι άνθρωποι είχαν έρθει απτην Αμερική όπου εκεί δεν βουλώνουν kai κάνανε το ίδιο κ εδώ χωρίς να ξέρουν τι ισχύει στο ελλαδισταν δε καταλαβαίνω γιατί τους λες απολίτιστους. Απολίτιστοι είναι οι Έλληνες που ενώ ξέρουν τι ισχύει εδώ πάνε και τα πετάνε μέσα κ τα βουλωνουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hamurabi Δημοσ. 16 Αυγούστου Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 3 λεπτά πριν, piccolino είπε υπερβολή της υπερβολής θα ήταν αυτό. Τα μωρομάντιλα είναι υπέρ αρκετά για χρήση εκτός σπιτιού. Για να μη λέμε λόγια του αέρα,υπάρχει κάποιο βίντεο να δούμε τον τρόπο όσοι δεν ξέρουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
piccolino Δημοσ. 16 Αυγούστου Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 4 λεπτά πριν, SV1EOD είπε Νομίζω είναι λάθος να χαρακτηρίζεις έτσι ανθρώπους που ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ πως πρέπει να κινηθούν στο συγκεκριμένο ζήτημα επειδή ήρθαν από άλλη χώρα. Αν και οι πατάτες, οι πάνες και τα προφυλακτικά μου προξενούν μεγάλη εντύπωση. Για μέχρι τα χαρτιά ΟΚ εφόσον προβλέπεται(όπως σε άλλες χώρες) ή δοκιμασμένα δεν υπάρχει πρόβλημα σε κάποιες περιπτώσεις κατοικιών στην δική μας. Αν υπάρχει πρόβλημα και ο άλλος αδιαφορεί το πράμα αλλάζει. Αν δεν έχουν ενημερωθεί από την αρχή και δημιουργηθεί πρόβλημα, οκ δε μπορείς να τους κατηγορήσεις, αρκεί να σταματήσουν μετά. Για ότι πετάνε στην τουαλέτα πολλές φορές απορώ πώς χωράνε και περνάνε από τη λεκάνη...πχ πάνες... 1 λεπτό πριν, Hamurabi είπε Για να μη λέμε λόγια του αέρα,υπάρχει κάποιο βίντεο να δούμε τον τρόπο όσοι δεν ξέρουμε; Ρε φίλε τι βίντεο; Σκουπίζεσαι μέχρι το ότι χρησιμοποιείς για να σκουπιστείς μείνει καθαρό. Αν δεν είναι καθαρό σημαίνει πως πρέπει να ξανασκουπιστείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SV1EOD Δημοσ. 16 Αυγούστου Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 5 λεπτά πριν, piccolino είπε Το ότι δεν έχεις δει εσύ, δε σημαίνει οτι δε γίνεται. Το έχω δει δυστυχώς σε αρκετά μπάνια και στις περισσότερες περιπτώσεις από άτομα που βρίσκαν σιχαμερό το καλαθάκι. Επίσης δεν είναι απαραίτητη η ύπαρξη μπιντέ. Υπάρχει μπανιέρα και ντουζ. Λίγο πιο άβολα αφού πρέπει να βγάλεις κάποια ρούχα, αλλά τη δουλειά τους την κάνουν. Δεν είναι απαραίτητη η ύπαρξη μπιντέ αλλά στην πράξη αν δεν υπάρχει μπιντές είναι πολύ απίθανο κάποιος να κάνει την διαδικασία που περιγράφεις, θα προτιμήσει το χαρτί με ή χωρίς υγρομάντηλο και ας του μείνουν υπολείματα. Από το να το έχεις δει εσύ σε αρκετά μπάνια μέχρι να μην το έχω δει εγώ ποτέ υπάρχει απόσταση. Εκτίμηση μου είναι ότι είναι εφεύρεση σου για να δικαιολογήσεις το σκεπτικό σου και τίποτα παραπάνω. Προφανώς δεν ισχυρίζομαι ότι δεν έχει συμβεί ποτέ και πουθενά. Άλλο αυτό και άλλο να το έχεις δει μόνο εσύ και μάλιστα σε αρκετά μπάνια και να έχεις μάθει και τις προτιμήσεις των κατοίκων του σπιτιού που με βάση τον ισχυρισμό σου βρίσκουν σιχαμερό το καλαθάκι. Προσωπικά σε τέτοια σκ@τ@συζήτηση είναι η δεύτερη φορά στην ζωή μου που συμμετέχω και είμαι ηλικιακά είμαι 50+(προφανώς σχετικές συζητήσεις με την σύζυγο δεν μετράνε). Πως εσύ έχεις ανοίξει συζήτηση στα σπίτια που πας επισκέψεις για τις προτιμήσεις αυτών που ζούνε στα σπίτια αυτά είναι κάτι ανεξήγητο εφόσον είναι αλήθεια που δεν είναι. Για αυτό σου ξαναλέω ότι όλα αυτά που λες και περιγράφεις, στην έκταση που τα περιγράφεις τουλάχιστον, είναι στο μυαλό σου μέσα και μόνο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hamurabi Δημοσ. 16 Αυγούστου Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 9 λεπτά πριν, piccolino είπε Ρε φίλε τι βίντεο; Σκουπίζεσαι μέχρι το ότι χρησιμοποιείς για να σκουπιστείς μείνει καθαρό. Αν δεν είναι καθαρό σημαίνει πως πρέπει να ξανασκουπιστείς. Και αν πάθεις αυτό που σκουπίζεσαι κ δε τελειώνει με τίποτα το θέμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
piccolino Δημοσ. 16 Αυγούστου Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, SV1EOD είπε Δεν είναι απαραίτητη η ύπαρξη μπιντέ αλλά στην πράξη αν δεν υπάρχει μπιντές είναι πολύ απίθανο κάποιος να κάνει την διαδικασία που περιγράφεις, θα προτιμήσει το χαρτί με ή χωρίς υγρομάντηλο και ας του μείνουν υπολείματα. Από το να το έχεις δει εσύ σε αρκετά μπάνια μέχρι να μην το έχω δει εγώ ποτέ υπάρχει απόσταση. Εκτίμηση μου είναι ότι είναι εφεύρεση σου για να δικαιολογήσεις το σκεπτικό σου και τίποτα παραπάνω. Προφανώς δεν ισχυρίζομαι ότι δεν έχει συμβεί ποτέ και πουθενά. Άλλο αυτό και άλλο να το έχεις δει μόνο εσύ και μάλιστα σε αρκετά μπάνια και να έχεις μάθει και τις προτιμήσεις των κατοίκων του σπιτιού που με βάση τον ισχυρισμό σου βρίσκουν σιχαμερό το καλαθάκι. Προσωπικά σε τέτοια σκ@τ@συζήτηση είναι η δεύτερη φορά στην ζωή μου που συμμετέχω και είμαι ηλικιακά είμαι 50+(προφανώς σχετικές συζητήσεις με την σύζυγο δεν μετράνε). Πως εσύ έχεις ανοίξει συζήτηση στα σπίτια που πας επισκέψεις για τις προτιμήσεις αυτών που ζούνε στα σπίτια αυτά είναι κάτι ανεξήγητο εφόσον είναι αλήθεια που δεν είναι. Για αυτό σου ξαναλέω ότι όλα αυτά που λες και περιγράφεις, στην έκταση που τα περιγράφεις τουλάχιστον, είναι στο μυαλό σου μέσα και μόνο. Πες μας τι άλλο δεν έχεις ξαναδεί, να ξέρουμε τι άλλο δε συμβαίνει. Δεν έχω συζητήσει τις προτιμήσεις στο θέμα με όλους σε όσων τα σπίτια έχω πάει, αλλά όπως εδώ άνοιξε τέτοιο θέμα, έχει τύχει να ανοίξει παρόμοια συζήτηση και αλλού. Ή είναι θέμα που συζητιέται αποκλειστικά στο insomnia; Επίσης, λόγω δουλειάς έχω μπει σε πάρα πολλά σπίτια και σε όσο περισσότερα σπίτια μπαίνεις τόσα περισσότερα πράγματα βγαίνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 16 Αυγούστου Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 4 minutes ago, Hamurabi said: Και αν πάθεις αυτό που σκουπίζεσαι κ δε τελειώνει με τίποτα το θέμα; 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 16 Αυγούστου Share Δημοσ. 16 Αυγούστου Tι πετσετες και πρασινα αλογα λετε μερικοι βρε παιδια? Μια χαρα ειναι το χαρτι και στο τελος ενα μωρομαντηλο και τελος αστραφτει το κωλαρακι. Και εννοειται καθημερινο μπανιο χειμωνα καλοκαιρι γιατι εχει κατι ανθρωπους κανουν μια στο τοσο και βαζουν και 1 κιλο κολονια για να το κρυψουν. Το χαρτι και εγω το πεταω τουαλετα παντως εδω και μια 10ετια απο οταν μας εκαναν το βιολογικο γιατι πριν αδειαζαμε βοθρο καθε μηνα πηγαιναν τα 50αρια βολιδα και μαυρα εννοειται. Οποτε τωρα πανε ολα βιολογικο και τελος. Μωρομαντιλα στο καλαθακι αυτα καλυτερα οχι στη λεκανη. Αυτο ελειπε παντως καθε φορα που παμε τουαλετα να καθομαστε με τα παντελονια κατω και να καθομαστε στον μπιντε να πλυνουμε τον κωλο μας. Μπανακι καθε πρωι χειμωνα καλοκαιρι και τελος. Αυτο με την πετσετα δεν μπορω να φανταστω ποσο ανθυγιεινο ειναι και ποσο μεγαλη εστια μικροβιων. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 16 Αυγούστου Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 27 minutes ago, SV1EOD said: Καλό αυτό που έβαλες, αυτό βρήκα και εγώ στην αρχή αλλά έψαχνα αυτό που τελικά έβαλα. Το τέλειο συμπλήρωμα στα παραπάνω βιντεάκια είναι η τελική σκηνή με το αυτοκίνητο: lol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις