Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 minutes ago, tasanton said:

Επειδή τυχαίνει να δουλεύω με εταιρείες και projects που -μεταξύ άλλων- περιλαμβάνουν και  συμμόρφωση εφαρμογών σε GDPR, μπορώ να σας πω πως (υποτίθεται ότι) τέτοια fouls δεν είναι ανεκτά, ούτε σε επίπεδο συστήματος ούτε και σε επίπεδο χειρισμού.

Τουλάχιστον έτσι λένε οι εταιρείες. Αν τώρα ο τελικός πελάτης λέει "ντάξει δεν έγινε και κάτι", αυτό είναι άλλο.

Όταν λέω "ξεχεσέ τους" δεν εννοώ προφανώς να φωνάζεις σε έναν υπαλληλάκο του call center, αλλά όμορφα και εμπεριστατωμένα να υποδείξεις στην εταιρεία το foul, ιδανικά γραπτώς με στοιχεία. Χάρη τους κάνεις στην τελική για να βρουν "τυφλά" σημεία στη διαδικασία τους.

σιγουρα ειναι φαουλ το πιστευω αυτο. ομορφα εννοειται μπορεις να το πεις.μια υποδειξη ειναι παντα καλοδεχουμενη απλα με ευγενικο τροπο.το λεω κιολας γιατι πολλα ατομα λενε παρε το support και ξεχεσε το.και δυστυχως εχω περασει απο support.ευτυχως για πολυ μικρο χρονικο διαστημα.και σε πιο καλες εποχες. και τα ακουει ο υπαλληλος...

υπαρχει παντως μεγαλη περιπτωση να ειναι απλα τυπογραφικο λαθος. ετσι και σου πω παρομοια περιπτωση που μου ετυχε θα μου πεις : επρεπε να παιξεις λοττο.οχι απλα one in a million αλλα one in a billion.και το λαθος ηταν του καταναλωτη

• Like 1
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επίσης, δεν είμαι πελάτης της εταιρείας για να ασχοληθώ παραπάνω. Μια επιβεβαίωση ήθελα ότι δεν έχω κάποια δουλειά μαζί τους και, αφού την πήρα, δεν μπορώ να πω ότι με ενδιαφέρει τι κάνει η εταιρεία σωστά/στραβά.

Αλλά με το ότι αξίζει να ασχοληθείς παραπάνω, να επιμείνεις και να ενημερώσεις σε περιπτώσεις εταιρειών με τις οποίες συνεργάζεσαι κλπ, συμφωνώ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 16/08/2024 at 22:58, tasanton said:

Μπορεί επίσης να ξανασκεφτείς ότι μου είπες να σοβαρευτώ, όταν έγραψα ότι μάλλον αυτό συνέβη.

Δεν γράφω ό,τι μου κατέβει, μου έχει συμβεί κι εμένα.

Σε κάθε περίπτωση, foul από τη Eurolife καθώς απέκτησε ο φίλος πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα άλλου. Αυτό υπο το GDPR σηκώνει ενέργειες.

επισης στο γραφω για να γελασεις να δεις το One in a million.

δουλευω σε μια χ εταιρεια με εδρα ας πουμε λερνομαν.πολλες φορες παω σε μια αλλη εταιρεια που εχουμε εκει ενα μικρο χωρο που τον νοικιαζουμε.καποια στιγμη με παιρνουν τηλεφωνο απο εκει και μου λενε. εισαστε πχ ο αλεξανδρας παπασταματιου .του λεω ναι.μου λενε υπαρχει ενα δεμα για εσας.λεω οκ θα περασω να το παρω.σκεφτομαι και λεω ποιος αφησε δεμα για μενα και αντι να το στειλει στην εδρα το εστειλε εκει που απλα νοικιαζουμε ενα χωρο.δεν ειναι καν παραρτημα.δηλαδη δεν πολυ κολλαγε να αφησουν κατι εκει.παω εκει μου δινουν το δεμα κοιταω πανω βλεπω αλεξανδρος παπασταματιου. λεω wtf.το ανοιγω και βλεπω μεσα (απο ebay αν θυμαμαι καλα) κατι αρκουδακια απο το among us.λεω δεν το παραγγειλα σιγουρα εγω.οπως βλεπω το φακελο πεφτει το ματι στο κινητο .δεν ειναι το δικο μου.το παιρνω τηλεφωνο.λεω εισαστε ο αλεξανδρος παπασταματιου? μου λεει ναι, ποιος ειναι.του λεω αλεξανδρος παπασταματιου και εγω.ηρθε ενα δεμα σε εμενα αντι για εσας.συναντιομαστε με τον τυπο.το παραξενο ξερεις ποιο ηταν .ο τυπος δεν δουλευε στο κτιριο που νοικιαζαμε αλλα δουλευε 2 κτιρια πιο περα.ομως αντι στην διευθυνση να γραφει πχ πινδου 104 εγραψε πινδου 100 και πηγε στο χωρο που νοικιαζουμε που ετυχε να με ξερουν. απλα One in a million

On 17/08/2024 at 04:07, Panagiotis5 said:

Επίσης, δεν είμαι πελάτης της εταιρείας για να ασχοληθώ παραπάνω. Μια επιβεβαίωση ήθελα ότι δεν έχω κάποια δουλειά μαζί τους και, αφού την πήρα, δεν μπορώ να πω ότι με ενδιαφέρει τι κάνει η εταιρεία σωστά/στραβά.

Αλλά με το ότι αξίζει να ασχοληθείς παραπάνω, να επιμείνεις και να ενημερώσεις σε περιπτώσεις εταιρειών με τις οποίες συνεργάζεσαι κλπ, συμφωνώ.

εννοειται οτι αν εχει γινει ενα λαθος και πεσει στην υποληψη σου καλο ειναι να το αναφερεις.

Δημοσ.
2 minutes ago, tasanton said:

Στη θέση σου θα είχα παίξει lotto εκείνη την αποφράδα μέρα 

:)

αστο ηταν One in a million.δεν ηταν οτι ειχαμε ιδιο ονομα.ειναι οτι ο τυπος καταφερε να βαλει αλλη διεθυνση που ετυχε εκει να με ξερουν επειδη παμε που και που. αλλιως παιζει να το ειχε χασει.οχι οτι ηταν κατι αξιας. αλλα οταν τον πηρα και του λεει αν εισαι ο ταδε και μου λεει ναι, εσυ ποιος εισαι και του λεω το ιδιο ονοματεπωνυμο πρεπει ο τυπος να εμεινε παγωτο.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...