Witcher1st Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου Ειχαν προσπαθησει να μου παραβιασουν το αμαξι, αλλα δεν τα καταφεραν και η κλειδαρια ειναι σπασμενη, δε μπαινει δλδ κλειδι μεσα. Το εχω αφησει ετσι, χωρις να το φτιαξω εδω και καιρο. Ειναι πιο ευκολο καποιος να παραβιασει την κλειδαρια τωρα που ειναι σπασμενη ή πιο δυσκολο; Αν και ξερω οτι εαν θελουν να μπουν στο αμαξι, υπαρχουν και αλλοι τροποι, κυριως να σπανε τα μικρα τζαμια πισω. Απλα να λυθει η απορια.
Black Demis Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου ανάλογα με την κλειδαρια.... σε γενικές γραμμές ανάλογα σε τι βαθμό την έχουν καταστρέψει σε καποιες περιπτώσεις ειναι έτοιμη και με ένα Τσικ ο άλλος θα ανοίξει και στης άλλες περιπτώσεις την σπάνε τοσο πολυ που απλα δεν μπορει κανεις να την ανοίξει
Witcher1st Δημοσ. 15 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 14 hours ago, Black Demis said: ανάλογα με την κλειδαρια.... σε γενικές γραμμές ανάλογα σε τι βαθμό την έχουν καταστρέψει σε καποιες περιπτώσεις ειναι έτοιμη και με ένα Τσικ ο άλλος θα ανοίξει και στης άλλες περιπτώσεις την σπάνε τοσο πολυ που απλα δεν μπορει κανεις να την ανοίξει Φανταζομαι για να την παρατησαν και να εφυγαν, ειναι δυσκολο να παραβιαστει; Μπορω να το καταλαβω με καποιον τροπο; Κλειδι δε μπαινει καθολου μεσα.
Black Demis Δημοσ. 15 Αυγούστου Δημοσ. 15 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 8 minutes ago, Witcher1st said: Φανταζομαι για να την παρατησαν και να εφυγαν, ειναι δυσκολο να παραβιαστει; Μπορω να το καταλαβω με καποιον τροπο; Κλειδι δε μπαινει καθολου μεσα. Η δεν είχαν χρόνο η κάποιος τους ενόχλησε, σηνιθος δεν μπαίνουν καν στον κόπο παραβίασης έρχονται με έτοιμο εγκέφαλο και trasponders και μέσα σε 2 λεπτά κάνει φτερά το αμάξι, η αν θέλουν κάτι να πάρουν από μέσα απλά σπάνε παράθυρο Σε εσένα απλά θα ήταν τπτ παιδάκια που έκαναν εξάσκηση το μελλοντικό τους επάγγελμα Επεξ/σία 15 Αυγούστου από Black Demis
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Αυγούστου Δημοσ. 15 Αυγούστου 14 ώρες πριν, Witcher1st είπε Ειχαν προσπαθησει να μου παραβιασουν το αμαξι, αλλα δεν τα καταφεραν και η κλειδαρια ειναι σπασμενη, δε μπαινει δλδ κλειδι μεσα. Το εχω αφησει ετσι, χωρις να το φτιαξω εδω και καιρο. Ειναι πιο ευκολο καποιος να παραβιασει την κλειδαρια τωρα που ειναι σπασμενη ή πιο δυσκολο; Αν και ξερω οτι εαν θελουν να μπουν στο αμαξι, υπαρχουν και αλλοι τροποι, κυριως να σπανε τα μικρα τζαμια πισω. Απλα να λυθει η απορια. και ο λόγος που δεν το φτιάχνεις είναι............ 1
meletis_m Δημοσ. 15 Αυγούστου Δημοσ. 15 Αυγούστου Ερώτηση σε όσους έχει δώσει σημάδια και θέλει αλλαγή οι επαφές διακόπτη θα χρειαστεί και νέο κλειδί έπειτα ; Θέλει κατευθείαν σε κλειδαρά ή και ηλεκτρολόγος μπορεί να σε εξυπηρετήσει ;
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Αυγούστου Δημοσ. 15 Αυγούστου 17 λεπτά πριν, meletis_m είπε Ερώτηση σε όσους έχει δώσει σημάδια και θέλει αλλαγή οι επαφές διακόπτη θα χρειαστεί και νέο κλειδί έπειτα ; Θέλει κατευθείαν σε κλειδαρά ή και ηλεκτρολόγος μπορεί να σε εξυπηρετήσει ; Ξέρω ότι ειναι σαν βαρελάκι και ξεχωριστό ανταλλακτικό απο την κλειδαριά. https://www.tsasisparts.gr/index.php?route=product/product&path=322&product_id=814 Αν στα πιο καινούργια τα έχουν όλα μαζί......................
meletis_m Δημοσ. 15 Αυγούστου Δημοσ. 15 Αυγούστου 45 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ξέρω ότι ειναι σαν βαρελάκι και ξεχωριστό ανταλλακτικό απο την κλειδαριά. https://www.tsasisparts.gr/index.php?route=product/product&path=322&product_id=814 Αν στα πιο καινούργια τα έχουν όλα μαζί...................... Opel Corsa αφορά 20 ετιας. Εννοείται ότι δε έχω πολλά κλειδιά μαζί για βάρος . Ήρθε η ώρα του , κολλάει όταν το σβήνεις . Και έλυσα το καντράν για αλλαγή φωτισμού κάηκαν , αλλά αυτό δε το γνωρίζω . Από εβδομάδα θα το κοιτάξω εάν βρω και κάποιον ανοικτά .
Witcher1st Δημοσ. 16 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 11 hours ago, Black Demis said: Η δεν είχαν χρόνο η κάποιος τους ενόχλησε, σηνιθος δεν μπαίνουν καν στον κόπο παραβίασης έρχονται με έτοιμο εγκέφαλο και trasponders και μέσα σε 2 λεπτά κάνει φτερά το αμάξι, η αν θέλουν κάτι να πάρουν από μέσα απλά σπάνε παράθυρο Σε εσένα απλά θα ήταν τπτ παιδάκια που έκαναν εξάσκηση το μελλοντικό τους επάγγελμα Καινουριο αμαξι ηταν 2 μηνων. Για μπανιο ειχαμε παει, δεν ειχα αφησει κατι μεσα, απ'οτι θυμαμαι. Αν και σε σχολια ειχα διαβασει οτι κλεβουν στη συγκεκριμενη περιοχη.. Οπως και σε πολλες παραλιες απομερες που αφηνεις το αμαξι μακρια και πας με τα ποδια. 11 hours ago, Ukforthemoment said: και ο λόγος που δεν το φτιάχνεις είναι............ Περασε ο καιρος και το αφησα.. Απ'οτι ρωτησα πρεπει να βαφτει και ολη η πορτα, οποτε και λεφτα θα φυγουν και δεν θα εχω αμαξι για ημερες.. Το ρισκο ειναι οτι δεν υπαρχει αλλη κλειδαρια και αν παθει τιποτα το κοντρολ, δε θα μπορω να το ανοιξω! Αν και εχω μπαταριες στο πορτοφολι.
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Αυγούστου Δημοσ. 16 Αυγούστου 2 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Καινουριο αμαξι ηταν 2 μηνων. Για μπανιο ειχαμε παει, δεν ειχα αφησει κατι μεσα, απ'οτι θυμαμαι. Αν και σε σχολια ειχα διαβασει οτι κλεβουν στη συγκεκριμενη περιοχη.. Οπως και σε πολλες παραλιες απομερες που αφηνεις το αμαξι μακρια και πας με τα ποδια. Περασε ο καιρος και το αφησα.. Απ'οτι ρωτησα πρεπει να βαφτει και ολη η πορτα, οποτε και λεφτα θα φυγουν και δεν θα εχω αμαξι για ημερες.. Το ρισκο ειναι οτι δεν υπαρχει αλλη κλειδαρια και αν παθει τιποτα το κοντρολ, δε θα μπορω να το ανοιξω! Αν και εχω μπαταριες στο πορτοφολι. Δεν καταλαβαίνω γιατί να βαφτεί η πόρτα αν η ζημιά ειναι μόνο στην κλειδαριά.Και στο τέλος τέλος μην βάφεις την πόρτα αλλά φτιάξε την κλειδαριά.
Witcher1st Δημοσ. 16 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 19 hours ago, Ukforthemoment said: Δεν καταλαβαίνω γιατί να βαφτεί η πόρτα αν η ζημιά ειναι μόνο στην κλειδαριά.Και στο τέλος τέλος μην βάφεις την πόρτα αλλά φτιάξε την κλειδαριά. Ετσι μου ειχαν πει στην αντιπροσωπεια. Δεν ξερω λεπτομερειες. Τωρα το αφηνω ως εχει, εχουν περασει τα χρονια..
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Αυγούστου Δημοσ. 16 Αυγούστου Μόλις τώρα, Witcher1st είπε Ετσι μου ειχαν πει στην αντιπροσωπεια. Δεν ξερω λεπτομερειες. Τωρα το αφηνω ως εχει, εχουν περασει τα χρονια.. Βγάλε μια φωτό να δούμε την ζημιά.
Witcher1st Δημοσ. 16 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 1 minute ago, Ukforthemoment said: Βγάλε μια φωτό να δούμε την ζημιά. Δεν φαινεται απο φωτογραφια. Και εμενα ο μαστορας μου το ειπε μετα απο ενα χρονο που το ειχα παει για το service. Το ματι τους λεει αμεσως πεφτει πρωτα πανω στις κλειδαριες. Και εγω που το παρατηρω καμια φορα, δε μπορω να καταλαβω κατι. Ισως ενα μικρο βαθουλωμα μεσα απο το χερουλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα