mindreader Δημοσ. 19 Αυγούστου Share Δημοσ. 19 Αυγούστου Δεν ηξερα οτι υπαρχουν και επιλογες air purifier με πλενομενα φιλτρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 19 Αυγούστου Share Δημοσ. 19 Αυγούστου Στις 15/8/2024 στις 8:29 ΠΜ, Gatoskylo8 είπε Εγώ έχω καθαριστή winix zero όμως δεν κάνει και πολλά στο θέμα της μυρωδιάς. Και δεν ζω καν σε περιοχή με καμμένα. Αν εχεις τον απλο (ή ισως και στον pro να συμβαινει αυτο), επιβεβαιωσε οτι εχεις βαλει το φιλτρο ανθρακα που ερχεται σε ξεχωριστη συσκευασια 4 τεμαχιων, το οποιο το αλλαζεις καθε 2-3-4 μηνες. Αν εχεις τον compact, καθε 6 μηνες αλλαγη φιλτρου που περιλαμβανει και του ανθρακα Εχω και ενα γενικο τοπικ εδω, απο αγορα winix zero και winix zero compact για δωματιο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 19 Αυγούστου Share Δημοσ. 19 Αυγούστου (επεξεργασμένο) εγω θα σκεφτομουν αντι να σπαταλησω εκατοντάδες ευρω να παρω εναν καθαριστη αερα και να κανω μια πατεντα. η σκεψη μου εχει ως εξης: αν εχεις μια τρυπα κλιματιστικου, ενα μικρο παραθυρο η εστω την εξαγωγη του απορροφητηρα (αλλα εκει θελει κοψε ραψε) μπορεις να αγοράσεις ενα καλο φιλτρο χεπα και ενα ανεμιστηρα με ενα μικρο τροφοδοτικο και να εχεις μονιμα απο εκει χαμηλη εισαγωγη αερα. θα φιλτραρει τον αερα που μπαινει και δεν θα αφηνει (λογω πιεσης) αερα να μπαινει απο πουθενα αλλου. αλλωστε ο αερας στο σπιτι σου μπαινει απεξω οτι και να κανεις, ειδικα αν μαγειρεψεις που πρεπει να ανοιξεις τον απορροφητηρα και ενα παραθυρο. κολλας πανω και ενα φιλτρο ανθρακα για τη μυρωδια και εισαι πολυ καλα πιστευω. δεν ξερω ποσο πυκνα ειναι αυτα τα φιλτρα, ισως ενα απλο ανεμιστηράκι να μην κανει δουλεια και να θες κατι αρκετα καλυτερο σε παροχη 220. https://www.skroutz.gr/s/27662631/AirRoxy-Exaeristiras-Aeragogon-Arc-Diametrou-150mm-01-051.html κατι τετοιο σε μια τρυπα και ενα πλαισιο απο ξυλο πατεντα για να ταιριαξεις τα φιλτρα στην εισαγωγη εσωτερικα. βάζεις και ενα φιλτρο απεξω σαν αυτο που εχουν οι σκουπες για να κοβει τα πολλα για να μην καταστρεφεις συνεχως τα πολυ πιο ακριβα χεπα. Επεξ/σία 19 Αυγούστου από basilis_k6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SAFEBAR Δημοσ. 19 Αυγούστου Share Δημοσ. 19 Αυγούστου Το Αστεροσκοπείο εκεί κοντά σας κάπου Πεντέλη, δεν δίνει καθημερινές τιμές ρύπων ανά περιοχή; Ίσως κάνα λινκ σε σελίδα τους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Αυγούστου Super Moderators Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 26 minutes ago, SAFEBAR said: Το Αστεροσκοπείο εκεί κοντά σας κάπου Πεντέλη, δεν δίνει καθημερινές τιμές ρύπων ανά περιοχή; Ίσως κάνα λινκ σε σελίδα τους; Latest Conditions in Penteli (meteo.gr) Μόνο μετεωρολογικό σταθμό γνωρίζω ότι έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SAFEBAR Δημοσ. 19 Αυγούστου Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 1 ώρα πριν, Thresh είπε Latest Conditions in Penteli (meteo.gr) Μόνο μετεωρολογικό σταθμό γνωρίζω ότι έχει. Ναι αυτό εννοούσα... Πολύ πιθανόν να κάνουν η να έχουν μετρησεις Δες ίσως και εδώ έχει διάφορες παραμέτρους αν το ψάξεις το μενού https://waqi.info/el/#/c/37.089/22.177/7.9z 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου Σκεφτομαι να αγορασω τη μικρη συσκευη του ικεα. Ειναι αραγε, μια καλη ενδειξη, για τον αερα του χωρου που αναπνεεις, οι μετρησεις που δινει, για Pm2 και VOCs; Οντως παιρνεις μια ιδεα, σε βαθος χρονου, εννοω συγκριτικα με το τι βλεπεις καθε μερα και αναλογα με τις συνθηκες πως αλλαζουν κοντα/γυρω απο το σπιτι σου, οι ενδειξεις αυτες; Εστω για μια προχειρη ιδεα, αν κατι χειροτερευει ή βελτιωνεται στον αερα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου χωρις να ειμαι πνευμονολογος ενα καλο αρθρο ειναι αυτο https://popaganda.gr/life/health/osa-gnorizoyme-gia-tis-epiptoseis-ton-dasikon-pyrkagion-stin-ygeia/ βοηθα στη κατανοηση. Η επιπτωση δεν ειναι στη γειτονια με τα καμμενα αλλα μπορει να φτασει τα 50 χλμ οπως λενε. Εγω αν ειχα τετοια κατασταση μετα απο ενα καλο καθαρισμα του σπιτιου (οδηγιες https://www.iefimerida.gr/ellada/fotia-shino-pos-tha-prostateyteite-apo-ton-kapno) θα εκανα σε ολα τα μελη της οικογενειας μια σπιρομετρυση προλυπτικα (δεν εχει τρελο κοστος ενω το ΕΟΠΠΥ εχει συνεργεια μηνιαια που κανουν δωρεαν σε πολιτες σε διαφορες περιοχες) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
csontheline Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου Αν και προωθούν τους δικούς τους, είναι ένα καλό άρθρο για την κατανόηση των καθαριστών αέρα (η εταιρεία δημιουργήθηκε για να καλύψει την ανάγκη ύπαρξης ενός καλού καθαριστή χωρίς τα μαρκετινίστικα κόλπα). Διάβασε πληροφορίες για να καταλάβεις ότι καθαριστής αέρα = ανεμιστήρας με ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ φίλτρο (στο άρθρο όντως συγκρίνει έναν ανεμιστήρα με καλό φίλτρο κολλημένο με ταινία). https://smartairfilters.com/en/blog/four-steps-to-choosing-the-best-air-purifier/?gclid=CjwKCAiA5Y6eBhAbEiwA_2ZWIUWs0195mySNQf0R5AwP2IxdctyjRBG7hTK0HwwNg0L_-x6xCCxTsRoC1owQAvD_BwE Για αισθητήρα ποιότητας αέρα της προκοπής θα πας στα 250€ και πάνω. Τα υπόλοιπα είναι παιχνίδια (ακόμα και τα ενσωματωμένα των καθαριστών αέρα). Προσωπικά, λόγω του συναγερμού, έχω το LifeQuality Jeweller (μόνο CO2, θερμοκρασία, υγρασία). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα