The_Judas Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 Θα φτιάξω ένα πλήρες σύστημα για έναν φίλο μου με προυπολογισμό μέχρι 1100 ευρώ. Συμφέρει να βάλω 64bit-ο επεξεργαστή AMD64? Γιατί απ'ότι έχω δει οι τιμή του δεν είναι και πολύ υψηλή (socket 754). Υπάρχει κανένα πρόβλημα των 64bit-ων επεξεργαστών με τις 32bit-ες εφαρμογές , και γενικά ποια είναι η συμπεριφορά τους με παλιές εφαρμογές? Από μητρική να πάρω ΚΤ800 ή nforce3 (και από ποιά εταιρία)? Πάντως δεν έχω ακούσει καλά λόγια γενικά για τις nforce. Επίσης από φθηνές κάρτες γραφικών ποια συμφέρει να πάρω (γύρω στα 70 ευρώ) ? Ο υπολογιστής δεν προορίζεται φυσικά για gaming.
Dark_son20 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 to nf3 einai pio overclockable platforma eno to K8T800 einai pio statheri.... provlimata simvatotitas den iparxoun.... ego exw 2 asus K8V (ena aplo doulia 1 deluxe spiti) kai eimai arketa efxaristimenos.... karta grafikon an kai den proorizete gia gaming alla exeis ipsilo proipologismo mporis na pareis mia 9600pro...
The_Judas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 Οι μνήμες του πλαισίου αξίζουν ? http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=18&Nav_Section_Id=18&Catalog_Id=1&Product_Id=143797&Merchant_Id=1&sts_cid=3 Αν όχι τι μάρκες να κοιτάξω ?
The_Judas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 Από τροφοδοτικό τι να προτιμήσω ? Zalman 400W ή Chieftec case με ενσωματωμένο PSU ?
Dark_son20 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 mnimes protimise kati se eponimo Kingston Value efoson apo oti katalavano den pas kai gia overclock den thes kati anotero.... tora trofodotiko...ego exw enermax 470 tis palia siras kai den to alazo mr tpt ....stis markes pou exoun skasei tora den exw kati na sou protino....den to exw psaksei....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.