Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με κάρτα γραφικών απο αγγελια στο insomnia τι μπορω να κανω?

Stalin1917

Προτεινόμενες αναρτήσεις

8 ώρες πριν, geomrk είπε

Πριν λίγο καιρό πήγε να με εξαπατήσει και εμένα ένας με 120+ θετικές όταν στην περιγραφη είχε την 3080 12GB και μου έστειλε την έκδοση με 10GB.Δεν απάνταγε στα μυνήματα ή στις κλήσεις και γενικά ήταν λίγο δυσκοίλιος αλλά με λίγο bullying και τύχη(όλως τυχαίως η διεύθυνση του είναι στο ίδιο στενό με το σπίτι που έχουμε στο εξωχικό οπότε τον ήξερα εν τέλει) την πήρε πίσω

Καλά δεν ντρέπονται θα'θελα να'ξερα; Καταρχάς γιατί να το κάνεις; Βλάκας είναι ο άλλος δε θα δει ότι αγόρασε 12 και του έστειλες 10; Οτι τι; Θα πει ε δε γαμιεται είναι μόνο δύο gb λιγότερα δεν έγινε κάτι;

Σου είπε αν είχε ανάγκη τα χρήματα για κάτι συγκεκριμένο;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, Arkin είπε

Εμπιστευομαι περισσοτερο ατομο με πολλα μηνυματα στο φορουμ παρα καποιον με πολλες αξιολογησεις. Γιατι οι αξιολογησεις μπορει να ειναι fake και φιλων του εχει πολλα τετοια account και μετα τρεχεις και δεν φτανεις. Ενω ενα ενεργο μελος χρονια στο 99.9% θα ειναι αξιοπιστο. 

Κι εγώ αυτό κοίταζα αλλά δυστυχώς ούτε αυτό αποδίδει καλύτερα.Το άτομο που ανέφερα με τις 150+ θετικές ήταν λαλιστατος και μάλιστα με πάρα πολλές δημοσιεύσεις από μέρους του.

Το θέμα είναι να μην βρεθεί σε μια ανάγκη και μπει ο διάολος μέσα του και πει δεν γ@μιέται μια αρνητική αξιολόγηση και τι έγινε;Έχω τόσες θετικές οπότε μπορώ άνετα αν κάνει θέμα να τον χαρακτηρίσω «παράξενο» αφού θα έχω στην πλάτη συναλλαγές με 150+ άτομα που θα πιστοποιούν για το αντίθετο.

Μια καλή μέθοδος είναι να κοιτάς,εκτός από τα προφίλ των ατόμων που είχε συναλλαγές,το είδος.Αν κάποιος έχει 70 θετικές σε συναλλαγές με μικροπράγματα ευτελούς αξίας και ξαφνικά βάλει 4090ti σε τιμή χώμα,τότε πρέπει να είσαι άκρως επιφυλακτικός.

Επεξ/σία από Saggitaro
  • Like 1

Το ζήτημα με τις αξιολογήσεις,νομίζω ότι πάσχει ή εγώ δεν κάνω κάτι καλά. Αν αγοράσεις το οτιδήποτε απο οποιαδήποτε αγγελία και δεν θέλει ο πωλητής να του αφήσεις αξιολόγηση,απλά δεν κλείνει την αγγελία. Διορθώστε με αν κάνω λάθος και μπορώ να αξιολογήσω άτομο που αγόρασα κάτι αλλά δεν μου έδωσε μετά το οκ για να τον αξιολογήσω.

Στις 16/8/2024 στις 4:18 ΜΜ, geomrk είπε

Πριν λίγο καιρό πήγε να με εξαπατήσει και εμένα ένας με 120+ θετικές όταν στην περιγραφη είχε την 3080 12GB και μου έστειλε την έκδοση με 10GB.Δεν απάνταγε στα μυνήματα ή στις κλήσεις και γενικά ήταν λίγο δυσκοίλιος αλλά με λίγο bullying και τύχη(όλως τυχαίως η διεύθυνση του είναι στο ίδιο στενό με το σπίτι που έχουμε στο εξωχικό οπότε τον ήξερα εν τέλει) την πήρε πίσω

Το θέμα εδώ είναι να του γράψεις και την αντίστοιχη κριτική .. πολλές φορές κακοί πωλητές σου βγάζουν το λάδι για κάτι αυτονόητο και πάλι παίρνουν θετική αξιολόγηση ..δεν είπα ότι στις αγοραπωλησίες είναι όλα ιδανικά. Σε ένα άτομο με 100 αξιολογήσεις και όλες 100% θετικές , η λογική όμως λέει ότι όλα πάνε καλά. 

• Like 1

Στις 17/8/2024 στις 4:16 ΜΜ, bbbb είπε

Το ζήτημα με τις αξιολογήσεις,νομίζω ότι πάσχει ή εγώ δεν κάνω κάτι καλά. Αν αγοράσεις το οτιδήποτε απο οποιαδήποτε αγγελία και δεν θέλει ο πωλητής να του αφήσεις αξιολόγηση,απλά δεν κλείνει την αγγελία. Διορθώστε με αν κάνω λάθος και μπορώ να αξιολογήσω άτομο που αγόρασα κάτι αλλά δεν μου έδωσε μετά το οκ για να τον αξιολογήσω.

Σωστά το νομίζεις. Το σύστημα των αξιολογήσεων άλλαξε στο ινσομνια από τότε που έγινε στο φόρουμ μια ολική αλλαγή μαζί με το user interface.

Εντελώς λάθος ο τρόπος που γίνεται η αξιολόγηση γιατί αν δεν δώσει το οκ ο πωλητής δεν θα γίνει ποτέ αξιολόγηση. 

• Like 1

5 minutes ago, panoskatos said:

Σωστά το νομίζεις. Το σύστημα των αξιολογήσεων άλλαξε στο ινσομνια από τότε που έγινε στο φόρουμ μια ολική αλλαγή μαζί με το user interface.

Εντελώς λάθος ο τρόπος που γίνεται η αξιολόγηση γιατί αν δεν δώσει το οκ ο πωλητής δεν θα γίνει ποτέ αξιολόγηση. 

Υποτίθεται ότι ο πωλητής ορίζει τον αγοραστή σαν αγοραστή την στιγμή που θα συμφωνήσουν, πριν συναντηθούν και πριν γίνει πληρωμή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Havik είπε

Υποτίθεται ότι ο πωλητής ορίζει τον αγοραστή σαν αγοραστή την στιγμή που θα συμφωνήσουν, πριν συναντηθούν και πριν γίνει πληρωμή.

Ο πωλητής ορίζει τον αγοραστή από την στιγμή που θα ολοκληρωθεί η συναλλαγή.Από εκεί και πέρα αν ένας πωλητής έχει κοροϊδέψει, εξαπατήσει δεν ήρθε ποτέ στο ραντεβού του κτλ και δεν έγιναν ορθά οι όποιες συναλλαγές ήταν να γίνουν δεν θα το μάθουμε ποτέ. 

Παλιά γινόντουσαν αξιολογήσεις χωρίς να δώσει το οκ ο πωλητής κ έτσι διαβάζαμε για το ποιός είναι ο καθένας και τι έχει κάνει. Τώρα όχι.

Εμένα  πήγε να με κοροϊδέψει πιτσιρικάς με τροφοδοτικό. Ήταν το κουτί σωστό σύμφωνα με αυτό που πούλαγε και μέσα υπήρχε τυλιγμένο ένα αρχαίο που ουδεμία σχέση είχε με αυτό που πούλαγε. Μπορεί να νομίζε ότι δεν θα το ελέγξω, με την απειλή ότι θα τον πλάακωσω στο ξύλο πήγαμε σπίτι του , μίλησα με τον πατέρα του , δεν πίστευε ότι ο υιός του το έκανε επίτηδες, τέλος πάντων πήρα το σωστό τροφοδοτικό. Ο τύπος δεν με δήλωσε ποτέ ως αγοραστή κ εγώ δεν μπορούσα να του κάνω αρνητική, γιατί αρνητική θα του έκανα.

Επεξ/σία από panoskatos

13 minutes ago, panoskatos said:

Ο πωλητής ορίζει τον αγοραστή από την στιγμή που θα ολοκληρωθεί η συναλλαγή.Από εκεί και πέρα αν ένας πωλητής έχει κοροϊδέψει, εξαπατήσει δεν ήρθε ποτέ στο ραντεβού του κτλ και δεν έγιναν ορθά οι όποιες συναλλαγές ήταν να γίνουν δεν θα το μάθουμε ποτέ. 

Παλιά γινόντουσαν αξιολογήσεις χωρίς να δώσει το οκ ο πωλητής κ έτσι διαβάζαμε για το ποιός είναι ο καθένας και τι έχει κάνει. Τώρα όχι.

Εμένα  πήγε να με κοροϊδέψει πιτσιρικάς με τροφοδοτικό. Ήταν το κουτί σωστό σύμφωνα με αυτό που πούλαγε και μέσα υπήρχε τυλιγμένο ένα αρχαίο που ουδεμία σχέση είχε με αυτό που πούλαγε. Μπορεί να νομίζε ότι δεν θα το ελέγξω, με την απειλή ότι θα τον πλάακωσω στο ξύλο πήγαμε σπίτι του , μίλησα με τον πατέρα του , δεν πίστευε ότι ο υιός του το έκανε επίτηδες, τέλος πάντων πήρα το σωστό τροφοδοτικό. Ο τύπος δεν με δήλωσε ποτέ ως αγοραστή κ εγώ δεν μπορούσα να του κάνω αρνητική, γιατί αρνητική θα του έκανα.

Εδώ κάνεις λάθος ή υπάρχει παρανόηση και δεν λειτουργεί σωστά.  από την στιγμή που μιλάτε, τα βρίσκετε σε τιμή κ τρόπο συναλλαγής (ραντεβού μέρος-ώρα, τρόπο αποστολής) κτλ και συμφωνήγται και οι δυο να προχωρήσετε τότε εδώ πρέπει να σε ορίσει σαν αγοραστή, αν δεν το κάνει είναι λάθος.

Μπορεί να ισχυριστεί χίλια δυο, ότι έχει πολλά πράγματα στην ίδια αγγελία, ότι δεν τον ενδιαφέρουν οι αξιολογήσεις καθώς έχει πολλές, wtv , αν το δεχτείς είναι άλλο θέμα.

Τραγικός και ηλίθιος ο μικρός....

• Like 1

• Super Moderators
40 minutes ago, panoskatos said:

Ο τύπος δεν με δήλωσε ποτέ ως αγοραστή κ εγώ δεν μπορούσα να του κάνω αρνητική, γιατί αρνητική θα του έκανα.

Γι' αυτό όπως γράφουμε και στις συμβουλές για τις αγγελιες, αν δεν σας ορίζει, μην το προχωράτε. 

Αν σας ορίσει έχετε δυνατότητα για αξιολόγηση ακόμα κι αν πχ δεν έρθει στο ραντεβού.

"Αγγελίες" και θέματα τύπου "καταγγελίας" - Troubleshooting - Insomnia.gr

Πως αφήνω μια αξιολόγηση σε αγγελία - Ερωταπαντήσεις - Troubleshooting - Insomnia.gr

• Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...