Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με κάρτα γραφικών απο αγγελια στο insomnia τι μπορω να κανω?

Stalin1917

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

37 λεπτά πριν, kostas_anes είπε

Λοιπον επειδη απο αυτα που βλεπω 99% ειναι θεμα καρτας, αν δεν βρεις το δικιο σου και δεν εχει εγγυηση να την αλλαξεις, προσφερομαι να της ριξω μια ματια μπας και φτιαχνεται. Αν ειναι θεμα του ολοκληρωμενου εσωτερικα, κλαφτηνα, αν ειναι θεμα PCB κατα 90% σωνεται.

Υποψιν οτι μεχρι τις 28 εχω αδεια, μετα μπαινω και εξεταστική Σεπτεμβρη οποτε δεν θα εχω χρονο.

Μακαρι να μην χρειαστει παντως μονο που προσφερθηκες εκανα sub sto youtubi

Crashare παλι στο Heaven stress test! Αυτη την φορα χωρις πρασσινη οθονη απλα κολλησε δεν εκανε τιποτα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, kostas_anes είπε

Λοιπον επειδη απο αυτα που βλεπω 99% ειναι θεμα καρτας, αν δεν βρεις το δικιο σου και δεν εχει εγγυηση να την αλλαξεις, προσφερομαι να της ριξω μια ματια μπας και φτιαχνεται. Αν ειναι θεμα του ολοκληρωμενου εσωτερικα, κλαφτηνα, αν ειναι θεμα PCB κατα 90% σωνεται.

Υποψιν οτι μεχρι τις 28 εχω αδεια, μετα μπαινω και εξεταστική Σεπτεμβρη οποτε δεν θα εχω χρονο.

Δοκίμασα το reballing... 3 μήνες επιπλέον ζωή με ένα 50άρικο 😆😆. Ασ'τα δεν συμφέρει 

17 λεπτά πριν, sunnymike72 είπε

Δοκίμασα το reballing... 3 μήνες επιπλέον ζωή με ένα 50άρικο 😆😆. Ασ'τα δεν συμφέρει 

Καταρχάς δεν ξέρω αν θα χρειαστεί reballing, υπάρχουν 1002 πράγματα που μπορεί να φταίνε. Αν δεν την έχω στα χέρια μου δεν μπορώ να πω. Επίσης αν κάποιος σου πήρε κάρτα χαλασμένη και το πρώτο που έκανε ήτανε reball/reflow, εγώ προσωπικά θα τον έλεγα χασάπη, όχι ηλεκτρονικό. 

Reball επίσης ΔΕΝ μπορώ να κάνω γιατί δεν έχω το stencil για την συγκεκριμένη, ούτε ψήνομαι να το βρω (άσε που θα πάρει 1 μήνα και για να έρθει). 

Περί εμπειρίας σου τώρα, να πω ότι από reflow που έχω κάνει ο ίδιος, έχω από hardware που έβγαλε έξτρα μήνες, έως και hardware που έχει βγάλει 6.5 χρόνια και συνεχίζει ακάθεκτο. Το "δεν συμφέρει" είναι εντελώς υποκειμενικό και εξαρτάται από την φύση του προβλήματος. 

Τέλος δεν έχει και κάτι να χάσει, ότι κάνω, το κάνω δωρεάν (μεταφορικά χρεώνουν τον ενδιαφερόμενο), εκτός και αν αναφέρεται κάτι διαφορετικό 😅

2 ώρες πριν, Stalin1917 είπε

Μακαρι να μην χρειαστει παντως μονο που προσφερθηκες εκανα sub sto youtubi

Να 'σαι καλά, αν και προφανώς και δεν το κάνω γι' αυτό. Εμένα δεν θα με πετύχεις βέβαια, γιατί έχω ~1.5 χρόνο που έχω σταματήσει τα βίντεο, συνεχίζει όμως ο συνάδερφος @Νικηφόρος Μπαντούνας

Οταν παιρνεις κάτι από αγγελια δε ψωνιζεις απο μαγαζι για ναχεις αξιωσεις κ εγγυηση. Δυστυχως δεν εχει καποια καλυψη. Γιαυτο υπαρχουν οι αξιολογησεις για να ξερεις ποσο εμπιστο ατομο συνδιαλεγεσαι.

Ειναι το τιμημα της χαμηλοτερης τιμης.Αλλιως μπορεις να το αγορασεις καινούργιο κ τελος.

Εχω παρει κινητα ηταν πένα. Εχω πετυχει αγγελιες πχ μαρκετπλεις με μουφα προφιλ αντε πες οκ,αλλα να μη θέλει ουτε να στειλει ο τυπος δηλ μονο χερι χερι κ μετα αντε βρες τον.Εφαγε ακυρο.

Εννοείται οτι σε ολα αυτα ρισκαρεις,αλλα να εχουμε κ λογικές απαιτησεις.

Πχ οταν μια τιμη ειναι χαμηλη σχετικα κ βγει κάποιο ελάττωμα δε σημαίνει οτι σε κοροιδεψαν επιτηδες. Μπορεί ο πωλητής να μη το ξερει,μονος ειπες οτι δε το κανει αμεσως αλλα μετά από ωρα. Μηπως θέλει απλα παστα η καρτα;

• Thanks 1

Αυτό με την χαμηλότερη τιμή καραμέλα πια! Δλδ αν πούλαγα κάτι σάπιο τι με εμποδίζει να βάλω ότι τιμή την έχουν και οι άλλοι ή ακόμα χειρότερα λίγο ακριβότερα γιατί είναι σε "άριστη κατάσταση" , πιστεύεις δεν θα βρεθεί αγοραστής;

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, magicnumbers είπε

Οταν παιρνεις κάτι από αγγελια δε ψωνιζεις απο μαγαζι για ναχεις αξιωσεις κ εγγυηση. Δυστυχως δεν εχει καποια καλυψη. Γιαυτο υπαρχουν οι αξιολογησεις για να ξερεις ποσο εμπιστο ατομο συνδιαλεγεσαι.

Ειναι το τιμημα της χαμηλοτερης τιμης.Αλλιως μπορεις να το αγορασεις καινούργιο κ τελος.

Εχω παρει κινητα ηταν πένα. Εχω πετυχει αγγελιες πχ μαρκετπλεις με μουφα προφιλ αντε πες οκ,αλλα να μη θέλει ουτε να στειλει ο τυπος δηλ μονο χερι χερι κ μετα αντε βρες τον.Εφαγε ακυρο.

Εννοείται οτι σε ολα αυτα ρισκαρεις,αλλα να εχουμε κ λογικές απαιτησεις.

Πχ οταν μια τιμη ειναι χαμηλη σχετικα κ βγει κάποιο ελάττωμα δε σημαίνει οτι σε κοροιδεψαν επιτηδες. Μπορεί ο πωλητής να μη το ξερει,μονος ειπες οτι δε το κανει αμεσως αλλα μετά από ωρα. Μηπως θέλει απλα παστα η καρτα;

Αδελφέ σε αυτό θα διαφωνήσω κάθετα γιατί το γεγονός πως κάτι είναι μεταχειρισμένο και δεν έχει εγγύηση δεν σημαίνει ότι πρέπει να το παραλάβω ελαττωματικό η χαλασμένο και να μην αξιώσω τα χρήματα μου πίσω.Ο λόγος που κάποιος θα ψάξει στα μεταχειρισμένα είναι αφενός οικονομικός,επειδή δεν έχουν όλοι τη δυνατότητα για καινούργιο κι αφετέρου γιατί μπορεί κάτι που ψάχνει να μην βρίσκεται σε καινούργιο.

Κι οι αξιολογήσεις δεν είναι πανάκεια,τις οποίες για να μαζέψει κάποιος θα το πετύχει μόνο μέσω των συναλλαγών.Το σκεπτικό που εξέφρασες,όπως και άλλοι εδώ μέσα,είναι σαν να λέτε ότι οκ αγόρασε αλλά άμα σε εξαπατήσει ο άλλος κατάπιε το και προχωρά.Εμενα πήγε πριν κάποια χρόνια να με εξαπατήσει άτομο με 150+ θετικές και καμιά αρνητική,κι αν δεν έβρισκα από σπόντα τα στοιχεία του ακόμα θα ήμουν στο διαβάστηκε.

Επεξ/σία από Saggitaro
  • Like 1
  • Thanks 1

1 ώρα πριν, kostas_anes είπε

Να 'σαι καλά, αν και προφανώς και δεν το κάνω γι' αυτό. Εμένα δεν θα με πετύχεις βέβαια, γιατί έχω ~1.5 χρόνο που έχω σταματήσει τα βίντεο, συνεχίζει όμως ο συνάδερφος @Νικηφόρος Μπαντούνας

ωραίος πάντως που πρόσφερε να το κανεις τσάμπα σπανίζουν τέτοια άτομα!! ωραίο θα ήταν και ένα μικρό comeback με video να φτιάχνεις την κάρτα εμενα μου αρέσουν αυτά

• Like 1

15 ώρες πριν, kostas_anes είπε

Καταρχάς δεν ξέρω αν θα χρειαστεί reballing, υπάρχουν 1002 πράγματα που μπορεί να φταίνε. Αν δεν την έχω στα χέρια μου δεν μπορώ να πω. Επίσης αν κάποιος σου πήρε κάρτα χαλασμένη και το πρώτο που έκανε ήτανε reball/reflow, εγώ προσωπικά θα τον έλεγα χασάπη, όχι ηλεκτρονικό. 

Reball επίσης ΔΕΝ μπορώ να κάνω γιατί δεν έχω το stencil για την συγκεκριμένη, ούτε ψήνομαι να το βρω (άσε που θα πάρει 1 μήνα και για να έρθει). 

Περί εμπειρίας σου τώρα, να πω ότι από reflow που έχω κάνει ο ίδιος, έχω από hardware που έβγαλε έξτρα μήνες, έως και hardware που έχει βγάλει 6.5 χρόνια και συνεχίζει ακάθεκτο. Το "δεν συμφέρει" είναι εντελώς υποκειμενικό και εξαρτάται από την φύση του προβλήματος. 

Τέλος δεν έχει και κάτι να χάσει, ότι κάνω, το κάνω δωρεάν (μεταφορικά χρεώνουν τον ενδιαφερόμενο), εκτός και αν αναφέρεται κάτι διαφορετικό 😅

Σωστός... Τα προβλήματα μπορεί ον να είναι αμέτρητα... Όχι Χασάπης σίγουρα δεν ήταν... Είχε και όλα τα εργαλεία και το μηχάνημα... 

• Like 1

18 ώρες πριν, kostas_anes είπε

Κοίτα, για το τζάμπα θα πω μόνο ότι ακόμα και πριν χτίσω το δικό μου community, είχα έναν κύκλο ανθρώπων γύρω μου που με στήριζαν και γενικά θεωρώ ότι από τους PCάδες σαν σύνολο έχω στηριχτεί (χώρια ότι με πήρατε 16 χρονώ μ@λάκα εδώ μέσα και με βγάλατε άνθρωπο και επιστήμονα).

Πχ όταν το κανάλι ήτανε στα σπάργανα, ο @malakudi μου έδωσε 3700X με το που βγήκε, κοψοχρονιά, γιατί το μπάτζετ ήταν αρνητικό. Αν δεν είχα αυτό το CPU, δεν θα ήμουν εδώ που είμαι τώρα, γιατί με αυτό βγήκε ΠΟΛΥ δουλειά. Και όχι μόνο ο malakudi, αλλά και ο καθένας που μου έδωσε για review, χάρισε, προσφέρθηκε να βοηθήσει με τον οποιοδήποτε τρόπο. 

Πάντα γενικά ήμουν της άποψης να προσπαθώ να μοιραστώ αυτά που έχω, το κανάλι ήταν ένας τρόπος να το κάνω. Όπως με βοήθησε η κοινότητα, έτσι βοηθάω και εγώ και μου αρέσει να προσφέρω. Ειδικά σε κόσμο που φτάνει στην απελπισία, επειδή τυχαίνει να έχω ένα αρκετά εξειδικευμένο σετ γνώσεων και εργαλείων, χαίρομαι απίστευτα να τον βγάζω από το τέλμα, ενώ η εναλλακτική είτε είναι οικονομικά δυσπρόσιτη, είτε commercially αδύνατη.

Τώρα, όσον αφορά το κανάλι, ήταν κάτι που του έδωσα 6.5 χρόνια από την ζωή μου, με συνόδεψε στις μεγαλύτερες χαρές και λύπες μου, είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του ποιος είμαι και τι έχω κάνει, αλλά είναι ένα κεφάλαιο που έχει κλείσει ανεπιστρεπτί. Ούτως ή άλλως θα έκλεινε, γιατί το είχα στο μυαλό μου εξαρχής ότι όταν τελειώσω με σχολές κτλ και βρω δουλειά, μάλλον θα πάει σε 2η-3η μοίρα. Απλώς το τέλος ήρθε πιο σύντομα από ότι το φανταζόμουν. 

Όταν σταμάτησα τα βίντεο, με είχε φθείρει τόσο πολύ ψυχικά που το έκανα κυριολεκτικά με το ζόρι, για να μπορώ να έχω το χαρτζιλίκι που μου έδινε, ώστε να συντηρώ το τότε χρέπι για αμάξι που είχα και να μπορώ να βγω να πιω ένα καφέ με τους φίλους μου. Καλύτερα να μου έλεγες πήγαινε σκάψε, παρά κάνε βίντεο. 

Ευτυχώς έκατσε και βρήκα τρομερή δουλειά πάνω στο αντικείμενό μου, οπότε έφυγα από την οικονομική εξάρτηση, αλλά ποτέ δεν κατάφερα να ξεπεράσω το "ψυχικό τραύμα" που μου άφησε. Είχα και σοβαρή δικαιολογία για να το αποφύγω (και έχω ακόμα), δυστυχώς 8ωρο δουλειά και σχολή με μαθήματα και διπλωματική, βγαίνει οριακά. Κοινωνική ζωή σχεδόν ανύπαρκτη αυτόν τον 1.5 χρόνο, ειδικά μέχρι να βρω λίγο τα πατήματά μου.  Αν βάλω και το workload ενός καναλιού με τα στάνταρ των TTL, πρέπει η μέρα να έχει 48 ώρες, όχι 24. 

Τώρα να σου πω ότι με πιάνει η νοσταλγία και το σκέφτομαι αυτές τις μέρες να ξανακάνω κάτι; Το θέμα είναι ότι είναι μόνο η νοσταλγία, με το που πάω να ασχοληθώ ξενερώνω εντελώς. Είναι κάτι σαν... την πρώην που απλώς δεν ταιριάζατε άλλο μαζί, αλλά σου έχουν μείνει όλες οι καλές αναμνήσεις που μοιραστήκατε. 

Το κανάλι λοιπόν θεωρώ ότι έκανε τον κύκλο του και είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα, όσο ήμουν κύριος συντελεστής. Από τα λίγα πράγματα που είμαι πραγματικά περήφανος, είναι η παρακαταθήκη που άφησα στο community μέσω του καναλιού.

Τώρα οι στόχοι έχουν αλλάξει, έχω περάσει στην επόμενη φάση, η οποία είναι να πιάσω δουλειά σαν CPU architect στην AMD. Μην ρωτάς, από 12 χρονών μου έχει κολλήσει σαν "όνειρο" και ειδικά με κάτι σημερινές εξελίξεις, μπορεί από του χρόνου κι όλας να γίνει πραγματικότητα (άντε να αποφύγουμε και άλλους Zen 5 😂 ). 

Κατάθεση ψυχής λίγο, σόρρυ για το wall of text, ξέρω ότι είναι λίγο offtopic, αλλά επειδή τα ακούω συχνά αυτά που είπες, είπα να τα γράψω κάπου να υπάρχουν. 

Σεβαστή η γνώμη σου και σίγουρα είναι πολύ δύσκολο όταν έχεις φτιάξει κάτι από το 0 να το αποχωριστείς για διαφορους λόγους, άσε που το youtube στην Ελλάδα δυστυχώς δεν έχει τα οφέλη που έχει στο εξωτερικό .

πάντως μπορείς να το κανεις και τελείως σαν hobby και ας βγάζεις και 1 video σε 2 μήνες... πιστεύω θα σου βγαίνει πολύ πιο εύκολα και με ωάρια vibes, απ το να το κανεις σαν αγγαρεία κάθε βδομάδα.. θα είχε τη φασούλα του να κανεις ξέρω γω ένα video να φτιάχνεις την κάρτα του παιδιού η αλλα τέτοια... τώρα θα μου πεις ένα τέτοιο video τη ζήτηση θα έχει? γι αυτή μιλάω ξεκάθαρα σαν hobby αφού σε βλέπω ότι το γουστάρεις και εσύ...

18 ώρες πριν, kostas_anes είπε

Τώρα οι στόχοι έχουν αλλάξει, έχω περάσει στην επόμενη φάση, η οποία είναι να πιάσω δουλειά σαν CPU architect στην AMD. Μην ρωτάς, από 12 χρονών μου έχει κολλήσει σαν "όνειρο" και ειδικά με κάτι σημερινές εξελίξεις, μπορεί από του χρόνου κι όλας να γίνει πραγματικότητα (άντε να αποφύγουμε και άλλους Zen 5 😂 ). 

ώρε πολύ γουστάρω που θα έχουμε έναν AMDάκια εδώ μέσα που θα δουλεύει στα κάτεργα της mordor με το σφυροδρέπανο να μπορούμε να βρίζουμε κατευθείαν... σίγουρα φαινόταν από την κοτσίδα ότι θες να δουλέψεις εκεί 😂

πέρα απ την πλακα στο εύχομαι να μπεις και να φύγεις από τον εργασιακό μεσαίωνα της χώρας μας θα είναι άλλη φάση εκεί, και ποιος ξέρεις ίσως τσιμπάμε και εμείς κάνα τσαμπέ cpu :ph34r:

• Like 3

19 ώρες πριν, Saggitaro είπε

Αδελφέ σε αυτό θα διαφωνήσω κάθετα γιατί το γεγονός πως κάτι είναι μεταχειρισμένο και δεν έχει εγγύηση δεν σημαίνει ότι πρέπει να το παραλάβω ελαττωματικό η χαλασμένο και να μην αξιώσω τα χρήματα μου πίσω.Ο λόγος που κάποιος θα ψάξει στα μεταχειρισμένα είναι αφενός οικονομικός,επειδή δεν έχουν όλοι τη δυνατότητα για καινούργιο κι αφετέρου γιατί μπορεί κάτι που ψάχνει να μην βρίσκεται σε καινούργιο.

Κι οι αξιολογήσεις δεν είναι πανάκεια,τις οποίες για να μαζέψει κάποιος θα το πετύχει μόνο μέσω των συναλλαγών.Το σκεπτικό που εξέφρασες,όπως και άλλοι εδώ μέσα,είναι σαν να λέτε ότι οκ αγόρασε αλλά άμα σε εξαπατήσει ο άλλος κατάπιε το και προχωρά.Εμενα πήγε πριν κάποια χρόνια να με εξαπατήσει άτομο με 150+ θετικές και καμιά αρνητική,κι αν δεν έβρισκα από σπόντα τα στοιχεία του ακόμα θα ήμουν στο διαβάστηκε.

Κοιτα κανεις μια επιλογή. Πρεπει νάσαι υπεύθυνος της επιλογής σου. Εγω το βλεπω ως λεφτα που δε θα πεινασω αν λείψουν ούτε θα βγαλω ερπη απτη σκασιλα μου,για μια αγορα που δεν υπήρχε περίπτωση να τα σκασω σε καινούριο. Ζητας φωτο, βιντεο αν θες, βλέπεις αξιόλογογησεις κ προχωρας. Ειναι μτχ. Μπορει ναπεσε κατω,μπορει να χαλασε στο δρομο μπορεί τυχαια να χαλασε οπως καθε τι αγοραζεις κ μια μερα χαλαει εκτος εγγύησης κ το πετας.

Ηδη ειναι ενα προιον πουχει κανει μια χρηση οπου δε την εχεις δει ποτε. Απο ποδηλατο μεχρι καρτα. Μπορει να δουλεψε πχ 3 ωρες κ να το καβαλαγε καποιος 180 κιλα κ να κανε αλματα κ σουζες ναι καινούριο θα σου γραψει γιατι ειναι. Ειναι ομως;

Μπορει να παιξε 5 ωρες ενα παιχνίδι στα κοκκινα με οβερκλοκ η καρτα. Καινούρια ειναι. Ειναι ομως;

Εκει ζυγιζεις την αξια της τιμης πρωτα στο δικο σου μπάτζετ. Κοιτας τη χειρότερη περιοτωση ετσι αφου θα γλυτωσεις πολυνταλαιπωρια κ αναστάτωση παρακατω.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, magicnumbers είπε

Κοιτα κανεις μια επιλογή. Πρεπει νάσαι υπεύθυνος της επιλογής σου. Εγω το βλεπω ως λεφτα που δε θα πεινασω αν λείψουν ούτε θα βγαλω ερπη απτη σκασιλα μου,για μια αγορα που δεν υπήρχε περίπτωση να τα σκασω σε καινούριο. Ζητας φωτο, βιντεο αν θες, βλέπεις αξιόλογογησεις κ προχωρας. Ειναι μτχ. Μπορει ναπεσε κατω,μπορει να χαλασε στο δρομο μπορεί τυχαια να χαλασε οπως καθε τι αγοραζεις κ μια μερα χαλαει εκτος εγγύησης κ το πετας.

Ηδη ειναι ενα προιον πουχει κανει μια χρηση οπου δε την εχεις δει ποτε. Απο ποδηλατο μεχρι καρτα. Μπορει να δουλεψε πχ 3 ωρες κ να το καβαλαγε καποιος 180 κιλα κ να κανε αλματα κ σουζες ναι καινούριο θα σου γραψει γιατι ειναι. Ειναι ομως;

Μπορει να παιξε 5 ωρες ενα παιχνίδι στα κοκκινα με οβερκλοκ η καρτα. Καινούρια ειναι. Ειναι ομως;

Εκει ζυγιζεις την αξια της τιμης πρωτα στο δικο σου μπάτζετ. Κοιτας τη χειρότερη περιοτωση ετσι αφου θα γλυτωσεις πολυνταλαιπωρια κ αναστάτωση παρακατω.

Φυσικά είσαι υπεύθυνος της επιλογής σου αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι απεμπολεις και το δικαίωμα να ζητήσεις τα χρήματα σου πίσω σε περίπτωση που αντιληφθείς ότι το προϊόν που αγόρασες δεν ανταποκρίνεται στην περιγραφή.Βίντεο και φώτο δεν είναι πανάκεια όπως κι οι αξιολογήσεις επίσης,απλά αποτελούν μια καλή πρώτη εντύπωση για τον πωλητή.

Τώρα όσον αφορά τον πωλητή και το αντικείμενο,αν το προϊόν είναι εκτός εγγύησης κι ο πωλητής αναγράφει μια τιμή συζητάς περαιτέρω για επιπλέον πληροφορίες και αν ενδιαφέρεσαι αγοράζεις.Εκει ναι γνωρίζεις το ρίσκο κι από μόνος σου επιλέγεις.

Εάν όμως όπως προανεφερες ο άλλος του έχει πιει το αίμα και το περιγράφει σαν καινούργιο μιλάμε για ξεκάθαρη απάτη,γιατί η περιγραφή δε σε προϊδεάζει ότι στο δίμηνο τρίμηνο θα σου μείνει στα χέρια.Ασε που με μια επίσκεψη σε ένα τεχνικό θα βρεθεί αμέσως αν η χρήση που έχει γίνει ήταν βαριά η όχι.Η οποιαδήποτε αγορά,ακόμα και καινούργιου, εμπεριέχει ρίσκο και μάλιστα ξέρω περιπτώσεις δικών μου που η μητρική εταιρία δεν δεχόταν αντικατάσταση γιατί δεν δεχόταν ότι το λάθος ήταν από μεριάς της.

Επίσης έχει συμβεί κάποιοι να πουλάνε αντικείμενα με εγγύηση και μόλις ο αγοραστής πήγε να κάνει χρήση της βρήκε τοίχο γιατί η εταιρία διαπίστωσε κακή χρήση κι όχι κατασκευαστικό λάθος.Σε αυτή την περίπτωση τι θα έκανες εσύ,θα έλεγες οκ με εξαπάτησαν πάμε παρακάτω;

Ξαναλέω ότι η αγορά μεταχειρισμένων ενέχει ρίσκο αλλά είναι λίγο απίθανο να χαλάνε όλα στο δίμηνο τρίμηνο,και συν τοις άλλοις δεν μπαίνεις στα μεταχειρισμένα για να πετάξεις χρήματα.Όπως προείπα κάποιοι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα για καινούργιο και κάποιοι άλλοι δεν έχουν τη δυνατότητα να βρουν καινούργιο κάτι που ψάχνουν.

Σε διαφορετική περίπτωση θα συμφωνούσα στο απόλυτο μαζί σου αλλά επειδή υπάρχουν πολλοί επιτήδειοι που θα έσπρωχναν σαβουρα με τέτοια δικαιολογία,την σέβομαι αλλά δεν την ασπάζομαι μόνο και μόνο για να μη τους δώσω μια έξτρα δικαιολογία στη λαμογιά τους.

Επεξ/σία από Saggitaro
  • Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...