Stalin1917 Δημοσ. 14 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 4 λεπτά πριν, benign είπε Ολα ξεκινανε απο το μελος του ινσομνια που ειναι πωλητης. Δεν ειναι τυχαιο οτι μπορει να ειναι 20 χρονια στο site και να εχει μονο θετικες.Δειχνει οτι εχει εμπειρια,σεβεται τα χρηματα που παιρνει,δεχεται δοκιμες,αν κατι μια στο τοσο στραβωσει δεχεται επιστροφη χρηματων χωρις αντιρρησεις για να διαφυλαξει την καλη του φημη ακεραια ,που την εκτισε δεκαετιες. Για αυτο προτιμουμε παντα μελος με πολυ καιρο στο site,με μονο θετικες αξιολογησεις και που να συμμετεχει ποτε,ποτε στα νηματα.Επισης διαβαζουμε και τις θετικες γιατι δεν ειναι ολες το ιδιο.Μερικες ειναι περιγραφικες και δειχνουν ποσο προσεχει ο πωλητης. Τελος πιστευω οτι και για αυτον τον λογο αξιζει να δινουμε λιγα παραπανω χρηματα σε εναν πωλητη που φαινεται πολυ αξιοπιστος με βαση αυτα που εγραψα παραπανω και οχι να τρεχουμε σε καποιον που μπορει να δινει το ιδιο προιον σε υποπτα φτηνη τιμη.Αν ειναι πολυ φτηνο και ειδικα αν δεν δεχεται δοκιμη,κατι τρεχει. Δεν απαντησες τι τροφοτικα εχετε? Αν ειχες vidia πριν,ναι σε μερικες πιο σπανιες περιπτωσεις μπορει αν δημιουργειται conflict. ston 1 eixa 650W bronze me RX 570 ston allon 850W gold A770 ARC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 14 Αυγούστου Share Δημοσ. 14 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 6 minutes ago, Stalin1917 said: ston 1 eixa 650W bronze me RX 570 ston allon 850W gold A770 ARC Αν δεν ειναι δυσκολο,ποια μαρκα ? Γιατι κυκλοφορουν μερικα που γραφουν bronze και ειναι της πλακας εντελως και φτηνιαρικα. 6 minutes ago, Stalin1917 said: RX 570 A770 ARC Καλυτερα φορματ και περασμα windows απο την αρχη οπως εγραψαν και αλλοι.Ειναι πιο σιγουρο. Επεξ/σία 14 Αυγούστου από benign Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stalin1917 Δημοσ. 14 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2 λεπτά πριν, benign είπε Αν δεν ειναι δυσκολο,ποια μαρκα ? Γιατι κυκλοφορουν μερικα που γραφουν bronze και ειναι της πλακας εντελως και φτηνιαρικα. Καλυτερα φορματ και περασμα windows απο την αρχη οπως εγραψαν και αλλοι.Ειναι πιο σιγουρο. kai ta 2 tis Bequiet Ο κυριος ειδε τα μυνηματα μου στο viber και με αγνοησε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doubleh Δημοσ. 14 Αυγούστου Share Δημοσ. 14 Αυγούστου Πάντως αν το θέμα παρουσιάστηκε εκ των υστέρων (όπως λες το το στρεςτεστ δούλευε αρχικά) γιατί να σ επιστρέψει τα χρήματα; δεν είναι κατάστημα να σε καλύπτει το doa Το αν είναι εποπ είναι άσχετο. Δεν έχω καλή γνώμη για αυτούς. Αλλά πραγματικά είναι άσχετο. Αν σου είχε πει πως είναι εντός εγγύησης πρέπει να την πας αντιπροσωπεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 14 Αυγούστου Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 9 minutes ago, Stalin1917 said: kai ta 2 tis Bequiet Ο κυριος ειδε τα μυνηματα μου στο viber και με αγνοησε Καλως.Αλλη φορα να αγοραζετε μονο απο ατομο με πολλες και μονο θετικες αξιολογησεις και να προσπαθειτε να γινεται δοκιμη. Σχετικα με το συγκεκριμενο προιον θα μπορουσαν πολλα να φταινε και οχι ο πωλητης,αλλα η συσκευασια οπως την περιγραψατε ειναι πολυ κακη.Προσπαθειστε μηπως δουλεψει.Καλη συνεχεια απο μενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stalin1917 Δημοσ. 14 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 14 Αυγούστου ρε παιδια μια ερωτηση μπηκα τωρα στην σελιδα της Powercolour που ειναι και η εν λογω καρτα και για Drivers εχει μια εκδοση του 2022! παιζει τα αυτοματα update να μου κανουν την δουλεια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sunnymike72 Δημοσ. 14 Αυγούστου Share Δημοσ. 14 Αυγούστου Και κάπως έτσι πολλοί έχουν έστω και μία εμπειρία με προβληματικά προϊόντα εδώ μέσα. Καταρχήν νομίζω πως δεν υπάρχει αρκετή υποστήριξη εδώ μέσα γι'αυτο το θέμα. Ένα ταμπλετ προβληματικό πριν τρία χρόνια, ένα προβληματικό κινητό φέτος και πάλι λέγοντας... Μόνο η αξιολογήσεις δεν φτάνουν - είναι ένα κριτήριο σαφώς αλλά άμα χάλασε το προϊόν δεν σε σώνουν η αξιολογήσεις... 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepychris Δημοσ. 14 Αυγούστου Share Δημοσ. 14 Αυγούστου απο τη στιγμη που επιλεγεις να αγορασεις κατι μεταχειρισμενο, αποδεχεσαι και το ρισκο. το να ειναι ελλατωματικο το προϊον, το να παει να σου τη φερει ο εκαστοτε πωλητης... αν δεν θες να παρεις το ρισκο, αγοραζεις καινουριο προϊον από επισημους πωλητες και καταστηματα. κατι κερδιζεις,κατι χανεις. ετσι παει... 14 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sunnymike72 Δημοσ. 14 Αυγούστου Share Δημοσ. 14 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Σύμφωνα απόλυτα μαζί σου... Αλλά δεν περιμένεις και είναι σαράβαλο το προϊόν... Κάρτα γραφικών μεταχειρισμένη πήρα τελευταία φορά πριν 5 χρόνια και χάλασε μετά από 4 μήνες χρήση και όχι βαριά (cod2). Ασφαλώς αποδέχτηκα το ρίσκο αλλά ποτέ μα ποτέ ξανά μεταχειρισμένη κάρτα γραφικών 😆😆 ποτέ!!! Επεξ/σία 14 Αυγούστου από sunnymike72 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stalin1917 Δημοσ. 14 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 14 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Μετα απο ψαχτιρι στο ιντερνετ λεει οτι οι τελευταια εκδοση adrenalin 24.7.1 προκαλει BSOD Και οτι για την 6700xt η καλητερη εκδοση ηταν η 24.5.1 την κατεβασα και μεχρι στιγμης τα αποτελεσματα ειναι ενθαρυντικα! θα δειξει... Επεξ/σία 14 Αυγούστου από Stalin1917 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 14 Αυγούστου Share Δημοσ. 14 Αυγούστου Λοιπον επειδη απο αυτα που βλεπω 99% ειναι θεμα καρτας, αν δεν βρεις το δικιο σου και δεν εχει εγγυηση να την αλλαξεις, προσφερομαι να της ριξω μια ματια μπας και φτιαχνεται. Αν ειναι θεμα του ολοκληρωμενου εσωτερικα, κλαφτηνα, αν ειναι θεμα PCB κατα 90% σωνεται. Υποψιν οτι μεχρι τις 28 εχω αδεια, μετα μπαινω και εξεταστική Σεπτεμβρη οποτε δεν θα εχω χρονο. 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Saggitaro Δημοσ. 14 Αυγούστου Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 1 ώρα πριν, Stalin1917 είπε σε 2 υπολογιστες να φταινε τα windows? Δυστυχώς αλλά ναι είναι πιθανό,γι'αυτό σου λέω ότι η καλύτερη λύση είναι να δοκιμάσεις σ'ενα υπολογιστή μετά από φορμάτ για να διαπιστώσεις ότι δεν γίνεται συμπλοκή με κάποιο αρχείο του λειτουργικού. Οι οδηγοί καρτών γραφικών δεν εγκαθίστανται μόνοι τους αλλά μαζί με άλλους οδηγούς όπως π.χ. καρτών ήχου της κάρτας.Ακομα και σε κάρτες γραφικών που ανήκουν στην ίδια εταιρεία έχω παρατηρήσει ότι βγάζουν προβλήματα εξαιτίας των ρυθμίσεων που γίνονται για την εκάστοτε κάρτα.Φερηπην αν από GT 970 μεταπηδήσεις στην 4070 ti το πιθανότερο είναι να σου εμφανιστεί πρόβλημα εξαιτίας του προγράμματος.Ναι μεν ίδια εταιρεία αλλά η κάθε κάρτα χρησιμοποιεί διαφορετικούς οδηγούς και διαφορετική έκδοση που διαχειρίζεται με συγκεκριμένο τρόπο την εκάστοτε κάρτα. Επίσης θέλω να ρωτήσω,μη γνωρίζοντας αν προαναφέρθηκε,τι επεξεργαστές έχουν οι υπολογιστές σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stalin1917 Δημοσ. 14 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 4 λεπτά πριν, Saggitaro είπε Δυστυχώς αλλά ναι είναι πιθανό,γι'αυτό σου λέω ότι η καλύτερη λύση είναι να δοκιμάσεις σ'ενα υπολογιστή μετά από φορμάτ για να διαπιστώσεις ότι δεν γίνεται συμπλοκή με κάποιο αρχείο του λειτουργικού. Οι οδηγοί καρτών γραφικών δεν εγκαθίστανται μόνοι τους αλλά μαζί με άλλους οδηγούς όπως π.χ. καρτών ήχου της κάρτας.Ακομα και σε κάρτες γραφικών που ανήκουν στην ίδια εταιρεία έχω παρατηρήσει ότι βγάζουν προβλήματα εξαιτίας των ρυθμίσεων που γίνονται για την εκάστοτε κάρτα.Φερηπην αν από GT 970 μεταπηδήσεις στην 4070 ti το πιθανότερο είναι να σου εμφανιστεί πρόβλημα εξαιτίας του προγράμματος.Ναι μεν ίδια εταιρεία αλλά η κάθε κάρτα χρησιμοποιεί διαφορετικούς οδηγούς και διαφορετική έκδοση που διαχειρίζεται με συγκεκριμένο τρόπο την εκάστοτε κάρτα. Επίσης θέλω να ρωτήσω,μη γνωρίζοντας αν προαναφέρθηκε,τι επεξεργαστές έχουν οι υπολογιστές σου; Και οι 2 εχουν Intel 12100F Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Saggitaro Δημοσ. 14 Αυγούστου Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, Stalin1917 είπε Και οι 2 εχουν Intel 12100F Δεν είναι κακοί.Τι να σου πω δοκίμασε και τη λύση με τους παλαιότερους οδηγούς αλλά στα παιχνίδια να περιμένεις ψιλοκολληματα τα οποία εκ πείρας θα σου πω ότι δεν ευθύνονται στην κάρτα αλλά στο πρόγραμμα που θα "ζητάει" αναβάθμιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stalin1917 Δημοσ. 14 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 14 Αυγούστου Ετρεξα 4 διαφορετικα παιχνιδια για δοκιμη ολα φαινονται smooth! Τι να πω μακαρι να ηταν αυτο το Θεμα θα επανελθω 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις