Stalin1917 Δημοσ. 16 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 16 Αυγούστου Αν ενδιαφερεται κανεις να πω για την καρτα οτι μαλλον εφτασα στο συμπερασμα οτι τα crash ευθηνεται μαλλον το προγραμμα Vandguard που εχει η RIOT για το League of Legend και το Varorant! Οι 2 τελευταιες εκδοσεις 24.6.1 kai 24.7.1 των drivers της AMD κρασαρουν! Και τα 2 pc που εβαλα την καρτα ειχαν το Vangard εγκατεστημενο! Ειμαι 90% σιγουρος οτι αυτο ευθηνονταν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepychris Δημοσ. 16 Αυγούστου Share Δημοσ. 16 Αυγούστου Εφοσον ειναι ετσι, οφειλεις μια συγγνωμη στον πωλητη. 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
losky89 Δημοσ. 16 Αυγούστου Share Δημοσ. 16 Αυγούστου Στις 15/8/2024 στις 12:44 ΠΜ, kostas_anes είπε Κοίτα, για το τζάμπα θα πω μόνο ότι ακόμα και πριν χτίσω το δικό μου community, είχα έναν κύκλο ανθρώπων γύρω μου που με στήριζαν και γενικά θεωρώ ότι από τους PCάδες σαν σύνολο έχω στηριχτεί (χώρια ότι με πήρατε 16 χρονώ μ@λάκα εδώ μέσα και με βγάλατε άνθρωπο και επιστήμονα). Πχ όταν το κανάλι ήτανε στα σπάργανα, ο @malakudi μου έδωσε 3700X με το που βγήκε, κοψοχρονιά, γιατί το μπάτζετ ήταν αρνητικό. Αν δεν είχα αυτό το CPU, δεν θα ήμουν εδώ που είμαι τώρα, γιατί με αυτό βγήκε ΠΟΛΥ δουλειά. Και όχι μόνο ο malakudi, αλλά και ο καθένας που μου έδωσε για review, χάρισε, προσφέρθηκε να βοηθήσει με τον οποιοδήποτε τρόπο. Πάντα γενικά ήμουν της άποψης να προσπαθώ να μοιραστώ αυτά που έχω, το κανάλι ήταν ένας τρόπος να το κάνω. Όπως με βοήθησε η κοινότητα, έτσι βοηθάω και εγώ και μου αρέσει να προσφέρω. Ειδικά σε κόσμο που φτάνει στην απελπισία, επειδή τυχαίνει να έχω ένα αρκετά εξειδικευμένο σετ γνώσεων και εργαλείων, χαίρομαι απίστευτα να τον βγάζω από το τέλμα, ενώ η εναλλακτική είτε είναι οικονομικά δυσπρόσιτη, είτε commercially αδύνατη. Τώρα, όσον αφορά το κανάλι, ήταν κάτι που του έδωσα 6.5 χρόνια από την ζωή μου, με συνόδεψε στις μεγαλύτερες χαρές και λύπες μου, είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του ποιος είμαι και τι έχω κάνει, αλλά είναι ένα κεφάλαιο που έχει κλείσει ανεπιστρεπτί. Ούτως ή άλλως θα έκλεινε, γιατί το είχα στο μυαλό μου εξαρχής ότι όταν τελειώσω με σχολές κτλ και βρω δουλειά, μάλλον θα πάει σε 2η-3η μοίρα. Απλώς το τέλος ήρθε πιο σύντομα από ότι το φανταζόμουν. Όταν σταμάτησα τα βίντεο, με είχε φθείρει τόσο πολύ ψυχικά που το έκανα κυριολεκτικά με το ζόρι, για να μπορώ να έχω το χαρτζιλίκι που μου έδινε, ώστε να συντηρώ το τότε χρέπι για αμάξι που είχα και να μπορώ να βγω να πιω ένα καφέ με τους φίλους μου. Καλύτερα να μου έλεγες πήγαινε σκάψε, παρά κάνε βίντεο. Ευτυχώς έκατσε και βρήκα τρομερή δουλειά πάνω στο αντικείμενό μου, οπότε έφυγα από την οικονομική εξάρτηση, αλλά ποτέ δεν κατάφερα να ξεπεράσω το "ψυχικό τραύμα" που μου άφησε. Είχα και σοβαρή δικαιολογία για να το αποφύγω (και έχω ακόμα), δυστυχώς 8ωρο δουλειά και σχολή με μαθήματα και διπλωματική, βγαίνει οριακά. Κοινωνική ζωή σχεδόν ανύπαρκτη αυτόν τον 1.5 χρόνο, ειδικά μέχρι να βρω λίγο τα πατήματά μου. Αν βάλω και το workload ενός καναλιού με τα στάνταρ των TTL, πρέπει η μέρα να έχει 48 ώρες, όχι 24. 😂🤣 Τώρα να σου πω ότι με πιάνει η νοσταλγία και το σκέφτομαι αυτές τις μέρες να ξανακάνω κάτι; Το θέμα είναι ότι είναι μόνο η νοσταλγία, με το που πάω να ασχοληθώ ξενερώνω εντελώς. Είναι κάτι σαν... την πρώην που απλώς δεν ταιριάζατε άλλο μαζί, αλλά σου έχουν μείνει όλες οι καλές αναμνήσεις που μοιραστήκατε. Το κανάλι λοιπόν θεωρώ ότι έκανε τον κύκλο του και είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα, όσο ήμουν κύριος συντελεστής. Από τα λίγα πράγματα που είμαι πραγματικά περήφανος, είναι η παρακαταθήκη που άφησα στο community μέσω του καναλιού. Τώρα οι στόχοι έχουν αλλάξει, έχω περάσει στην επόμενη φάση, η οποία είναι να πιάσω δουλειά σαν CPU architect στην AMD. Μην ρωτάς, από 12 χρονών μου έχει κολλήσει σαν "όνειρο" και ειδικά με κάτι σημερινές εξελίξεις, μπορεί από του χρόνου κι όλας να γίνει πραγματικότητα (άντε να αποφύγουμε και άλλους Zen 5 😂 ). Κατάθεση ψυχής λίγο, σόρρυ για το wall of text, ξέρω ότι είναι λίγο offtopic, αλλά επειδή τα ακούω συχνά αυτά που είπες, είπα να τα γράψω κάπου να υπάρχουν. Είδα που λες για το 3700x και μόλις τον τσίμπησα μαζί με μία Ashrock x370 απο Insomnia!! Ακολουθώ την τεχνολογία από απόσταση 🤣🤣🤣 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 16 Αυγούστου Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 51 λεπτά πριν, Stalin1917 είπε Αν ενδιαφερεται κανεις να πω για την καρτα οτι μαλλον εφτασα στο συμπερασμα οτι τα crash ευθηνεται μαλλον το προγραμμα Vandguard που εχει η RIOT για το League of Legend και το Varorant! Οι 2 τελευταιες εκδοσεις 24.6.1 kai 24.7.1 των drivers της AMD κρασαρουν! Και τα 2 pc που εβαλα την καρτα ειχαν το Vangard εγκατεστημενο! Ειμαι 90% σιγουρος οτι αυτο ευθηνονταν Παλι καλα που βρηκες την ακρη γιατι ο πωλητης ποιος ξερει τι ακουσε ο ανθρωπος ενω σου εστειλε μια χαρα καρτα. Και εγω εχω χασει απο αγγελιες λεφτα και κινητο παλιοτερα που φουσκωσε η μπαταρια στο μηνα αλλα δεν ασχοληθηκα ηταν κατω απο 100 ευρω και που να τρεξεις και να βρεις το δικιο σου οταν εισαι στην αλλη μερια της χωρας. Μην προμελετας μερικες φορες ουτε την πατησες στο τελος οποτε κυριος ο πωλητης. Εχει κατι τυπους στις αγγελιες ο αλλος με 30 θετικες με εφαγε 30 ευρω για ενα παιχνιδι πριν κανα χρονο ηξερα και το ονομα στο paypal αλλα θα τρεξεις για 30 ευρω και που? Ανεφερες το ηλεκτρονικο εγκλημα στο πρωτο post για μια καρτα 220 ευρω που στην εστειλε ο πωλητης ηταν μια χαρα και απλα μετα αρχισε τα θεματα δηλαδη το να ηταν 100% κομπλε και απλα να σε αφησε χρονους δεν πηγε το μυαλο? Κατευθειαν αστυνομια ηλεκτρονικο εγκλημα αν ηταν με το παραμικρο να τρεχουμε παει δεν θα υπηρχαν οι αγγελιες. Τι προαλλες πωλητης με 69 αγγελιες εγραφε steam key στον τιτλο τελικα ηταν ενα απλο κουπονι για αμεσο redeem που θα επρεπε να εχεις και την καρτα αλλιως θα εμενα με το κουπονι στο χερι. Δεν γνωριζε οτι το κουπονι δεν ειναι κλειδι για steam εγω πληρωσα κλειδι για steam και πηρα ενα κουπονι που δεν ηθελα αφησα ουδετερη αξιολογηση γιατι δεν ηταν εσκεμμενο αλλα εγω εχασα καποια χρηματα απο ολο αυτο γιατι το ιδιο κουπονι επαιζε πολυ πιο φθηνα αλλου. Αλλα ειναι μεσα στη ζωη ολα αυτα εχει καθε λογης κοσμο εκει εξω και δεν γινεται να βριζεις η να μαλωνεις με ολους για καποιο προβλημα που θα παρουσιαστει σε καποια αγγελια. Να αγοραζες την καρτα και να σου ερχονταν πετρα εκει ναι πας αστυνομια αμεσα αλλα οχι οπως εγινε τωρα που ειδες οτι δεν εφταιγε κιολας αλλα υπηρχε προβλημα με καποια εφαρμογη που σε παρουσιαζε το θεμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 16 Αυγούστου Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 56 λεπτά πριν, losky89 είπε Ashrock x370 Καλή Παναγία να ευχηθώ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magicnumbers Δημοσ. 16 Αυγούστου Share Δημοσ. 16 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Saggitaro είπε Φυσικά είσαι υπεύθυνος της επιλογής σου αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι απεμπολεις και το δικαίωμα να ζητήσεις τα χρήματα σου πίσω σε περίπτωση που αντιληφθείς ότι το προϊόν που αγόρασες δεν ανταποκρίνεται στην περιγραφή.Βίντεο και φώτο δεν είναι πανάκεια όπως κι οι αξιολογήσεις επίσης,απλά αποτελούν μια καλή πρώτη εντύπωση για τον πωλητή. Τώρα όσον αφορά τον πωλητή και το αντικείμενο,αν το προϊόν είναι εκτός εγγύησης κι ο πωλητής αναγράφει μια τιμή συζητάς περαιτέρω για επιπλέον πληροφορίες και αν ενδιαφέρεσαι αγοράζεις.Εκει ναι γνωρίζεις το ρίσκο κι από μόνος σου επιλέγεις. Εάν όμως όπως προανεφερες ο άλλος του έχει πιει το αίμα και το περιγράφει σαν καινούργιο μιλάμε για ξεκάθαρη απάτη,γιατί η περιγραφή δε σε προϊδεάζει ότι στο δίμηνο τρίμηνο θα σου μείνει στα χέρια.Ασε που με μια επίσκεψη σε ένα τεχνικό θα βρεθεί αμέσως αν η χρήση που έχει γίνει ήταν βαριά η όχι.Η οποιαδήποτε αγορά,ακόμα και καινούργιου, εμπεριέχει ρίσκο και μάλιστα ξέρω περιπτώσεις δικών μου που η μητρική εταιρία δεν δεχόταν αντικατάσταση γιατί δεν δεχόταν ότι το λάθος ήταν από μεριάς της. Επίσης έχει συμβεί κάποιοι να πουλάνε αντικείμενα με εγγύηση και μόλις ο αγοραστής πήγε να κάνει χρήση της βρήκε τοίχο γιατί η εταιρία διαπίστωσε κακή χρήση κι όχι κατασκευαστικό λάθος.Σε αυτή την περίπτωση τι θα έκανες εσύ,θα έλεγες οκ με εξαπάτησαν πάμε παρακάτω; Ξαναλέω ότι η αγορά μεταχειρισμένων ενέχει ρίσκο αλλά είναι λίγο απίθανο να χαλάνε όλα στο δίμηνο τρίμηνο,και συν τοις άλλοις δεν μπαίνεις στα μεταχειρισμένα για να πετάξεις χρήματα.Όπως προείπα κάποιοι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα για καινούργιο και κάποιοι άλλοι δεν έχουν τη δυνατότητα να βρουν καινούργιο κάτι που ψάχνουν. Σε διαφορετική περίπτωση θα συμφωνούσα στο απόλυτο μαζί σου αλλά επειδή υπάρχουν πολλοί επιτήδειοι που θα έσπρωχναν σαβουρα με τέτοια δικαιολογία,την σέβομαι αλλά δεν την ασπάζομαι μόνο και μόνο για να μη τους δώσω μια έξτρα δικαιολογία στη λαμογιά τους. Εγω προσωπικα κοιταω αξιολογησεις,κ αν ειναι μαρκετπλεις το προφιλ του τυπου. Τα λαμογια φαινονται απτη φατσα. Η απτο προφιλ που ειναι μουφα τασος7πιρεας οκ καλη τυχη. Η μονη περιπτωση πουυ αξιζει γαι μενα να κανεις θεμα ειναι να κρυβονται πραματα,δηλ σπασιμο, νεκρο, κλπ αναλογα την συσκευη κ τη σημασια τους κ αυτο βασει τιμης. Προσωπικα αν εχω λεφτα αγοραζω κατι,δε κανω παζαρια κ ουτε θα στερηθω για να παρω το μτχ του αλλου. Πχ βλεπω σε αγγελιες fold 3-4-5 μια συσκευη που μπορει να σου μαυρισει απτη μια μερα στην αλλη επειδη το κοιταξες στραβα. Δε θα δωσω 400-500 για λοτο,μπορει ναναι ανιδεος ο αλλος κ 100% ειλικρινης κ να μου βγαλει εμενα γραμμη. Τι φταιει να παρει πισω τη συσκευη του χαλασμενη κ να χασει κ τα λεφτα που το πουλησε. Εκει ομως για μενα ειναι no-go εξαρχης λογω καθαρα της τιμης που δεν διαθετω. Εν προκειμενω με την καρτα τελικα κοιτα να δεις που ηταν θεμα drivers/sw (απο+κλειεται) και θα φωναζαμε τα εκαμ τσαμπα. 3 ώρες πριν, Stalin1917 είπε Αν ενδιαφερεται κανεις να πω για την καρτα οτι μαλλον εφτασα στο συμπερασμα οτι τα crash ευθηνεται μαλλον το προγραμμα Vandguard που εχει η RIOT για το League of Legend και το Varorant! Οι 2 τελευταιες εκδοσεις 24.6.1 kai 24.7.1 των drivers της AMD κρασαρουν! Και τα 2 pc που εβαλα την καρτα ειχαν το Vangard εγκατεστημενο! Ειμαι 90% σιγουρος οτι αυτο ευθηνονταν Κοιτα να δεις φταιγαν drivers/sw ποιος το περιμενε 😅 Μια συγγνωμη στον πωλητη δεν αξιζει? Αν την επαιρνε πισω παλι κ λογω μεταφορας αυτη τη φορα, δεν του επαιζε επειδη οντως χαλασε,ποιος θα ηταν ο φταιχτης? Εμενα προσωπικα αν μου λεγες εβαλα furmark η superpi κ τωρα μου πεταει μπλε κ πρασινες οθονες θα σου ελεγα μεγεια σου φιλε καλοριζικη αν δε δουλευει βαλτη βαριδι να μη κλεινει η πορτα με τον αερα 😅. Με 2 λογια την πηρες την εβρασες για χψ διαστημα κ τωρα να τη παρω πισω?Εντελως φιλικα. Θελω να πω πως πριν βγαλουμε τις χατζαρες ειδικα σε κομματια υπολογιστων που μπορει να φταινε 100 διαφορετικα πραματα ξεκινωντας απο μια απλη ασυμβατοτητα hardware ακομα κ με καινουρια μηχανηματα, να βεβαιωθουμε οτι οντως εχουμε δικιο. Κ αυτο το διασφαλιζουμε πρωτα με διαχειρησιμα ποσα για εμας που οδηγουν σε καθαροτερο μυαλο κ αποφασεις. Επεξ/σία 16 Αυγούστου από magicnumbers 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Saggitaro Δημοσ. 16 Αυγούστου Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 9 ώρες πριν, Stalin1917 είπε Αν ενδιαφερεται κανεις να πω για την καρτα οτι μαλλον εφτασα στο συμπερασμα οτι τα crash ευθηνεται μαλλον το προγραμμα Vandguard που εχει η RIOT για το League of Legend και το Varorant! Οι 2 τελευταιες εκδοσεις 24.6.1 kai 24.7.1 των drivers της AMD κρασαρουν! Και τα 2 pc που εβαλα την καρτα ειχαν το Vangard εγκατεστημενο! Ειμαι 90% σιγουρος οτι αυτο ευθηνονταν Το Vanguard είναι σκέτο καρκίνωμα για τον υπολογιστή και μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί το πώς δουλεύει.Ενας λόγος που δεν έπαιξα Valorant παρότι ήμουν από τους τυχερούς που κέρδισε κλειδί για την Beta,ήταν αφενός ότι το σιχαίνομαι κι αφετέρου ότι έφερνε πολλά κολλήματα στον υπολογιστή δεδομένου ότι λειτουργούσε κάπως πιο εξειδικευμένα από ένα απλό anti-cheat. Στον καινούργιο υπολογιστή το έβαλα αναγκαστικά για να παίζω κάνα λολακι με τους φίλους μου,αλλά από την ώρα που το έβαλα άρχισαν παράξενα κολλήματα.Αν δεν βγάζεις γενικά άκρη ρίξε φορμάτ και μη το σκέφτεσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cocomel Δημοσ. 16 Αυγούστου Share Δημοσ. 16 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Σύντροφε πάρε ένα τηλ την -κα κε - μπε- να αναλάβει τν υπόθεση για αυτή την φοβερή εξαπάτηση Επεξ/σία 16 Αυγούστου από Cocomel 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mechpanos Δημοσ. 16 Αυγούστου Share Δημοσ. 16 Αυγούστου Πάντως όπως και να το κάνεις όταν παίρνεις μεταχειρισμένο προϊόν αναλαμβάνεις ένα ρίσκο. Και άψογο να είναι το προϊόν, μπορεί την άλλη ώρα να κάνει τσαφ και να σε αφήσει. Αν δεν έχεις την εγγύηση διαθέσιμη ρισκάρεις. Ζυγίζεις το ρίσκο, το όφελος από την τιμή αγοράς σε σχέση με κάτι καινούργιο και προχωράς. Αν πάρεις ένα κινητό και αρχίσει μετά από 10 μέρες να τρεμοπαίζει η οθόνη πχ, τί να σου πει ο πωλητής;... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios_2809 Δημοσ. 16 Αυγούστου Share Δημοσ. 16 Αυγούστου Πάντως ακόμα και αν ο αγοραστής ήταν απρόσεχτος η έβγαλε νωρίς συμπέρασμα , η θέση του πωλητή δεν είναι σίγουρα η πιο σωστή. πρώτα για την αποστολή σε χαρτόνι σε ένα προϊόν που θέλει μια α προσοχή όταν φεύγει σε μεταφορικές και δεύτερο για το ότι δεν ψήνεται να απαντήσει (δεν είπα να είναι πάνω από το τηλέφωνο αλλά εφόσον έβλεπε το θέμα του αγοραστή έπρεπε να απαντήσει , ακόμα κι αν πει ότι από εμένα έφυγε μια χαρά κλπ) το πάθημα μάθημα ! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petranthe Δημοσ. 16 Αυγούστου Share Δημοσ. 16 Αυγούστου Εγώ αν σου πωλούσα κάρτα εδώ μέσα και έλεγες για μένα όσα είπες για τον πωλητή, χωρίς να φταίει και χωρίς φυσικά να έχει κάτι η κάρτα, θα σου έκανα μήνυση. Την επόμενη φορά να έχεις υπομονή και να ξέρεις τι λες. Ζήτα και μια συγνώμη, δεν βλάπτει. 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Havik Δημοσ. 16 Αυγούστου Share Δημοσ. 16 Αυγούστου Αν του πουλουσες κάρτα και την τύλιγες σε λαδόκολλα και καλή να ήταν όταν την έστειλες αυτό που θα έφτανε στα χέρια του μάλλον δεν θα ήταν, οπότε απατεώνας δεν ξέρω αν ήταν αλλά το iq του μου προκαλεί ένα προβληματισμό... Εκτός αν είναι ήδη μη λειτουργική και λες σε φάση "who cares". 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tablet Δημοσ. 16 Αυγούστου Share Δημοσ. 16 Αυγούστου Στις 14/8/2024 στις 4:09 ΜΜ, ak13ak είπε Ολα τα παραπανω ειναι ο λογος που κανω συναλλαγες μονο απο κοντα... Δεν είναι απαραίτητο αυτό ούτε κριτήριο. Είμαι 15 χρόνια μέλος εδώ με κοντά 50 θετικές αξιολογήσεις. Δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να στείλω κάτι τυλιγμένο σε λαδόκολλα. Πάντα να κοιτάτε τον πωλητή και αν είναι αξιόλογος και σοβαρός προχωράτε άφοβα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geomrk Δημοσ. 16 Αυγούστου Share Δημοσ. 16 Αυγούστου Στις 14/8/2024 στις 11:56 ΜΜ, Saggitaro είπε Κι οι αξιολογήσεις δεν είναι πανάκεια,τις οποίες για να μαζέψει κάποιος θα το πετύχει μόνο μέσω των συναλλαγών.Το σκεπτικό που εξέφρασες,όπως και άλλοι εδώ μέσα,είναι σαν να λέτε ότι οκ αγόρασε αλλά άμα σε εξαπατήσει ο άλλος κατάπιε το και προχωρά.Εμενα πήγε πριν κάποια χρόνια να με εξαπατήσει άτομο με 150+ θετικές και καμιά αρνητική,κι αν δεν έβρισκα από σπόντα τα στοιχεία του ακόμα θα ήμουν στο διαβάστηκε. Πριν λίγο καιρό πήγε να με εξαπατήσει και εμένα ένας με 120+ θετικές όταν στην περιγραφη είχε την 3080 12GB και μου έστειλε την έκδοση με 10GB.Δεν απάνταγε στα μυνήματα ή στις κλήσεις και γενικά ήταν λίγο δυσκοίλιος αλλά με λίγο bullying και τύχη(όλως τυχαίως η διεύθυνση του είναι στο ίδιο στενό με το σπίτι που έχουμε στο εξωχικό οπότε τον ήξερα εν τέλει) την πήρε πίσω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 16 Αυγούστου Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, geomrk είπε Πριν λίγο καιρό πήγε να με εξαπατήσει και εμένα ένας με 120+ θετικές όταν στην περιγραφη είχε την 3080 12GB και μου έστειλε την έκδοση με 10GB.Δεν απάνταγε στα μυνήματα ή στις κλήσεις και γενικά ήταν λίγο δυσκοίλιος αλλά με λίγο bullying και τύχη(όλως τυχαίως η διεύθυνση του είναι στο ίδιο στενό με το σπίτι που έχουμε στο εξωχικό οπότε τον ήξερα εν τέλει) την πήρε πίσω Εμπιστευομαι περισσοτερο ατομο με πολλα μηνυματα στο φορουμ παρα καποιον με πολλες αξιολογησεις. Γιατι οι αξιολογησεις μπορει να ειναι fake και φιλων του εχει πολλα τετοια account και μετα τρεχεις και δεν φτανεις. Ενω ενα ενεργο μελος χρονια στο 99.9% θα ειναι αξιοπιστο. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις