Stalin1917 Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου Αγορασα με αγγελια απο το insomnia μια 6700xt που ο τυπος ελεγε οτι δουλευει τελεια! μετα απο λιγη χρηση αρχισα να εχω crash με πρασσινη οθονη στο PC του γιου μου! Εχω τηλ του τυπου ονομα αριθμο τραπεζης και της συνομυλιες μας! εβαλα την καρτα και στο δικο μου PC παλι τα ιδια! Να επικοινωνισω με την διωξη ηλεκτρονικου εκγληματος?
sleepychris Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου αρχικα γραψε το ονομα του εδω,για να μην την πατησουν και αλλα μελη. επικοινωνισε με τους moderators για να τον banάρουν. μιλα με την τραπεζα σου, μηπως και μπορεις να κανεις κατι και να παρεις τα χρηματα σου πισω, οπως συμβαινει με το paypal. 1
Stalin1917 Δημοσ. 14 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου Περιμενω απαντηση του στο viber μηπως και ειναι συνεργασιμος ακομα δεν εχει δει το τηλεφωνο του
sleepychris Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου Με μηδενικες αξιολογησεις και του εκανες καταθεση χωρις να τσεκαρεις πριν το προϊον? 2 1
Stalin1917 Δημοσ. 14 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου (επεξεργασμένο) τον πηρα τηλεφωνο μου φανηκε ενταξη μου ειπε οτι ειναι εποπ και τετοια και λεω εχω το ονομα του τον λογαριασμο τραπεζης του και σκεφτηκα οτι και εγω δεν ειχα αξιολογησεις καποτε! μλκια μου η καρτα δουλευει τελεια για πολλες ωρες και σκανε random crash green screen και να την δοκιμαζα το ιδιο θα ηταν! fur mark thn kanw μια ωρα και δεν crasharei! πας να ανοιξεις ενα game και crasharei! θελει reset to PC! kai se 2 PC το ιδιο εκανα τα παντα DDU τους drivers και ολα Επεξ/σία 14 Αυγούστου από Stalin1917
sleepychris Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου (επεξεργασμένο) sorry, but you played yourself... σου ειπε οτι ειναι εποπ... και? Επεξ/σία 14 Αυγούστου από sleepychris 3 1 1
kostas_anes Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου Ερώτηση, κάπως έτσι είναι το crash; Επίσης τι τροφοδοτικό έχουν τα PC; 1
benign Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Στο προφιλ του δεν υπαρχει καταχωρημενη αγγελια.Εδω την διαβασες και την επελεξες? Ποτε εγινε η συναλλαγη? Του ειπες/εγραψες για τα προβληματα και αρνηθηκε να σου επιστρεψει τα χρηματα? Τι καρτα γραφικων ειχες πριν στα δυο συστηματα που εβαλες να ελεγξεις την καρτα? Και οπως ειπε και ο Κωστας,τι τροφοδοτικα εχεις? Επεξ/σία 14 Αυγούστου από benign 1
kostas_anes Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου 2 hours ago, Stalin1917 said: Περιμενω απαντηση του στο viber μηπως και ειναι συνεργασιμος ακομα δεν εχει δει το τηλεφωνο του Επίσης να σχολιάσω, ότι μέχρι να είσαι σίγουρος ότι θα σε γράψει στα @@ του ή ότι θα αρνηθεί να σου επιστρέψει τα λεφτά, δεν είναι καθόλου σωστό να βγαίνεις και να λες "με έκλεψε". Και εμένα μου έχει τύχει να αγοράσω κάτι που εν τέλη αποδείχθηκε ελλαττωματικό, τα συνεννοήθηκα με τον άνθρωπο μία χαρά. 16
KyrGR Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Εγώ θα ζήταγα γνωμάτευση τεχνικού πριν προχωρήσω σε δημοσιοποίηση διότι αν η κάρτα δούλευε καλώς στο Pc του πωλητή οι συνέπειες είναι κάπως απρόβλεπτες. Επεξ/σία 14 Αυγούστου από KyrGR
Stalin1917 Δημοσ. 14 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου το πρωτο PC ειχε be quiet kainoyrio 650W bronze το δευτερο be quiet 850W Gold Την αγγελια ο τυπος την εσβησε αφου εγινε η συνναλαγη και του ειπα να κανουμε αξιολογηση ο ενας τον αλλον. του ειπα οτι η καρτα εχει προβλημα και μου ειπε οτι το θεμα ειναι μαλλον λογισμικο οποτε το εψαξα μεχρι εκει που δεν παει! η συνναλαγη εγινε 2 αυγουστου! η καρτα ηταν στο μαυρο της το χαλι απο βρωμια και ειχε χτυπημα γιατι ο τυπος απλα την τυλιξε με ενα χαρτονι!!!! τον ενημερωσα μολις παρελαβα και του εστειλα και φωτο 1
sleepychris Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου πηρες κατι τοσο ευαισθητο χωρις να του κανεις ελεγχο -> τσεκ εκανες τραπεζικη καταθεση σε νεο προφιλ χωρις αξιολογησεις -> τσεκ περιμενες δεκα μερες για να κανεις κατι για αυτο-> τσεκ το δημισιοποιεις χωρις να εχεις τριπλοτσεκαρει οτι ο αλλος δεν ειναι απατεωνας -> τσεκ σορρυ λεβεντη,αλλα αυτα ειναι οδηγος στο πως να μην κανουμε συναλλαγες! 5 1 4
Stalin1917 Δημοσ. 14 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, sleepychris είπε πηρες κατι τοσο ευαισθητο χωρις να του κανεις ελεγχο -> τσεκ εκανες τραπεζικη καταθεση σε νεο προφιλ χωρις αξιολογησεις -> τσεκ περιμενες δεκα μερες για να κανεις κατι για αυτο-> τσεκ το δημισιοποιεις χωρις να εχεις τριπλοτσεκαρει οτι ο αλλος δεν ειναι απατεωνας -> τσεκ σορρυ λεβεντη,αλλα αυτα ειναι οδηγος στο πως να μην κανουμε συναλλαγες! 1.Το εχω ξανακανει και να το εκανα ελενχο στο ποδι δεν θα εβλεπα κατι γιατι τωρα που σου γραφω εχω κουμπομενη την καρτα 2.Λαθος μου 3. Δοκιμαζα μηπως φταιει κατι λογισμικο οπως που ελεγε ο πωλητης 4. το topic ειναι αν μπορω να κανω σε περιπτωση που ο τυπος δεν μου βαλει τα 220 πισω 5. εχω κανει 10+ συνναλαγες μεσω ινσομνια και δεν ειχα θεμα ποτε οποτε (λαθος μου) υπεθεσα οτι ετσι θα ειναι και τωρα
sleepychris Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου τι θα πει "ελεγχο στο ποδι" ? κουμπωνεις τη καρτα σε δικο σου συστημα και βαζεις να εκτος απο stress test και -τουλαχιστον- ενα παιχνιδι που παιζεις συχνα και ξερεις πανω κατω το πως τρεχει. μακαρι να ειναι ενταξει ο ανθρωπος και να σου επιστρεψει το ποσο, αλλα κρατα μικρο καλαθι. μετα την απομακρυνση εκ του ταμειου... 2 1
Stalin1917 Δημοσ. 14 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, benign είπε 6 λεπτά πριν, sleepychris είπε τι θα πει "ελεγχο στο ποδι" ? κουμπωνεις τη καρτα σε δικο σου συστημα και βαζεις να εκτος απο stress test και -τουλαχιστον- ενα παιχνιδι που παιζεις συχνα και ξερεις πανω κατω το πως τρεχει. μακαρι να ειναι ενταξει ο ανθρωπος και να σου επιστρεψει το ποσο, αλλα κρατα μικρο καλαθι. μετα την απομακρυνση εκ του ταμειου... το πρωτο πραγμα που εκανα με το που την πηρα ηταν στρεσσ τεστ στο furrmark2 και τα πηγε τελεια μετα απο καμια μερα εκανε το πρωτο Green screen of death ενω ειχε παιξει βαρια παιχνιδια στο Stumble guys αν ειναι δυνατον! την επομενη μερα αρχισε ποιο συχνα! μετα εκανα DDU και drivers xwris Adrenalin και φανηκε να στρωνει αλλα 2 μερες μετα αρχισε παλι! σημερα την εβαλα στο PC να δω μηπως φταιει κατι στο PC του γιου μου (σκεφτηκα μηπως μικρο τροφοδοτικο) μολις πηγα να βαλω cities skyline GG crashare! Επεξ/σία 14 Αυγούστου από Stalin1917
Προτεινόμενες αναρτήσεις