Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω την εντύπωση ότι έτσι όπως την έχω τώρα θα είναι καλύτερα! Είναι ψηλά και το  usb το έχω μπροστά! Να δω τι επιδόσεις θα έχει!  Για να μην μπαίνω και σε μπελάδες με επέκταση κλπ 

Θα το αφήσω σίγουρα καμία βδομάδα για τσκεκαρισμα, αλλά επειδή είμαι και περίεργη θα κάνω και την δοκιμή μου κάτω 😂!  ( Πάλι ολόκληρη μετακόμιση 🥴)

Επεξ/σία από manana
  • Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, manana said:

Έχω την εντύπωση ότι έτσι όπως την έχω τώρα θα είναι καλύτερα! Είναι ψηλά και το  usb το έχω μπροστά! Να δω τι επιδόσεις θα έχει!  Για να μην μπαίνω και σε μπελάδες με επέκταση κλπ 

Θα το αφήσω σίγουρα καμία βδομάδα για τσκεκαρισμα, αλλά επειδή είμαι και περίεργη θα κάνω και την δοκιμή μου κάτω 😂!  ( Πάλι ολόκληρη μετακόμιση 🥴)

οσο πιο ψηλα και μακρια απο εμποδια τοσο καλυτερα

.η περιεργεια σκοτωσε την  γατα 😛

πλακα κανω.τωρα που παιζει μπορεις να δοκιμασεις τα παντα.αντε επιτελους τελειωσες με τον χαλκο

Επεξ/σία από poulinos
  • Like 1
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, poulinos είπε

οσο πιο ψηλα και μακρια απο εμποδια τοσο καλυτερα

.η περιεργεια σκοτωσε την  γατα 😛

πλακα κανω.τωρα που παιζει μπορειε να δοκιμασεις τα παντα.αντε επιτελους τελειωσες με τον χαλκο

Μπορώ να την βάλω και στο ταβάνι αν είναι έτσι 😂

Λίγο πριν την άφιξη του usb χρησιμοποιούσα το laptop της μητέρας μου το οποίο θέλει στάνταρ ολικό φτιαξιμο , ίσως γι' αυτό και δεν είδα εντυπωσιακές ταχύτητες! Ούτε όμως στο κινητό μου! 

Θέλω να πιστεύω ότι τουλάχιστον στο σταθερό μου υπολογιστή με το usb θα έχω επιτέλους λύσει το πρόβλημα! Ο χρόνος θα δείξει! 

Δημοσ.
Στις 23/2/2025 στις 10:56 ΜΜ, poulinos είπε

αν πισω απο την πριζα υπαρχει Utp καλωδιο τοτε ναι μπορεις να την κανεις ως πριζα δικτυου αλλα και αυτο με καποιες προυποθεσεις.γιατι οταν ειναι απο default πριζα δικτυου συνηθως απο καθε πριζα πηγαινει σε ενα κεντρικο σημειο. εσενα ομως εφοσον το ειχαν για τηλεφωνο ΜΠΟΡΕΙ να πηγαινει απο πριζα σε πριζα οποτε εκει μπορεις να εχεις μονο ενα καλωδιο πχ απο το δωματιο σου μεχρι μια αλλη πριζα.επισης μπορει αν περναει απο αλλο δωματιο ενδιαμεσα να πρεπει να το πατσαρεις εκει για να συνεχισει και να φτασει εκει που θες.

χμμ καταλαβα , χθες ξανα εκανα αιτηση για 500. Ας με συνδεσουν πρωτα να δω τι γινεται με το WiFi που εχω στο PC(Dualband Wifi 6) . Αν πιανω το μεγιστο θα το αφησω ως εχει και στο μελλον βλεπουμε. 

Δημοσ.
On 24/02/2025 at 19:56, manana said:

Μπορώ να την βάλω και στο ταβάνι αν είναι έτσι 😂

Λίγο πριν την άφιξη του usb χρησιμοποιούσα το laptop της μητέρας μου το οποίο θέλει στάνταρ ολικό φτιαξιμο , ίσως γι' αυτό και δεν είδα εντυπωσιακές ταχύτητες! Ούτε όμως στο κινητό μου! 

Θέλω να πιστεύω ότι τουλάχιστον στο σταθερό μου υπολογιστή με το usb θα έχω επιτέλους λύσει το πρόβλημα! Ο χρόνος θα δείξει! 

ενταξει μην το παρακανεις :P

στο τελος θα κρεμασεις και το tower  στο ταβανι.

αν το λαπτοπ ειναι παλιο υπαρχουν πολλοι λογοι να μην πιανει καλη ταχυτητα.αδυναμη Cpu, single band wifi,λιγη μνημη, γεματο με προγραμματα.δωσε μας στοιχεια τι λαπτοπ ειναι. το κινητο σου αν ειναι new θα πρεπει να εχει καλες ταχυτητες με το νεο router αρκει και αυτο να ειναι στα 5ghz συνδεδεμενο. γιατι αν εισαι στα 2,4ghz τοτε δεν παει καλα.επειδη με τοσες σελιδες εχασα την μπαλα τι πακετο εβαλες και ποιο router σου εδωσαν?

10 hours ago, AmixReckless said:

χμμ καταλαβα , χθες ξανα εκανα αιτηση για 500. Ας με συνδεσουν πρωτα να δω τι γινεται με το WiFi που εχω στο PC(Dualband Wifi 6) . Αν πιανω το μεγιστο θα το αφησω ως εχει και στο μελλον βλεπουμε. 

καλα ναι βλεποντας και κανοντας.αλλιως μετα ειτε ριχνεις καλωδιο ειτε αν η αποσταση ειναι μεγαλη θελει κανα Repeater(mesh κατα προτιμηση)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...