Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, poulinos είπε

δοκιμαζεις ασυρματα αλλιως μετα βλεπω τρυπουλες

Έκανα παραγγελία πριν λίγο! 

Αν δεν πιάσει αλίμονό μου 😂

13 λεπτά πριν, AmixReckless είπε

Να πω και το παράπονο μου, είχα κάνει την αίτηση 27/01. Από τότε ούτε συμβόλαιο είχα λάβει ούτε τίποτα. Τους είχα ενοχλήσει 4 φόρες με τηλεφωνα e-mails κτλ. Άφαντοι. Μέχρι σήμερα που τους πήρα ξανά εγώ για να ρωτήσω και να ζητήσω ακύρωση.

Ενημερωτικά να σου πω ότι υπέγραψα τυπικά μετά το 15αυγουστο. Μου είχαν υποσχεθεί ότι μέσα στο Σεπτέμβρη θα είχε τελειώσει το θέμα. Ούτε καν!

Εμφανίστηκαν κάποια στιγμή το Νοέμβρη χαλαρά. Ήρθαν, είδαν απλώς απ' έξω και έφυγαν. Μετά από καιρό ήρθαν έσκαψαν. 

Τώρα μέσα στο Φεβρουάριο ήρθε ένας τεχνικός μόνος του και πέρασε μέσα στην πολυκατοικία και εξωτερικά σε κάθε διαμέρισμα! 

Μετά από λίγο, 14 Φεβρουαρίου ήρθαν στο διαμέρισμα . Και από αυτήν την ημερομηνία ισχύει το συμβόλαιο μου επίσημα!

Σύνολο αναμονής 6 μήνες! ✌️

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, manana είπε

Ενημερωτικά να σου πω ότι υπέγραψα τυπικά μετά το 15αυγουστο. Μου είχαν υποσχεθεί ότι μέσα στο Σεπτέμβρη θα είχε τελειώσει το θέμα. Ούτε καν!

Εμφανίστηκαν κάποια στιγμή το Νοέμβρη χαλαρά. Ήρθαν, είδαν απλώς απ' έξω και έφυγαν. Μετά από καιρό ήρθαν έσκαψαν. 

Τώρα μέσα στο Φεβρουάριο ήρθε ένας τεχνικός μόνος του και πέρασε μέσα στην πολυκατοικία και εξωτερικά σε κάθε διαμέρισμα! 

Μετά από λίγο, 14 Φεβρουαρίου ήρθαν στο διαμέρισμα . Και από αυτήν την ημερομηνία ισχύει το συμβόλαιο μου επίσημα!

Σύνολο αναμονής 6 μήνες! ✌️

Floor box έχουμε σε κάθε όροφο. Μιλάμε είναι μία ώρα δουλειά να έρθουν να τραβήξουν ένα καλώδιο. Αλλά δεν ξέρουν ούτε αυτοί τι τους γίνεται. 20 μέρες ούτε ένα συμβόλαιο δεν κατάφεραν να στείλουν.

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, AmixReckless είπε

Floor box έχουμε σε κάθε όροφο. Μιλάμε είναι μία ώρα δουλειά να έρθουν να τραβήξουν ένα καλώδιο. Αλλά δεν ξέρουν ούτε αυτοί τι τους γίνεται. 20 μέρες ούτε ένα συμβόλαιο δεν κατάφεραν να στείλουν.

Α, καλά! Νόμιζα ότι ήσουν στην αρχή της διαδικασίας! 

Λένε ότι έχουν ένα συνεργείο ή λίγους τεχνικούς και γι'αυτό υπάρχει καθυστέρηση! Όμως αυτό δεν είναι δικαιολογία όταν ο πελάτης περιμένει. Πόσο υπομονή να έχεις πια; Σε Ποια εταιρία μπήκες; 

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, manana είπε

Λένε ότι έχουν ένα συνεργείο ή λίγους τεχνικούς και γι'αυτό υπάρχει καθυστέρηση! Όμως αυτό δεν είναι δικαιολογία όταν ο πελάτης περιμένει. Πόσο υπομονή να έχεις πια; Σε Ποια εταιρία μπήκες; 

Είμαι στην Νοβα χρόνια τώρα. Δεν άλλαξα καν εταιρία για να δικαιολογηθεί κάπως το πρόβλημα.

Δημοσ.
1 hour ago, manana said:

ηταν δωρο για του αγ.βαλεντινου

• Haha 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, AmixReckless είπε

Είμαι στην Νοβα χρόνια τώρα. Δεν άλλαξα καν εταιρία για να δικαιολογηθεί κάπως το πρόβλημα.

Μάλιστα! Άρα είναι γενικό το κακό! 

1 λεπτό πριν, poulinos είπε

ηταν δωρο για του αγ.βαλεντινου

ΧΑ ΧΑ ΧΑ . Συγγνώμη που αμφέβαλλα! Αφού το κουτί είχε σχήμα καρδιάς 😂

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, manana είπε

Από τότε που έγινε η συγχώνευση με την Wind έχει πάρει την κατηφόρα. Παλιά δεν είχα πρόβλημα με την 100αρα fttc. Τώρα αν όχι κάθε μέσα τουλάχιστον 2 με 3 μέρες την εβδομαδα έχω διακοπές για μίση μέχρι και μια ώρα και γενικά τα βραδια 22: 00 με 23: 00. Έχει καταντήσει αηδιαστικό. Από την μια πιστεύω ότι με την οπτική θα στρώσει και από την άλλη σκέφτομαι να μείνω με την 100αρα μέχρι να τελειώσει το συμβόλαιο και να αλλάξω εταιρία.

Δημοσ.
40 minutes ago, AmixReckless said:

Από τότε που έγινε η συγχώνευση με την Wind έχει πάρει την κατηφόρα. Παλιά δεν είχα πρόβλημα με την 100αρα fttc. Τώρα αν όχι κάθε μέσα τουλάχιστον 2 με 3 μέρες την εβδομαδα έχω διακοπές για μίση μέχρι και μια ώρα και γενικά τα βραδια 22: 00 με 23: 00. Έχει καταντήσει αηδιαστικό. Από την μια πιστεύω ότι με την οπτική θα στρώσει και από την άλλη σκέφτομαι να μείνω με την 100αρα μέχρι να τελειώσει το συμβόλαιο και να αλλάξω εταιρία.

συγκρινεις 2 ασχετα πραγματα.και εγω εχω fttc και απλα δεν τρωω ποτε disconnect.επισης μην ξεχνας οτι το fttc a.παιζει με χαλκο.β.τα dslam δεν ειναι υποχρεωτικα του παροχου που εχεις

εχω fttc nova με χαλκο οτε και  dslam cosmote. οποιος μπορει να βαλει ινα παει σε ινα.ο χαλκος πεθαινει 

1 hour ago, manana said:

λενε τι να κανουμε δωρο.ας κανουμε μια οπτικη  τετοιες μερες

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, poulinos είπε

λενε τι να κανουμε δωρο.ας κανουμε μια οπτικη  τετοιες μερες

Τώρα κατάλαβα γιατί περίμεναν τόσους μήνες! Ήταν όλα σχεδιασμένα για αυτήν την ημέρα! 

Δημοσ.
3 hours ago, manana said:

Τώρα κατάλαβα γιατί περίμεναν τόσους μήνες! Ήταν όλα σχεδιασμένα για αυτήν την ημέρα! 

σου λενε αμα κανουμε τετοιο δωρο τετοια μερα θα μας αγαπησει σαν παροχο και θα ξεχασει ολα αυτα που τραβηξε

• Haha 1
Δημοσ.
16 hours ago, manana said:

αν δεν πιασει μετα πας ή καλωδιο ή repeater.ελπιζω να μην χρειαστει γιατι μπλεκει λιγο η κατασταση

17 hours ago, AmixReckless said:

Μίλησα σήμερα και μου είπαν ότι το καλώδιο το τραβάνε στην κοντινότερη πρίζα. Αν θέλω να την τραβήξω σε άλλο δωμάτιο πρέπει να φέρω μετά δικό μου τεχνικό ή να πληρώσω αυτούς μπλα μπλα. Εγώ ακύρωσα το συμβόλαιο μιας και δεν το είχα υπογράψει ακόμα. Τι να κάνω την 1000αρα αν έχω απόσταση από τον υπολογιστή και δουλεύω με wifi. Δεν θα πιάνω ούτε τα μισά. Καλύτερα να πάω στην 300αρα ή 500αρα με λιγότερα χρήματα.

Να πω και το παράπονο μου, είχα κάνει την αίτηση 27/01. Από τότε ούτε συμβόλαιο είχα λάβει ούτε τίποτα. Τους είχα ενοχλήσει 4 φόρες με τηλεφωνα e-mails κτλ. Άφαντοι. Μέχρι σήμερα που τους πήρα ξανά εγώ για να ρωτήσω και να ζητήσω ακύρωση.

α.μπορεις και εσυ να παιρνες ινα και να τραβηξεις μεχρι εκει που θες ή απλα να πληρωσεις και να το κανουν.μια φορα θα το κανεις αλλωστε . και η οπτικη ινα ειναι το μελλον.αν εχεις utp για τηλεφωνικο πισω απο την πριζα θα μπορουσες να το πας μεχρι την πριζα που θες. και δεν σημαινει οτι δεν θα πιανεις μεγαλη ταχυτητα με ασυρματο.εξαρτατε αποσταση κτλ.και δεν βαζεις 1000 για να εχεις μονο εσυ 1000.πολλες φορες βαζεις για να παρεις πχ εσυ 500 αλλα να παρουν και οι αλλοι στο σπιτι.

On 18/02/2025 at 01:15, AmixReckless said:

Για να μην ανοίγω άλλο θέμα, έχω κάνει και εγώ αίτηση για Fiber 1Gbps. Τώρα το ρουτερ το έχω στο δωμάτιο μου σε άλλη πρίζα και όχι κεντρική. Την οπτική ίνα την τραβάνε μέχρι την κεντρική πρίζα; γίνεται να τους πω να την τραβήξουν μέχρι το δωμάτιο ή όχι;

γενικως συνηθως πανε κεντρικη πριζα.πολλες φορες αν δεν ειναι μεγαλη η αποσταση και το ζητησεις μπορει να στο πανε και πιο μεσα.

16 hours ago, AmixReckless said:

ara το τελευταιο κομματι θες.και αλλο τοσο επειδη εχεις θεματα με το vdsl θα πρεπε να πας σε ινα (ασχετως παροχου)

16 hours ago, manana said:

γενικοτερα ολοι οι παροχοι εχουν delay. λιγο χρονοβορα δουλεια και λιγα συνεργεια.και ταυτοχρονα ολοι θελουν να βαλουν Fiber οποτε καταλαβαινεις.

15 hours ago, AmixReckless said:

φορτο θα βρεις γενικα σε ολους τους παροχους πλεον

• Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, poulinos είπε

αν δεν πιασει μετα πας ή καλωδιο ή repeater.ελπιζω να μην χρειαστει γιατι μπλεκει λιγο η κατασταση

α.μπορεις και εσυ να παιρνες ινα και να τραβηξεις μεχρι εκει που θες ή απλα να πληρωσεις και να το κανουν.μια φορα θα το κανεις αλλωστε . και η οπτικη ινα ειναι το μελλον.αν εχεις utp για τηλεφωνικο πισω απο την πριζα θα μπορουσες να το πας μεχρι την πριζα που θες. και δεν σημαινει οτι δεν θα πιανεις μεγαλη ταχυτητα με ασυρματο.εξαρτατε αποσταση κτλ.και δεν βαζεις 1000 για να εχεις μονο εσυ 1000.πολλες φορες βαζεις για να παρεις πχ εσυ 500 αλλα να παρουν και οι αλλοι στο σπιτι.

γενικως συνηθως πανε κεντρικη πριζα.πολλες φορες αν δεν ειναι μεγαλη η αποσταση και το ζητησεις μπορει να στο πανε και πιο μεσα.

ara το τελευταιο κομματι θες.και αλλο τοσο επειδη εχεις θεματα με το vdsl θα πρεπε να πας σε ινα (ασχετως παροχου)

γενικοτερα ολοι οι παροχοι εχουν delay. λιγο χρονοβορα δουλεια και λιγα συνεργεια.και ταυτοχρονα ολοι θελουν να βαλουν Fiber οποτε καταλαβαινεις.

φορτο θα βρεις γενικα σε ολους τους παροχους πλεον

Γνωρίζεις αν γίνεται να μετατραπεί η υπάρχουσα πρίζα τηλεφώνου σε ethernet αλλάζοντας μόνο πρίζες δηλαδή; Αν γίνεται αυτό είναι η καλύτερη λύση όπως το βλέπω μιας και έχω πρίζα στο δωμάτιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...