Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 hours ago, manana said:

Και κάπως έτσι, το πρόβλημα δεν βλέπω να λύνεται ποτέ! 😢

Άρα να περιμένω να περάσουν οι γιορτές και να απευθυνθώ στην ΕΕΤΤ έστω για το άλυτο πρόβλημα, μήπως πιέσουν αυτοί και τους αναγκάσουν να επισπεύσουν την διαδικασία! 

Πάντως όταν ρώτησα στην nova που έψαχνα για τιμές πακέτων και προσφορές ήταν ειλικρινείς και μου είπαν ότι θα πάρει κανένα τρίμηνο! Ενώ στην cosmote με κορόιδεψαν λέγοντας μου ότι μέσα στο Σεπτέμβρη θα γίνει! 

την περιοχη σου ποιος την εχει? δηλαδη αν πας στο https://fttxgr.eu/map

σε ποιον παροχο ανηκει η περιοχη σου?  δηλαδη αν την περιοχη σου την εχει η COSMOTE τοτε αυτην θα περιμενεις για να ριξεις τις οπτικες ινες μεχρι μεσα το σπιτι σου ασχετα με το ποιον παροχο εχεις.αν ο παροχος που εχει ριξει στην περιοχη σου τις ινες ειναι η nova τοτε η nova θα ριξει τις ινες μεχρι μεσα το σπιτι και μετα θα ερθει η cosmote για να κανει την τελικη συνδεση.στην εεττ μονο για το adsl μπορεις να πιεσεις.η περιοχη σου δεν εχει vdsl διαθεσιμοτητα?

• Like 1
  • Sad 1
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μέσα από την σελίδα αυτή που μου έγραψες φαίνεται ότι ο πάροχος είναι η cosmote! Άρα δεν αλλάζει κάτι ως προς αυτό! Οπότε είναι καθαρά από αυτούς και ίσα ίσα θα έπρεπε να έχει ήδη προχωρήσει, εκτός αν είμαι εγώ τόσο λάθος! 

Νομίζω δεν υπάρχει διαθεσιμότητα vdsl. Αν φαίνεται πάλι από αυτή τη σελίδα μου γράφει μόνο DSLAM

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 27/12/2024 at 19:44, manana said:

Μέσα από την σελίδα αυτή που μου έγραψες φαίνεται ότι ο πάροχος είναι η cosmote! Άρα δεν αλλάζει κάτι ως προς αυτό! Οπότε είναι καθαρά από αυτούς και ίσα ίσα θα έπρεπε να έχει ήδη προχωρήσει, εκτός αν είμαι εγώ τόσο λάθος! 

Νομίζω δεν υπάρχει διαθεσιμότητα vdsl. Αν φαίνεται πάλι από αυτή τη σελίδα μου γράφει μόνο DSLAM

αν την εχει η cosmote τοτε περιμενεις αυτους υποχρεωτικα. αν δεν εχεις ουτε vdsl τοτε υποχρεωτικα αναμονη.χωρις να σημαινει οτι με vdsl θα ελυνες το προβλημα διοτι αν ειναι στο απερχομενο ζευγαρι το προβλημα τοτε θα εχεις τα ιδια προβληματα.

Επεξ/σία από poulinos
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...