manana Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 Πήγα στην cosmote και εννοείται δεν αναλαμβάνει να ανοίξει πεζοδρόμιο! Και μου ξανά πρότειναν τις οπτικές ίνες! Ήταν η καλύτερη προσφορά που πήρα από τις άλλες δύο εταιρίες! Μου έδιναν 100στάρι με 29€. Από τότε μου έχουν στείλει το πακέτο με courier, αλλά ακόμη περιμένω κάποια επικοινωνία από αυτούς για να έρθει ο τεχνικός! Μου είπαν βέβαια ότι ο λογαριασμός του Σεπτεμβρίου θα είναι παραπάνω γιατί θα είναι εκτός συμβολαίου, κάτι το οποίο είδα σήμερα! Επίσης ότι στο πρώτο λογαριασμό του καινούριου συμβολαίου θα έχω +5€ παραπάνω! Μέχρι τώρα βέβαια είμαι ακόμη με ίντερνετ που σέρνεται, οπότε σκέφτομαι από Δευτέρα να περάσω από το κατάστημα για να τους το "υπενθυμίσω" για να έρθει επιτέλους ο τεχνικός!
poulinos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 4 hours ago, manana said: Πήγα στην cosmote και εννοείται δεν αναλαμβάνει να ανοίξει πεζοδρόμιο! Και μου ξανά πρότειναν τις οπτικές ίνες! Ήταν η καλύτερη προσφορά που πήρα από τις άλλες δύο εταιρίες! Μου έδιναν 100στάρι με 29€. Από τότε μου έχουν στείλει το πακέτο με courier, αλλά ακόμη περιμένω κάποια επικοινωνία από αυτούς για να έρθει ο τεχνικός! Μου είπαν βέβαια ότι ο λογαριασμός του Σεπτεμβρίου θα είναι παραπάνω γιατί θα είναι εκτός συμβολαίου, κάτι το οποίο είδα σήμερα! Επίσης ότι στο πρώτο λογαριασμό του καινούριου συμβολαίου θα έχω +5€ παραπάνω! Μέχρι τώρα βέβαια είμαι ακόμη με ίντερνετ που σέρνεται, οπότε σκέφτομαι από Δευτέρα να περάσω από το κατάστημα για να τους το "υπενθυμίσω" για να έρθει επιτέλους ο τεχνικός! υπομονη λιγακι να πας σε οπτικη.ειναι λιγο βλακεια γιατι αναγκαστηκες να το κανεις the hard way αλλα αξιζει. καλο θα ηταν να ειχε γινει πριν παρουσιαστει το προβλημα βεβαια αλλα τι να κανεις. 1
manana Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 Αν το ήξερα όντως θα το είχα ήδη κάνει! Πέρασα σήμερα από κατάστημα και ήμουν ότι μπορεί να πάρει και δύο μήνες μέχρι να έρθει ο τεχνικός! Και ότι είναι φυσιολογική αυτή η αναμονή! Ίσως έρθουν μέσα στον μήνα , ίσως τον Οκτώβρη , ίσως του χρόνου 🙄. Καμία συγκεκριμένη απάντηση!
poulinos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2024 On 09/09/2024 at 13:20, manana said: Αν το ήξερα όντως θα το είχα ήδη κάνει! Πέρασα σήμερα από κατάστημα και ήμουν ότι μπορεί να πάρει και δύο μήνες μέχρι να έρθει ο τεχνικός! Και ότι είναι φυσιολογική αυτή η αναμονή! Ίσως έρθουν μέσα στον μήνα , ίσως τον Οκτώβρη , ίσως του χρόνου 🙄. Καμία συγκεκριμένη απάντηση! τελικα τι εγινε? σε εκαναν ftth? ή σου εφτιαξαν την γραμμη του χαλκου? ελπιζω να πιεσες λιγακι για να ερθει τεχνικος για το ftth με βαση οτι δεν παιζει η κανονικη σου υπηρεσια. 1
manana Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 @poulinos Αχ χίλια συγγνώμη! Τώρα πήρα χαμπάρι την ερώτηση! Και ειλικρινά ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον! Ακόμη παιδεύομαι! Και το ίντερνετ ακόμη σέρνεται! Ήρθε τεχνικός από τον Αύγουστο που έκανα την αίτηση Ήρθαν μέσα 10 Νοέμβρη για να σκάψουν έξω, δεν το έκαναν και ήρθαν τελικά μετά από δύο εβδομάδες! Έχουν αφήσει τα καλώδια έξω από την πολυκατοικία και ακόμη περιμένω να έρθουν για το εσωτερικό πολυκατοικίας και σπιτιού! Το Σάββατο σκέφτομαι να πάω από κατάστημα και να τους πώς πώς αν μέχρι τις γιορτές δεν το φτιάξουν θα κάνω καταγγελία στην ΕΕΤΤ. 1
poulinos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 19 minutes ago, manana said: @poulinos Αχ χίλια συγγνώμη! Τώρα πήρα χαμπάρι την ερώτηση! Και ειλικρινά ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον! Ακόμη παιδεύομαι! Και το ίντερνετ ακόμη σέρνεται! Ήρθε τεχνικός από τον Αύγουστο που έκανα την αίτηση Ήρθαν μέσα 10 Νοέμβρη για να σκάψουν έξω, δεν το έκαναν και ήρθαν τελικά μετά από δύο εβδομάδες! Έχουν αφήσει τα καλώδια έξω από την πολυκατοικία και ακόμη περιμένω να έρθουν για το εσωτερικό πολυκατοικίας και σπιτιού! Το Σάββατο σκέφτομαι να πάω από κατάστημα και να τους πώς πώς αν μέχρι τις γιορτές δεν το φτιάξουν θα κάνω καταγγελία στην ΕΕΤΤ. με το χαλκο δυσκολα θα ασχοληθουν αλλα θα μπορουσε να δοθει προτεραιοτητα λογω του προβληματος με τον χαλκο.μπορεις να στειλεις ενα email και να επισημανεις οτι υπαρχει προβλημα με την adsl,vdsl 1
manana Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2024 Υποτίθεται όμως ότι το ξέρουν και για αυτό το λόγο προχώρησα σε συμβόλαιο για οπτική ίνα τον Αύγουστο ! Παρ ολά αυτά από τότε πληρώνω λογαριασμό εκτός συμβολαίου και ουσιαστικά δεν έχω ίντερνετ και οπότε έχω είναι σε χαμηλή ταχύτητα!
poulinos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 On 05/12/2024 at 21:17, manana said: Υποτίθεται όμως ότι το ξέρουν και για αυτό το λόγο προχώρησα σε συμβόλαιο για οπτική ίνα τον Αύγουστο ! Παρ ολά αυτά από τότε πληρώνω λογαριασμό εκτός συμβολαίου και ουσιαστικά δεν έχω ίντερνετ και οπότε έχω είναι σε χαμηλή ταχύτητα! θα στελνα γραπτα ενα παραπονο μπας και γινει τιποτα πιο γρηγορα. 1
manana Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Αυτό σκέφτομαι να κάνω ή να περάσω και από εκεί! Ευχαριστώ πολύ πάντως! 🙏 1
poulinos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 On 11/12/2024 at 19:27, manana said: Αυτό σκέφτομαι να κάνω ή να περάσω και από εκεί! Ευχαριστώ πολύ πάντως! 🙏 γενικως τα γραπτα μενουν ενω τα προφορικα τωρα το ειπαν αυριο δεν ξερουμε τιποτα. 1
manana Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Έχεις δίκιο! Και πολύ το άργησα μου φαίνεται! Αλλά έτσι όπως το βλέπω μετά την καινούρια χρονιά και αν .... Εκτός εάν ταρακουνηθουν με το mail !
poulinos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 On 16/12/2024 at 20:49, manana said: Έχεις δίκιο! Και πολύ το άργησα μου φαίνεται! Αλλά έτσι όπως το βλέπω μετά την καινούρια χρονιά και αν .... Εκτός εάν ταρακουνηθουν με το mail ! καλου κακου στειλτο να υπαρχει.τωρα βεβαια με γιορτες κτλ μην περιμενεις πολλα .παιζουν αδειες παιζουν freeze periods, αργιες κτλ. 1
manana Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 9 ώρες πριν, poulinos είπε καλου κακου στειλτο να υπαρχει.τωρα βεβαια με γιορτες κτλ μην περιμενεις πολλα .παιζουν αδειες παιζουν freeze periods, αργιες κτλ. Τους είδα και πριν τις γιορτές! Τρέχαμε να περάσουν τα καλώδια 😂 Το έστειλα την Πέμπτη και αύριο σκέφτομαι να στείλω στην ΕΕΤΤ. Αλλά είναι αυτό που λέμε με τις γιορτές που προφανώς, ούτε και αυτοί θα ανταποκριθούν!
poulinos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 1 hour ago, manana said: Τους είδα και πριν τις γιορτές! Τρέχαμε να περάσουν τα καλώδια 😂 Το έστειλα την Πέμπτη και αύριο σκέφτομαι να στείλω στην ΕΕΤΤ. Αλλά είναι αυτό που λέμε με τις γιορτές που προφανώς, ούτε και αυτοί θα ανταποκριθούν! εεττ θα πρεπει να παρει αριθμο πρωτοκολλου και μετα ο οτε εχει χ μερες να απαντησει.και δεν ξερω τι θα γινει.γιατι το να πιεσεις για οπτικη ινα δεν νομιζω οτι θα ανταποκριθει η εεττ.το να πιεσεις για το αλλο προλημα οτι δεν το εφτιαξαν αυτο στεκει πιο πολυ. καλα με τις γιορτες πολλα δεν λειτουργουν και πολλοι λιγουν.ειδικα με 2 αργιες αυτην την εβδομαδα.... 2
manana Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Και κάπως έτσι, το πρόβλημα δεν βλέπω να λύνεται ποτέ! 😢 Άρα να περιμένω να περάσουν οι γιορτές και να απευθυνθώ στην ΕΕΤΤ έστω για το άλυτο πρόβλημα, μήπως πιέσουν αυτοί και τους αναγκάσουν να επισπεύσουν την διαδικασία! Πάντως όταν ρώτησα στην nova που έψαχνα για τιμές πακέτων και προσφορές ήταν ειλικρινείς και μου είπαν ότι θα πάρει κανένα τρίμηνο! Ενώ στην cosmote με κορόιδεψαν λέγοντας μου ότι μέσα στο Σεπτέμβρη θα γίνει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα