manana Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Πήγα στην cosmote και εννοείται δεν αναλαμβάνει να ανοίξει πεζοδρόμιο! Και μου ξανά πρότειναν τις οπτικές ίνες! Ήταν η καλύτερη προσφορά που πήρα από τις άλλες δύο εταιρίες! Μου έδιναν 100στάρι με 29€. Από τότε μου έχουν στείλει το πακέτο με courier, αλλά ακόμη περιμένω κάποια επικοινωνία από αυτούς για να έρθει ο τεχνικός! Μου είπαν βέβαια ότι ο λογαριασμός του Σεπτεμβρίου θα είναι παραπάνω γιατί θα είναι εκτός συμβολαίου, κάτι το οποίο είδα σήμερα! Επίσης ότι στο πρώτο λογαριασμό του καινούριου συμβολαίου θα έχω +5€ παραπάνω! Μέχρι τώρα βέβαια είμαι ακόμη με ίντερνετ που σέρνεται, οπότε σκέφτομαι από Δευτέρα να περάσω από το κατάστημα για να τους το "υπενθυμίσω" για να έρθει επιτέλους ο τεχνικός! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 4 hours ago, manana said: Πήγα στην cosmote και εννοείται δεν αναλαμβάνει να ανοίξει πεζοδρόμιο! Και μου ξανά πρότειναν τις οπτικές ίνες! Ήταν η καλύτερη προσφορά που πήρα από τις άλλες δύο εταιρίες! Μου έδιναν 100στάρι με 29€. Από τότε μου έχουν στείλει το πακέτο με courier, αλλά ακόμη περιμένω κάποια επικοινωνία από αυτούς για να έρθει ο τεχνικός! Μου είπαν βέβαια ότι ο λογαριασμός του Σεπτεμβρίου θα είναι παραπάνω γιατί θα είναι εκτός συμβολαίου, κάτι το οποίο είδα σήμερα! Επίσης ότι στο πρώτο λογαριασμό του καινούριου συμβολαίου θα έχω +5€ παραπάνω! Μέχρι τώρα βέβαια είμαι ακόμη με ίντερνετ που σέρνεται, οπότε σκέφτομαι από Δευτέρα να περάσω από το κατάστημα για να τους το "υπενθυμίσω" για να έρθει επιτέλους ο τεχνικός! υπομονη λιγακι να πας σε οπτικη.ειναι λιγο βλακεια γιατι αναγκαστηκες να το κανεις the hard way αλλα αξιζει. καλο θα ηταν να ειχε γινει πριν παρουσιαστει το προβλημα βεβαια αλλα τι να κανεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manana Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Αν το ήξερα όντως θα το είχα ήδη κάνει! Πέρασα σήμερα από κατάστημα και ήμουν ότι μπορεί να πάρει και δύο μήνες μέχρι να έρθει ο τεχνικός! Και ότι είναι φυσιολογική αυτή η αναμονή! Ίσως έρθουν μέσα στον μήνα , ίσως τον Οκτώβρη , ίσως του χρόνου 🙄. Καμία συγκεκριμένη απάντηση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου On 09/09/2024 at 13:20, manana said: Αν το ήξερα όντως θα το είχα ήδη κάνει! Πέρασα σήμερα από κατάστημα και ήμουν ότι μπορεί να πάρει και δύο μήνες μέχρι να έρθει ο τεχνικός! Και ότι είναι φυσιολογική αυτή η αναμονή! Ίσως έρθουν μέσα στον μήνα , ίσως τον Οκτώβρη , ίσως του χρόνου 🙄. Καμία συγκεκριμένη απάντηση! τελικα τι εγινε? σε εκαναν ftth? ή σου εφτιαξαν την γραμμη του χαλκου? ελπιζω να πιεσες λιγακι για να ερθει τεχνικος για το ftth με βαση οτι δεν παιζει η κανονικη σου υπηρεσια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα