Προς το περιεχόμενο

Wanbo (Xiaomi) Mini Pro | LCD | 250 ANSI Lumens | 1280 x 720 Pixels | Android 9.0 | 55 €

zacharis1955

Προτεινόμενες αναρτήσεις

40 λεπτά πριν, milos είπε

Αγορά του συγκεκριμένου στα 39€  χωρίς Android wifi Bluetooth. Τον αγόρασα καθαρά για να πειραματιστώ και να μπει στο παιδικό δωμάτιο για καμιά παιδική ταινία . 

Πρώτες εντυπώσεις καλές θα έλεγα με ένα Android stick κανείς παπάδες μαζί του . 

Εικόνα καλή και με μια λάμπα στο δωμάτιο στη χαμηλή ένταση (έχω tapo )  βλέπεις αξιοπρεπέστατα ταινία η αγώνα . 

Θόρυβος όχι τραγικός τον υπερκαλύπτει ο ήχος από το ενσωματωμένο ηχείο του προβολέα . 

Έχει λειτουργία για αναστροφή εικόνας .

Στα μείον 

Δεν κάνει για πάνω από 10 μέτρα απόσταση .

Δεν έχει καπάκι προστασία φακού ούτε βέβαια είναι κλειστού τύπου .

Δεν έχει πολλές ρυθμίσεις διορθώσεις εικόνας .

Συμπέρασμα

Για παιδικές ταινίες και αγώνες είναι άψογος . Βλέπεις ταινία με κάποιες παραχωρήσεις. 

Για ταινία σε υψηλή ανάλυση κοιτάξτε άλλου . 

Τον έχω και 'γώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, milos είπε

Δεν έχει πολλές ρυθμίσεις διορθώσεις εικόνας .

Δες αν ξεκλειδώνουν ρυθμίσεις για την οθόνη όπως σε αυτό το βίντεο για το HY320

Επισης μπορεί να γίνει βάζοντας το projectivy launcher. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.spocky.projengmenu&hl=en_US

Επεξ/σία από sakisgri
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειναι αυτο που λεμε περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.

Αλλοι λενε μια χαρα ειναι τα 250 lumens και εμενα μου φαινονται λιγα τα 1600 του Wemax Voque Pro που εχω.

Διαβαζω για το εξοχικο, στο εξοχικο ταινια θα δεις η θα πας απο τις 4 εως τις 10 στην θαλασσα;

Επεξ/σία από LLLEFTERIS

2 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

Ειναι αυτο που λεμε περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.

Αλλοι λενε μια χαρα ειναι τα 250 lumens και εμενα μου φαινονται λιγα τα 1600 του Wemax Voque Pro που εχω.

Διαβαζω για το εξοχικο, στο εξοχικο ταινια θα δεις η θα πας απο τις 4 εως τις 10 στην θαλασσα;

αν εχεις παιδι θα πας 12με7 παραλία και μετα το μπάνιο-ξεπλυμα αλμυρας στο σπιτι, βαζεις ταινιουλα παραλληλα με το bbq κ μπυρες και χαλαρωνει ολη η οικογένεια 

• Like 1
  • Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, fysikos είπε

αν εχεις παιδι θα πας 12με7 παραλία και μετα το μπάνιο-ξεπλυμα αλμυρας στο σπιτι, βαζεις ταινιουλα παραλληλα με το bbq κ μπυρες και χαλαρωνει ολη η οικογένεια 

Τρια παιδια εχω θα τα εχω νταλα μεσημερι στον ηλιο και μην μου πεις για ομπρελα δυο maui εχω μαζι με κρουστικα.

Τα παιδια η πρωι για μπανιο και το πολυ μεχρι τις μια εχεις φυγει απο την παραλια και μετα τις 4 μην πω 5 το απογευμα το μεσημερι τα εχεις στο κλιματιστικο.

Επεξ/σία από LLLEFTERIS
  • Like 4

1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε

Τρια παιδια εχω θα τα εχω νταλα μεσημερι στον ηλιο και μην μου πεις για ομπρελα δυο maui εχω μαζι με κρουστικα.

Τα παιδια η πρωι για μπανιο και το πολυ μεχρι τις μια εχεις φυγει απο την παραλια και μετα τις 4 μην πω 5 το απογευμα το μεσημερι τα εχεις στο κλιματιστικο.

οκ..να περνατε ομορφα

• Like 4

• Moderators
23 ώρες πριν, fysikos είπε

αυτη ειναι απο την σημερινη προβολή...συμβαίνει τωρα.1080p 60hzScreenshot_20240815_222110_Gallery.jpg.e4952c540cc109507e289392e923e8b9.jpg

μην παραπληροφορουμε τον κοσμο που δεν θα διαβασει τα ψιλα γραμματα και την πατησει ομως, 1080 εννοεις οτι ειναι το αρχειο, ο προβολεας που προτεινεις ειναι 480p

"Native resolution: 800 x 480 dpi"

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, matrixxx είπε

μην παραπληροφορουμε τον κοσμο που δεν θα διαβασει τα ψιλα γραμματα και την πατησει ομως, 1080 εννοεις οτι ειναι το αρχειο, ο προβολεας που προτεινεις ειναι 480p

"Native resolution: 800 x 480 dpi"

Οκ κ πραγματικα αν αυτο που βλεπω ειναι 480p τοτε τρεξτε να τον αγορασετε.

Επεξ/σία από fysikos
  • Haha 1

10 ώρες πριν, fysikos είπε

Οκ κ πραγματικα αν αυτο που βλεπω ειναι 480p τοτε τρεξτε να τον αγορασετε.

ΑΝ αυτο που βλεπεις ειναι αυτο που βλεπω και εγω δηλαδη το πουλι τοτε φατε τα σε μπυρες και σουβλακια. 😂

Ερώτηση, για μια απόσταση θέασης 3-4 μέτρα, σε σκοτεινό εξωτερικό περιβάλλον και για προβολή σε περίπου 80-85 ίντσες, παλιές κατά βάση ταινίες θα είναι οκ ή θα βλέπουμε απλώς μεγάλα τετράγωνα από πιξελ; Αν έχει κάποιος γνώση ας απαντήσει... Έχω ψηθεί για τον Χ2 max της ίδιας εταιρείας αλλά προς το παρόν είναι σε stock notice για αγορά σε νορμάλ τιμή. 

FB_IMG_1723883910597.jpg.14f12226fd8bfe15c9fb1e2eb4f9bbba.jpg

1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε

ΑΝ αυτο που βλεπεις ειναι αυτο που βλεπω και εγω δηλαδη το πουλι τοτε φατε τα σε μπυρες και σουβλακια. 😂

Δλδ τι θα επρεπε να βλεπουμε; Μιλαμε για απαντηση οτι ναναι

• Confused 1

9 λεπτά πριν, fysikos είπε

FB_IMG_1723883910597.jpg.14f12226fd8bfe15c9fb1e2eb4f9bbba.jpg

Δλδ τι θα επρεπε να βλεπουμε; Μιλαμε για απαντηση οτι ναναι

Εγω βλεπω μια θολη εικονα τωρα αν φταiει το κινητο που εβγαλε την φωτογραφια δεν ξερω αλλα δεν περιμενω κατι καλυτερο σε αυτη την αναλυση.

Οπως ειπα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα, εσενα μπορει να σου αρεσει η εικονα μιας FU εγω σκοπευω να αλλαξω την 43 nanocell της κρεβατοκαμαρας με 42 Oled γιατι καμια φορα βαριεμαι να βλεπω ταινια καθιστος στην 65 Oled του σαλονιου.

• Thanks 1
  • Haha 1

• Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...