4now Δημοσ. 14 Αυγούστου Share Δημοσ. 14 Αυγούστου Παίδες καλησπέρα.θελω να βάλω VDSL 50 στην Vodafone στην περιοχή τού δάσους Χαϊδαρίου.κατοπιν επικοινωνίας μου έδωσαν άλλη τιμή για τους πρώτους 12 μήνες και άλλη για τους άλλους 12.το κάνει και η Cosmote αυτό?και 2ον μου είπαν ότι είναι αποδεκτή ταχύτητα έως 34mbs... πως σάς ακούγεται? οποιαδήποτε έμπειρια και πρόταση για vfm σταθερό ίντερνετ θα ήταν δεκτή (δυστυχώς inalan δεν έχει δίκτυο στην περιοχή/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikolasKon14 Δημοσ. 14 Αυγούστου Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 57 λεπτά πριν, 4now είπε Παίδες καλησπέρα.θελω να βάλω VDSL 50 στην Vodafone στην περιοχή τού δάσους Χαϊδαρίου.κατοπιν επικοινωνίας μου έδωσαν άλλη τιμή για τους πρώτους 12 μήνες και άλλη για τους άλλους 12.το κάνει και η Cosmote αυτό?και 2ον μου είπαν ότι είναι αποδεκτή ταχύτητα έως 34mbs... πως σάς ακούγεται? οποιαδήποτε έμπειρια και πρόταση για vfm σταθερό ίντερνετ θα ήταν δεκτή (δυστυχώς inalan δεν έχει δίκτυο στην περιοχή/ Όχι απλά η Vodafone λόγω πληθωρισμού ανεβάζει έως 1,5€ την τιμή στο δεύτερο χρόνο και είναι πιο ξεκάθαρη από τους άλλους. Οι άλλοι με βάση στατιστικά και ποσό τις % ανέβηκε το έχουν βάλει στα συμβόλαια τους. Άρα ανεβαίνει και στην κοσμοτε η τιμή αλλά αναλόγως τον πληθωρισμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα