geo_bourikas Δημοσ. 14 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) Γεια σας παιδιά, Έχω θέμα με το δίκτυο στο κινητό μου.μετα από κλήσεις ή επανεκκίνηση της συσκευής το σήμα καθυστερεί έως και 20 λεπτά να επανέλθει σε 4/5G. Έχει ξανά συμβεί σε κάποιον κάτι τέτοιο; Αυτά που έχω δοκιμάσει είναι να αλλάξω συσκευή, να αλλάξω θέση στην SIM (slot 1/slot 2) στην συσκευή, να αλλάξω SIM κρατώντας τον ίδιο αριθμό, και έπαιξα λίγο με τις ρυθμίσεις δικτύου. Αποτέλεσμα μηδέν. Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι φταίει ο ίδιος ο αριθμός για κάποιον λόγο. Ίσως επειδή έχω μπλοκάρει τους αριθμούς από τις εταιρείες που τηλεφωνούν συνεχώς.. Δεν ξέρω. Αν έχει κάποιος ιδέα ή παρόμοιο παράδειγμα πείτε μου θα ήμουν ευγνώμων 🙏 Ευχαριστώ! Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2024 από geo_bourikas
poulinos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2024 στα ιδια κινητα δοκιμασε sim απο φιλο να δεις τι γινεται σαν δοκιμη
geo_bourikas Δημοσ. 15 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) Το έχω κάνει. Επισης εβαλα την SIM μου σε άλλο κινητό 5g και έκανε το ίδιο. Είχα αλλάξει την SIM πριν κάνα χρόνο με τον ίδιο αριθμό, ίσως φταίει κάτι με τον αριθμό δεν ξέρω. Σε ευχαριστώ πάντως. Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2024 από geo_bourikas
poulinos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, geo_bourikas said: Το έχω κάνει. Επισης εβαλα την SIM μου σε άλλο κινητό 5g και έκανε το ίδιο. Είχα αλλάξει την SIM πριν κάνα χρόνο με τον ίδιο αριθμό, ίσως φταίει κάτι με τον αριθμό δεν ξέρω. Σε ευχαριστώ πάντως. για αυτο ειπα σαν δοκιμη αλλο νουμερο στην δικη σου συσκευη.αλλιως κρατα το νουμερο και αλλαξε παροχο περα απο το να το ξαναδει ο παροχος. 😛 Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2024 από poulinos 2
ringboy Δημοσ. 15 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) Καθαρα θεμα παροχου. Δηλωσε το σαν βλαβη. Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2024 από ringboy 1
geo_bourikas Δημοσ. 15 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2024 Οκ μία χαρά.. το πιο πιθανόν είναι να αλλάξω πάροχο. Ευχαριστώ πολύ παιδιά!
Λύση poulinos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2024 Λύση Δημοσ. 15 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) 14 hours ago, geo_bourikas said: Οκ μία χαρά.. το πιο πιθανόν είναι να αλλάξω πάροχο. Ευχαριστώ πολύ παιδιά! αν βρεις κανα καλυτερο πακετο why not?στην επιλογη δικτυου στο κινητο θα μπορουσες νς δοκιμασεις με manual στο δικτυο ή automatic Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2024 από poulinos 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα