kostas1969 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2024 Καλημέρα αν κάποιος γνωρίζει να μου δώσει πληροφορίες για σπουδές στην Σόφια
julypickles Δημοσ. 16 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2024 Γιατί όχι σε κολλέγιο; Τα ίδια επαγγελματικά δικαιώματα έχουν πλέον.
akiros98 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2024 5 ώρες πριν, julypickles είπε δικαιώματα έχουν πλέον. οταν λες πλεον? Βγηκε επιτελους νομοθεσια που να κανει ισάξια τα κολλεγια με τα ΑΕΙ για την φυσικοθεραπεια? Ο συλλογος δηλαδη εγκρίνει πλεον ?
julypickles Δημοσ. 17 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2024 1 ώρα πριν, akiros98 είπε οταν λες πλεον? Βγηκε επιτελους νομοθεσια που να κανει ισάξια τα κολλεγια με τα ΑΕΙ για την φυσικοθεραπεια? Ο συλλογος δηλαδη εγκρίνει πλεον ? Ψάξε το καλύτερα μην πάρω κάποιον στον λαιμό μου αλλά έχω δει ιδιωτικα να έχουν κανονικά γραφείο. Όχι μασάζ - κανονικά φυσικοθεραπευτήριο Αφού πάρουν το πτυχίο πρέπει να κάνουν κάποια αναγνώριση και κάτι εξετάσεις να δώσουν. Έχω δει και διαιτολόγους ψυχολόγους από κολλέγια να έχουν κανονικά γραφείο https://pelop.gr/fysikotherapeia-enas-titlos-spoudon-agrafo-charti-giati-den-anagnorizontai-apo-ton-panellinio-syllogo/ Μάλλον το είχε παράνομα αχαχ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα