poulinos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 1 hour ago, energy52 said: Σ ευχαριστω οπως και να χει😉 Παντως ο παροχος (vodafone)δεν καταφερε να βρει λυση, αφου μου προτεινε αλλη μια αλλαγη με το ιδιο αχρηστο ρουτερ οταν με πηραν κι απ το τμημα διακρατησης..να τα εκανα 5 δηλαδη με αυτα που εχω ηδη😆..Δεν ειναι θεμα γραμμης (δε φταιει η εταιρεια) αλλα παρεμβολης του wifi, σ αυτο εστιασαν κι ετσι θα τους πληρωσω κι 65 ευρω ρητρα αφου σπαω το συμβολαιο..Αναρωτιεμαι.. αν επικαλεστω στο ΣΤΚ αναγκαστικη αλλαγη παροχου λογω χαμηλης ποιοτητας υπηρεσιων (που ακριβως αυτο ειναι!) κι ετσι μηπως γλυτωσω τη ρητρα..δε ξερω αν θα βγαλω ακρη ή θα χασω το χρονο μου..το σκεφτομαι! Ναι μου ειπαν απο κοσμοτε για οπτικες μετα το Πασχα και καλα..θα δειξει! μακαρι να ερθει οπτικη. γενικως θα εχει λιγο τρεξιμο για να γλυτωσεις την ρητρα. απο την αλλη θα πρεπε για δοκιμη να σου στειλουν ενα αλλο μοντελο.βεβαια και εσυ θα μπορουσες εφοσον εχεις adsl χωρις voip να αγοραζες ενα απο το εμποριο που να αξιζε και να τελειωνες.πχ κανα fritz!box κτλ και κατι που θα ηταν dual band.(αρκει και οι συσκευες σου να ειναι dual band). απλα το παραξενο οπως ειπα ηταν οτι α.με καλωδιο ησουν οκ αρα δειχνει οτι η γραμμη ειναι οκ.με wireless του παροχου ειχες θεμα αλλα ειχες θεμα και με το δικο σου tp link.εκτος αν ηταν και τα 2 προβληματικα. εκτος αν το προβλημα ειναι στα 2,4 ghz και τωρα σου δωσαν κανα router 5ghz(dual band) και για αυτο παιζεις σωστα.
energy52 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 17 λεπτά πριν, poulinos είπε απλα το παραξενο οπως ειπα ηταν οτι α.με καλωδιο ησουν οκ αρα δειχνει οτι η γραμμη ειναι οκ.με wireless του παροχου ειχες θεμα αλλα ειχες θεμα και με το δικο σου tp link.εκτος αν ηταν και τα 2 προβληματικα. εκτος αν το προβλημα ειναι στα 2,4 ghz και τωρα σου δωσαν κανα router 5ghz(dual band) και για αυτο παιζεις σωστα. Ναι, το speedport plus ειναι dual band..λες τελικα εκει να ειναι το ζουμι; και το tplink μονο στα 2,4 επεζε
poulinos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 36 minutes ago, energy52 said: Ναι, το speedport plus ειναι dual band..λες τελικα εκει να ειναι το ζουμι; και το tplink μονο στα 2,4 επεζε καθολου απιθανο.για να το κανεις δοκιμη θα πρεπε να του κλεισεις τα 5ghz και να δεις πως θα παιξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα