GREGOR78 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 30 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε Κανένας δεν μπορεί να σου απαντήσει με σιγουριά. Ακόμη και αν έχει δουλέψει σε κάποιον δεν είναι σίγουρο ότι θα δουλέψει σε εσένα και για ένα σοβαρό mesh (για την περίπτωση σου) θα πρέπει να διαθέσεις ένα σεβαστό ποσό. Εγώ θα πήγαινα μόνο σε tri-band σύστημα. Καποια προταση για tri band; Υπαρχει καποια κεραια που να μπει υπογειο και να πιασω σημα;; Δλδ σε ξενοδοχεια μεγαλα πως "χτιζουν" ιντερνετ ; Ειχα δουλεψε σε μεγαλη μοναδα κ ειχε παντου σημα,κατι κεραιες μικρες βαζανε θυμαμαι
achilles_g_ Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, GREGOR78 είπε Δλδ σε ξενοδοχεια μεγαλα πως "χτιζουν" ιντερνετ ; Με δομημένη καλωδίωση και δορυφόρους σε λειτουργία access point για wifi. Στους υπόλοιπους ορόφους χρειάζεσαι internet; Κάθε όροφος έχει δικό του ρεύμα (χελώνα); Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2024 από achilles_g_
GREGOR78 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε Με δομημένη καλωδίωση και δορυφόρους σε λειτουργία access point για wifi. Στους υπόλοιπους ορόφους χρειάζεσαι internet; Κάθε όροφος έχει δικό του ρεύμα (χελώνα); Καθε οροφος εχει δικο του παροχο ρευμα και ιντερνετ ( υπαρχουν ενοικοι) Επισης δεν μπορω να βαλω powerline γιατι ενω περνει ρευμα απο την ιδια χελωνα,ο οροφος εχει τριφασικο κ το υπογειο μονοφασικο Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2024 από GREGOR78
achilles_g_ Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, GREGOR78 είπε Καθε οροφος εχει δικο του παροχο ρευμα και ιντερνετ ( υπαρχουν ενοικοι) Επισης δεν μπορω να βαλω powerline γιατι ενω περνει ρευμα απο την ιδια χελωνα,ο οροφος εχει τριφασικο κ το υπογειο μονοφασικο Μήπως βολεύει πιο πολύ να πας το modem στο υπόγειο και να τραβήξεις καλώδιο πάνω και στην κατάληξη του να βάλεις ένα ap ώστε να καλύψεις το ίντερνετ στο διαμέρισμα του 3ου ορόφου?
GREGOR78 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 49 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε Μήπως βολεύει πιο πολύ να πας το modem στο υπόγειο και να τραβήξεις καλώδιο πάνω και στην κατάληξη του να βάλεις ένα ap ώστε να καλύψεις το ίντερνετ στο διαμέρισμα του 3ου ορόφου? Ειχε μπει οπτικη ινα πριν 1 χρονο οποτε πολυ δυσκολο να το βγαλω απο το σημειο που βρισκεται
poulinos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 On 01/12/2024 at 13:49, GREGOR78 said: Για να μην ανοιγω νεο thread,ρωταω εδω. Θελω να επεκτεινω το δικτυο ιντερνετ που εχω (cosmote οπτικη ινα 100αρα) απο τον 3ο οροφο στο υπογειο.(το χρειαζομαι λογω εργασιας) Για να κατεβασω καλωδιο ethernet ( που θα ηταν και το σωστο) ειναι αρκετα δυσκολο καθως το ρουτερ ειναι περιπου στο κεντρο του σπιτιου και θα πρεπει να τρυπηθουν αρκετοι τοιχοι,να βγει εξω μεχρι το υπογειο,να βαλω καναλια εσωτερικα στο σπιτι κτλ κτλ.... Σε 3-4 καταστηματα που ρωτησα για λυση ,λογω ελλειψης γνωσεων δεν ηξεραν να απαντησουν,σε ενα μονο μου εδωσαν ενα extenter tp link rx505 αλλα ναι μεν επεκτεινε το σημα σε ολο το σπιτι δεν κανει για την δουλεια που το θελω. Οταν εκανα το λαθος να ρωτησω για δικτυο mesh και αν γινετε με κοιταγαν σαν εξωγηινο....( οκ και εγω δεν γνωριζα απο το ιντερνετ προσπαθω να μαθω).. Η ερωτηση μου ειναι,μπορω να το κανω; Να βαλω ενα μαραφετι σε καθε οροφο στο κλιμακοστασιο δλδ 3 οροφοι +1 υπογειο 4 τμχ.. Θα γινει δουλεια ή οχι Θα υπαρχει τυπικο σημα ιντερνετ μεχρι το υπογειο; Ειναι ευκολο στην εγκατασταση ή θελει τεχνικο,γιατι ο ενας για να αποφυγει την απαντηση μονο ατομο που δουλευει στη νασα δε μου ειπε να φερω.. Υπαρχει καποια αλλη λυση ;; Οτι βοηθεια ευπροσδεκτη,ευχαριστω ειναι πολλοι οροφοι και προσωπικα δεν θα κανα router -> repeater -> repeater -> repeater μεχρι να φτασω στο υπογειο.θα σου σκισει την ταχυτητα ή θα πρεπει να παιξεις με tri-band repeater που το κοστος θα ειναι μεγαλο και παλι δεν σου λεει κανεις οτι θα παιξει σωστα. καλωδιο ειναι η καλυτερη λυση 23 hours ago, katchris said: Θα ήθελα και εγώ τα φώτα σας. Έφτασε επιτέλους η οπτική ίνα και στη δική μου γειτονιά και σύντομα πιθανότατα θα αναβαθμίσουμε σε 300 FTTH. Επειδή η οπτική ίνα θα μπει στην είσοδο του σπιτιού δεν υπάρχει η δυνατότητα να τραβήξω καλώδιο στο δωμάτιο μέσα όπου βρίσκεται το γραφείο και ο σταθερός υπολογιστής. Σκέφτομαι επομένως τη λύση mesh ώστε να χτίσω το δίκτυο. Το ένα ρούτερ θα μπει στο σημείο που θα έρθει η οπτική και το άλλο στο σημείο που βρίσκεται η τηλεόραση και θα συνδεθούν ασύρματα. Υπάρχει καλώδιο ethernet περασμένο μέσα στον τοίχο που φτάνει από το σημείο που βρίσκεται το έπιπλο της τηλεόρασης στο δωμάτιο μέσα οπότε με ένα switch θα κάνω τη δουλειά μου. Σκέφτομαι τη λύση με 2 ρούτερ Xiaomi είτε το BE3600 είτε το AX3000T και μετά κάποια επιλογή της TP-Link με τα Deco. Επειδή στο μέσα δωμάτιο συνδέεται και ο υπολογιστής της δουλειάς καθώς εργάζομαι remote θα ήθελα να επιλέξω μια όσο το δυνατόν πιο καλή λύση από θέμα σταθερότητας ώστε να μην έχω drop down και κολλήματα. Τι θα μου προτείνατε σαν επιλογή? Δυστυχώς δεν υπάρχει η δυνατότητα να συνδεθούν ενσύρματα λόγω διαμόρφωσης του χώρου. Η σύνδεση όπως το έχω σκεφτεί θα είναι κάπως έτσι ONT -> Ρούτερ παρόχου(Θα δίνει το Internet στο Mesh Router 1) -> Mesh Ρούτερ 1 -> Mesh Router 2 -> Ρούτερ ή switcher που θα μπει στο μέσα δωμάτιο των υπολογιστών Στο Mesh Router 2 θα συνδεθούν το switcher, 1 Smart TV, 1 Powerline(Δίνει Internet σε άλλο δωμάτιο) και ο αποκωδικοποιητής της Nova Στο Switcher θα συνδεθούν, 2 σταθεροί και ένα Xiaomi Mi Box Τα 2 mesh θα καλύπτουν και το wifi στο σπίτι Σαν switcher πιθανόν να χρησιμοποιήσω το υπάρχουν ρούτερ της Nova ZTE H288A Ο λόγος που θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσω και το νέο ρούτερ του παρόχου είναι διότι θα συνδεθεί το σταθερό πάνω που το δουλεύουμε στην οικογένεια. μπορεις να ζητησεις μηπως μπορουν να σου φερουν την ινα στο δωματιο σου ή σε καποιο πιο βολικο σημείο απο οτι ειναι η είσοδος του σπιτιου 23 hours ago, GREGOR78 said: Καποια προταση για tri band; Υπαρχει καποια κεραια που να μπει υπογειο και να πιασω σημα;; Δλδ σε ξενοδοχεια μεγαλα πως "χτιζουν" ιντερνετ ; Ειχα δουλεψε σε μεγαλη μοναδα κ ειχε παντου σημα,κατι κεραιες μικρες βαζανε θυμαμαι εχει η fritz to fritz!repeater 3000 ax /6000 στα μεγαλα ξενοδοχεια ειναι πολυ απλο. ethernet μεχρι εκει που θες και βαζεις ενα access point.και καλυπτεις τα παντα χωρις repeaters και βλακειες. μεχρι και κεραια ανα δωματιο μπορει να μπει αν θελει καποιος. δεν μπορεις να βαλεις μεγαλη κεραια και να πιανει μεχρι πανω.τεχνικα δεν ειναι εφικτο. 20 hours ago, GREGOR78 said: Καθε οροφος εχει δικο του παροχο ρευμα και ιντερνετ ( υπαρχουν ενοικοι) Επισης δεν μπορω να βαλω powerline γιατι ενω περνει ρευμα απο την ιδια χελωνα,ο οροφος εχει τριφασικο κ το υπογειο μονοφασικο δεν ειναι λυση το powerline.ακομακαι αν παιξει θα παιξει χαλια. 17 hours ago, achilles_g_ said: Μήπως βολεύει πιο πολύ να πας το modem στο υπόγειο και να τραβήξεις καλώδιο πάνω και στην κατάληξη του να βάλεις ένα ap ώστε να καλύψεις το ίντερνετ στο διαμέρισμα του 3ου ορόφου? to idio θα ηταν με το να κατεβασει ethernet Μεχρι κατω. 16 hours ago, GREGOR78 said: Ειχε μπει οπτικη ινα πριν 1 χρονο οποτε πολυ δυσκολο να το βγαλω απο το σημειο που βρισκεται εκτος αν τα καλωδια απο τον κατανεμητη του οτε μεχρι το διαμερισμα σου δεν ειναι ραζιμ τηλεφωνικο αλλα ειναι utp.εκει θα μπορουσες να κανεις ενωσεις και να φτασεις ethernet μεχρι το ισογειο ή και μεχρι το υπογειο αν εχει και το υπογειο τηλεφωνικη πριζα που ομως απο πισω εχει Utp.
achilles_g_ Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, poulinos είπε to idio θα ηταν με το να κατεβασει ethernet Μεχρι κατω. Δεν είναι το ίδιο. Το ethernet θα μπορούσε να το φέρει από κάτω στην ακρη του διαμερίσματος και να κανει μόνο μια τρύπα στο δωμάτιο που θα μπει. Απο ότι καταλάβω το έχει κάπου ενδιάμεσα και για να βγει έξω πρέπει να τρυπήσει κ εσωτερικούς τοίχους. 1
poulinos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 1 hour ago, achilles_g_ said: Δεν είναι το ίδιο. Το ethernet θα μπορούσε να το φέρει από κάτω στην ακρη του διαμερίσματος και να κανει μόνο μια τρύπα στο δωμάτιο που θα μπει. Απο ότι καταλάβω το έχει κάπου ενδιάμεσα και για να βγει έξω πρέπει να τρυπήσει κ εσωτερικούς τοίχους. αν καταλαβα τι εννοεις , μετα ΙΣΩΣ το προβλημα του να ειναι το να καλυφτει ο πανω χωρος επειδη το ap θα ειναι απο την μια πλευρα του σπιτιου.το ιδιο θεμα εχω και εγω που το router ειναι απο την μια πλευρα του σπιτιου και εβαλα repeater. δεν εχω υπογειο να καλυψω βεβαια μακαρι να εχει utp μεχρι τον κατανεμητη αντι για ραζιμ και να φτασει μεχρι τον κατανεμητη τουλαχισυον(αν τον βολευει απο εκει να παει υπογειο) 1
GREGOR78 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Καταρχην σας ευχαριστω ολους που προσπαθειτε να βρειτε λυση.. Για το τι εχει ο κατανεμητης στο υπογειο μαλλον θελει ηλεκτρολογο γιατι εγω δεν γνωριζω.. Κατι αλλο,μηπως σας βοηθησω γιατι δεν ξερω αν ειναι εφικτο,απο τον 3ο οροφο μεχρι το υπογειο υπαρχει δυνατοτητα να πεταξω καλωδιο ethernet και να το κρυψο στο καγκελο του κλιμακοστασιου. ( καμια 20αρια μετρα καλωδιο) Το ρουτερ που ειναι μεσα στο σπιτι ειναι δυσκολο να φτασει καλωδιο,οποτε μηπως υπαρχει τροπος να παρω ασυρματα απο το ρουτερ μεχρι εξω την πορτα του σπιτιου ( κλιμακοστασιο περιπου 4-5μετρα αποσταση σαν ευθεια) και απο εκει να μπει κατι που να συνδεθει με καλωδιο απο 3ο οροφο μεχρι υπογειο και να δωσω παλι ασυρματα στον χωρο;; Δλδ σαν σχεδιο, Ρουτερ δινει ασυρματα μεχρι πορτα σπιτιου,απο εκει βαζω κατι δινει με καλωδιο ethernet απο 3ο οροφο μεχρι υπογειο και απο εκει ασυρματα στο χωρο.. Το ρουτερ αν βγω απο το σπιτι και κλεισω την πορτα δινει φουλ σημα στο κινητο μεχρι και τη μεση της σκαλας ,περιπου 4-5 σκαλια,το λεω μηπως σας βοηθησω να δειτε ποσο σημα εχει το ρουτερ.. Με αυτον τον τροπο θελει μονο μια τρυπα στο υπογειο,αν πρεπει να συνδεσω καλωδιο απο ρουτερ μεχρι υπογειο,για να μη φαινετε το καλωδιο μεσα στο σπιτι θελει πολλες τρυπανιες-καναλια-βαψιματα και ειναι λιγο περιπλοκο το θεμα
achilles_g_ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 4 ώρες πριν, GREGOR78 είπε Καταρχην σας ευχαριστω ολους που προσπαθειτε να βρειτε λυση.. Για το τι εχει ο κατανεμητης στο υπογειο μαλλον θελει ηλεκτρολογο γιατι εγω δεν γνωριζω.. Κατι αλλο,μηπως σας βοηθησω γιατι δεν ξερω αν ειναι εφικτο,απο τον 3ο οροφο μεχρι το υπογειο υπαρχει δυνατοτητα να πεταξω καλωδιο ethernet και να το κρυψο στο καγκελο του κλιμακοστασιου. ( καμια 20αρια μετρα καλωδιο) Το ρουτερ που ειναι μεσα στο σπιτι ειναι δυσκολο να φτασει καλωδιο,οποτε μηπως υπαρχει τροπος να παρω ασυρματα απο το ρουτερ μεχρι εξω την πορτα του σπιτιου ( κλιμακοστασιο περιπου 4-5μετρα αποσταση σαν ευθεια) και απο εκει να μπει κατι που να συνδεθει με καλωδιο απο 3ο οροφο μεχρι υπογειο και να δωσω παλι ασυρματα στον χωρο;; Δλδ σαν σχεδιο, Ρουτερ δινει ασυρματα μεχρι πορτα σπιτιου,απο εκει βαζω κατι δινει με καλωδιο ethernet απο 3ο οροφο μεχρι υπογειο και απο εκει ασυρματα στο χωρο.. Το ρουτερ αν βγω απο το σπιτι και κλεισω την πορτα δινει φουλ σημα στο κινητο μεχρι και τη μεση της σκαλας ,περιπου 4-5 σκαλια,το λεω μηπως σας βοηθησω να δειτε ποσο σημα εχει το ρουτερ.. Με αυτον τον τροπο θελει μονο μια τρυπα στο υπογειο,αν πρεπει να συνδεσω καλωδιο απο ρουτερ μεχρι υπογειο,για να μη φαινετε το καλωδιο μεσα στο σπιτι θελει πολλες τρυπανιες-καναλια-βαψιματα και ειναι λιγο περιπλοκο το θεμα Μπορείς να πάρεις deco τριπλό, να βάλεις ένα στο modem σου, τον άλλον στην άκρη του διαμερίσματος και μετά με καλώδιο στο 3ο στο υπόγειο ( δηλαδή ο 2ος και ο 3ος να χρησιμοποιεί το καλώδιο για backhaul 2
poulinos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 6 hours ago, GREGOR78 said: Καταρχην σας ευχαριστω ολους που προσπαθειτε να βρειτε λυση.. Για το τι εχει ο κατανεμητης στο υπογειο μαλλον θελει ηλεκτρολογο γιατι εγω δεν γνωριζω.. Κατι αλλο,μηπως σας βοηθησω γιατι δεν ξερω αν ειναι εφικτο,απο τον 3ο οροφο μεχρι το υπογειο υπαρχει δυνατοτητα να πεταξω καλωδιο ethernet και να το κρυψο στο καγκελο του κλιμακοστασιου. ( καμια 20αρια μετρα καλωδιο) Το ρουτερ που ειναι μεσα στο σπιτι ειναι δυσκολο να φτασει καλωδιο,οποτε μηπως υπαρχει τροπος να παρω ασυρματα απο το ρουτερ μεχρι εξω την πορτα του σπιτιου ( κλιμακοστασιο περιπου 4-5μετρα αποσταση σαν ευθεια) και απο εκει να μπει κατι που να συνδεθει με καλωδιο απο 3ο οροφο μεχρι υπογειο και να δωσω παλι ασυρματα στον χωρο;; Δλδ σαν σχεδιο, Ρουτερ δινει ασυρματα μεχρι πορτα σπιτιου,απο εκει βαζω κατι δινει με καλωδιο ethernet απο 3ο οροφο μεχρι υπογειο και απο εκει ασυρματα στο χωρο.. Το ρουτερ αν βγω απο το σπιτι και κλεισω την πορτα δινει φουλ σημα στο κινητο μεχρι και τη μεση της σκαλας ,περιπου 4-5 σκαλια,το λεω μηπως σας βοηθησω να δειτε ποσο σημα εχει το ρουτερ.. Με αυτον τον τροπο θελει μονο μια τρυπα στο υπογειο,αν πρεπει να συνδεσω καλωδιο απο ρουτερ μεχρι υπογειο,για να μη φαινετε το καλωδιο μεσα στο σπιτι θελει πολλες τρυπανιες-καναλια-βαψιματα και ειναι λιγο περιπλοκο το θεμα ναι μπορεις να το κανεις κανονικα αυτο που λες. αν ανοιξεις την κεντρικη πριζα του τηλεφωνου σου μπορεις να δεις αν εχει μεσα utp ή αν εχει κοκκινο μπλε ραζιμ. ή εναλλακτικα αν ανοιξεις τον κατανεμητη κατω και δεις μεσα τι καλωδια εχει. αλλιως ναι μπορεις απο το vdsl router να δωσεις ασυρματα σε repeater(μπορει να ειναι mesh) μετα με καλωδιο μεχρι το υπογειο και στην ακρη του καλωδιου θα μπει ενα access point. οπως ειπαν θες 3.το ενα στο router για να παιξει ασυρματα με αυτο στην πορτα.μετα θα εισαι με καλωδιο και το κατω θα παιρνει επισης με καλωδιο. αν πας σε απλο repeater τοτε θες δυο. δηλαδη ενα που θα μπει στην πορτα και θα παιρνει ασυρματα και θα δινει με καλωδιο σε αυτο που θα ειναι στο υπογειο.εξαρτατε ποσο καλη ταχυτητα θες κα τι λεφτα θες να δωσεις.η ακριβη λυση ειναι το Mesh.Η φτηνη ειναι να παρεις 2 tp link access point που παιζουν και repeater και ειναι dual band και να παιξεις με αυτα. 1
GREGOR78 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Παιδια σας υπερευχαριστω και τους 2 που κατσατε και ασχοληθηκατε με το θεμα μου Η λυση που προτεινατε θεωρω οτι ειναι η πιο ευκολη και πιστευω θα δουλεψει. Για ταχυτητα δε με νοιαζει τοσο,απο 100 που εχω σπιτι και στο 20- 25 να παει υπογειο για απλη χρηση το χρειαζομαι,λογω δουλειας
poulinos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Just now, GREGOR78 said: Παιδια σας υπερευχαριστω και τους 2 που κατσατε και ασχοληθηκατε με το θεμα μου Η λυση που προτεινατε θεωρω οτι ειναι η πιο ευκολη και πιστευω θα δουλεψει. Για ταχυτητα δε με νοιαζει τοσο,απο 100 που εχω σπιτι και στο 20- 25 να παει υπογειο για απλη χρηση το χρειαζομαι,λογω δουλειας τοτε και με απλα repeater/access points μπορει να παιξεις και να βγεις και φτηνα. 1
energy52 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Για να μην ανοιγω κι εγω νεο θεμα, ψαχνομαι για Deco access point/ extender...ποιο θεωρειται καλυτερο απο τα παρακατω; https://www.kotsovolos.gr/computing/networking/range-extenders-and-wifi-adapters/226708-tp-link-re505x-ax1500-wi-fi-range https://www.skroutz.gr/s/23908760/TP-LINK-Deco-E4-v1-WiFi-Mesh-Network-Access-Point-Wi-Fi-5-Dual-Band-2-4-5GHz.html#reviews Εχω συνδεση vodafone adsl max 10mbps πιανω (οπτικες ινες δεν παιζουν στην περιοχη...) με συχνες αποσυνδεσεις στο wifi του μοντεμ..πεφτει το ιντερνετ περιπου για 1 λεπτο κι επανερχεται..εκεινη τη στιγμη με lan στο λαπτοπ δεν εχει θεμα! Ακομη κι ενα φτηνο tplink ρουτερ που το εχω σαν access point (παιρνει σημα μεσω lan απ το μοντεμ) το ιδιο προβλημα βγαζει..
achilles_g_ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 26 λεπτά πριν, energy52 είπε Για να μην ανοιγω κι εγω νεο θεμα, ψαχνομαι για Deco access point/ extender...ποιο θεωρειται καλυτερο απο τα παρακατω; https://www.kotsovolos.gr/computing/networking/range-extenders-and-wifi-adapters/226708-tp-link-re505x-ax1500-wi-fi-range https://www.skroutz.gr/s/23908760/TP-LINK-Deco-E4-v1-WiFi-Mesh-Network-Access-Point-Wi-Fi-5-Dual-Band-2-4-5GHz.html#reviews Εχω συνδεση vodafone adsl max 10mbps πιανω (οπτικες ινες δεν παιζουν στην περιοχη...) με συχνες αποσυνδεσεις στο wifi του μοντεμ..πεφτει το ιντερνετ περιπου για 1 λεπτο κι επανερχεται..εκεινη τη στιγμη με lan στο λαπτοπ δεν εχει θεμα! Ακομη κι ενα φτηνο tplink ρουτερ που το εχω σαν access point (παιρνει σημα μεσω lan απ το μοντεμ) το ιδιο προβλημα βγαζει.. Γιατί δεν ζητάς από τη Vodafone νέο modem???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα