czarjuly Δημοσ. 14 Αυγούστου Share Δημοσ. 14 Αυγούστου Βρηκα στον Windows υπολογιστη μου στον bluetooth manager την καταχωρηση Airplay,με ενα γκουγλαρισμα που εκανα ειδα οτι προκειται για μια εφαρμογη; της Apple που ειναι για streaming ηχου και εικονας .....το θεμα ειναι οτι εγω δεν εχω συσκευες της Apple και δεν εχω κανει τετοια εγκατασταση....πως βρεθηκε εκει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 14 Αυγούστου Share Δημοσ. 14 Αυγούστου Δες στην προσθαφαιρεση προγραμμάτων ποτέ έγινε εγκατάσταση. Μηπως έβαλες τίποτα iTunes; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
czarjuly Δημοσ. 14 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 14 Αυγούστου Στα προγραμματα δεν υπαρχει αν δεν κανω λαθος το βρηκα να ειναι ενεργο στον bluetooth manager!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 14 Αυγούστου Share Δημοσ. 14 Αυγούστου Μήπως ήταν από τους drivers του bt για συμβατότητα με aplle συσκευές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
czarjuly Δημοσ. 14 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 14 Αυγούστου Δεν νομιζω....αυτο που με ανησυχησε ειναι οτι φαινοταν ενεργο κι οχι disconnected στον bluetooth manager εννοειται οτι εκανα κατευθειαν καταργηση συσκευων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 15 Αυγούστου Share Δημοσ. 15 Αυγούστου μπορεί να είδε του γείτονα........τι συσκευή ήταν συνδεμένη??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
czarjuly Δημοσ. 15 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 3 ώρες πριν, kostasbm είπε μπορεί να είδε του γείτονα........τι συσκευή ήταν συνδεμένη??? Ενα airplay εγραφε δεν θυμαμαι κατι αλλο εμενα ο νους μου πηγε κατευθειαν στην χακερια και το διεγραψα αμεσως μολις το ειδα και απενεργοποιησα και το bluetooth Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
czarjuly Δημοσ. 16 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 16 Αυγούστου Τελικα ειχαν χακαρει -απο βλακεια μου- το δικτυο μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα