Προς το περιεχόμενο

WiFi 6 iPhone 15PM not working

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 minutes ago, dmamais7 said:

το έχω στο auto και το πλάτος  το έχω στα 160 , κάτι πιστεύω παίζει με την εφαρμογή της fritz στα apple 

σαν εφαρμογη σε ANDROID δεν ειχα θεμα.σε apple δυστυχως δεν εχω κανει δοκιμες γιατι δεν εχω κατι.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, poulinos είπε

σαν εφαρμογη σε ANDROID δεν ειχα θεμα.σε apple δυστυχως δεν εχω κανει δοκιμες γιατι δεν εχω κατι.

το ξέρω το δοκίμασα και σε android κ δούλευε κομπλέ για αυτό έκανα το post αυτό . θα δούμε τι θα πει ο φίλος απο πάνω που έχει κάνει δοκιμές .

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το fritz εχει μεσα iperf server.μπορεις να τρεξεις απο το ios iperf Test(ολο καποιο utility θα υπαρχει) και να δεις τι παιζει.αντιστοιχα μπροεις να το τρεξεις και απο android για να κανεις συγκρισεις.

2 minutes ago, dmamais7 said:

το ξέρω το δοκίμασα και σε android κ δούλευε κομπλέ για αυτό έκανα το post αυτό . θα δούμε τι θα πει ο φίλος απο πάνω που έχει κάνει δοκιμές .

αν καποιος εχει 1000αρα γραμμη απλα τρεχει speetest χωρις το app για το Fritz.

2 hours ago, billdanos said:

Σε αλλα WiFi 6 routers μια χαρά δουλεύουν όλα. Υποψιάζομαι πως το chipset του Fritz έχει κάποιου είδους ασυμβατότητα ή κάτι τέλος πάντων…

το ιδιο και για σενα bill αν υποψιαζεστε οτι φταιει κατι στην εφαρμογη αν και εσυ αν θυμαμαι καλα ειχες προβλημα και στο Download.

27 minutes ago, dmamais7 said:

το έχω στο auto και το πλάτος  το έχω στα 160 , κάτι πιστεύω παίζει με την εφαρμογή της fritz στα apple 

δοκιμασε και manual καναλι πανω απο 100.συνηθως παιζουν καλυτερα.

Επεξ/σία από poulinos
Δημοσ.
1 ώρα πριν, poulinos είπε

αν καποιος εχει 1000αρα γραμμη απλα τρεχει speetest χωρις το app για το Fritz.

ναι αυτό θα ήταν το εύκολο εγώ όμως έχω 200 αρα και δεν μπορώ κ ούτε μπορώ  να βρω άλλη εφαρμογή στο iphone που να κάνει measure στο δίκτυο και όχι speedtest στο internet .

Δημοσ.
2 hours ago, dmamais7 said:

ναι αυτό θα ήταν το εύκολο εγώ όμως έχω 200 αρα και δεν μπορώ κ ούτε μπορώ  να βρω άλλη εφαρμογή στο iphone που να κάνει measure στο δίκτυο και όχι speedtest στο internet .

iperf που εγραψα πιο πανω.θα βρεις και video.θελει λιγο δοκιμες για πιο εγκαιρα αποτελεσματα. το ειχα δοκιμασει αλλα δεν θυμαμαι και πολλα δηλαδη κατα ποσο εβγαζε αυτα που εβγαζε και το app της fritz

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 16/08/2024 at 13:06, dmamais7 said:

Κάτσε γιατί κάτι έχασα , εγώ δεν έχω fritz router tp link έχω archer AX73 απλα κατέβασα την εφαρμογή της fritz στο iphone γιατί δεν βρισκω άλλη εφαρμογή για να κάνω measure  και παρατήρησα ότι μέσω της εφαρμογής αυτής δεν μου δείχνει πάνω απο 240 .

On 16/08/2024 at 12:33, billdanos said:

Σε αλλα WiFi 6 routers μια χαρά δουλεύουν όλα. Υποψιάζομαι πως το chipset του Fritz έχει κάποιου είδους ασυμβατότητα ή κάτι τέλος πάντων…

On 14/08/2024 at 17:56, billdanos said:

Αρχικά το πήρα απόφαση πως τα Fritz δεν αγαπούν την Apple! 😛 

μετα απο αυτα τα Posts μαλλον και η tp link δεν αγαπαει την apple ή η apple δεν αγαπαει καμια αλλη εταιρεια :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...