dmamais7 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2024 Παιδιά καλησπέρα ,παρατήρησα ενώ έχω κανονικά router με WiFi 6 , απο τις λίγες εφαρμογές που μπορείς να βρεις σε iPhone κ κανείς μια μέτρηση δικτύου σε WiFi ( fritz WiFi αν ξέρετε καμία άλλη μου λέτε ) ότι δεν μου πάει πάνω από 240 λες κ είμαι σκέτο με WiFi 5 . Το κινητό της γυναίκας μου ένας s10 κανονικά της γράφει πάνω πάνω το 6 λέει μέσα από την ίδια εφαρμογή ότι είναι συνδεμένη με 1200 και κανείς την μέτρηση και δείχνει 600+ . Τι μπορείς να συμβαίνει αν ξέρεις κανείς ;
poulinos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2024 13 hours ago, dmamais7 said: Παιδιά καλησπέρα ,παρατήρησα ενώ έχω κανονικά router με WiFi 6 , απο τις λίγες εφαρμογές που μπορείς να βρεις σε iPhone κ κανείς μια μέτρηση δικτύου σε WiFi ( fritz WiFi αν ξέρετε καμία άλλη μου λέτε ) ότι δεν μου πάει πάνω από 240 λες κ είμαι σκέτο με WiFi 5 . Το κινητό της γυναίκας μου ένας s10 κανονικά της γράφει πάνω πάνω το 6 λέει μέσα από την ίδια εφαρμογή ότι είναι συνδεμένη με 1200 και κανείς την μέτρηση και δείχνει 600+ . Τι μπορείς να συμβαίνει αν ξέρεις κανείς ; στα ποσα σου λεει οτι εχει συνδεθει? της γυναικας σου ειναι σωστο.τα 1200 λογω half duplex θα σου δωσουν κοντα στα 600. σε ολα τα Review των fritz απο android κανω και εγω δοκιμες και πραγματι εχω σχεδον το μισο απο αυτο που κλειδωνει το wifi του κινητου. για παραδειγμα κλειδωσα στα 866 και ειχα Peak στα 500. πρακτικα λιγο πιο χαμηλα οπως βλεπεις στην κυματομορφη. οποτε το πρωτο ειναι να δεις στα ποσα κλειδωνει τo iphone. ή θα το δεις μεσα απο το Iphone ή θα το δεις μεσα απο το fritz αν εχεις fritz.
dmamais7 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, poulinos είπε στα ποσα σου λεει οτι εχει συνδεθει? της γυναικας σου ειναι σωστο.τα 1200 λογω half duplex θα σου δωσουν κοντα στα 600. σε ολα τα Review των fritz απο android κανω και εγω δοκιμες και πραγματι εχω σχεδον το μισο απο αυτο που κλειδωνει το wifi του κινητου. για παραδειγμα κλειδωσα στα 866 και ειχα Peak στα 500. πρακτικα λιγο πιο χαμηλα οπως βλεπεις στην κυματομορφη. οποτε το πρωτο ειναι να δεις στα ποσα κλειδωνει τo iphone. ή θα το δεις μεσα απο το Iphone ή θα το δεις μεσα απο το fritz αν εχεις fritz. Ναι ναι το ξέρω ότι στην γυναικά μου είναι σωστό , στο iphone δεν ξέρω τι γίνετε ίσως φταίει το fritz γιατί δε βγάζει ούτε πληροφορίες στα πόσα έχει συνδεθεί . Ούτε μέσα απο το iPhone μπορείς να δεις στα πόσα έχεις κλειδώσει ,εκτός και αν δεν το βρισκω εγώ Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2024 από dmamais7
poulinos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) 16 minutes ago, dmamais7 said: Ναι ναι το ξέρω ότι στην γυναικά μου είναι σωστό , στο iphone δεν ξέρω τι γίνετε ίσως φταίει το fritz γιατί δε βγάζει ούτε πληροφορίες στα πόσα έχει συνδεθεί . Ούτε μέσα απο το iPhone μπορείς να δεις στα πόσα έχεις κλειδώσει ,εκτός και αν δεν το βρισκω εγώ αν θυμαμαι καλα κατι παρομοιο ειχε και ο @billdanos δεν ειχε Full ταχυτητες. δυστυχως στα Review δεν εχω δοκιμασει Iphone. Bill τι εκανες τελικα? Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2024 από poulinos
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2024 Super Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2024 2 hours ago, poulinos said: αν θυμαμαι καλα κατι παρομοιο ειχε και ο @billdanos δεν ειχε Full ταχυτητες. δυστυχως στα Review δεν εχω δοκιμασει Iphone. Bill τι εκανες τελικα? Αρχικά το πήρα απόφαση πως τα Fritz δεν αγαπούν την Apple! 😛 Στη συνέχεια σύνδεσα το Fritz repeater που μου εδωσε η cosmote με το 5530 με Ethernet καλώδιο και έτρεξα ξανά τα τεστς. Το iPhone 13 Pro και το Μ4 iPad Pro, πιάνουν πλέον από 500 έως 650 όταν συνδέονται με το repeater. Όταν συνδέονται με το 5530, πιάνουν από 250 έως 400 ακόμη και αν βρίσκονται 50cm από το ρουτερ… Η ταχύτητα τους πάντως στις ενδείξεις στο link είναι κανονικά πάνω από 1000…
poulinos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2024 2 hours ago, billdanos said: Αρχικά το πήρα απόφαση πως τα Fritz δεν αγαπούν την Apple! 😛 Στη συνέχεια σύνδεσα το Fritz repeater που μου εδωσε η cosmote με το 5530 με Ethernet καλώδιο και έτρεξα ξανά τα τεστς. Το iPhone 13 Pro και το Μ4 iPad Pro, πιάνουν πλέον από 500 έως 650 όταν συνδέονται με το repeater. Όταν συνδέονται με το 5530, πιάνουν από 250 έως 400 ακόμη και αν βρίσκονται 50cm από το ρουτερ… Η ταχύτητα τους πάντως στις ενδείξεις στο link είναι κανονικά πάνω από 1000… λογω half duplex αν κλειδωνεις 1000 το 500 ειναι οκ.το 250 οχι.και παραξενο να εχεις διαφορα. repeater ποιο εχεις θυμισε μου.
dmamais7 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2024 5 ώρες πριν, billdanos είπε Αρχικά το πήρα απόφαση πως τα Fritz δεν αγαπούν την Apple! 😛 Στη συνέχεια σύνδεσα το Fritz repeater που μου εδωσε η cosmote με το 5530 με Ethernet καλώδιο και έτρεξα ξανά τα τεστς. Το iPhone 13 Pro και το Μ4 iPad Pro, πιάνουν πλέον από 500 έως 650 όταν συνδέονται με το repeater. Όταν συνδέονται με το 5530, πιάνουν από 250 έως 400 ακόμη και αν βρίσκονται 50cm από το ρουτερ… Η ταχύτητα τους πάντως στις ενδείξεις στο link είναι κανονικά πάνω από 1000… το θεμα ειναι με wifi τι γινεται .
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2024 Super Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2024 8 minutes ago, dmamais7 said: το θεμα ειναι με wifi τι γινεται . Με WiFi παντού, όλα έπιαναν στην καλύτερη από 300 έως 400. Στο ίδιο WiFi το λαπτοπ και ένα android player έπιαναν 800+ Επισης όσο είχα το ταπεινό speed port plus 2 για λίγες μέρες με την χιλιάρα γραμμή (που βασικά έπαιζε μια χαρά μαζί με το Nokia), οι ίδιες συσκευές έπιαναν μέσω WiFi 800-900!
dmamais7 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2024 Στις 14/8/2024 στις 11:23 ΜΜ, billdanos είπε Με WiFi παντού, όλα έπιαναν στην καλύτερη από 300 έως 400. Στο ίδιο WiFi το λαπτοπ και ένα android player έπιαναν 800+ Επισης όσο είχα το ταπεινό speed port plus 2 για λίγες μέρες με την χιλιάρα γραμμή (που βασικά έπαιζε μια χαρά μαζί με το Nokia), οι ίδιες συσκευές έπιαναν μέσω WiFi 800-900! Άρα καταλήγουμε ότι δεν δουλεύει το fritz σωστά στα apple ? Γιατί να μην δουλεύει το wifi 6 στα apple δεν το νομίζω .
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2024 Super Moderators Δημοσ. 16 Αυγούστου 2024 2 hours ago, dmamais7 said: Άρα καταλήγουμε ότι δεν δουλεύει το fritz σωστά στα apple ? Γιατί να μην δουλεύει το wifi 6 στα apple δεν το νομίζω . Σε αλλα WiFi 6 routers μια χαρά δουλεύουν όλα. Υποψιάζομαι πως το chipset του Fritz έχει κάποιου είδους ασυμβατότητα ή κάτι τέλος πάντων…
dmamais7 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2024 25 λεπτά πριν, billdanos είπε Σε αλλα WiFi 6 routers μια χαρά δουλεύουν όλα. Υποψιάζομαι πως το chipset του Fritz έχει κάποιου είδους ασυμβατότητα ή κάτι τέλος πάντων… Κάτσε γιατί κάτι έχασα , εγώ δεν έχω fritz router tp link έχω archer AX73 απλα κατέβασα την εφαρμογή της fritz στο iphone γιατί δεν βρισκω άλλη εφαρμογή για να κάνω measure και παρατήρησα ότι μέσω της εφαρμογής αυτής δεν μου δείχνει πάνω απο 240 .
poulinos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2024 34 minutes ago, billdanos said: Σε αλλα WiFi 6 routers μια χαρά δουλεύουν όλα. Υποψιάζομαι πως το chipset του Fritz έχει κάποιου είδους ασυμβατότητα ή κάτι τέλος πάντων… ναι με το 5530 ομως μονο γιατι με το fritz repeater ως access point παιζεις κανονικα.σωστα? η θυμαμαι /καταλαβα λαθος? 2 minutes ago, dmamais7 said: Κάτσε γιατί κάτι έχασα , εγώ δεν έχω fritz router tp link έχω archer AX73 απλα κατέβασα την εφαρμογή της fritz στο iphone γιατί δεν βρισκω άλλη εφαρμογή για να κάνω measure και παρατήρησα ότι μέσω της εφαρμογής αυτής δεν μου δείχνει πάνω απο 240 . πρεπει να δεις μεσα απο το Iphone ή μεσα από το tp link στα ποσα συγχρονιζεις/κλειδωνεις σε send /receive για να δουμε αν εχεις το ιδιο θεμα.αν δηλαδη κλειδωνεις στα 1000 και εχεις 100mbit ή αν κλειδωνεις πχ στα 200 και εχεις 100
dmamais7 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, poulinos είπε ναι με το 5530 ομως μονο γιατι με το fritz repeater ως access point παιζεις κανονικα.σωστα? η θυμαμαι /καταλαβα λαθος? πρεπει να δεις μεσα απο το Iphone ή μεσα από το tp link στα ποσα συγχρονιζεις/κλειδωνεις σε send /receive για να δουμε αν εχεις το ιδιο θεμα.αν δηλαδη κλειδωνεις στα 1000 και εχεις 100mbit ή αν κλειδωνεις πχ στα 200 και εχεις 100 αυτό είναι το κακό δεν μπορείς να βρεις αυτήν την πληροφορία στα iphone και δεν μου την δείχνει ούτε το tplink Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2024 από dmamais7
poulinos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2024 44 minutes ago, dmamais7 said: αυτό είναι το κακό δεν μπορείς να βρεις αυτήν την πληροφορία στα iphone και δεν μου την δείχνει ούτε το tplink δυστυχως δεν ξερω κατι παραπανω για αυτο..δοκιμασε στο tp link να δωσεις καναλι 100 και πανω αν σε αφηνει (dfs channel)να δεις αν θα παιξει καλυτερα
dmamais7 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2024 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2024 16 λεπτά πριν, poulinos είπε δυστυχως δεν ξερω κατι παραπανω για αυτο..δοκιμασε στο tp link να δωσεις καναλι 100 και πανω αν σε αφηνει (dfs channel)να δεις αν θα παιξει καλυτερα το έχω στο auto και το πλάτος το έχω στα 160 , κάτι πιστεύω παίζει με την εφαρμογή της fritz στα apple
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα