Προς το περιεχόμενο

Τα νέα Pixel 9 είναι μεγάλες κάμερες και οθόνες που πλαισιώνουν το φιλόδοξο Gemini AI


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο προσδιορισμός "Pro" παύει να σημαίνει "μεγάλο", ενώ το Fold προσφέρει τη μεγαλύτερη μέχρι στιγμής οθόνη σε κινητό.

Η Google ανακοίνωσε σήμερα τη φθινοπωρινή σειρά κινητών Pixel: τρεις κλασικές συσκευές και ένα ακόμη αναδιπλούμενο μοντέλο, που παραπέμπει σε tablet. Οι συσκευές ενσωματώνουν νέους επεξεργαστές, νέες κάμερες, Satellite SOS καθώς και ορισμένες αξιοσημείωτες υποσχέσεις, όπως για παράδειγμα ότι οι συσκευές της σειράς 9 διαθέτουν "διπλάσια ανθεκτικότητα" από ό,τι οι αντίστοιχες της σειράς 8, ενώ θα υποστηρίζονται με ενημερώσεις για διάστημα επτά ετών. Όμως, όπως θα περίμενε κανείς αυτή τη χρονιά, αποτελούν κατά κύριο λόγο πλατφόρμες επίδειξης όλων εκείνων των δυνατοτήτων που υπόσχεται να προσφέρει στους χρήστες το μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης που αναπτύσσει εντατικά η Google, το Gemini AI.

image.jpeg.3bf369113901b36cf711160b887f3dd3.jpeg

H Google, λοιπόν, είναι αποφασισμένη να ενσωματώσει την τεχνητή νοημοσύνη "σε ό,τι κάνουμε", όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στη σχετική κεντρική ανάρτηση στο εταιρικό ιστολόγιο. Ακολουθεί ένας σύντομος κατάλογος των όσων υποστηρίζει η Google ότι θα μπορούν να κάνουν οι κάτοχοι κινητών Android με τη βοήθεια του Gemini:

  • Να μιλούν στο Gemini "φυσικά, έτσι όπως θα μιλούσαν σε έναν άλλο άνθρωπο".
  • Να εμφανίζουν ένα overlay (πατώντας το πλήκτρο power) πάνω σε άλλες εφαρμογές, ώστε να κάνουν ερωτήσεις σχετικά με τα όσα    προβάλλονται στην οθόνη.
  • Να δημιουργούν εικόνες μέσα από αυτό το overlay και να τις μεταφέρουν σε άλλες εφαρμογές, όπως το Gmail ή το Messages.
  • Να αξιοποιούν το "Gemini Live", μια "φορητή εμπειρία συνομιλίας", στο πλαίσιο της οποίας ο χρήστης θα μπορούσε, για παράδειγμα, να "συγκεντρώσει ιδέες για ενδεχόμενες θέσεις εργασίας που ταιριάζουν στις δεξιότητες ή το πτυχίο" που διαθέτει.

Το Gemini Live είναι διαθέσιμο από σήμερα για συνδρομητές στην υπηρεσία Gemini Advanced στο Android, με το iOS να ακολουθεί σύντομα. Νέα extensions για το Gemini, καθώς και το overlay για συσκευές εκτός της σειράς Pixel αναμένεται να διατεθούν μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες.

 Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι δεν πρόκειται να χρησιμοποιεί το Gemini όσο νομίζει η Google, όμως ο τεχνολογικός κολοσσός σκοπεύει να αλλάξει τη γνώμη των χρηστών, προσφέροντας ένα χρόνο δωρεάν συνδρομή στο Google One AI Premium Plan (το Gemini Advanced που αναφέρθηκε νωρίτερα), με τη δυνατότητα αυτή να προσφέρεται σε όσους αποκτήσουν ένα Pixel 9 Pro ή Pro XL. Παράλληλα, θα εξασφαλίσουν πρόσβαση στα όσα δοκιμάζει η Google με το Gemini στο Gmail, το Docs, ενδεχομένως και στις αναζητήσεις, παράλληλα με ένα πλάνο που προσφέρει αποθηκευτικό χώρο 2 ΤΒ.

Πατώντας το πλήκτρο power σε ένα Pixel 9 Pro θα εμφανίζεται ένας πίνακας που θα προσφέρει τη δυνατότητα συγγραφής κειμένων, διατύπωσης ερωτήσεων ή αναζήτησης πληροφοριών μέσω των διασυνδεδεμένων εφαρμογών της Google. Λόγου χάρη, θα μπορεί ο χρήστης να ζητά από το Google Lens να του πει τι είναι αυτό που προβάλλεται στην οθόνη ή πληροφορίες για μια φωτογραφία που τράβηξε. Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη το ποιες λειτουργίες θα μεταφερθούν στο Pixel 9 ή σε άλλα κινητά Android, γενικότερα. Κι αυτό μάλλον δεν είναι τυχαίο: όσοι ενθουσιάζονται με αυτές τις δυνατότητες, έχουν ένα επιπλέον κίνητρο να επιλέξουν κάποια από τις ακριβότερες προτάσεις της Google.

Pixel-9-Pro_Back_Hazel.jpeg

Από τα πρώτα κινητά Pixel μέχρι και τη σειρά Pixel 4, το μοντέλο XL ήταν απλά μεγαλύτερο, με αντίστοιχα οφέλη στη χωρητικότητα της μπαταρίας και το μέγεθος της οθόνης. Από τη σειρά 6, το μοντέλο Pro διέθετε επίσης μεγαλύτερη μνήμη, επιλογές αποθήκευσης, φακούς και μπαταρία. Πλέον, καθώς στις σειρές περιλαμβάνεται και μοντέλο Fold, η επικέντρωση της Google στην τεχνητή νοημοσύνη δικαιολογεί την απόκτηση ενός μοντέλου Pro για περισσότερους λόγους από ό,τι απλά το μέγεθός του.

Με τη σειρά 9, τα Pixel 9 και 9 Pro έχουν ίδιο μέγεθος, οι διαφορές στο βάρος είναι ελάχιστες και οι μπαταρίες τους ίδιες, στα 4.700 mAh περίπου. Το Pixel 9 Pro διαθέτει οθόνη υψηλότερης ανάλυσης, 200 επιπλέον nits φωτεινότητας, φτάνοντας τα 2.000, καθώς και μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης, από το 1 έως τα 120 Hz, όμως το μέγεθος της οθόνης παραμένει στις 6,3 ίντσες. Το 9 Pro διαθέτει 16GB RAM, ενώ το απλό 9 περιορίζεται στα 12, με το 9 Pro να προσφέρει επιλογές αποθηκευτικού χώρου μεταξύ των 128GB και του 1ΤΒ, ενώ το απλό 9 προτείνεται είτε στα 128GB, είτε στα 256GB.

Οι κάμερες στα διάφορα μοντέλα έχουν δεκάδες διαφορές, φυσικά, οι οποίες περιγράφονται στη συνέχεια. Επίσης, το Pixel 9 Pro διαθέτει UWB, ώστε να εντοπίζει καλύτερα διάφορα πράγματα.

Το Pixel 9 Pro XL διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη (6,8 ίντσες) σε υψηλότερη ανάλυση (1344 x 2992, 486 PPI) σε σχέση με το Pro και μεγαλύτερη μπαταρία, χωρητικότητας 5.060 mAh. Κατά τα άλλα οι προδιαγραφές του είναι ίδιες με του Pixel 9 Pro, εκτός της κάμερας. Όλα τα μοντέλα της σειράς 9 έχουν αξιόλογες κάμερες, αν και ορισμένα υπερτερούν.

image.jpeg.c5e45464c2e81e6ef29f5ae216cd6022.jpeg

Ως προς τις κάμερες, και τα τρία μοντέλα της σειράς 9 έχουν δύο βασικές στην πίσω πλευρά: μια υπερευρυγώνια 50 ΜΡ και μία επίσης υπερευρυγώνια 48 ΜΡ. Τα Pixel 9 Pro και XL διαθέτουν και τρίτη κάμερα, των 48 ΜΡ με τηλεφακό 5x που έχει τη δυνατότητα μεγέθυνσης 10x σε οπτική ποιότητα και 30x μέσω λογισμικού. Η βασική υπερευρυγώνια κάμερα στα Pixel 9 διαθέτει 2x οπτικό ζουμ και "Super Res Zoom" στα 8x.

Τα μοντέλα Pro και XL έχουν επίσης τη δυνατότητα εγγραφής βίντεο με ανάλυση 8Κ στα 30 fps, καθώς και βίντεο με ανάλυση 4Κ και 1080, τα οποία όλα τα μοντέλα μπορούν να καταγράφουν στα 60 fps. Το ψηφιακό ζουμ του βασικού μοντέλου φτάνει στο 7x, ενώ τα Pro και XL έχουν δυνατότητα έως και 20x.

Τα διάφορα μοντέλα ενσωματώνουν νέες λειτουργίες και εργαλεία επεξεργασίας. Τα μοντέλα Pro και XL ενσωματώνουν Pro Controls και δυνατότητα εξαγωγής βίντεο υψηλής ανάλυσης, καθώς και Zoom Enhance για τις φωτογραφίες. Για τα βίντεο, τα Pro και XL ενσωματώνουν αποκλειστικές λειτουργίες, όπως Video Boost, Night Sight καθώς και Super Res Zoom.

Όλες οι συσκευές ενσωματώνουν επεξεργαστή Tensor G4, ενώ το απλό Pixel 9 έχει 4GB λιγότερη RAM από ό,τι τα άλλα δύ. Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι, κατά πρώτο, μήπως οι λειτουργίες επεξεργασίας που ενσωματώνουν τα Pro και Pro XL υπάρχουν απλά για να υπάρχουν; Και, κατά δεύτερο, το Pixel 9 θα μπορούσε να προσφέρει τις ίδιες λειτουργίες, έστω και κάπως πιο αργές;

It's summertime, so you know what that means: looking at pictures of abstract wallpaper images by the pool.

Η σειρά ενσωματώνει και το νέο Pixel 9 Pro Fold, το οποίο η Google παρουσίασε στους δημοσιογράφους ως "μια επική έκφανση της τεχνητής νοημοσύνης" που αναπτύσσει η εταιρία. Παράλληλα, διαθέτει "τη μεγαλύτερη οθόνη σε κινητό", στις 8 ίντσες, ενώ ο μηχανισμός αναδίπλωσης είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο χάλυβα και "κάλυμμα από κράμα αλουμινίου αεροπορικών προδιαγραφών".

Η εξωτερική οθόνη έχει περίπου το ίδιο μέγεθος όπως αυτή του Pixel 9 (ή Pro) στις 6,3 ίντσες, ενώ η συσκευή όταν κλείνει περιορίζεται σε ένα μέγεθος 6,1 x 5,9 ιντσών. Η Google υποστηρίζει ότι η μπαταρία έχει διάρκεια που υπερβαίνει τις 24 ώρες, με χωρητικότητα 4.650 mAh. Διατίθεται με 16GB RAM, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος κυμαίνεται από τα 256GB έως τα 512GB. Οι κάμερες στην πίσω πλευρά είναι μία ευρυγώνια στα 48 ΜΡ, μία υπερευρυγώνια στα 10,5 ΜR και μία τρίτη στα 10,8 ΜΡ με τηλεφακό και δυνατότητα ζουμ 5x, ενώ η εμπρόσθιες και εσωτερικές κάμερες είναι στα 10 MP με αποστολή τη διαχείριση βιντεοκλήσεων.

Προφανώς, θα χρειαστεί να δούμε στην πράξη τι μπορεί να καταφέρει το νέο Fold. Η Google ασχολήθηκε πολύ με το UI των tablet στο διάστημα που μεσολάβησε μετά το πρώτο Pixel Fold, όμως παραμένει ένας σημαντικός κατάλογος εκκρεμοτήτων, μεταξύ των οποίων και το ζήτημα του αναξιοποίητου χώρου.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 minutes ago, giorgosk12 said:

Από θέμα τεχνικής υποστήριξης εδώ τι γίνεται ξέρει κανείς?

Δεν υπαρχει τεχνικη υποστηριξη απο την στιγμη που δεν θα ερθουν επισημα Ελλαδα. Αν παθει κατι πρεπει να βρεις ακρη μονος σου. Ειτε να το στειλεις εσυ ο ιδιος, ειτε να συννενοηθεις με το καταστημα που το αγορασες, αν μπορουν  να κανουν κατι.

Με λιγα λογια, για μενα, δεν παιρνεις τετοιες συσκευες που δεν εισαγονται επισημα στην χωρα.

Επεξ/σία από ardi21
  • Like 17
  • Thanks 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Eχει πολύ καλές τιμές στο trade in.....το σκέφτομαι σοβαρά.. αλλά δεν στέλνουν Ελλάδα. 

Έχω κάτι φίλους Γερμανία. Μήπως γίνει η δουλειά από εκεί... 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απο email που ήρθε πριν λίγο .
1912masthead_pix_2x_102x20.png
 

Meet Pixel 9 Pro and Pixel 9 with Gemini.

 
 

Pixel 9 Pro XL and Pixel 9 Pro*

All pro. Pure magic.

From £999

 
 
0K1-iMYNaFAjOxS44ZbrVUrSR4p5Ma7liBBqJCqY
 
 

Claim up to £677 worth of rewards with select new Pixel 9 Pro phones.††

Double the storage for your new device and get up to £200 extra promotional value with eligible trade in

 

Up to £150 off the new Pixel Watch 3 with select Pixel 9 Pro purchases

 

A year of Google's new AI subscription, with Gemini Advanced (then £18.99 per month) for new eligible users only. Recurring billing. Cancel anytime. (Value £227)

 
 
 

Pixel 9

A phone full of firsts.

Pre order Pixel 9 and get double the storage for your new device on us§, plus additional savings with trade-in. Ends on 05/09/24.
From £799

 
 
AJrOccooYwxcSd7ZhI74SJ14x-jdYKAOVW4u9rWh
 

Get up to £735 back with eligible phone trade-in, which includes £200 in extra promotional value.

 

Trade-in value is based on trade-in device and specific subsidy for selected Pixel model. Terms apply. ††

 

iPhone 15 Pro Max

up to £735

 

iPhone 12

up to £363

 

Galaxy S21

up to £307

 

Galaxy S23 Ultra

up to £394

 

Pixel 6

up to £304

 

Pixel 7 Pro

up to £367

 
 
my0FAyjit--KWQ5Tzy2YOQhdEA0kNl--bdZZBAjC
 

Gemini built in, for more AI-mazing.

Get more done with Gemini. Add yourself into group photos with Add Me. And find info fast with Circle to Search.1,2,3

 
 
KnUtA6eVx59dMUzAiXgFhF87I00-b2ChkiphBkKT
 
 

Find the right Pixel for you.

 
 
7P2qwJ_L_HvxbXYExMQLK85TSXYh0bzKlUTEhHMP
 
We’re here to help, 24/7.
 
Contact us by chat or phone to talk to an agent, or search for answers on the Pixel Help Centre.
 
Call
Call
Chat
Chat
Get answers
Get answers
gleaf_dual_tone_24px.png 100% of Pixel, Nest and Chromecast devices launched since 2020 include at least recycled materials.**
 
Follow Made by Google on YouTube
Follow Made by Google on Facebook
Follow Made by Google on Twitter
Follow Google Pixel on Instagram
 
Was this email helpful?
 
Yes
 
Maybe
 
No
 
 
*   Select Google Pixel 9 models available to purchase from 22/08/24
††   Buy Pixel 9 Pro or Pro XL and get up to £735 back with eligible phone trade-in, which includes £200 in extra promotional value. Offer starts on 13/08/24 and ends on 05/09/24 at 23:59 BST. Typical representative amount: £735 for iPhone 15 Pro Max (1024GB). Trade-in can only be applied with a new Pixel 9 Pro purchase. Trade-in values vary based on condition, year, and configuration of your trade-in device. The traded device must be sent within 30 days of you receiving your new phone for the original estimate to be honoured. However, the trade in value is subject to change upon inspection once the phone has been received. If the post-inspection value of your phone is determined to be less than 75% of the estimate value, your phone will be returned to you. Google Store will refund your original payment method. If Google Store cannot refund your payment method, you’ll receive Google Store credit. If you finance your new phone, Google Store will refund you through the Klarna payment option and Klarna will process your refund in line with your agreement with them. If the value of your traded device is greater than the value of your new device then any difference will be issued through Google Store credit. Do not trade in your old device if you have returned your new phone to Google. In these circumstances, any refund issued will be by way of Google Store credit. Full T&Cs apply: https://store.google.com/intl/en_uk/about/device-trade-in

Buy Pixel 9 Pro or Pro XL and get double the storage for your new device, on us. Qualifying purchases save £100 when you buy Pixel 9 Pro (256GB) or Pixel 9 Pro XL (256GB). Qualifying purchases save £120 when you buy Pixel 9 Pro (512GB) or Pixel 9 Pro XL (512GB). Qualifying purchases save £230 when you buy Pixel 9 Pro XL (1TB). Offer starts on 13/08/24 and ends on 05/09/24 at 23:59 BST. Available only if user is 18 or older and provides a delivery address in the UK. Offer isn’t valid if the device (or any part of the order) is returned. It’s non-transferable, limited to 1 per qualifying purchase, and not valid for cash or a cash equivalent. Available only while supplies last. Shipping charges may apply at checkout. Void where prohibited. The discount will be automatically applied at checkout.

Save £100 when you buy Pixel 9 Pro and Pixel Watch 3. Save £150 when you buy Pixel 9 Pro XL and Pixel Watch 3. Just add both to your basket. Starting on 13/08/24 and ends on 05/09/24 at 23:59 GMT (subject to availability). Offer available only for users aged 18 years or older. All products must be added to your shopping basket to receive the bundle offer. If a qualifying item in your order is returned, you’ll be reimbursed for what you return, minus the value of the special offer. Offer cannot be combined with any promotional codes, or with other bundle offers running at the same time. It’s non-transferable, and it isn’t valid for cash or a cash equivalent. Purchase must be made on Google Store UK. Available only while supplies last. Delivery charges may apply at checkout. Void where prohibited.

By subscribing, you agree to the terms for Google One and offers. See how Google handles data. Gemini Advanced and Gemini for Gmail, Docs and more are only available for those aged 18+. Gemini for Gmail, Docs and more is only available in English. Actual value is £227.88. The Google One AI Premium plan offer is available to users with the purchase and activation of a Pixel 9 Pro, Pixel 9 Pro XL or Pixel 9 Pro Fold between 7 August 2025 and 31 October 2025 at 11.59 p.m. GMT. Must be 18 years or over. Offer does not apply to Google One members billed through third-party providers, Pixel Pass members, Google One family plan members or Google One members on a 5 TB plan or above. Offer expires on 15 November 2025 at 11.59 p.m. GMT. Valid form of payment required at sign-up, but you will not be charged until the trial period expires. You can cancel your trial at no charge at any time before the trial is over. Unless cancelled earlier, Google One AI Premium will automatically charge £18.99 after the trial ends, billed on a recurring monthly basis. No refunds for partial billing periods, except as required by applicable law. Offers require a Google Account. Promoter: Google Commerce Limited, 70 Sir John Rogerson's Quay,Dublin 2 D02R296, Ireland. Return of purchased device may result in cancellation of subscription. See one.google.com/offer/terms-and-conditions/pixel9pro&profold for more details.
§   Buy Pixel 9 and get double the storage for your new device, on us. Qualifying purchases save £100 when you buy Pixel 9 (256GB). Offer starts on 13/08/24 and ends on 05/09/24 at 23:59 GMT. Available only if user is 18 or older and provides a delivery address in the UK. Offer isn’t valid if the device (or any part of the order) is returned. It’s non-transferable, limited to 1 per qualifying purchase, and not valid for cash or a cash equivalent. Available only while supplies last. Shipping charges may apply at checkout. Void where prohibited. The discount will be automatically applied at checkout.
1   Gemini mobile app is available for selected devices, languages and countries. Internet connection required. Check responses for accuracy.
2   Results may vary. Not available for all cameras, apps or modes.
3   Requires an Internet connection and compatible devices, apps and surfaces. Results may vary depending on visual matches.
**   For products launched in 2020 and 2021: Nest, Pixel and Chromecast devices are made with recycled plastic ranging between 9% and 68% based on weight of plastic used in each respective product launched during this time frame. The following items are excluded: plastics in printed circuit boards, labels, cables, connectors, electronic components and modules, optical components, electrostatic discharge (ESD) components, electromagnetic interference (EMI) components, films, coatings and adhesives.

For products launched in 2022: Pixel, Nest and Chromecast devices are made with recycled materials ranging between 9% and 60% based on respective product weights.
© 2024 Google Commerce Ltd., Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ireland
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

στην παρουσίαση στη πρώτη επίδειξη που έκανε ο τύπος με το Gemini για να συνδεθεί με το ημερολόγιο του  και να του πεί πότε έρχεται η κοπέλα του απέτυχε 😄 , μετά αποτυγχάνει και στη δεύτερη προσπάθεια  και πέρασε πάνω απο ένα λεπτό μέχρι να τελειώσει τη διαδικασία το Gemini 🤔 στή τρίτη φορά το πέτυχε και άργησε πάρα πολύ πάνω από πέντε λεπτά συνολικά 🤔

Επεξ/σία από ethereum
  • Haha 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

7 λεπτά πριν, ethereum είπε

στην παρουσίαση στη πρώτη επίδειξη που έκανε ο τύπος με το Gemini για να συνδεθεί με το ημερολόγιο του  και να του πεί πότε έρχεται η κοπέλα του απέτυχε 😄 

Μάλλον γιατί το Gemini πήγε WC.

1 ώρα πριν, ardi21 είπε

Δεν υπαρχει τεχνικη υποστηριξη απο την στιγμη που δεν θα ερθουν επισημα Ελλαδα. Αν παθει κατι πρεπει να βρεις ακρη μονος σου. Ειτε να το στειλεις εσυ ο ιδιος, ειτε να συννενοηθεις με το καταστημα που το αγορασες, αν μπορουν  να κανουν κατι.

Με λιγα λογια, για μενα, δεν παιρνεις τετοιες συσκευες που δεν εισαγονται επισημα στην χωρα.

Κρίμα γιατί τα pro και το fold φαίνονται πολύ δυνατά και ειδικά σε κάμερες (photo και video).
Επίσης ένα θέμα είναι και η υποστήριξη για 5G, αν το πάρει κανείς με παραεισαγωγή μιας και με 7χρόνια ενημερώσεις αξίζει να τις κρατήσει.

  • Like 1
  • Haha 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 hour ago, ardi21 said:

Δεν υπαρχει τεχνικη υποστηριξη απο την στιγμη που δεν θα ερθουν επισημα Ελλαδα. Αν παθει κατι πρεπει να βρεις ακρη μονος σου. Ειτε να το στειλεις εσυ ο ιδιος, ειτε να συννενοηθεις με το καταστημα που το αγορασες, αν μπορουν  να κανουν κατι.

Με λιγα λογια, για μενα, δεν παιρνεις τετοιες συσκευες που δεν εισαγονται επισημα στην χωρα.

Τι επίσημα και ανεπίσημα, από τη στιγμή που το πουλάει κάποιο ελληνικό κατάστημα στην χώρα δεν είμαι υποχρεωμένο να σου παρέχει 2 χρόνια εγγύηση;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

48 λεπτά πριν, svartevarg είπε

Μάλλον γιατί το Gemini πήγε WC.

Κρίμα γιατί τα pro και το fold φαίνονται πολύ δυνατά και ειδικά σε κάμερες (photo και video).
Επίσης ένα θέμα είναι και η υποστήριξη για 5G, αν το πάρει κανείς με παραεισαγωγή μιας και με 7χρόνια ενημερώσεις αξίζει να τις κρατήσει.

Εχει 5g volte κανονικα και στο 15 θα εχει και wifi calling

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, ardi21 είπε

Με λιγα λογια, για μενα, δεν παιρνεις τετοιες συσκευες που δεν εισαγονται επισημα στην χωρα.

Το αυτό.

Για εμένα είναι εκτός λογικής το να δώσεις τόσα λεφτά, για να πάρεις μια συσκευή που μια στις χίλιες να πάθει κάτι θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις.

33 λεπτά πριν, MetroStar είπε

Τι επίσημα και ανεπίσημα, από τη στιγμή που το πουλάει κάποιο ελληνικό κατάστημα στην χώρα δεν είμαι υποχρεωμένο να σου παρέχει 2 χρόνια εγγύηση;

Είναι παραεισαγωγή και από την στιγμή που δεν υπάρχει επίσημη αντιπροσωπεία, αν πάθει κάτι στην ουσία το κατάστημα θα αναλάβει αυτό την αποστολή του στο εξωτερικό. 

Παραμένει βέβαια το ότι θα φας κάτι εβδομάδες χωρίς τηλέφωνο.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...