Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

άμα είχε το 12 μίνι ναι το 13 όμως όχι η μπαταρία του πάταγε το 11ρι και ήταν ίσο με το 12αρι το 6,1 , αν έβγαινε 14 η 15αρι μίνι τώρα η αυτονομία θα ήταν τεράστια 

Στις 13/8/2024 στις 7:56 ΜΜ, avacan23 είπε

Άλλαξε τα ρούχα ο μανωλιος .. προσπαθει να βγάλει από τη μύγα ξύγκι… όλοι αγοράζουν iPhone 11 και 12 πια… βγάλε ένα τίμιο εισαγωγικό μοντέλο με 120αρα οθόνη και τιμή 600 ευρώ. Όλα τα αλλά να χαμέ να λέγαμε… Φέτος πρώτη φορά έχασε από τη Samsung λόγω ΑΙ και η απάντηση λέει θα είναι το 2025 με τη δίκης έκδοση τεχνητής νοημοσύνης σε ένα iPhone 16 που η μόνη διαφορά θα ναι λίγο μεγαλύτερες διαστάσεις κι ένα κουμπί… γιατί να πάρει κάποιος το plus και όχι το προ… έχει κάνει πολλά λάθη ο μάγειρας και τα βρίσκει μπροστά του… φέτος πρώτη χρόνια σκέφτομαι να κρατήσω το 15 pro max και αν συνεχίσει έτσι του χρόνου θα τα δώσω όλα λαπτοπ ρολόι τηλέφωνο και θα πάω στη Samsung 

κάτσε ρε μην τι εννοείς , ο κόσμος έχει γεμίσει με 13ρια και 11ρια γιατί κοιτάνε να βρουν ένα φτηνό μοντέλο , και σιγά την ήττα φέτος και σιγά τα ai που παρουσιασε η samsung 

Στις 13/8/2024 στις 7:46 ΜΜ, AtiX είπε

iPhone mini & plus απέτυχαν γιατί η διαφορά με τα pro μοντέλα ήταν ελάχιστα πιο φτηνά και για αυτό πήγαιναν όλοι στα pro… μόνη της κατέστρεψε τις σειρές της τιμολογώντας τες όπως την συνέφερε… αν κάνει το ίδιο με το air θα έχει τα ίδια αποτελέσματα…

Ένα λάθος στην ανάλυση είναι ότι η Apple προσπαθεί να αναζωογονήσει την μεσαία κατηγορία κινητών της, πράγμα που δεν ισχύει γιατί απλά δεν υπάρχει, η μεσαία κατηγορία είναι τα προηγούμενης χρονιάς κινητά που συνεχίζουν να κυκλοφορούν…

τώρα πως θα μπορέσει να κάνει τρεις κατηγορίες κινητών, να έχουν μεταξύ τους διαφορές της τάξεως των 100$ είναι ένα ζήτημα που μένει να δούμε και γιατί όχι, να γελάσουμε…

δεν θα έλεγα ότι η αδιάφορα είναι τόσο μεγάλη ιδίως να λάβεις υπόψη ότι η διαφορά στη τιμή του pro και τοτ plus  ειναι πολυ μεγαλυτερη στην αρχη τησ χρονιασ , 200 ευρεω δεν ειναι λιγα για να χασεισ τη μπαταρια και τη μεγαλη οθονη , συν οτι το πλασ στην ελλαδα εχει λιγοτερεσ πωλησεισ απον το προ 

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δούλεψα το S24 τώρα στις διακοπές. πίστεψε με ειναι καλύτερο από το iphone 15 pro max.

Το μεγάλο προβλημα στο iphone είναι το IOS που μοιαζει ίδιο σε εμπειρία σε ενα 11αρα με ενα 15αρι iphone.

Μακάρι να αλλάξει με την έκδοση 18.  Το δικο μου παντως σκεφτομαι να το βάλω αγγελία μαζί με το ρολόι

και να πάω σε S24 με Galaxy που υποστηρίζει και LTE η  cosmote. Ενιωσα τεχνολογικά πισω στις διακοπές οταν ειδα το συνδυασμό αυτό σε σχέση με το δικό μου. μετά διαβάζω οτι τη δυνατοτητα τεχνητης νοημοσύνης θα τη δώσει η apple μετα το 2025.

Η apple έχει γίνει σαν τη rolex. κανένα innovation μόνο περιτύλιγμα και πουλάει status όχι τεχνολογικό προϊον.

δεν παίρνω κάτι για να το δείχνω ουτε για να το κοιτάνε οι άλλοι αλλά για να το χαίρομαι εγώ και να κάνω πανω από ολα πιο γρήγορα και πιο εύκολα τη δουλεία μου. Το air είναι απλα επανατοποθέτηση προϊοντος για να πουλήσει ενα μοντέλο ακόμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το S24Ultra θέλει αρκετό κόψε ράψε ακόμη για να γίνει τηλέφωνο που μπορείς να χρησιμοποιείς με ευκολία καθημερινά.Είναι ένα τεράστιο τούβλο με γωνίες το οποίο θέλει σίγουρα 2 χέρια και τσαντάκι ( εγώ δεν φοράω τσαντάκια ).
Δυστυχώς η Samsung διέγραψε τον σχεδιασμό των Note - δεν μιλάω για την Κυρτή οθόνη - τα οποία είχαν λιγότερο πάχος και μεγαλύτερο μήκος.
Από AI τα σπάει αν ταξιδεύεις στο εξωτερικό ναι... κάνει αυτόματη μετάφραση. Οκ... όσοι πάτε στην Ιαπωνία θα το ευχαριστηθείτε. Για τα Drag and drop - copy paste με το πενάκι μην αναφερθεί κανείς γιατί είναι τεχνολογία δεκαετίας... ( είχα για πολλά χρόνια Samsung note και Fold )
όταν S2?PLUS δεχθεί πενάκι και μεγαλώσει λίγο τότε να το βάλουμε δίπλα στο Pro Max.
Μιλάω πάντα σχεδιαστικά...

Μέχρι τότε να έχετε τσαντάκι μαζί σας στον καφέ για να μένει και λίγος χώρος για τα ποτήρια στο τραπέζι....

H Apple πάντα ήταν Rolex.
Τώρα γίνεται και η Samsung Με τα Flip και Fold.

Το 12Mini είχε μικρή μπαταρία ΑΛΛΑ με τις κατάλληλες ρυθμίσεις έβγαζε την μέρα ενός ΕΝΗΛΙΚΑ τίμια.
το είχα και τώρα βλέπω κάτι τελευταία τμχ σε γνωστή αλυσίδα στα 320ευρώ. Σκέφτομαι να το ξαναχτυπήσω για δεύτερο ( Μονο κλήσεις και Μηνύματα ).

απολογούμαι αν σας κούρασα

Επεξ/σία από o_shaolin
Δημοσ.
Στις 30/8/2024 στις 12:29 ΜΜ, o_shaolin είπε

Το S24Ultra θέλει αρκετό κόψε ράψε ακόμη για να γίνει τηλέφωνο που μπορείς να χρησιμοποιείς με ευκολία καθημερινά.Είναι ένα τεράστιο τούβλο με γωνίες το οποίο θέλει σίγουρα 2 χέρια και τσαντάκι ( εγώ δεν φοράω τσαντάκια ).
Δυστυχώς η Samsung διέγραψε τον σχεδιασμό των Note - δεν μιλάω για την Κυρτή οθόνη - τα οποία είχαν λιγότερο πάχος και μεγαλύτερο μήκος.
Από AI τα σπάει αν ταξιδεύεις στο εξωτερικό ναι... κάνει αυτόματη μετάφραση. Οκ... όσοι πάτε στην Ιαπωνία θα το ευχαριστηθείτε. Για τα Drag and drop - copy paste με το πενάκι μην αναφερθεί κανείς γιατί είναι τεχνολογία δεκαετίας... ( είχα για πολλά χρόνια Samsung note και Fold )
όταν S2?PLUS δεχθεί πενάκι και μεγαλώσει λίγο τότε να το βάλουμε δίπλα στο Pro Max.

Μέχρι τότε να έχετε τσαντάκι μαζί σας στον καφέ για να μένει και λίγος χώρος για τα ποτήρια στο τραπέζι....

Το 12Mini είχε μικρή μπαταρία ΑΛΛΑ με τις κατάλληλες ρυθμίσεις έβγαζε την μέρα ενός ΕΝΗΛΙΚΑ τίμια.
το είχα και τώρα βλέπω κάτι τελευταία τμχ σε γνωστή αλυσίδα στα 320ευρώ. Σκέφτομαι να το ξαναχτυπήσω για δεύτερο ( Μονο κλήσεις και Μηνύματα ).

σε ποια αλυσίδα έχει τόσο λίγο 

Στις 29/8/2024 στις 11:35 ΠΜ, avacan23 είπε

Δούλεψα το S24 τώρα στις διακοπές. πίστεψε με ειναι καλύτερο από το iphone 15 pro max.

Το μεγάλο προβλημα στο iphone είναι το IOS που μοιαζει ίδιο σε εμπειρία σε ενα 11αρα με ενα 15αρι iphone.

Μακάρι να αλλάξει με την έκδοση 18.  Το δικο μου παντως σκεφτομαι να το βάλω αγγελία μαζί με το ρολόι

και να πάω σε S24 με Galaxy που υποστηρίζει και LTE η  cosmote. Ενιωσα τεχνολογικά πισω στις διακοπές οταν ειδα το συνδυασμό αυτό σε σχέση με το δικό μου. μετά διαβάζω οτι τη δυνατοτητα τεχνητης νοημοσύνης θα τη δώσει η apple μετα το 2025.

Η apple έχει γίνει σαν τη rolex. κανένα innovation μόνο περιτύλιγμα και πουλάει status όχι τεχνολογικό προϊον.

δεν παίρνω κάτι για να το δείχνω ουτε για να το κοιτάνε οι άλλοι αλλά για να το χαίρομαι εγώ και να κάνω πανω από ολα πιο γρήγορα και πιο εύκολα τη δουλεία μου. Το air είναι απλα επανατοποθέτηση προϊοντος για να πουλήσει ενα μοντέλο ακόμα.

μια χαρά τεχνολογικό πριν πουλάει για αυτό πονάτε 

Στις 30/8/2024 στις 12:29 ΜΜ, o_shaolin είπε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...