Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καμία σχέση η τακτική με το iPad Air! Όταν  παρουσιάστηκε το air δεν υπήρχαν iPad Pro!!!! Το iPad Air ήταν το top μοντέλο στα iPad! Σχετικά με το iPhone εκτός απο τις κάμερες και το υλικά κατασκευής  και πρόσφατα το πλάγιο κουμπί δεν έχει ουσιαστικές διάφορες με το iPhone pro. Ποιο κενό θα καλύψει;;;; Η μόνη λογική θα ήταν η τακτική του Apple Watch με το ultra. Δηλαδή ένα μοντέλο πάνω και από το pro!

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πρόκειται καθαρά για gimmick με ένα fashion phone. Αν το τιμολογήσουν ανάλογα με το IPad Air τότε θα πάει καλά , αν το τιμολογησουν ως ξεχωριστή οντότητα … θα πάει για βρούβες. H Apple έχει νομίζω κερδίσει τους premium…

Άρα το σκεπτικό της Apple είναι ίσως το εξής: 

Χαμηλή τιμή για το SE4 … με το προηγούμενο επεξεργαστή και το προηγούμενο σασί. Το entry iPhone (για τους …νέους;)

iPhone για όλους που χρειάζονται το οικοσύστημα της 🍎 

Air για όσους θέλουν fashion - πιο premium εμπειρία και δεν θέλουν να πληρώσουν τα pro. η για τις γκόμενες που το παίζουν influencers

Pro και Pro Max για power users και τους YouTubers!

Πάρε κόσμε! (Για το pro δώσε και νεφρό!…βασικά σε αυτά τα μοντέλα πιστεύω θα εκτοξεύσει την τιμή η Apple) 

Δημοσ.

Θα πάρουν το Air που θα είναι λεπτό και ελαφρύ και θα το βάλουν σε θήκη και θα έρθει στα ίσια του.😄 Να δούμε αυτονομία πρώτα στα air και ξανασχολιάζουμε.

Δημοσ.

Κατά πάσα πιθανότητα, το καινούριο τηλέφωνο θα κοστίσει 499$ Αμερική και 600€ Ελλάδα μετά από φορολογίες κτλπ. Ποιος θα δώσει 600€ για ένα τηλέφωνο "μεσαίας κατηγορίας" ενώ με τα ίδια λεφτά θα μπορούσες να αγοράσεις καινούργιο το 15 ή μεταχειρισμένο 14pro?

Δημοσ.
23 ώρες πριν, nepomuk είπε

Δηλ ακολουθει τα ιχνη που χαραξε η Xiaomi ;

Μηπως κατα το Redmi , εχουμε και Applemi ;

Ιδεες βαζω τωρα .

Από που προκύπτει αυτο

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Jmanol000 είπε

Από που προκύπτει αυτο

Απο το ολο concept της κινησης . Ισως το μηλαρακι παει και σε μια υπο-μαρκα προσιτη στο λαικο βαλαντιο ,

παντα με το γνωστο σημα και πχ με  2 δαγκωματιες !

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 13/08/2024 at 23:31, kostasfalcon said:

Σου έβαλε κανείς το πιστόλι στον κρόταφο να αγοράσεις?

Ε ρε επίθεση αμέσως. Χαλαρωσε . Νευριασμένοι όλοι 

Επεξ/σία από miltos_id
Δημοσ.

ήρεμα ρε 

Στις 14/8/2024 στις 7:36 ΜΜ, nepomuk είπε

Απο το ολο concept της κινησης . Ισως το μηλαρακι παει και σε μια υπο-μαρκα προσιτη στο λαικο βαλαντιο ,

παντα με το γνωστο σημα και πχ με  2 δαγκωματιες !

ήρεμα ρε , τι σασ έχει κάνει η apple ρεεεε

• Haha 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 14/8/2024 στις 1:25 ΜΜ, Michael1213 είπε

Κατά πάσα πιθανότητα, το καινούριο τηλέφωνο θα κοστίσει 499$ Αμερική και 600€ Ελλάδα μετά από φορολογίες κτλπ. Ποιος θα δώσει 600€ για ένα τηλέφωνο "μεσαίας κατηγορίας" ενώ με τα ίδια λεφτά θα μπορούσες να αγοράσεις καινούργιο το 15 ή μεταχειρισμένο 14pro?

Δεν παίζει να ναι τόσο φτηνό . Και θα δούμε πως θα ναι σε σχέση και με το 15 γιατί όταν θα βγουν τα 17 το 15 θα ναι ξεπερασμένο 

Δημοσ.
Στις 24/8/2024 στις 12:00 ΜΜ, Jmanol000 είπε

Δεν παίζει να ναι τόσο φτηνό . Και θα δούμε πως θα ναι σε σχέση και με το 15 γιατί όταν θα βγουν τα 17 το 15 θα ναι ξεπερασμένο 

Θα έχει μια κάμερα αντί για 2, αυτό θα είναι το κύριος selling point του για να κοστίζει λιγότερο, επίσης δε θα έχει dynamic island αλλά το παραδοσιακό notch και δε θα έχει τιτάνιο αλλά γυαλί. Ουσιαστικά θα είναι ακριβώς ένα iPhone 14 με μια κάμερα και 8gb ram για να υποστηρίζει τη καινούρια siri ποσο να κοστίζει ποια 

Δημοσ.

βγάλτε κ ένα mini ρε παιδιά στις 5.9 ιντσες.
για δεύτερο είναι ότι πρέπει... έτσι μου έρχεται να αγοράσω ενα 13αρι όσο υπάρχουν ακόμη.

Δημοσ.
Στις 26/8/2024 στις 10:23 ΠΜ, o_shaolin είπε

βγάλτε κ ένα mini ρε παιδιά στις 5.9 ιντσες.
για δεύτερο είναι ότι πρέπει... έτσι μου έρχεται να αγοράσω ενα 13αρι όσο υπάρχουν ακόμη.

Έχεις δίκαιο μάγκα μου κρίμα που δεν υπάρχουν μίνι πια

• Like 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Jmanol000 είπε

Έχεις δίκαιο μάγκα μου κρίμα που δεν υπάρχουν μίνι πια

δεν υπάρχουν γιατί όταν βγήκαν ο κόσμος δεν τα προτιμούσε.

Δημοσ.

ήταν εξαιρετικά όμως αν και 'γώ που το λέω δεν θα έπαιρνα μικρό , και κοιτάω να πάω τώρα από 15 προ σε 16 προ Μαξ γιατί τελικά η μικρή οθόνη έχει περισσότερα αρνητικά παρά θετικά 

Δημοσ.

εξαιρετικά δεν ήταν.

έπασχαν ΠΟΛΥ σε αυτονομία και μπαταρία.

είχε η σύζυγος μου, το δωσε και πήρε μεγαλύτερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...