kirileman Δημοσ. 24 Αυγούστου Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 1 hour ago, LLLEFTERIS said: Αν βαλεις AIO μπροστα οι σωληνες στο ψυγειο να ειναι κατω και οχι πανω. Ανάποδα δεν μπαίνουν; 🤔 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dvlsakos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Στις 24/8/2024 στις 6:56 ΜΜ, LLLEFTERIS είπε Αν βαλεις AIO μπροστα οι σωληνες στο ψυγειο να ειναι κατω και οχι πανω. Εγω που εχω τον 14700κ σε κουτι Lian Li Air Mini με Arctic 280 ARG ημουν σε σκεψη για το Vision και 420 υδροψυξη αλλα το Vision παιρνει μεχρι 360 Στην 360 που παει μπροστα τα σωληνακια δεν χωρανε απο κατω μονο απο πανω. αλλα εφοσον ο cpu ειναι λιγο χαμηλοτερα δεν υπαρχει προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Στις 24/8/2024 στις 8:55 ΜΜ, kirileman είπε Ανάποδα δεν μπαίνουν; 🤔 Για τις φυσαλίδες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagossss13 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Στις 13/8/2024 στις 4:23 ΜΜ, dvlsakos είπε Καλησπέρα αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τον επεξεργαστή σε ένα build που έκανα , ο cpu βαράει 100 βαθμούς για πλάκα. Σε φάση σε εγκατάσταση των office πήγε 100 βαθμούς η θερμοκρασία. Σε νορμάλ χρήση είναι 40-50-55 μέχρι 60 - Επεξεργαστής είναι ο i5 14600k - Μητρική έχω την gigabyte b760 aorus elite ax - Με ddr5 μνήμες 32gb. - Η ψύκτρα μου που μάλλον δεν κάνει είναι Βe quiet pure rock 2 fx - Κουτί έχω το Corsair 4000d air flow Τι αλλαγή μπορώ να κάνω ώστε να το διορθώσω? Πχ αν βάλω μια υδροψυξη 240 πάνω η 360αρα μπροστά; Ήθελα αερόψυξη αλλά μην ήταν γουρούνι σε όγκο. Επίσης χρειάζεται να κάνω undervolt τον επεξεργαστή; Λίγο με βίντεο YouTube δεν κατάφερα να βρω κάτι πώς να το κάνω. καλημέρα σας, επειδή και εγώ ετοιμάζομαι σε λίγες ημέρες να φτιάξω ένα καινούριο υπολογιστή με Intel επεξεργαστή για i5-12600Κ, όμως από ότι έχω δει σε review μια καλή αερόψυξη είναι η deepcool AK620 Digital ή deepcool AG620 Digital, TDP έχουν 220-260w https://www.dateks.lv/en/cenas/procesoru-gaisa-dzesetaji/991392-deepcool-ak620-digital και https://www.winsoft.lk/product/deepcool-ag620-digital-bk-argb/?srsltid=AfmBOoqxIoH8IVotL10vKDd2f3L6epIim1jZMQ-50yjrBnh57YZVjQIl(το 2ο link σας το κοινοποίησα από ιστοσελίδα του εξωτερικού για να δείτε) και έχω δει πολλά review για τις 2 ψύκτρες και άκουσα τα καλύτερα, από ότι είδα όμως έχει και οθόνη που μπορείτε να βλέπετε ανά πάσα στιγμή τι θερμοκρασία έχει ο επεξεργαστής για αυτό λέγεται digital το μοντέλο και στις 2 εκδόσες και έχει TDP 260w περίπου το καθένα, στο νέο pc build που θα φτιάξω αυτή την ψύκτρα θα πάρω είτε το 1ο ή το 2ο για καλύτερη ψύξη. Γνώμη μου είναι αυτή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeVasil Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου On 13/08/2024 at 18:43, kirileman said: Έχω τον 13600k με 200W 240άρα AIO, στο oc profile της μητρικής (σιγά το oc που κάνει, βέβαια), χωρίς uv, στο ίδιο κουτί με του ts και σε stress tests δεν πάει πάνω από 80 βαθμούς κατακαλόκαιρο με 29 βαθμούς στον χώρο (gaming ακόμα πιο κάτω). Οπότε, από τη μικρή μου εμπειρία και από αυτά που διαβάζω, δε χρειάζεται κάτι περισσότερο από μια 240άρα AIO, εκτός αν σκοπεύει αύριο-μεθαύριο να περάσει σε 14700/14900. Ενημερωτικά LF III 240mm με 14600K βαραει 96+ μετα απο 2-3ωρες rendering με VRay και ~220w reported στο ΗWInfo με full fan speed. Δεν κανει 240mm υδροψυξη για 14600Κ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 8 λεπτά πριν, GeorgeVasil είπε Ενημερωτικά LF III 240mm με 14600K βαραει 96+ μετα απο 2-3ωρες rendering με VRay και ~220w reported στο ΗWInfo με full fan speed. Δεν κανει 240mm υδροψυξη για 14600Κ.... Θλιβερά thermals δυστυχώς 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 16 minutes ago, GeorgeVasil said: Ενημερωτικά LF III 240mm με 14600K βαραει 96+ μετα απο 2-3ωρες rendering με VRay και ~220w reported στο ΗWInfo με full fan speed. Δεν κανει 240mm υδροψυξη για 14600Κ.... 220W? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, kirileman είπε 220W? Λογικα με removed limits και ταση απο αυτες τις καλες που δινει η intel στο θεο! Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου από akoinonitos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dvlsakos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, GeorgeVasil είπε Ενημερωτικά LF III 240mm με 14600K βαραει 96+ μετα απο 2-3ωρες rendering με VRay και ~220w reported στο ΗWInfo με full fan speed. Δεν κανει 240mm υδροψυξη για 14600Κ.... ο 14600 ειναι πολυ ζεστος γενικα , εγω τελικα εβαλα 360αρα να ειμαι σιγουρος και σε οτι τεστ εχω κανει ειχε καλες θερμοκρασιες. ευτυχως γιατι ελεγα να εβαζα 240 μηπως ηταν περιτη η 360. επισης επαιξα και με PL1 PL2 στα ορια του cpu Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου από dvlsakos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeVasil Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου On 02/10/2024 at 20:33, dvlsakos said: ο 14600 ειναι πολυ ζεστος γενικα , εγω τελικα εβαλα 360αρα να ειμαι σιγουρος και σε οτι τεστ εχω κανει ειχε καλες θερμοκρασιες. ευτυχως γιατι ελεγα να εβαζα 240 μηπως ηταν περιτη η 360. επισης επαιξα και με PL1 PL2 στα ορια του cpu και ποσο κατω εισαι περιπου απο εμενα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Αφού τον φτάνετε τόσο ψηλά τον 14600k, τι cb r23 score έχετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeVasil Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 1 hour ago, kirileman said: Αφού τον φτάνετε τόσο ψηλά τον 14600k, τι cb r23 score έχετε; Μολις γυρισω σπιτι θα ποσταρω, Ειναι με B760,χωρις επιπλεον επιλογες και πολυ ψαξιμο, με ανοιχτα τα PL οπως προαναφέρθηκε. Δεν θυμαμαι καν αν τραβαει ακριβως 220W αλλα ειναι σιγουρα πανω απο 200W. Νομιζω ειναι στα 5300/4600, Παντως τον 3900X που εχω διπλα για μενα τον παταει, (ειναι της γυναικας το PC δεν το ακουμπαω μην εχουμε γκρινιες, μια που το έστησα και μια που ειδα προχτες τις θερμοκρασίες γιατι παραέβγαινε ζεστος αέρας ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akmakas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Πρωτον κατέβασε άμεσα την τάση από το bios..Δεν ξέρω πόσο δουλεύει από την μάνα του αλλά όσο λέει εσύ θα βάλεις ποιο κάτω Δευτερον κάνε μια αναβάθμηση το bios γιατί τα νέα bios ρυθμίζουν αυτοματα τις τάσεις στην 13 και 14 σειρά που ήταν λάθος. Τριτον πάρε την παρακάτω ψήκτρα.Αυτή η υδροψυξη για εμένα ειναι η καλύτερη που υπάρχει για τα χρήματά της.Εχω το προηγούμενο μοντέλο 5 χρόνια χωρις κανενα πρόβλημα,. https://www.skroutz.gr/s/50820700/Arctic-Liquid-Freezer-III-280-Black-Ydropsyxi-Epexergasti-Diplou-Anemistira-140mm-gia-Socket-AM4-AM5-1700.html Εγώ την έχω σε 13900Κ με μια καλή πάστα και δεν ξεπερνάω πλέον τους 85. Καλύτερα να μην το δουλευεις το σύστημα αν δεν ξέρεις να πειράζεις το bios και τις τάσεις μην κάψεις το cpu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dvlsakos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 8 ώρες πριν, GeorgeVasil είπε και ποσο κατω εισαι περιπου απο εμενα? 10 βαθμους κατω σιγουρα. σε stress test να εφτασε max 85-86. σε χαλαρο mode 31 βαθμους. 6 ώρες πριν, kirileman είπε Αφού τον φτάνετε τόσο ψηλά τον 14600k, τι cb r23 score έχετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, dvlsakos said: Αυτό είναι στοκ σκορ. Χωρίς PL πρέπει προφανώς να πάει παραπάνω. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου από kirileman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα