thetiesthatbind Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 21 λεπτά πριν, GeorgeVasil είπε και εγω απο οτι θυμαμαι δεν "ακουγε" σε UV με Β760 γιαυτο το αφησα ετσι.. Σε 10 χρονια που θα χαλασει δεν θα εχει και αξια Ναι, να είσαι σίγουρος ότι σε 10 χρόνια θα χαλάσει η συγκεκριμένη γενια... Κάνε κατά γράμμα ό,τι σου είπε ο akoinonitos για UV και θα είσαι καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeVasil Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2 hours ago, thetiesthatbind said: Ναι, να είσαι σίγουρος ότι σε 10 χρόνια θα χαλάσει η συγκεκριμένη γενια... Κάνε κατά γράμμα ό,τι σου είπε ο akoinonitos για UV και θα είσαι καλά. 😃 Παλιοτερα οταν ειμασταν νεοι, δεν εφευγε CPU απο το σπιτι που να μην ειχε φαει 2v+ στο κεφαλι με αζωτο, δεν παθαίνουν κατι μην ψαρωνεις. Ακουγαμε για degrade απο την 8σειρα, ακομα παιζει. ΟΚ τα κανανε λιγο μανταρα, αλλα βαριεμαι λιγο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, GeorgeVasil είπε 😃 Παλιοτερα οταν ειμασταν νεοι, δεν εφευγε CPU απο το σπιτι που να μην ειχε φαει 2v+ στο κεφαλι με αζωτο, δεν παθαίνουν κατι μην ψαρωνεις. Ακουγαμε για degrade απο την 8σειρα, ακομα παιζει. ΟΚ τα κανανε λιγο μανταρα, αλλα βαριεμαι λιγο. Άσε να το ξέρω εγώ που τον πήρα στο χέρι τον 13700Κ, δε βαριέσαι, καλή καρδιά, δυστυχώς συμβαίνουν αυτά όταν προσπαθούν να αρμέξουν τα τσιπ για να κανουν keep up. Καλό είναι να υπάρχει ανταγωνισμός και χαμηλές τιμές γενικά. Και το κάθε χρόνο να κόβουν nm δεν ειναι λύση. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου από thetiesthatbind 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeVasil Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου On 15/10/2024 at 14:22, thetiesthatbind said: Άσε να το ξέρω εγώ που τον πήρα στο χέρι τον 13700Κ, δε βαριέσαι, καλή καρδιά, δυστυχώς συμβαίνουν αυτά όταν προσπαθούν να αρμέξουν τα τσιπ για να κανουν keep up. Καλό είναι να υπάρχει ανταγωνισμός και χαμηλές τιμές γενικά. Και το κάθε χρόνο να κόβουν nm δεν ειναι λύση. RMA δεν πειραζει, Καπου ειχα διαβασει οτι ο 14600Κ δεν ειχε θεμα, δεν ισχυει? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 5 ώρες πριν, GeorgeVasil είπε RMA δεν πειραζει, Καπου ειχα διαβασει οτι ο 14600Κ δεν ειχε θεμα, δεν ισχυει? Μονο οι 65W δεν έχουν θέμα νομίζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Λυπάμαι που θα σας το χαλάσω αλλά όλοι έχουν θέμα αν τραβάνε 1,50+ επειδή κάποιος βαρέθηκε (δεν ήξερε) να μπει bios να κάνει manual ρυθμίσεις πριν βγουν τα διορθωτικά bios και τέλος να βάλει το τελευταίο. Day one ο δικός μου τραβούσε 1,506 και θερμοκρασία 99-100, reboot στο bios αμέσως και ψάξιμο μέχρι που έδινε μαξ 1,321 και 70c. Πλέον άνετος με το τελευταίο Bios και από voltage και temps. Ναι μπορεί να κρατούσε παραπάνω από έναν i9 πριν αρχίσει να τα φτύνει αλλά είναι πιστεύω και κρίμα η ταλαιπωρία και φυσικά η τσέπη να υποφέρει αν το αφήσεις στην τύχη του παρόλο το rma. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dsi44 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου ακομη εχω 2600Κ στο δευτερο 1.45V 5000 απο ιανουαριο 2011. πως αλλαζουν τα πραγματα... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
labros1995 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Χτές παρέλαβα τον 14600k και στο Warranty Information της Intel έχουν δώσει όντως 5 έτη Warranty. Είμαι στην τελευταία έκδοση bios με τα fixes. (Microcode: 0x12B) Γενικά βλέπω πολύ normal θερμοκρασίες με μία Kraken X63 και δεν έχω ασχοληθεί με bios settings και voltage. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου από labros1995 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Στις 20/10/2024 στις 12:27 ΠΜ, Dragonlordcv2002 είπε Λυπάμαι που θα σας το χαλάσω αλλά όλοι έχουν θέμα αν τραβάνε 1,50+ επειδή κάποιος βαρέθηκε (δεν ήξερε) να μπει bios να κάνει manual ρυθμίσεις πριν βγουν τα διορθωτικά bios και τέλος να βάλει το τελευταίο. Day one ο δικός μου τραβούσε 1,506 και θερμοκρασία 99-100, reboot στο bios αμέσως και ψάξιμο μέχρι που έδινε μαξ 1,321 και 70c. Πλέον άνετος με το τελευταίο Bios και από voltage και temps. Ναι μπορεί να κρατούσε παραπάνω από έναν i9 πριν αρχίσει να τα φτύνει αλλά είναι πιστεύω και κρίμα η ταλαιπωρία και φυσικά η τσέπη να υποφέρει αν το αφήσεις στην τύχη του παρόλο το rma. Δε νομίζω ότι είναι δουλειά του μέσου χρήστη που απλά -συνήθως- θέλει να παίζει τα παιχνίδια του ή να κάνει τα μοντάζ του να μπαίνει στο BIOS και να κάνει undervolt το οτιδήποτε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Στις 21/10/2024 στις 12:20 ΜΜ, thetiesthatbind είπε Δε νομίζω ότι είναι δουλειά του μέσου χρήστη που απλά -συνήθως- θέλει να παίζει τα παιχνίδια του ή να κάνει τα μοντάζ του να μπαίνει στο BIOS και να κάνει undervolt το οτιδήποτε. Συμφωνώ μαζί σου απόλυτα. Βασικά θα έπρεπε να δουλεύει σε safe settings από την πρώτη στιγμή και αν ήθελε ο χρήστης έκανε τα παραπάνω με δική του ευθύνη. Intel και κατασκευαστές μητρικών τα έκαναν μαντάρα. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 13 ώρες πριν, Dragonlordcv2002 είπε Συμφωνώ μαζί σου απόλυτα. Βασικά θα έπρεπε να δουλεύει σε safe settings από την πρώτη στιγμή και αν ήθελε ο χρήστης έκανε τα παραπάνω με δική του ευθύνη. Intel και κατασκευαστές μητρικών τα έκαναν μαντάρα. Νομίζω ούτε οι ίδιοι ήξεραν πόσο πολύ τα μάμησαν όλα ή ήταν σε φάση πάμε και όπου βγει για να μη μείνουν πίσω. Όπως και να έχει για έναν που θέλει να παίζει παιχνίδια αποκλειστικά, σε φυσιολογικές τιμές, ο 7800X3D ή ο 12600Κ ανάλογα το μπάτζετ είναι μονόδρομος imho. Για δουλειά είναι σίγουρα άλλα τα δεδομένα. Ο 14900Κ τον θεωρώ απαγορευτικό για το οτιδήποτε, θέλει σκάλισμα φουλ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toyo73 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Στις 20/10/2024 στις 1:04 ΠΜ, dsi44 είπε ακομη εχω 2600Κ στο δευτερο 1.45V 5000 απο ιανουαριο 2011. πως αλλαζουν τα πραγματα... Αυτος ηταν σκυλι του πολεμου.Soldered και με καλη ψυκτρα εδωνε πονο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα