Προς το περιεχόμενο

Σύνδεση πολυκατοικίας με ΔΕΔΔΗΕ

chrisgav

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 13/8/2024 στις 3:41 ΜΜ, chrisgav είπε

Καλησπέρα,

Πρόκειται ο κατασκευαστής να παραδώσει μια πολυκατοικία (12 διαμερίσματα). Οι αιτήσεις για ρολόγια και σύνδεση στον ΔΕΔΔΗΕ διαρκούν αρκετούς μήνες. Ο κατασκευαστής μας είπε εάν θέλουμε να επισπεύσουμε την διαδικασία με το κατάλληλο λάδωμα :) 

Εγώ προσωπικά δεν θέλω αλλά έχω την εξής απορία. Εάν πληρώσουν για παράδειγμα 5 από τους 12 ιδιοκτήτες, είναι δυνατόν να έρθει συνεργείο και να τοποθετήσει / συνδέσει μόνο τα 5 από τα 12 ρολόγια (ενώ τρέχουν και οι 12 αιτήσεις από τον κατασκευαστή); Μου φαίνεται αρκετά οξύμωρο και περίεργο για. να είμαι ειλικρινής.

Έχει κανείς κάποια αντίστοιχη εμπειρία;

Αν υπάρχει ταρίφα για λάδωμα, το ποσό είναι συγκεκριμένο και θα διαιρεθεί ανάλογα τα άτομα. Όπως γίνεται με Όλα τα κοινόχρηστα έξοδα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

On 14/08/2024 at 13:12, Weiss said:

Βγαίνει ένα συνολικό κόστος για την ομαδική αίτηση για τα 12 διαμερίσματα. Αφού πληρωθεί μπαίνουν τα άδεια κουτιά, καλώδιο από στύλο και γενικά ότι χρειάζεται από υλικό για την ηλεκτροδότηση.

Οι 5 που θέλουν να πάρουν ρεύμα πρέπει να καταθέσουν συμβόλαιο με πάροχο για να μπουν οι μετρητές. Άρα μπορεί να συνδεθούν π.χ. τα 5 από τα 12 ρολόγια και τα υπόλοιπα να μείνουν άδεια. Και κάθε φορά που θα κατατίθεται νέο συμβόλαιο θα έρχεται ο εργολάβος να βάζει νέο μετρητή.

Αυτο που καθυστερει ποκυ ειναι τα αδεια κουτια ή το να γινει η αιτηση στον παροχο και να μπει ο μετρητης;

53 λεπτά πριν, chrisgav είπε

Αυτο που καθυστερει ποκυ ειναι τα αδεια κουτια ή το να γινει η αιτηση στον παροχο και να μπει ο μετρητης;

Δεν έχω πρόβλημα ιδέα, ο εργολάβος θα ξέρει να σου πει

Κι εμείς πρόσφατα φάγαμε μεγάλη χρονοκαθυστέρηση από δεδδηε για ένα ρολόι. Μπορώ να πω ότι πήρε 6 μήνες και μετά από δεκάδες τηλ και αιτήματα για καθυστέρηση.

3 ώρες πριν, 1comment είπε

Κι εμείς πρόσφατα φάγαμε μεγάλη χρονοκαθυστέρηση από δεδδηε για ένα ρολόι. Μπορώ να πω ότι πήρε 6 μήνες και μετά από δεκάδες τηλ και αιτήματα για καθυστέρηση.

Ναι.. Γίνεται και αυτό.. Συνήθως ζητουν κάποια χαρτιά.. Η δεν υπάρχει  καθυστέρηση στην τοποθέτηση λόγω δυσκολιών.. Εργολάβου, Δεδδηε κτλπ.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...