Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 15/8/2024 στις 4:31 ΜΜ, jcnstd100 είπε

Όσοι επιθυμούν να διατηρήσουν τις legacy επεκτάσεις για λόγους συμβατότητας ως τον Ιούνιο του 2025 προκειμένου να ολοκληρωθεί ομαλά η σταδιακή μετάβαση στο πρωτόκολλο Manifest v3 μπορούν να τροποποιήσουν τη πολιτική ExtensionManifestV2Availability αλλάζοντας τη τιμή σε 2. Σημειώνεται πως η ρύθμιση αυτή αφορά οργανισμούς και επιχειρήσεις.

Οι απλοί χρήστες του browser θα πρέπει αναγκαστικά είτε ν' αναζητήσουν εναλλακτικές λύσεις ή να ενημερώσουν τις ήδη υπάρχουσες επεκτάσεις.

επειδή θα τρελαθούμε εδώ πέρα :)

τι σημαίνει το "η ρύθμιση αφορά οργανισμούς και επιχειρήσεις" ; ; ποιος το λέει αυτό και που το έχει γράψει αυτό ; 
ένα γαα..... Policy είναι , μια απλή εντολή στην registry βάζεις ... ποιος είναι και πως ορίζεται στον chrome (και στον κάθε browser που έχει τέτοια policy ... π.χ. edge/firefox) το αν είσαι "απλός" χρήστης ή "ωωωχχχ είμαι σε εταιρία/επιχείρηση/οργανισμό" 

• Like 1
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα,

ξεθάβω αυτό το άρθρο για να μην ανοίγω νέο θέμα για μια απλή ερώτηση που έχω και είναι η εξής. Η google από όσο έψαξα δεν είδα να έχει επίσημο adblocker. Μήπως χρησιμοποιεί τεχνικές χωρίς κάποιο extension;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 13/8/2024 στις 3:30 ΜΜ, alpha1005 είπε

Από ταχύτητα συγκριτικά με τα υπόλοιπα? Στο λινουξ λάπτοπ μου με firefox είναι μια χαρά .. windows και android δεν ξέρω για αυτό σε ρωτάω 

Μια χαρά πάει σε κινητό και είναι και πιο εύχρηστος σε διάφορα πράγματα χωρίς παράξενες ρυθμίσεις (πχ μπάρα χαμηλά για τα πολύ ψηλά τηλέφωνα)

Το unlock origin δουλεύει άψογα

Επεξ/σία από logistoulis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...