g4ngelo Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, aypnia είπε Σε desktop το Adguard Home μπλοκάρει όλες τις διαφημίσεις στο YouTube. Αλλά μη το παίρνεις σαν εγγύηση αυτό, αύριο μπορεί να μη μπορεί, όπως και το uBO εξάλλου, κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ειδικά για το YouTube. Το Android app δεν τις μπλοκάρει στο YouTube app, τις μπλοκάρει όμως αν μπεις μέσω mobile browser. Και πάλι δεν μπορεί να εγγυηθεί για αυτό. Για το FB app δεν γνωρίζω, δεν έχω Facebook πια. Γιατί χρησιμοποιεί και τα υπόλοιπά της Google, search, maps, gmail, YouTube κλπ. Γιατί έχει φάτσα φόρα όταν ανοίγεις ένα tab το google search. Η Google έχει τα sites με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στο κόσμο. Βασικά όλα τα sites με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα ανήκουν σε διαφημιστικές. Πόσοι άλλοι; Από αυτούς που είπες Yandex, Brave, Edge, Vivaldi και όλοι οι chromium θα πάνε σε MV3. O Chrome το προετοιμάζει τώρα λόγω του google store, οι υπόλοιποι θα πάνε τον Ιούνιο του 25, όταν αφαιρεθούν τα MV2 extension APIs από τον κώδικα του chromium. Μόνο οι firefox based θα έχoυν hybrid mv3 με mv2. Όλοι οι chromium θα πάνε σε MV3. Και οι WebKit πάνε σε MV3, ο Safari πχ είναι ήδη σε MV3. Μπερδευεις το Adguard Home (που ειναι παρομοιο του PiHole) με το Adguard desktop. Το Adguard Home ειναι δωρεαν για οποιον εχει τις γνωσεις να το εγκαταστησει π.χ. σε rasberry pi. Edit: Το adguard home, οπως και το PiHole, δεν μπορει να μπλοκαρει διαφημισεις στο Youtube γιατι ειναι DNS blocker και οι διαφημισεις στο Youtube σερβιρονται απο το ιδιο domain. To Adguard desktop ειναι πολυ πιο advanced εργαλειο, κανει πολυ περισσοτερα πραγματα, γι αυτο ειναι και επι πληρωμη. Επεξ/σία 14 Αυγούστου από g4ngelo 1
adi32 Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου Λες και οι άλλοι τα έχουν για την ψυχή της μάνας τους Καλύτερα να έχει τα password κλπ η Google παρά ο κάθε τυχαίος που αύριο θα κλείσει.
Haldol Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου 14 hours ago, atypicalcoder said: Αυτό που λες δεν βγάζει νόημα. Αν δεν είσαι ο "σκληροπυρηνικός" χρήστης που λες πολύ απλά δεν ασχολείσαι κιόλας με adblocks. Μιλάω για τη μεριά της Google, όχι του χρήστη.
great Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου 7 hours ago, g4ngelo said: Edit: Το adguard home, οπως και το PiHole, δεν μπορει να μπλοκαρει διαφημισεις στο Youtube γιατι ειναι DNS blocker και οι διαφημισεις στο Youtube σερβιρονται απο το ιδιο domain. To Adguard desktop ειναι πολυ πιο advanced εργαλειο, κανει πολυ περισσοτερα πραγματα, γι αυτο ειναι και επι πληρωμη Δεν νομίζω τι ισχύει αυτό που λες. εγω με controld που ειναι σε επιπεδο router DNS δεν έχω καμία διαφήμιση στο youtube και πουθενά αλλού
aypnia Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου 7 ώρες πριν, g4ngelo είπε Μπερδευεις το Adguard Home (που ειναι παρομοιο του PiHole) με το Adguard desktop. Το Adguard Home ειναι δωρεαν για οποιον εχει τις γνωσεις να το εγκαταστησει π.χ. σε rasberry pi. Edit: Το adguard home, οπως και το PiHole, δεν μπορει να μπλοκαρει διαφημισεις στο Youtube γιατι ειναι DNS blocker και οι διαφημισεις στο Youtube σερβιρονται απο το ιδιο domain. To Adguard desktop ειναι πολυ πιο advanced εργαλειο, κανει πολυ περισσοτερα πραγματα, γι αυτο ειναι και επι πληρωμη. Ναι, έχουν πολλά και τα μπερδεύω. Adgurad for Windows. Σε αυτό αναφερόμουν. https://adguard.com/en/adguard-windows/overview.html
link_z Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου 13 λεπτά πριν, great είπε Δεν νομίζω τι ισχύει αυτό που λες. εγω με controld που ειναι σε επιπεδο router DNS δεν έχω καμία διαφήμιση στο youtube και πουθενά αλλού Μήπως έχεις και κάποιο addon στον browser?
tsoukalasKaminia Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου 22 ώρες πριν, aypnia είπε Το AdGuard AdBlocker (MV3 Beta) είναι κλάσεις ανώτερο του ublock Origin Lite. Διαθέτει και element picker και δυνατότητα προσθήκης custom lists σε αντίθεση με το ublock Origin Lite. Και το Tampermonkey έχει πάει ήδη σε MV3, πρέπει να έχεις ενεργοποιημένο το dev mode, και μπορείς να προσθέσεις το AdGuard Extra https://github.com/AdguardTeam/AdGuardExtra Είναι script που αναλαμβάνει ""σκληροπυρηνικά" sites σαν το Twitch. Έχουν πει μετά τον Ιούνιο του 2025 το script αυτό θα συμπεριλάβει και το YouTube. Βασικά όσοι προτιμούν τον AdGuard AdBlocker από το uBO δεν θα έχουν κάποιο σοβαρό θέμα. Το uBlock θα μείνει lite στο MV3 και λόγω του gorhill, δεν έχει το χρόνο και τη διάθεση να αναπτύσσει 2 extensions με όλες τις δυνατότητες, 1 για MV2 και 1 για MV3, δεν είναι μόνο θέμα του MV3, είναι και η προσωπική του επιλογή. https://github.com/uBlockOrigin/uBlock-issues/discussions/3023#discussioncomment-7867379 Αν είσαι φαν του AdGuard, τότε καλύτερα να ρίξεις μια ματιά και στο AdGuard Home. ΟΚ, δεν είναι δωρεάν αλλά μπορείς να πάρεις limetime άδεια φτηνά. https://www.stacksocial.com/sales/adguard-personal-plan-lifetime-subscription Το adguard lifetime αξιζει? Παλαιοτερα μου περνουσαν πολλες διαφημισεις απο youtube.
BadBoy Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου 15 ώρες πριν, leonidas_fs είπε Πισω στο firefox όλοι παιδιά! Δεν έχει να ζηλέψει απολύτως τίποτα, η ταχύτητα του είναι φοβερή και κάνουμε και κάτι σημαντικό βοηθώντας μια κοινότητα να "πολεμήσει" τα μεγαθήρια τύπου Google! Ωραία η Google, σε ευχαριστούμε για όλα θα είμαστε πάντα ευγνώμωνες για όλα όσα μας έχεις προσφέρει, αλλά ας έχεις και λίγο ανταγωνισμό κάπου! ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΙ με τα προσωπικά μας δεδομένα, κάπου φτάνει! Youtube, Gmail, Android, Google maps παίζουν χωρίς ανταγωνισμό, ας νιώσει λίγο ανταγωνισμό στον browser της τουλάχιστον! Μη φας έχουμε γλαρόσουπα. Αναφορά σε κείμενο In 2022, 81% of Mozilla's revenues were derived from Google.
dvamv Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου (επεξεργασμένο) In 2022, 81% of Mozilla's revenues were derived from Google. Πλήρωσε για να έχει ώς προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης τη Google Επεξ/σία 14 Αυγούστου από dvamv 1
aypnia Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου 1 ώρα πριν, tsoukalasKaminia είπε Το adguard lifetime αξιζει? Παλαιοτερα μου περνουσαν πολλες διαφημισεις απο youtube. Τα λεφτά του τα αξίζει και με το παραπάνω. Και ειδικά αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις πολλούς browsers, πολλά προφίλ κλπ είναι η ευκολότερη λύση γιατί η προστασία είναι σε όλο το σύστημα. Το βάζεις στον υπολογιστή και στο κινητό και δεν αφορά μόνο τους browsers, μη το ξεχνάμε αυτό. Μέχρι και πασιέντζα να θέλεις να παίξεις πια η Microsoft σε φλομώνει στο Solitaire στις διαφημίσεις. Ανοίγεις το mail app ή το Outlook app και σου έρχονται διαφημίσεις, το AdGuard app αναλαμβάνει και αυτά. Για το YouTube κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί τίποτα, ούτε το AdGuard, ούτε το uBO ούτε οι native ablockers των browsers, του Brave, του VIvaldi κλπ. Γιατί η Google το έχει βάλει σκοπό να προωθήσει το premium και κάνει μέχρι και δοκιμές για να στέλνει τις διαφημίσεις μέσα στο ίδιο το video stream. Ξέρεις ποια είναι η μόνη σίγουρη λύση για το YouTube πέρα από το να βάλεις Premium; VPN και είσοδος στο site μέσω Ρωσίας, Αλβανίας, Καζακστάν. όπου η Google δεν δραστηριοποιείται στις χώρες αυτές. Δεν τις θεωρεί σημαντικές αγορές ή έχει αποσυρθεί από τη χώρα (η περίπτωση της Ρωσίας). 1 1
Arkin Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, aypnia είπε Τα λεφτά του τα αξίζει και με το παραπάνω. Και ειδικά αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις πολλούς browsers, πολλά προφίλ κλπ είναι η ευκολότερη λύση γιατί η προστασία είναι σε όλο το σύστημα. Το βάζεις στον υπολογιστή και στο κινητό και δεν αφορά μόνο τους browsers, μη το ξεχνάμε αυτό. Μέχρι και πασιέντζα να θέλεις να παίξεις πια η Microsoft σε φλομώνει στο Solitaire στις διαφημίσεις. Ανοίγεις το mail app ή το Outlook app και σου έρχονται διαφημίσεις, το AdGuard app αναλαμβάνει και αυτά. Για το YouTube κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί τίποτα, ούτε το AdGuard, ούτε το uBO ούτε οι native ablockers των browsers, του Brave, του VIvaldi κλπ. Γιατί η Google το έχει βάλει σκοπό να προωθήσει το premium και κάνει μέχρι και δοκιμές για να στέλνει τις διαφημίσεις μέσα στο ίδιο το video stream. Ξέρεις ποια είναι η μόνη σίγουρη λύση για το YouTube πέρα από το να βάλεις Premium; VPN και είσοδος στο site μέσω Ρωσίας, Αλβανίας, Καζακστάν. όπου η Google δεν δραστηριοποιείται στις χώρες αυτές. Δεν τις θεωρεί σημαντικές αγορές ή έχει αποσυρθεί από τη χώρα (η περίπτωση της Ρωσίας). Adguard premium 2 χρονια τωρα lifetime με ενα 20αρικο σε 9 συσκευες και εχω ησυχασει. Καιρος να μπει και σε υπολογιστη σιγα σιγα. 1
g4ngelo Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου Αξιζει καθε ευρω, ειδικα αν το παρεις με εκπτωση απο stacksocial.
tsoukalasKaminia Δημοσ. 15 Αυγούστου Δημοσ. 15 Αυγούστου 7 ώρες πριν, Arkin είπε Adguard premium 2 χρονια τωρα lifetime με ενα 20αρικο σε 9 συσκευες και εχω ησυχασει. Καιρος να μπει και σε υπολογιστη σιγα σιγα. Μπορώ να το έχω ταυτόχρονα σε mac και ios?
Arkin Δημοσ. 15 Αυγούστου Δημοσ. 15 Αυγούστου 19 λεπτά πριν, tsoukalasKaminia είπε Μπορώ να το έχω ταυτόχρονα σε mac και ios? Βεβαιως με το lifetime family με 20 ευρω για παντα μπορεις να το εχεις μεχρι 9 συσκευες απο οτι θες pc mac ios android. 1
BrokenJoker101 Δημοσ. 15 Αυγούστου Δημοσ. 15 Αυγούστου Firefox και brave χρησιμοποιω πλεον. Να ναι καλα 🤡 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα