Προς το περιεχόμενο

Η Google "σκοτώνει" ένα από τα μεγαλύτερα ad blockers για το Chrome

Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 hour ago, fasmatikos said:

Κι εγώ πήγα να παίξω με controld αλλά μάλλον κάτι δεν κάνω/σεταρω καλά..  γιατί δεν μου δούλεψε... 

Δεν είχα κανένα πρόβλημα στο να το σετάρω. Επικοινώνησε με το support τους εχουν πολύ καλή εξυπηρέτηση και αξίζει τα λεφτά του

Εγώ ακόμα δεν είμαι έτοιμος για firefox το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχουμε το chrome είναι η μνήμη τίποτα άλλο διαφημίσεις και αυτά τα έχω πετάξα σκουπίδια με πολλά άλλα εργαλεία. Επίσης από extension έχει πιο ασφαλές store σχετικά με το firefox το firefox έχει πολύ malware μεσα όχι ότι δεν έχει ο chrome αλλά μπορείς να το φιλτράρεις καλύτερα και είμαι αρκετά ευχαριστημένος με αυτά που χρησιμοποιώ

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εντάξει μωρέ τώρα, και κάτι θα κάνει η google.

Αφού έτσι κι αλλιώς σκοτώνεις ένα δύο ad blockers και βγαίνουνε άλλα 10!

Δεν τρέχει μία..........

36 λεπτά πριν, ardi21 είπε

Eμενα δεν με απασχολει προς το παρον γιατι χρησιμοποιω Firefox. Αλλα αν το εχεις αγορασει και απαγορευτει και αυτο για τον Chrome, τι κανεις?

Αυτο που λες δεν γινεται γιατι ειναι σε OS level. Δεν ειναι browser extension.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δικαιωνομαι που δεν εφυγα ουσιαστικα ποτε απο τον firefox, ως βασικο browser. Ελα να βλεπω επιστροφη στον firefox!

Θελω ομως να μου πειτε, adblocks, που φαινεται οτι θα συνεχισουν να δουλευουν το ιδιο καλα οσο το ublock origin στον chrome, γιατι δεν γουσταρω να βλεπω διαφημισεις στον chrome, ουτε για τις ελαχιστες φορες που μπαινω!!!!!

---

Για τη διευκολυνση σας. Το νημα που ολοι αγαπησαμε!!!!

Επεξ/σία από mindreader
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 13/8/2024 στις 2:00 ΜΜ, D___G είπε

Στις επεκτάσεις με ειδοποιεί και για το AdGuard ότι θα πάψει να υπάρχει, παρατήρησα όμως ότι υπάρχει ένα παρόμοιο AdGuard σε manifest 3.

Επίσης, και το Watcher for yahoo μου γράφει ότι θα πάψει.

Τελευταία κάνει δουλειά παράλληλα και μου αρέσει η επέκταση "Pop up blocker for Chrome"

Το AdGuard AdBlocker (MV3 Beta) είναι κλάσεις ανώτερο του ublock Origin Lite.

Διαθέτει και element picker και δυνατότητα προσθήκης custom lists σε αντίθεση με το ublock Origin Lite.

Και το Tampermonkey έχει πάει ήδη σε MV3, πρέπει να έχεις ενεργοποιημένο το dev mode, και μπορείς να προσθέσεις το AdGuard Extra

https://github.com/AdguardTeam/AdGuardExtra

Είναι script που αναλαμβάνει ""σκληροπυρηνικά" sites σαν το Twitch. Έχουν πει μετά τον Ιούνιο του 2025 το script αυτό θα συμπεριλάβει και το YouTube.

Βασικά όσοι προτιμούν τον AdGuard AdBlocker από το uBO δεν θα έχουν κάποιο σοβαρό θέμα.

Το uBlock θα μείνει lite στο MV3 και λόγω του gorhill, δεν έχει το χρόνο και τη διάθεση να αναπτύσσει 2 extensions με όλες τις δυνατότητες, 1 για MV2 και 1 για MV3, δεν είναι μόνο θέμα του MV3, είναι και η προσωπική του επιλογή.

https://github.com/uBlockOrigin/uBlock-issues/discussions/3023#discussioncomment-7867379

Αν είσαι φαν του AdGuard, τότε καλύτερα να ρίξεις μια ματιά και στα AdGuard apps. ΟΚ, δεν είναι δωρεάν αλλά μπορείς να πάρεις limetime άδεια φτηνά.

https://www.stacksocial.com/sales/adguard-personal-plan-lifetime-subscription

Επεξ/σία από aypnia
  • Like 1
  • Thanks 2

Πρέπει να είμαι από τους λίγους που δεν έχουν χρησιμοποιήσει Chrome..

Ακόμα και στο Chromebook μου παίζω με Firefox (& δευτερευόντως με Brave - αν και chromium based..)

mozilla firefox GIF by Sarah Schmidt

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ απορώ που υπάρχουν ακόμα άτομα και χρησιμοποιούν chrome. Υπάρχουν πολλές εναλλακτικές, το είχα και εγώ για ένα διάστημα παλιά αλλά όταν είδα τι παίζει το σταμάτησα. Εναλλακτικές άπειρες, σε desktop! Mozilla και opera, σε κινητά ακομα περισσότερο. 

37 λεπτά πριν, aypnia είπε

Το AdGuard AdBlocker (MV3 Beta) είναι κλάσεις ανώτερο του ublock Origin Lite.

Διαθέτει και element picker και δυνατότητα προσθήκης custom lists σε αντίθεση με το ublock Origin Lite.

Και το Tampermonkey έχει πάει ήδη σε MV3, πρέπει να έχεις ενεργοποιημένο το dev mode, και μπορείς να προσθέσεις το AdGuard Extra

https://github.com/AdguardTeam/AdGuardExtra

Είναι script που αναλαμβάνει ""σκληροπυρηνικά" sites σαν το Twitch. Έχουν πει μετά τον Ιούνιο του 2025 το script αυτό θα συμπεριλάβει και το YouTube.

Βασικά όσοι προτιμούν τον AdGuard AdBlocker από το uBO δεν θα έχουν κάποιο σοβαρό θέμα.

Το uBlock θα μείνει lite στο MV3 και λόγω του gorhill, δεν έχει το χρόνο και τη διάθεση να αναπτύσσει 2 extensions με όλες τις δυνατότητες, 1 για MV2 και 1 για MV3, δεν είναι μόνο θέμα του MV3, είναι και η προσωπική του επιλογή.

https://github.com/uBlockOrigin/uBlock-issues/discussions/3023#discussioncomment-7867379

Αν είσαι φαν του AdGuard, τότε καλύτερα να ρίξεις μια ματιά και στο AdGuard Home. ΟΚ, δεν είναι δωρεάν αλλά μπορείς να πάρεις limetime άδεια φτηνά.

https://www.stacksocial.com/sales/adguard-personal-plan-lifetime-subscription

Γνωρίζεις αν το adguard επί πληρωμή μπλοκάρει και διαφημισεις μέσα στα video του youtube η την εφαρμογή του fb? 

Επεξ/σία από mariosnik_
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ήμουν πάντα χρήστης Firefox και δεν έφυγα ποτέ, δεν κατάλαβα ποτέ τι είχε γίνει κάποτε που έλεγαν για την ταχύτητα του browser. Εγώ δεν παρατήρρησα κάποια διαφορά και στην τελική ένας browser είναι, δεν είναι first person shooter να με ενδιαφέρουν και τα frames/sec του. Τώρα αν σε κάποιους κολλούσε και έτρωγε σκαλώματα, σε εμένα ποτέ δεν είχε θέμα.

Έχω και μία ολόκληρη μπάρα με addons.

Επεξ/σία από Diavolos666
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδώ και μερικά χρόνια, Opera έχω. Ακολούθησα κάποιες συμβουλές χρηστών τι κάνω με τις προειδοποιησεις του youtube, και συνεχίζω. 

Έβαλα και revanced youtube και όλα καλά. 

Παλαιότερα ήμουν φανατικός του Firefox, ακόμα τον έχω και χρησιμοποιώ λίγο. Τότε θυμάμαι είχε κάτι προβλήματα με την ταχύτητα και περιόρισα την χρήση. 

Ενθαρρυντικό πάντως που συνεχίζει δυνατά και πολλοί χρήστες γυρνούν ξανά πίσω. 

Επεξ/σία από kogba
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...