kirileman Δημοσ. 13 Αυγούστου Share Δημοσ. 13 Αυγούστου Πριν από 1 μήνα περίπου παρατήρησα προβλήματα στο youtube (edge). Αναγκάστηκα να το αντικαταστήσω με το Adguard Adblocker που μέχρι στιγμής λειτουργεί άψογα. Τυχαίο; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fasmatikos Δημοσ. 13 Αυγούστου Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 29 minutes ago, great said: Oλοι ξερουμε οτι δεν ειναι το μεγαλυτερο ουτε το καλύτερο. Εγω πλεον παιζω σε ολο το σπιτι με controld και εχω βρει ηρεμία. Κι εγώ πήγα να παίξω με controld αλλά μάλλον κάτι δεν κάνω/σεταρω καλά.. γιατί δεν μου δούλεψε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UnderZer0 Δημοσ. 13 Αυγούστου Share Δημοσ. 13 Αυγούστου Θα μπλοκαρουμε διαφημισεις μεχρι να σβησει ο ηλιος 14 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
αποστόλης Δημοσ. 13 Αυγούστου Share Δημοσ. 13 Αυγούστου Αυτό παίρνει μπάλα και όλους τους chromium -based browsers? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valkon Δημοσ. 13 Αυγούστου Share Δημοσ. 13 Αυγούστου Όσο υπάρχουν οι άνθρωποι με μεράκι και αγνή τρέλα μην φοβάστε, όταν θα τους τελειώσει (και) αυτούς η δύση της σαπίλας να ξεκινήσετε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g4ngelo Δημοσ. 13 Αυγούστου Share Δημοσ. 13 Αυγούστου Παρτε μια lifetime licence του Adguard απο stacksocial και δουλεψτε σε οτι browser θελετε. AdGuard Personal Lifetime Subscription Deal (stacksocial.com) 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 13 Αυγούστου Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 1 ώρα πριν, cpc464 είπε Firefox και οτιδήποτε άλλο δεν είναι βασισμένο σε chromium. Έκανα την μετάβαση σε κινητό τάμπλετ και υπολογιστή. Τέλος τα κρομια και τα παράγωγά τους. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geopapa Δημοσ. 13 Αυγούστου Share Δημοσ. 13 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Ε καιρος να "σκοτώσουμε" κ μεις τον Chrome. Προσωπικά ποτέ δεν τον είχα βασικό γιατι σε κινητά ήδη δεν υποστηρίζει adblockers. Firefox it is Επεξ/σία 13 Αυγούστου από geopapa 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 13 Αυγούστου Share Δημοσ. 13 Αυγούστου Συνεχισε τα καραγκιοζιλικια google. Μεχρι να σβησει ο ηλιος θα εχουμε ad block παντου και revanced στο youtube να παιζει ολη μερα χωρις διαφημισεις. Ξεφτιλες μας εχετε κατακλεψει τα δεδομενα μας μια ζωη εχετε βγαλει δις με αυτα και θελετε να μας φορτωσετε και διαφημισεις καραγκιοζηδες. 5 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morfeas-dsl- Δημοσ. 13 Αυγούστου Share Δημοσ. 13 Αυγούστου Ήδη έβγαλα τον chrome. Ας πρόσεχαν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariosCS Δημοσ. 13 Αυγούστου Share Δημοσ. 13 Αυγούστου Πλέον Αλεπού. Εδώ και 2 χρόνια, σε κινητό και υπολογιστές. 13 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreamerchris Δημοσ. 13 Αυγούστου Share Δημοσ. 13 Αυγούστου προφανως ο CEO του youtube πιέζει την Google για μπορέσει να πουλήσει premium έχει πεί ότι θέλει 20 unskipable διαφημίσεις και δεν μπορεί να το κάνει αν όλοι έχουν adblocker 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ardi21 Δημοσ. 13 Αυγούστου Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 37 minutes ago, g4ngelo said: Παρτε μια lifetime licence του Adguard απο stacksocial και δουλεψτε σε οτι browser θελετε. AdGuard Personal Lifetime Subscription Deal (stacksocial.com) Eμενα δεν με απασχολει προς το παρον γιατι χρησιμοποιω Firefox. Αλλα αν το εχεις αγορασει και απαγορευτει και αυτο για τον Chrome, τι κανεις? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boj Δημοσ. 13 Αυγούστου Share Δημοσ. 13 Αυγούστου Εύκολα Firefox από εδώ και πέρα, με την ηθική επιπλέον ικανοποίηση στη μη συμβολή των μονοπωλίων της Google και του Chrome. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alpha1005 Δημοσ. 13 Αυγούστου Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 32 λεπτά πριν, mariosCS είπε Πλέον Αλεπού. Εδώ και 2 χρόνια, σε κινητό και υπολογιστές. Από ταχύτητα συγκριτικά με τα υπόλοιπα? Στο λινουξ λάπτοπ μου με firefox είναι μια χαρά .. windows και android δεν ξέρω για αυτό σε ρωτάω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα