MiziGr Δημοσ. 13 Αυγούστου Δημοσ. 13 Αυγούστου Καλημέρα σε όλους, πρόσφατα μετακόμισα στα Βριλήσσια και δυστυχώς εκεί που βάλαμε την τηλεόραση δεν υπάρχει πρίζα κεραίας, οπότε για να μην αναγκαστώ να τραβήξω καλώδια σε όλο το σαλόνι, αναζητώ κάποια κεραία εσωτερικού χώρου, αλλά δεν ξέρω αν και κατά πόσο θα έχει αποτέλεσμα. Αν υπάρχει κάποιος που το έχει δοκιμάσει θα τον παρακαλούσα να μοιραστεί την εμπειρία του. Ευχαριστώ
Petros Electron Δημοσ. 13 Αυγούστου Δημοσ. 13 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, MiziGr είπε Καλημέρα σε όλους, πρόσφατα μετακόμισα στα Βριλήσσια και δυστυχώς εκεί που βάλαμε την τηλεόραση δεν υπάρχει πρίζα κεραίας, οπότε για να μην αναγκαστώ να τραβήξω καλώδια σε όλο το σαλόνι, αναζητώ κάποια κεραία εσωτερικού χώρου, αλλά δεν ξέρω αν και κατά πόσο θα έχει αποτέλεσμα. Αν υπάρχει κάποιος που το έχει δοκιμάσει θα τον παρακαλούσα να μοιραστεί την εμπειρία του. Ευχαριστώ Καλημερα. Δεν κάνεις δουλειά με την εσωτερική κεραια δυστυχώς, τουλάχιστον για απρόσκοπτη ληψη. Επισης καθε σπιτι ειναι διαφορετικο ως προς την θεση του στο Κ.Ε. οποτε η τάδε κεραια πχ που εκανε δουλειά σε εμενα μπορει να μην κανει σε εσενα.. Οπότε δεν εχει νόημα να σου προτείνουν εσ. κεραίες. Τους λογούς τους έχω εξηγήσει, για τα μειονεκτήματα των εσ.κεραιών θα βρω το ποστ και θα στο βαλω να το δεις. Αν υπάρχει παράθυρο η μπαλκόνι προτείνω να εγκαταστήσεις μια μικρη εξ. κεραια εκει. Ναι θελει καλώδιο δεν ξερω ποσο δύσκολο θα ειναι να το "τρέξεις" μεχρι την TV σου. Εχει στο εμποριο κατι μικρες "λογαριθμικες" με μικρο μεγεθος και για ληψη μεσα στην πόλη ειναι οτι πρεπει, δες τα ποστ εχω φωτο εκει. Ακομα μια μικρη yagi να βαλεις σαν και αυτη θα εισαι οκ, με κοστος 11,60 μαζι με την βαση και λιγο καλωδιο θα σου βγει κανενα 20αρικο. Επεξ/σία 13 Αυγούστου από Petros Electron
MiziGr Δημοσ. 14 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου ευχαριστώ για τις απαντήσεις. θα το δω σε κάθε περίπτωση. Ίσως αγοράσω και κάποιο tv box να έχω ip tv
MiziGr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Update! Μετά από καιρό, κατάφερα να ασχοληθώ με το ζήτημα. Τελικά, επειδή διαδικτυακά δεν έβγαζα άκρη, πήγα (με μισή καρδιά η αλήθεια είναι) να αγοράσω μια εσωτερική κεραία, μπας και δουλέψει. Λόγω απόστασης δοκίμασα ένα μαγαζί σχετικά κοντά στο σπίτι μου και συγκεκριμένα αυτό : https://maps.app.goo.gl/e3Sw3QwnL65eSrEs9 Ο άνθρωπος μου πρότεινε μια κεραία που κατασκευάζει μόνος του, όπως μου είπε, με κόστος μόλις 16€, η οποία μάλιστα δεν απαιτεί και τροφοδοσία (την κουμπώνεις και παίζει). Το αποτέλεσμα εξαιρετικό και εγώ είμαι πλήρως ευχαριστημένος, με ελάχιστο κόστος και κόπο. Το αναφέρω, ως πιθανή εναλλακτική, σε περίπτωση που κάποιος από εσάς έχει παρόμοιο πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα