Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

λινκ?

Περιμένεις και εσυ Λίνκ….

Ειναι ικανοί να σου πουν ότι ο μπαιντεν είναι τρανσέξουαλ και πάει σε ρέιβ πάρτι και να σου ζητάνε εσυ  να αποδείξεις ότι δεν είναι…

• Like 3
  • Thanks 1
  • Απαντ. 156
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Marduk1 είπε

Στηριζουμε donald και elon μεχρι τελους!!!

Κοντα ειναι ετσι πως παμε. Το τέλος!

Απορω με τους ανθρωπους που, στη θέαση και μόνο του Τραμπ, ΔΕΝ τους προκαλεί απέχθεια.

Στο όνομα ταχα του...αντισυστημισμού(εδω γελαμε), μπορούν να παρασυρθούν απ'τον οιοδήποτε παρανοικό!

Και συνήθως βρισκονται σε ενα συγκεκριμένο πολιτικο χώρο.

• Like 8
Δημοσ.
7 hours ago, Ukforthemoment said:

λινκ?

image.jpeg.5111da48635419055e027bfcfd540c77.jpeg\image.png.881bbf8a2d5859ddb2437e14d998b58b.png

Η ερμηνεία για το DDOS attack και την πίεση από την Ευρωπαική ένωση να μην γίνει η συνέντευξη είναι του Μασκ.  Ο καθένας φυσικά μπορεί να πιστεύει ότι θέλει και να τα ερμηνεύει όπως θέλει (ή όπως τον βολεύουν).

https://x.com/ThierryBreton/status/1823033048109367549

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, alexiosdimitriadis είπε

image.jpeg.5111da48635419055e027bfcfd540c77.jpeg\image.png.881bbf8a2d5859ddb2437e14d998b58b.png

Η ερμηνεία για το DDOS attack και την πίεση από την Ευρωπαική ένωση να μην γίνει η συνέντευξη είναι του Μασκ.  Ο καθένας φυσικά μπορεί να πιστεύει ότι θέλει και να τα ερμηνεύει όπως θέλει (ή όπως τον βολεύουν).

https://x.com/ThierryBreton/status/1823033048109367549

Mου βάζεις το κομμάτι που λεει να μην γίνει η μετάδοση; 

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eγω δεν επιασα πως και γιατι κομμισαριος της ΕΕ ; ; λεει στους αμερικανους για EE regulations ; σε εσωτερικα τους ζητηματα  .. Στη τελικη θα τους πουνε fk off  :P

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
1 hour ago, Mhlogiatros said:

Eγω δεν επιασα πως και γιατι κομμισαριος της ΕΕ ; ; λεει στους αμερικανους για EE regulations ; σε εσωτερικα τους ζητηματα  .. Στη τελικη θα τους πουνε fk off  :P

Κοιτά να δεις πως έχουν τα πράγματα. Στην ευρώπη έχουμε πληρώσει τις εθνικιστικές εξάρσεις με το παραπάνω σε δυο παγκόσμιους πολέμους (στην Ελλάδα ακόμα περισσότερο).

Η ΕΕ λέει το εξής απλο. Στο τουιτερ υπάρχουν 100 εκατομμύρια ευρωπαίοι που θα ακούσουν την συνέντευξη. Κοιτάτε να μην πετάξετε βλακιουλες που λεει στην αρχή κάθε φασιστικό πολιτικό ρεύμα γιατί θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας να προστατευτούμε από παρόμοια φαινόμενα.

Όσο το τουιτερ είναι παγκόσμια πλατφόρμα οφείλουν να τηρούν τις ελάχιστες αξίες του πολιτισμού μας (και οχι το να θεωρείς μια μερίδα ανθρώπων υπάνθρωπους δεν είναι μέρος του δυτικού πολιτισμού.)

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 minutes ago, Evangelos Anagnostou said:

Κοιτά να δεις πως έχουν τα πράγματα. Στην ευρώπη έχουμε πληρώσει τις εθνικιστικές εξάρσεις με το παραπάνω σε δυο παγκόσμιους πολέμους (στην Ελλάδα ακόμα περισσότερο).

Η ΕΕ λέει το εξής απλο. Στο τουιτερ υπάρχουν 100 εκατομμύρια ευρωπαίοι που θα ακούσουν την συνέντευξη. Κοιτάτε να μην πετάξετε βλακιουλες που λεει στην αρχή κάθε φασιστικό πολιτικό ρεύμα γιατί θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας να προστατευτούμε από παρόμοια φαινόμενα.

Όσο το τουιτερ είναι παγκόσμια πλατφόρμα οφείλουν να τηρούν τις ελάχιστες αξίες του πολιτισμού μας (και οχι το να θεωρείς μια μερίδα ανθρώπων υπάνθρωπους δεν είναι μέρος του δυτικού πολιτισμού.)

ΟΚ. Τώρα το παρακάναμε.

Ο Trump ήταν ήδη πρόεδρος για 4 χρόνια, οπότε ξέρουμε τι να περιμένουμε και μιλάει ασταμάτητα απο το 2015. O Elon δεν βγάζει τον σκασμό στο Χ. Πουθενά όμως δεν βρήκαμε ούτε ένα ψήγμα απο αυτά για τα οποία υπαιννίσεσαι. Απο που σου ήρθε και έγραψες μια τόσο ακραία κατηγορία; Δεν έχουν καμία δικαιολογία ούτε εσύ.

Επεξ/σία από fast8
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απόλαυση και τα 2 hate post topic στον Musk. Νεράκι πάνε οι σελίδες και ρολάρει το news section :P

Μάθαμε ότι είναι νάρκισσος, αναπαράγει fake news οποτε πετάμε και ένα ακροδεξιός που είναι της μοδος να δέσει το γλυκό. Ξεχασα κάποιο άλλο αδιάβλητο επιχείρημα ; Απορώ πως δεν γράφει κανείς για τα brain chips LMAO 

Πραγματικά ποτέ μου δεν περίμενα οτι θα κάτσει κάποιος να  γράψει άρθρο για τεχνικά προβλήματα αλλά τελικά παίζει και άλλου αυτή η φοβερή είδηση: 

Επεξ/σία από Lotof
  • Like 1
Δημοσ.

Συμφωνούμε με όλα τα σχόλια σας. Κυρίως διότι οι λεφτάδες μιλούν με τους λεφτάδες σαν βα βρίσκονται στο δικό τους κόσμο και δεύτερον διότι ο μάσκ τώρα θέλει να μας κάψει μαθήματα ηθικής και πολιτικής. Όξω από την στρούγκα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Lotof είπε

Απόλαυση και τα 2 hate post topic στον Musk. Νεράκι πάνε οι σελίδες και ρολάρει το news section :P

Μάθαμε ότι είναι νάρκισσος, αναπαράγει fake news οποτε πετάμε και ένα ακροδεξιός που είναι της μοδος να δέσει το γλυκό. Ξεχασα κάποιο άλλο αδιάβλητο επιχείρημα ; Απορώ πως δεν γράφει κανείς για τα brain chips LMAO 

Πραγματικά ποτέ μου δεν περίμενα οτι θα κάτσει κάποιος να  γράψει άρθρο για τεχνικά προβλήματα αλλά τελικά παίζει και άλλου αυτή η φοβερή είδηση: 

Το ξέρεις ότι προδίδεσαι από τα tweet πιο αναδημοσιεύεις…

που τον ξέθαψες τον Cheong??? Σαν τον Τηλέμαχο Χορμοβίτη ένα πράγμα…

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 7
Δημοσ.
1 hour ago, Lotof said:

Στην αρχή μου έκανε και εμένα πολύ εντύπωση, γιατί αυτό το bias από το σύνολο των αρθογράφων του insomnia; Φαίνεται όμως, όπως διαπίστωσες και 'σύ, ότι οι απόψεις είναι κατα κάποιο τρόπο δανεικές.

• Like 2
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε

Αυτο το fuck off του Elon ειναι ολα το νοημα.

Ειναι ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ για αυτο που ειναι και στην ουσια αυτα που του προσαπτουν δεν μπορουν να τον αγγιξουν...

Καπως ετσι σκεφτομαι και εγω.

Και ας με πουν ακροδεξιο πιο πολυ για πατριωτης μου κανει που αγαπαει τη χωρα του η μηπως σας αρεσει το "να πεθανει η Ελλαδα να ζησουμε εμεις"

Ομοφοβικος ωωω καλα αυτο ειναι τιμη μου δεν μπορω να το αναλυσω αλλο γιατι θα παραβω ολους τους κανονες του φορουμ.

Ας μου πει ενας εδω οτι ειναι περηφανος που ειναι ομοφυλοφιλος ας πουμε... δεν υπαρχει και σας το λεει ενας ανθρωπος που ειναι 40 χρονια στην πιατσα.

• Confused 1
  • Haha 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...