Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα είδα το 16-20. Κοντεψαμε να πάμε σε πόλεμο τον Αύγουστο του 20 επί διοικήσεως Τραμπ. Να μου λείπει το βύσσινο.

• Super Moderators
Δημοσ.
44 minutes ago, Marduk1 said:

Ποιος τα λεει αυτα τα πραγματα.....ασε την ρωσια.μακαρι να ησουν ρωσια...

Αν ήσουν στη Ρωσια καταρχάς, δεν θα μπορούσες να γράφεις αυτά που γράφεις ελεύθερα εδώ. Θα σου είχε στείλει ο Βλαδίμηρος 2μετρη Ρωσίδα (ή οτιδήποτε θα ταίριαζε  στα γούστα σου) πασαλειμμένη με πλουτώνιο… 😛 

• Like 2
  • Haha 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, billdanos είπε

Αν ήσουν στη Ρωσια καταρχάς, δεν θα μπορούσες να γράφεις αυτά που γράφεις ελεύθερα εδώ. Θα σου είχε στείλει ο Βλαδίμηρος 2μετρη Ρωσίδα (ή οτιδήποτε θα ταίριαζε  στα γούστα σου) πασαλειμμένη με πλουτώνιο… 😛 

billy επειδη εχω παει ρωσια πολλες φορες δν ειναι ετσι τα πραγματα...τα εχετε μπερδεψει λιγο😆

Δημοσ.
1 minute ago, AtiX said:

Στο YT μπορώ να βρω ακόμα και για την επίπεδη γη, αυτό επιχείρημα δεν είναι… επίσης ο Trump και οι Ρεπουμπλικάνοι δεν έχουν αναφέρει τίποτα… κοιτα να δει τώρα ποιον να πιστέψω το τίποτα ή τους διεκδικητές…

από την άλλη κανένας δεν μπόρεσε να αντικρούσει το project 2025 που είναι χρηματοδότης ο Elon και αρχικά υποστηρικτής του ο Trump που θεωρούσε άνετη την νίκη του και για αυτό εκδηλώθηκε μόνος του… τώρα βέβαια τα γυρνάει με τις γνωστές κολωτούμπες του όπως και κατα την διάρκεια της θητείας του…

Όσο για τα προβλήματα υγείας του Biden δεν είδα κάπου να επηρεάζει ούτε το εσωτερικό της ούτε την εξωτερική της πολιτική… αυτά που ένας διοικεί ανήκουν σε απολυταρχικά καθεστώντα, στην δημοκρατία είναι συλλογική δουλειά…

το ξέρεις αυτό εεε???

Δεν μιλάω για την επίπεδη γη ή για κάποιον YouTuber, αλλά για βίντεο που ανεβαίνουν από επίσημες συνεδριάσεις. "Το ξέρεις αυτό εεε???" Μπορείς να δεις πχ το Forbes κατά καιρούς. 

Βλέπω ότι για το project 2025 είσαι πανέτοιμος να δεχτείς τις διάφορες συνομμωσίες και να πιστέψεις οτιδήποτε θα σου σερβίρουν για τον "δικτάτορα" Trump αλλά πχ τα περί woke ατζέντας δυσκολεύεσαι να τα αποδεχτείς και τα αποδίδεις σε... συνομμωσίες. ;) 

Αν θεωρείς ότι η Δημοκρατία είναι μόνο "συλλογική δουλειά" τότε τι γίνεται με το ρόλο του προέδρου και ειδικά όταν δεν είναι σε θέση να πάρει αποφάσεις? Να τον καταργήσουμε μιας και ο ρόλος του έτσι που τον παρουσιάζεις οδηγεί και σε απολυταρχικό καθεστώς. Κάτι έλεγες πριν περί αλλαγής Συντάγματος κιόλας τρομάρα σου. Προοδευτικέ μου εσύ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Δεν μιλάω για την επίπεδη γη ή για κάποιον YouTuber, αλλά για βίντεο που ανεβαίνουν από επίσημες συνεδριάσεις. "Το ξέρεις αυτό εεε???" Μπορείς να δεις πχ το Forbes κατά καιρούς. 

Βλέπω ότι για το project 2025 είσαι πανέτοιμος να δεχτείς τις διάφορες συνομμωσίες και να πιστέψεις οτιδήποτε θα σου σερβίρουν για τον "δικτάτορα" Trump αλλά πχ τα περί woke ατζέντας δυσκολεύεσαι να τα αποδεχτείς και τα αποδίδεις σε... συνομμωσίες. ;) 

Αν θεωρείς ότι η Δημοκρατία είναι μόνο "συλλογική δουλειά" τότε τι γίνεται με το ρόλο του προέδρου και ειδικά όταν δεν είναι σε θέση να πάρει αποφάσεις? Να τον καταργήσουμε μιας και ο ρόλος του έτσι που τον παρουσιάζεις οδηγεί και σε απολυταρχικό καθεστώς. Κάτι έλεγες πριν περί αλλαγής Συντάγματος κιόλας τρομάρα σου. Προοδευτικέ μου εσύ!

Δεν περίμενα από εσένα να γράψεις τόσες πολλές ανακρίβειες…

Για βάλε video με επίσημες συνεδριάσεις που προσπαθούν να αλλάξουν το Σύνταγμα των ενωμένων πολιτειών?

Το project 2025 δεν είναι συνομωσία και μου κάνει εντύπωση που το αναφέρεις… πόσο μάλλον όταν υπάρχει επίσημο site τους με επισήμους υποστηριχτές και όταν ο ίδιος ο Trump το ξέρει και μάλιστα είπε ότι πολλά από αυτά του αρέσουν και θα τα εφαρμόσει πριν αλλάξει άποψη μετά την κατακραυγή…

Την woke agenda δεν την παραδέχομαι σαν ουσία και διαφωνώ κάθετα, πότε είδες εμένα μα την χαρακτηρίζω συνομωσία? Ηλιθιότητα την χαρακτήρισα…

Η τελευταία σου παράγραφος δεν βγάζω νόημα…

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε τι ζούμε. 

Σχετικά με την επιστολή που έστειλε ο επίτροπος στον Elon Musk πριν την συνέντευξη, τελικά ο επίτροπος έκανε του κεφαλιού του και δεν είχε την έγκριση κανενός οργάνου της ΕΕ. Μόνος του την σκέφτηκε και την έστειλε εκ μέρος της κομισιον.

https://www.techdirt.com/2024/08/14/eu-officials-seem-pretty-pissed-off-at-thierry-breton-for-his-censorial-letter-to-elon/

https://www.aa.com.tr/en/europe/eu-commission-denies-involvement-in-letter-threatening-musk-before-trump-broadcast/3303412

Φαντάσου πόσο πορωμένος είναι, δεν είναι η πρώτη φορά που απειλεί τον Musk. Ασε που δεν είχε κανέναν λόγο να στείλει νομική επιστολή απευθυνόμενος στον Musk προσωπικά, δεν είναι ο CEO της Χ, αλλά μεγαλομέτοχος. Αυτό δεν είναι δημοκρατία.

Επεξ/σία από fast8
  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
5 hours ago, Marduk1 said:

billy επειδη εχω παει ρωσια πολλες φορες δν ειναι ετσι τα πραγματα...τα εχετε μπερδεψει λιγο😆

You, Greek Tourist… 

• Haha 5
  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...