Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ScorpioX777 είπε

Φασιστικη, ακροδεξια, ομοφοβικη  πες το οπως θες, η δικια σου τι ειναι, αν ξερεις...

Εσύ πώς αυτοπροσδιορίζεσαι δηλαδή για εξήγησε μου;

• Απαντ. 156
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ne0n είπε

Πλατωνικός ή εθνικοσοσιαλιστής… ;)

• Haha 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, AtiX είπε

Χάσατε και τον αρχηγό το 1940 και κατι… Μεγαλη απώλεια για την ανθρωπότητα…

Επεξ/σία από Tlykog
  • Haha 4
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Ne0n είπε

Εγω σου ειπα, δεν απαντας σε αυτο που σε ρωτησα, μηπως δεν ξερεις η φοβασαι να το πεις?

4 λεπτά πριν, AtiX είπε

Οχι και πλατωνικος, για πες μου και για σενα να διασκεδασω γιατι αν τα πω εγω θα φαει το site και δευτερο DDoS...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ScorpioX777 είπε

Εγω σου ειπα, δεν απαντας σε αυτο που σε ρωτησα, μηπως δεν ξερεις η φοβασαι να το πεις?

Βασικά ακόμα δεν αυτοπροσδιορίστηκες, για πές;

Δημοσ.

Ακατάσχετη μπουρδολογία όμως από τον "έχω δει και μαύρους είναι καλά παιδιά" οι "γκέι φοράνε πούπουλα"  και "με είπες ομοφοβικό; τιμή μου!"

Έλεος.

• Like 4
Δημοσ.

Το ότι κάποιοι υπερασπίζονται τον πλέον μισογύνη, φασίστα, φιλορωσο, κολληταρι του Ερντογάν πρώην πρόεδρο δείχνει πόσο κακή αντίληψη των πραγμάτων έχει ο εκάστοτε ψηφοφόρος. 

• Like 7
  • Thanks 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, alexiosdimitriadis είπε

Διάβασε τότε πιο αργά τι έγραψα.

Εσύ διάβασες την επιστολή που πόσταρες άραγε;

Το "ποστάρω ό,τι να ΄ναι" και κολλάω κι ένα "Ο καθένας φυσικά μπορεί να πιστεύει ότι θέλει και να τα ερμηνεύει όπως θέλει" το λες και λίγο χειριστικό.

• Like 4
Δημοσ.

Πάντως, οξύμωρο σε άρθρο για τον Elon και τον Trump, οι υποστηρικτές τους να αυτό προσδιορίζουν την ιδεολογία τους ως "φασιστική, ρατσιστική, ομοφοβική". Αφού ο Trump κι ο Elonας είναι υπέρμαχοι της ελευθερίας του λόγου και καθόλου ρατσιστές, πώς γίνεται αυτό; 

Τι, όχι;

• Like 3
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Το ότι κάποιοι υπερασπίζονται τον πλέον μισογύνη, φασίστα, φιλορωσο, κολληταρι του Ερντογάν πρώην πρόεδρο δείχνει πόσο κακή αντίληψη των πραγμάτων έχει ο εκάστοτε ψηφοφόρος. 

Όπως τα λες,Επίσης  κάθε πανσέληνο μαζί με τον Μασκ  θυσιάζουν παρθένες για να αναστήσουν τους  Στάλιν, Μουσολίνι, Κεμάλ και Εσσε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Rockavlon είπε

Όπως τα λες,Επίσης  κάθε πανσέληνο μαζί με τον Μασκ  θυσιάζουν παρθένες για να αναστήσουν τους  Στάλιν, Μουσολίνι, Κεμάλ και Εσσε.

Και λίγα λες , ξέχασες ότι φοράνε και Λευκές στολές με κάτι κώνους και τρύπες στα μάτια και παίζει και το Die Fahne Hoch σαν μουσική υπόκρουση....Make America Groot Again?

Επεξ/σία από Ne0n
  • Like 2
Δημοσ.
10 minutes ago, SeaLion said:

Εσύ διάβασες την επιστολή που πόσταρες άραγε;

Το "ποστάρω ό,τι να ΄ναι" και κολλάω κι ένα "Ο καθένας φυσικά μπορεί να πιστεύει ότι θέλει και να τα ερμηνεύει όπως θέλει" το λες και λίγο χειριστικό.

δεν είναι ότι ναναι. Έχει σχέση με τα συμπεράσματα που βγήκαν για το DDOS attack πριν την συνέντευξη και την άποψη ότι η ευρωπαϊκή ένωση θέλησε να επηρεάσει την συνέντευξη με τον Τραμπ. Δεν είδα κάπου να αναφέρονται στο Thread ούτε στο κυρίως άρθρο.

Χειριστικό; Μάλλον βλακεία είπες. Από τη στιγμή που δεν μπορούν να εξακριβωθούν 100% αυτά τα συμπεράσματα μόνο εκτιμήσεις μπορούμε να κάνουμε. Αλλά αν σε ενοχλεί αυτό να το κοιτάξεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Rockavlon είπε

Βάζουμε ένα στοίχημα ότι ναι, μεταφορικά, το μεγαλύτερο μέρος των οπαδών τους αυτό πιστεύει…

ΥΓ: δεν θα έπεφτα και από τα σύννεφα βέβαια αν άκουγα ότι κάποιοι, ελάχιστοι, πιστεύουν και σε αυτό που έγραψες… δεν είναι τυχαίο το υψηλό ποσοστό συνομοσιολόγων που χαρακτηριζει την εν λόγο “κοινότητα”…

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 4
Δημοσ.
1 hour ago, MikeKata said:

Κάθεσαι τώρα και εξηγείς σε τέτοιο κόσμο λες και έχει την ικανότητα να καταλάβει. 

Πιο πιθανό είναι να μάθει η γάτα μου κβαντική φυσική. 

• Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...