Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Αυγούστου Super Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 23 minutes ago, ScorpioX777 said: [...] Ας μου πει ενας εδω οτι ειναι περηφανος που ειναι ομοφυλοφιλος ας πουμε... δεν υπαρχει και σας το λεει ενας ανθρωπος που ειναι 40 χρονια στην πιατσα. Δεν νοείται να είναι κανείς 'περήφανος' που είναι ομοφυλόφιλος (ας πούμε) όπως δεν νοείται να είμαι εγώ υπερήφανος που είμαι straight ή που γεννήθηκα άντρας ή που γεννήθηκα Έλληνας. Αυτά είναι ηλιθιότητες. Υπερήφανος είσαι για κάτι που εσύ έχεις καταφέρει. Όχι για κάτι που προκύπτει από τη βιολογία σου (και για το οποίο είσαι παντελώς αμέτοχος και ανεύθυνος) ή που προκύπτει τυχαία (όπως η εθνικότητα). 5 2
ScorpioX777 Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου 35 λεπτά πριν, paredwse είπε Δεν νοείται να είναι κανείς 'περήφανος' που είναι ομοφυλόφιλος (ας πούμε) όπως δεν νοείται να είμαι εγώ υπερήφανος που είμαι straight ή που γεννήθηκα άντρας ή που γεννήθηκα Έλληνας. Αυτά είναι ηλιθιότητες. Υπερήφανος είσαι για κάτι που εσύ έχεις καταφέρει. Όχι για κάτι που προκύπτει από τη βιολογία σου (και για το οποίο είσαι παντελώς αμέτοχος και ανεύθυνος) ή που προκύπτει τυχαία (όπως η εθνικότητα). Δεν καταλαβες τι ειπα, υπερηφανος για τις αποψεις μου τις οποιες δεν κρυβω ουτε εδω ουτε εκει εξω... Αυτονοητο ειναι οτι αν εισαι Straight η γεννηθηκες αντρας ειναι αδιαφορο. Σε αυτο που θα συμφωνησω ειναι η εθνικοτητα το χρωμα και τα υπολοιπα επειδη εχω ταξιδεψει και γνωρισει μαυρους, Ασιατες κλπ ειναι ολοι μια χαρα ανθρωποι... Και το καλο για το τελος, αφου δεν νοειται να ειναι περηφανοι που ειναι ομοφυλοφιλοι γιατι κανουν εκεινα τα Pride με τα πουπουλα και τα λοιπα για να μας δειξουν την βιολογια τους...
AtiX Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου 6 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε Και το καλο για το τελος, αφου δεν νοειται να ειναι περηφανοι που ειναι ομοφυλοφιλοι γιατι κανουν εκεινα τα Pride με τα πουπουλα και τα λοιπα για να μας δειξουν την βιολογια τους... Γιατί φίλε μου, σε αντίθεση με εσένα, εμένα κάποιοι μου επέβαλαν να ντρέπομαι για αυτό που είμαι… όταν θα νιώσεις ντροπή για αυτό που είσαι, για αυτό που αισθάνεσαι, για αυτό που ερωτεύεσαι, για αυτό που αγαπάς, τότε έλα να μου το παίξεις έξυπνος… 5
dreamerchris Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Το οτι κανείς δεν καταλαβαίνει οτι ο Trump έκανε την πιο επιτυχιμένη 4ετία οικονομικα που καταστραφικε απο covid που μεταξύ μας έγινε επίτιδες γιαυτόν τον λόγο κανείς δεν το καταλαβαίνει... δεν θέλει το σύστημα να έχει πολίτες που δεν χρωστάνε. βλέπουν όλοι Biden και Obama και Camala που είναι χαμογελαστοί και μιλάνε ωραία και θεωρούν ότι είναι καλοί για την αμερική... δυστυχώς ο κόσμος θέλει υποσχέσεις χωρίς αντικρυσμα και έχω γράψει ένα άρθρο γιαυτό https://rojapolitica.blogspot.com/2023/09/blog-post.html Επεξ/σία 14 Αυγούστου από dreamerchris 3
ScorpioX777 Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου 29 λεπτά πριν, AtiX είπε Γιατί φίλε μου, σε αντίθεση με εσένα, εμένα κάποιοι μου επέβαλαν να ντρέπομαι για αυτό που είμαι… όταν θα νιώσεις ντροπή για αυτό που είσαι, για αυτό που αισθάνεσαι, για αυτό που ερωτεύεσαι, για αυτό που αγαπάς, τότε έλα να μου το παίξεις έξυπνος… Το ξερω οτι δεν σου αρεσαν αυτα που εγραψα, παραυτα θα επρεπε να εκτιμας την ειλικρινεια μου εξαλλου ως "προοδευτικος" πιστευεις στην ελευθερια του λογου απειρες φορες το εχεις γραψει... or not.
MikeKata Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου 32 minutes ago, ScorpioX777 said: Σε αυτο που θα συμφωνησω ειναι η εθνικοτητα το χρωμα και τα υπολοιπα επειδη εχω ταξιδεψει και γνωρισει μαυρους, Ασιατες κλπ ειναι ολοι μια χαρα ανθρωποι... Ο ορισμός του "έχω και φίλους μαύρους...". 32 minutes ago, ScorpioX777 said: Και το καλο για το τελος, αφου δεν νοειται να ειναι περηφανοι που ειναι ομοφυλοφιλοι γιατι κανουν εκεινα τα Pride με τα πουπουλα και τα λοιπα για να μας δειξουν την βιολογια τους... Αν και όλα σου τα σχόλια αναδίδουν μια συγκεκριμένη... αντίληψη (για να μην πω τίποτα άλλο βαρύ και πέσει ban στο forum), πάμε να εξηγήσουμε κάποια βασικά πράγματα σε ανθρώπους που κάνουν τέτοιες "αστείες", δήθεν ρητορικές ερωτησουλες (είναι κάτι αντίστοιχο με το "αφού το κλίμα πάντα άλλαζε, γιατί φταίει ο άνθρωπος τώρα" που μου έλεγαν σε άλλο post). Όταν μια κοινωνική ομάδα είναι καταπιεσμένη επί δεκαετίες και παλεύει για να καθιερώσει ίσα δικαιώματα με τους υπολοίπους, θα κάνει "υπερβολές" προκειμένου να αναδείξει το πρόβλημα. Δεν ξύπνησε μια μέρα ένας άνθρωπος και σκέφτηκε "θα πάω να φορέσω πούπουλα να παρελάσω στο κέντρο". Αν, όμως, για να το πω με τρόπο που θα το καταλάβεις, δε σου "τρίψει στα μούτρα" ότι "εδώ είμαστε, υπάρχουμε, θέλουμε τα δικαιώματα που έχετε κι εσείς", θα συνεχίσεις να θεωρείς (το δεύτερο πρόσωπο είναι γενικό, όχι εσύ απαραίτητα) τους ομοφυλόφιλους κατώτερους, όπως έκαναν στα χωριά πριν 30-40 χρόνια και τους είχαν δακτυλοδεικτουμενους ή τους έκρυβαν γιατί "τι θα πει το χωριό". Και όταν μιλάμε για "δικαιώματα" δεν είναι μόνο το νομικά κατοχυρωμένο δικαίωμα, αλλά και το δικαίωμα να μην τους κοιτάει με μισό μάτι ή να μην τους βρίζει/κυνηγάει ο άλλος όταν θέλουν να περπατήσουν χέρι χέρι στο δρόμο. Τα κοινωνικά δικαιώματα. Οι κοινωνίες ανέκαθεν αυτορυθμιζονται. Οι "υπερβολές" (π.χ pride) που λες εσύ τώρα, θα εκλείψουν όταν έρθει μια ισορροπία και δε θα απαιτούνται πια. Καμία κοινωνική κατάκτηση δεν έγινε χωρίς αντιδράσεις. Ούτε το 8ωρο εργασίας που χρειάστηκε εξεγέρσεις και θανάτους εργατών, ούτε τα δικαιώματα των μαύρων, που τότε θεωρούσαν "υπερβολή" που η Rosa Parks δε σηκωνόταν από τη θέση της να καθίσει ο λευκός, ούτε τίποτα. Έτσι λειτουργεί η κατάκτηση δικαιωμάτων όλων των κοινωνικών ομάδων. 7 1
dreamerchris Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου 10 ώρες πριν, Evangelos Anagnostou είπε Κοιτά να δεις πως έχουν τα πράγματα. Στην ευρώπη έχουμε πληρώσει τις εθνικιστικές εξάρσεις με το παραπάνω σε δυο παγκόσμιους πολέμους (στην Ελλάδα ακόμα περισσότερο). Η ΕΕ λέει το εξής απλο. Στο τουιτερ υπάρχουν 100 εκατομμύρια ευρωπαίοι που θα ακούσουν την συνέντευξη. Κοιτάτε να μην πετάξετε βλακιουλες που λεει στην αρχή κάθε φασιστικό πολιτικό ρεύμα γιατί θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας να προστατευτούμε από παρόμοια φαινόμενα. Όσο το τουιτερ είναι παγκόσμια πλατφόρμα οφείλουν να τηρούν τις ελάχιστες αξίες του πολιτισμού μας (και οχι το να θεωρείς μια μερίδα ανθρώπων υπάνθρωπους δεν είναι μέρος του δυτικού πολιτισμού.) Φίλος ο trump και φασιστικά δεν πάνε μαζί έλεος, όποιος προστατεύει την χώρα του από παράνομη μετανάστευση είναι φασίστας δηλαδή; και από την άλλη ο Biden που έβαλε 20εκατομύρια παράνομους και φροντίζει οι παράνομοι να μην μπαίνουν φυλακή και να παίρνουν ότι παροχή θέλουν είναι καλούλης και μπράβο του...
AtiX Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε Το ξερω οτι δεν σου αρεσαν αυτα που εγραψα, παραυτα θα επρεπε να εκτιμας την ειλικρινεια μου εξαλλου ως "προοδευτικος" πιστευεις στην ελευθερια του λογου απειρες φορες το εχεις γραψει... or not. Μα δεν έχω πρόβλημα με αυτά που λες αλλά ότι ξαφνικά και μετά από τόσο καιρό που έπαιζες κρυφτούλι, επιβεβαίωσες ότι έλεγα… κατά τα αλλά, μπράβο που έκανες coming out… Επεξ/σία 14 Αυγούστου από AtiX 3
Ne0n Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, ScorpioX777 είπε Αυτο το fuck off του Elon ειναι ολα το νοημα. Ειναι ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ για αυτο που ειναι και στην ουσια αυτα που του προσαπτουν δεν μπορουν να τον αγγιξουν... Καπως ετσι σκεφτομαι και εγω. Και ας με πουν ακροδεξιο πιο πολυ για πατριωτης μου κανει που αγαπαει τη χωρα του η μηπως σας αρεσει το "να πεθανει η Ελλαδα να ζησουμε εμεις" Ομοφοβικος ωωω καλα αυτο ειναι τιμη μου δεν μπορω να το αναλυσω αλλο γιατι θα παραβω ολους τους κανονες του φορουμ. Ας μου πει ενας εδω οτι ειναι περηφανος που ειναι ομοφυλοφιλος ας πουμε... δεν υπαρχει και σας το λεει ενας ανθρωπος που ειναι 40 χρονια στην πιατσα. Και εγώ είμαι 1,98 straight και γυμνασμένος τι σημαίνει αυτό, ότι πρέπει να σε βλέπω σαν μυρμήγκι επειδή είσαι πιο κοντός; Τι διαβάζουμε εδώ μέσα....συνέλθετε μερικοί γιατί το χάνετε Επεξ/σία 14 Αυγούστου από Ne0n 2
ScorpioX777 Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, MikeKata είπε Ο ορισμός του "έχω και φίλους μαύρους...". Αν και όλα σου τα σχόλια αναδίδουν μια συγκεκριμένη... αντίληψη (για να μην πω τίποτα άλλο βαρύ και πέσει ban στο forum), πάμε να εξηγήσουμε κάποια βασικά πράγματα σε ανθρώπους που κάνουν τέτοιες "αστείες", δήθεν ρητορικές ερωτησουλες (είναι κάτι αντίστοιχο με το "αφού το κλίμα πάντα άλλαζε, γιατί φταίει ο άνθρωπος τώρα" που μου έλεγαν σε άλλο post). Όταν μια κοινωνική ομάδα είναι καταπιεσμένη επί δεκαετίες και παλεύει για να καθιερώσει ίσα δικαιώματα με τους υπολοίπους, θα κάνει "υπερβολές" προκειμένου να αναδείξει το πρόβλημα. Δεν ξύπνησε μια μέρα ένας άνθρωπος και σκέφτηκε "θα πάω να φορέσω πούπουλα να παρελάσω στο κέντρο". Αν, όμως, για να το πω με τρόπο που θα το καταλάβεις, δε σου "τρίψει στα μούτρα" ότι "εδώ είμαστε, υπάρχουμε, θέλουμε τα δικαιώματα που έχετε κι εσείς", θα συνεχίσεις να θεωρείς (το δεύτερο πρόσωπο είναι γενικό, όχι εσύ απαραίτητα) τους ομοφυλόφιλους κατώτερους, όπως έκαναν στα χωριά πριν 30-40 χρόνια και τους είχαν δακτυλοδεικτουμενους ή τους έκρυβαν γιατί "τι θα πει το χωριό". Και όταν μιλάμε για "δικαιώματα" δεν είναι μόνο το νομικά κατοχυρωμένο δικαίωμα, αλλά και το δικαίωμα να μην τους κοιτάει με μισό μάτι ή να μην τους βρίζει/κυνηγάει ο άλλος όταν θέλουν να περπατήσουν χέρι χέρι στο δρόμο. Τα κοινωνικά δικαιώματα. Οι κοινωνίες ανέκαθεν αυτορυθμιζονται. Οι "υπερβολές" (π.χ pride) που λες εσύ τώρα, θα εκλείψουν όταν έρθει μια ισορροπία και δε θα απαιτούνται πια. Καμία κοινωνική κατάκτηση δεν έγινε χωρίς αντιδράσεις. Ούτε το 8ωρο εργασίας που χρειάστηκε εξεγέρσεις και θανάτους εργατών, ούτε τα δικαιώματα των μαύρων, που τότε θεωρούσαν "υπερβολή" που η Rosa Parks δε σηκωνόταν από τη θέση της να καθίσει ο λευκός, ούτε τίποτα. Έτσι λειτουργεί η κατάκτηση δικαιωμάτων όλων των κοινωνικών ομάδων. Καλη τυχη. 16 λεπτά πριν, AtiX είπε Μα δεν έχω πρόβλημα με αυτά που λες αλλά ότι ξαφνικά και μετά από τόσο καιρό που έπαιζες κρυφτούλι, επιβεβαίωσες ότι έλεγα… κατά τα αλλά, μπράβο που έκανες coming out… Ποτε δεν παιζω κρυφτουλι εγω απλα δεν ετυχε... Επεξ/σία 14 Αυγούστου από ScorpioX777
Ne0n Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου 18 λεπτά πριν, dreamerchris είπε Φίλος ο trump και φασιστικά δεν πάνε μαζί έλεος, όποιος προστατεύει την χώρα του από παράνομη μετανάστευση είναι φασίστας δηλαδή; Αυτός που την προστατεύει σίγουρα όχι, αυτός που στέλνει όμως ορδές από ημίτρελους για να καταλύσουν την Δημοκρατία μέσα στο Καπιτώλιο , τον λες και φασίστα! 3 1
ScorpioX777 Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου 5 λεπτά πριν, Ne0n είπε Και εγώ είμαι 1,98 straight και γυμνασμένος τι σημαίνει αυτό, ότι πρέπει να σε βλέπω σαν μυρμήγκι επειδή είσαι πιο κοντός; Τι διαβάζουμε εδώ μέσα....συνέλθετε μερικοί γιατί το χάνετε Που κολλαει το κοντος-ψηλος, χοντρος-αδυνατος με αυτα που εγραψα εγω, για την ιδεολογια μιλαμε οχι την εμφανιση...
CyberTechnology Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου Προσέχετε τι λέτε, τώρα τρώει DDoS το Forum μας!!! 🥲 Προσέχετε τι λέτε, τώρα τρώει DDoS το Forum μας!!! 🥲
Ne0n Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου 4 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε Που κολλαει το κοντος-ψηλος, χοντρος-αδυνατος με αυτα που εγραψα εγω, για την ιδεολογια μιλαμε οχι την εμφανιση... Δηλαδή η ιδεολογία σου είναι φασιστική για να καταλάβω.... 15 λεπτά πριν, CyberTechnology είπε Προσέχετε τι λέτε, τώρα τρώει DDoS το Forum μας!!! 🥲 Προσέχετε τι λέτε, τώρα τρώει DDoS το Forum μας!!! 🥲 Με αυτά που διαβάζουμε από μερικούς εδώ μέχρι και το insomnia βραχυκύκλωσε.... 2
ScorpioX777 Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου 22 λεπτά πριν, Ne0n είπε Δηλαδή η ιδεολογία σου είναι φασιστική για να καταλάβω.... Φασιστικη, ακροδεξια, ομοφοβικη πες το οπως θες, η δικια σου τι ειναι, αν ξερεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις