Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε

Στο εχω ξαναπει το να προσπαθειτε να σας λυπουνται  δεν περναει πια... δεν κυνηγαει κανεναν τη γνωμη του λεει.

Όταν υπάρχουν δημοσιεύσεις από τον εν λόγο κύριο, μου κάνει εντύπωση που το βάρος της ευθύνης πέφτει σε “εμάς”…

σημεία των καιρών…

και θα σε κατηγορούν και δεν θα λες κουβέντα γιατί κάποιοι νομίζουν ότι «θελουμε να μας λυπούνται»… 

ωραία ελευθερία λόγου υποστηρίζετε βρε…

19 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε

Πως το ξερεις αυτο?

και κατά την διάρκεια της θητείας του αλλά και τώρα, έχει δηλώσει ότι δεν τον νοιάζει τι γίνεται στην περιοχή και ότι η Αμερική πρέπει να ασχοληθεί μόνο με καταστάσεις που είναι άμεσα εμπλεκόμενη… 

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 2
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, billdanos είπε

Θες να πεις πως πέρα από το Twitter δεν υπάρχει άλλος τρόπος/μέσο για να ενημερώνεσαι?

"Ψεκασμένος" δεν είναι ο χρήστης που ενημερώνεται απο το Twitter (και όχι μόνο), αλλά αυτός που δέχεται και αναπαράγει "ψεκασμένες" απόψεις και θεωρίες. 

Δεν βγαινει ακρη... ψεκασμενες για εσενα, οπως αντιστοιχα μπορει ο αλλος να θεωρει ψεκασμενες και "περιεργες" τις δικες σου αποψεις που ενημερωνεσαι απο τα αντιστοιχα μεσα...

• Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, ScorpioX777 said:

Δεν βγαινει ακρη... ψεκασμενες για εσενα, οπως αντιστοιχα μπορει ο αλλος να θεωρει ψεκασμενες και "περιεργες" τις δικες σου αποψεις που ενημερωνεσαι απο τα αντιστοιχα μεσα...

Βιάζεσαι και δεν με προσέχεις! Δεν αναφέρθηκα πουθενά στο τι θεωρώ εγώ σαν "ψεκασμένες ιστορίες" και ούτε και με ενδιαφέρει να πείσω κάποιον για το αντίθετο από αυτά που πιστεύω εγώ.

Αναρωτήθηκα απλά αν το Twitter είναι αυτή τη στιγμή το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέσο για να έχει κάποιος αξιόπιστη ενημέρωση...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billdanos είπε

Βιάζεσαι και δεν με προσέχεις! Δεν αναφέρθηκα πουθενά στο τι θεωρώ εγώ σαν "ψεκασμένες ιστορίες" και ούτε και με ενδιαφέρει να πείσω κάποιον για το αντίθετο από αυτά που πιστεύω εγώ.

Αναρωτήθηκα απλά αν το Twitter είναι αυτή τη στιγμή το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέσο για να έχει κάποιος αξιόπιστη ενημέρωση...

Γιατι ρωτας το αυτονοητο, φυσικα οχι...

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
5 minutes ago, ScorpioX777 said:

Γιατι ρωτας το αυτονοητο, φυσικα οχι...

Γιατί αυτό που έκανες quote πριν, ήταν απάντηση σε χρήστη που έγραψε κάτι σχετικό με την αξιοπιστία του Twitter. :) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, billdanos είπε

Γιατί αυτό που έκανες quote πριν, ήταν απάντηση σε χρήστη που έγραψε κάτι σχετικό με την αξιοπιστία του Twitter. :) 

Εγω απαντησα στην ερωτηση σου αν ειναι το μονο αξιοπιστο μεσο για ενημερωση και ειπα φυσικα οχι, μην τα κανεις αυτα τα παιχνιδια δεν θελω να αρχισω και εγω...:)

Επεξ/σία από ScorpioX777
  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, ScorpioX777 said:

Εγω απαντησα στην ερωτηση σου αν ειναι το μονο αξιοπιστο μεσο για ενημερωση και ειπα φυσικα οχι, μην τα κανεις αυτα τα παιχνιδια δεν θελω να αρχισω και εγω...:)

Πάλι δεν με προσέχεις... 😛 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, billdanos είπε

Πάλι δεν με προσέχεις... 😛 

Μαλλον το αντιθετο ισχυει, δεν ειπα ποτε οτι δεν ειναι αξιοπιστο το Twitter, αλλα οτι δεν ειναι το μοναδικο αξιοπιστο...

• Like 1
Δημοσ.
3 hours ago, cpc464 said:

Ναι δεν μπορούσαν οι σέρβερ να σηκώσουν τόση κίνηση και ήταν "DDOS attack", τους διώκουν τους κακομοίρηδες οι κακοί Liberals.

Λυπάμαι τους ψηφοφόρους με τις επιλογές που έχουν.

Ήταν πολλοί αυτοί που δεν θέλαν να γίνει η συνέντευξη. Εδώ η Ε.Ε. τους έστειλε μύνημα για να μην γίνει η μετάδοση

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, PrettyNose είπε

Ήταν πολλοί αυτοί που δεν θέλαν να γίνει η συνέντευξη. Εδώ η Ε.Ε. τους έστειλε μύνημα για να μην γίνει η μετάδοση

λινκ?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, PrettyNose είπε

Έτσι πες τα, σε συνδυασμό και με την άλλη αποκάλυψη… όλα δένουν…

• Haha 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Τελικά δεν ήταν μόνο ο Πετράκος,έχει και αυτή την πετριά της.

Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι…

όπως και στο συγκεκριμένο θέμα με τον Elon & Trump…

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...