Super Moderators billdanos Δημοσ. 13 Αυγούστου Super Moderators Δημοσ. 13 Αυγούστου 14 minutes ago, ScorpioX777 said: Φυσικα μετραει η επιχειρηματικη πορεια δειχνει πραγματα... και αν καταλαβα καλα εσυ προτιμας τον Biden που χρηματοδοτει την ουκρανια και οχι τον Trump που λεει οτι εαν βγει θα σταματησει τον πολεμο... Σε προσωπικό επίπεδο έχω μια αποστροφή σε χαρακτήρες όπως ο Τραμπ και (κάπως λιγότερο) ο Ελον. Είναι αυτό που έγω λέω "άξεστος άνθρωπος", χωρίς σεβασμό προς άλλους άνθρώπους που θεωρούν πιο αδύναμους από αυτούς και τους εξαγοράζουν αβάδιστα. Δεν φτάνω καν στην πολιτική τους δράση και τις πολιτικές τους απόψεις. Η τοξικότητά τους μου αρκεί ώστε να μη θέλω να ασχοληθώ μαζί τους. Δεν ζω στην Αμερική ώστε να κρίνω ποιος είναι κατάλληλος για αυτούς, αλλά ταυτόχρονα γνωρίζω πολύ καλά πως μπορούν να επηρεάσουν και ολόκληρο τον πλανήτη. Ο Μπάιντεν έδειξε πως γέρασε αρκετά (σωματικά κυρίως) και γι αυτό και ζήτησαν την απόσυρσή του (και καλά έκαναν νομίζω). Η Καμάλα δείχνει πως κάλυψε το κενό που είχε με τον Τραμπ, άρα σαν επιλογή ήταν σωστή. Ξαφνικά δηλαδή το αφήγημα του Τραμπ για τον ηλικιωμένο και ανήμπορο Μπάιντεν, του γύρισε πλεον μπούμερανγκ μιας και βρίσκεται αυτός σε αυτή τη θεση! 10 1 3
CarbonFibre Δημοσ. 13 Αυγούστου Δημοσ. 13 Αυγούστου 7 λεπτά πριν, MikeKata είπε Κοίτα να δεις, πότε ήταν η τελευταία φορά που το CNN είχε στήσει PAC για τη Harris; Α, ναι, ποτέ... Το CNN δίνει και στους δυο λεφτά. Αυτό σημαίνει ότι είναι αντικειμενικό; Ας υποθέσουμε ότι ισχύει.Και τί σχέση έχει αυτό; Καμμία. Έχει ανάγκη τα λεφτά του Μάσκ ο Τραμπ! lol . Ο Τραμπ πάει σε όλους, CNN, ABC , MSNMC . Η άλλη πλευρά πάει; Όχι, γιατί μόνο σε "φηλικά" μέσα πάνε. Η μπάλα στην εξέδρα πάντα...
Ne0n Δημοσ. 13 Αυγούστου Δημοσ. 13 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Το πρόβλημα στην Αμερική είναι ότι δεν έχουν πραγματική Δημοκρατία αλλά "θολή", δηλαδή ολιγαρχία κατά την άποψη μου αφού δεν ενισχύουν τον πλουραλισμό και κάθε φορά θα πρέπει ο λαός τους να επιλέξει αναγκαστικά έναν από τους δύο που δεν θα συμφωνεί συνολικά με τις θέσεις του. Όσον αφορά την "συνέντευξη" δυστυχώς επαληθεύομαι στην ολίσθηση του Musk για τον λόγο ότι ο Trump του υποσχέθηκε κάποια θέση και εύνοια σε περίπτωση που επανέλθει στην εξουσία, πραγματικά λυπηρό! Επεξ/σία 13 Αυγούστου από Ne0n 5 1
NiKoSmile Δημοσ. 13 Αυγούστου Δημοσ. 13 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Aprile είπε Ε και τί μας ενδιαφέρει αυτή η είδηση ; Για να γράφει ο καθένας ότι θέλει χωρίς να ξέρει ή να έχει ζήσει την κατάσταση εκεί από μέσα ; Ξέρει η κατεχόμενη Ιουδαία τι γίνεται στη Ρώμη 😅 Από τη στιγμή που υπάρχει ανωνυμία και δεν πέφτουν πρόστιμα, σε μια τριτοκοσμική χώρα σαν την Ελλάδα αυτές είναι οι συνέπειες. Εγώ ψηφίζω Trump πάντως☺️ Επεξ/σία 13 Αυγούστου από NiKoSmile
CarbonFibre Δημοσ. 13 Αυγούστου Δημοσ. 13 Αυγούστου 17 λεπτά πριν, billdanos είπε Δεν χρειάζεται να πάνε πουθενά και να είναι ο καθένας μόνος του. Ας στηθούν ο ένας απέναντι στο άλλο έχοντας απο κάτω τους συντονιστές που επιθυμούν. Ελπίζω να συμφωνήσουν μεταξύ τους σε 1-2 τουλάχιστον αμερόληπτες τηλεμαχίες με μέσα από όλες τις πλευρές και να παρουσιάσουν το πρόγραμμα τους στον Αμερικανικό λαό. Το κλίμα Αμερική έχει πολωθεί επικίνδυνα και καλό είναι σε μια χώρα που πάει συνήθως 51%-49% είτε προς την πλευρά του ενός είτε προς την πλευρά του άλλου να μην συμπεριφέρονται με απαξία προς το μισό πληθυσμό της χώρας. 3
MikeKata Δημοσ. 13 Αυγούστου Δημοσ. 13 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 13 minutes ago, CarbonFibre said: Το CNN δίνει και στους δυο λεφτά. ΠΗΓΗ 13 minutes ago, CarbonFibre said: Και τί σχέση έχει αυτό; Καμμία. Τεράστια. Ειδικά όταν έχεις να κάνεις με κατά συρροήν παραποιητες γεγονότων 13 minutes ago, CarbonFibre said: Έχει ανάγκη τα λεφτά του Μάσκ ο Τραμπ! lol Το "lol" πώς ακριβώς ισχυροποιεί το επιχείρημα σου; Κυρίως όταν μιλάμε για τον τύπο (Trump) που αυτοπροσδιορίζεται ως επιτυχημένος επιχειρηματίας και, παρά την οικονομική και πολιτική στήριξη του πατέρα του, έχει χρεοκοπήσει ένα κάρο επιχειρήσεις. Business career of Donald Trump A lengthy list of Trump’s disastrous business deals — compiled by his newest business partners Το "ποιος πάει πού" δε θα έπρεπε να σε προβληματίζει. Το παιχνίδι του λαϊκισμού το παίζουν όλοι. Το "ποιος κάνει τι" θα έπρεπε να σε προβληματίζει. Μιλάμε για τον Trump που βγήκε από τη συμφωνία του Παρισιού. Τον Trump που ωθούσε τους οπαδούς του να πάρουν υδροξυχλωροκινη. Τον Trump του Project 2025 (που μετά την κατακραυγή προσπαθεί να πάρει αποστάσεις με το "εγώ δεν ήξερα, δεν έχω σχέση"). Τον Trump του Καπιτωλίου. Αν εσύ, τώρα, τον κόβεις για έξυπνο πολιτικό που θα έπρεπε να έχει τις τύχες του ισχυρότερου κράτους του πλανήτη στα χέρια του, είναι δικό σου ζήτημα. Επεξ/σία 13 Αυγούστου από MikeKata 5 1 2
ViktorBKK Δημοσ. 13 Αυγούστου Δημοσ. 13 Αυγούστου 46 minutes ago, ScorpioX777 said: Πες μου εναν καλυτερο οχι τον Ελον ειναι αυτονοητο οτι ειναι καλυτερος απο τους τωρινους υποψηφιους... Ron Paul
tigergreg Δημοσ. 13 Αυγούστου Δημοσ. 13 Αυγούστου Ειχαμε μια φαγουρα για την συνεντευξη των ηλιθιων....😍🤣 1 1 1 1
Nickfoxjr Δημοσ. 13 Αυγούστου Δημοσ. 13 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Προς “συντάκτη” / μεταφραστή του άρθρου. Τα διαβάζεις αυτά που δημοσιεύεις ή απλά copy, translate, paste; Είναι θέση αυτή ιστοσελίδας τεχνολογίας; «Το περιστατικό αυτό εγείρει ερωτήματα σχετικά με την αξιοπιστία της πλατφόρμας X για τη φιλοξενία σημαντικών πολιτικών συζητήσεων και την ικανότητά της να διαχειρίζεται μεγάλο όγκο ταυτόχρονων συνδέσεων». Σοβαρά τώρα; Θεωρώ ότι η παραπάνω άποψη δεν εκφράζει το insomnia. Θυμίζει περισσότερο αντιγραφή από άρθρο πολιτικού συντάκτη που αντιπαθεί Μάσκ και Τράμπ. Εχουν γίνει live στο X με εκατομμύρια χρήστες χωρίς κανένα πρόβλημα. Επεξ/σία 13 Αυγούστου από Nickfoxjr 1 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 13 Αυγούστου Super Moderators Δημοσ. 13 Αυγούστου 5 minutes ago, Nickfoxjr said: Προς “συντάκτη” μεταφραστή του άρθρου. Τα διαβάζεις αυτά που δημοσιεύεις ή απλά copy / translate / paste; Είναι θέση αυτή ιστοσελίδας τεχνολογίας; «Το περιστατικό αυτό εγείρει ερωτήματα σχετικά με την αξιοπιστία της πλατφόρμας X για τη φιλοξενία σημαντικών πολιτικών συζητήσεων και την ικανότητά της να διαχειρίζεται μεγάλο όγκο ταυτόχρονων συνδέσεων». Σοβαρά τώρα; Θεωρώ ότι η παραπάνω άποψη δεν εκφράζει το insomnia. Θυμίζει περισσότερο αντιγραφή από άρθρο πολιτικού συντάκτη που αντιπαθεί Μάσκ και Τράμπ. Εχουν γίνει live στο X με εκατομμύρια χρήστες. Από τη στιγμή που απέτυχε, προφανώς και εγείρει ερωτήματα σχετικά με τη σταθερότητα και την αξιοπιστία του μέσου. Άσχετα αν δεν σας άρεσε που έτυχε στους 2 συγκεκριμένους! Έχεις δει πρόσφατα να αποτυγχάνει ένα μεγάλο youtube live event για παράδειγμα? 5
Nickfoxjr Δημοσ. 13 Αυγούστου Δημοσ. 13 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, MikeKata είπε Κυρίως όταν μιλάμε για τον τύπο (Trump) που αυτοπροσδιορίζεται ως επιτυχημένος επιχειρηματίας και, παρά την οικονομική και πολιτική στήριξη του πατέρα του, έχει χρεοκοπήσει ένα κάρο επιχειρήσεις. Η χρεωκοπία είναι ένα εργαλείο του καπιταλισμού που λανθασμένα έχει συνυφαστεί με την αποτυχία. Η χρεωκοπία μιας επιχείρησης μπορεί να φέρει κέρδη στον χρηματοδότη της και είναι απαραίτητη σε πολλές περιπτώσεις για να διασφαλίσει και δικαιώματα των εργαζόμενων. Προσωπικά, συμφωνώ με τέτοιου είδους πρακτικές και τις έχω προτείνει σε πελάτες μου. Επεξ/σία 13 Αυγούστου από Nickfoxjr 1
ScorpioX777 Δημοσ. 13 Αυγούστου Δημοσ. 13 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, AtiX είπε Το θέμα είναι, λόγω των δαιμόνων μας, να μην κυνηγάμε αθώο κόσμο… Στο εχω ξαναπει το να προσπαθειτε να σας λυπουνται δεν περναει πια... δεν κυνηγαει κανεναν τη γνωμη του λεει. 1 ώρα πριν, AtiX είπε Ναι, θα τον σταματήσει χωρίς να υπάρχει Ουκρανία… Πως το ξερεις αυτο? Επεξ/σία 13 Αυγούστου από ScorpioX777 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 13 Αυγούστου Super Moderators Δημοσ. 13 Αυγούστου 3 minutes ago, ScorpioX777 said: δεν κυνηγαει κανεναν τη γνωμη του λεει. Τη γνώμη του λέει τώρα. Οι πράξεις έρχονται όταν ανεβαίνεις στην εξουσία... 3
moumos Δημοσ. 13 Αυγούστου Δημοσ. 13 Αυγούστου Χάρη σε αυτή την πλατφόρμα μπορούμε κ λαμβάνουμε ενημέρωση. Καταλαβαίνω ότι πολλοί εδώ μέσα ειναι φαν της λογοκρισίας και της φίμωσης της άλλης άποψης. Απλά κάντε λίγο υπομονή. Σύντομα το όνειρο σας θα γίνει πραγματικότητα. Είδηση και πραγματικότητα θα συμπίπτουν με τα non papers που θα μοιράζονται στα ΜΚΔ κ στα ΜΜΕ. Εως τότε αφήστε εμάς τους ψεκασμένους να ακούμε κάθε άποψη κ να την φιλτράρουμε μόνοι μας. 4
Super Moderators billdanos Δημοσ. 13 Αυγούστου Super Moderators Δημοσ. 13 Αυγούστου 3 minutes ago, moumos said: Χάρη σε αυτή την πλατφόρμα μπορούμε κ λαμβάνουμε ενημέρωση. Καταλαβαίνω ότι πολλοί εδώ μέσα ειναι φαν της λογοκρισίας και της φίμωσης της άλλης άποψης. Απλά κάντε λίγο υπομονή. Σύντομα το όνειρο σας θα γίνει πραγματικότητα. Είδηση και πραγματικότητα θα συμπίπτουν με τα non papers που θα μοιράζονται στα ΜΚΔ κ στα ΜΜΕ. Εως τότε αφήστε εμάς τους ψεκασμένους να ακούμε κάθε άποψη κ να την φιλτράρουμε μόνοι μας. Θες να πεις πως πέρα από το Twitter δεν υπάρχει άλλος τρόπος/μέσο για να ενημερώνεσαι? "Ψεκασμένος" δεν είναι ο χρήστης που ενημερώνεται απο το Twitter (και όχι μόνο), αλλά αυτός που δέχεται και αναπαράγει "ψεκασμένες" απόψεις και θεωρίες. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις