EGRANEROE Δημοσ. 13 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους η ανιψιά μου θα πάει σε λίγες μέρες να σπουδάσει στο πανεπιστήμιο του Μαάστριχ στην Ολλανδία. Έχει κάποιος εμπειρία από την πόλη; Αν συμφέρει να μένεις εκεί ή πχ δίπλα στο ααχεν στη Γερμανία και να πηγαινοέρχεσαι με το τρένο ; Επίσης υπάρχει κάποια πλατφόρμα να βρεις σπίτι εκεί ; Οποιαδήποτε πληροφορία συμβουλή θα μας βοηθούσε. Ευχαριστώ Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2024 από EGRANEROE
elgol Δημοσ. 13 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) Για κοιταξτε εδω https://www.huurzone.nl/ Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2024 από elgol
Dinos1973 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2024 10 hours ago, EGRANEROE said: Καλησπέρα σε όλους η ανιψιά μου θα πάει σε λίγες μέρες να σπουδάσει στο πανεπιστήμιο του Μαάστριχ στην Ολλανδία. Έχει κάποιος εμπειρία από την πόλη; Αν συμφέρει να μένεις εκεί ή πχ δίπλα στο ααχεν στη Γερμανία και να πηγαινοέρχεσαι με το τρένο ; Επίσης υπάρχει κάποια πλατφόρμα να βρεις σπίτι εκεί ; Οποιαδήποτε πληροφορία συμβουλή θα μας βοηθούσε. Ευχαριστώ Πολύ δύσκολο το θέμα του σπιτιού!
ProponitisTouKanape Δημοσ. 13 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2024 Ωραία πόλη, μικρή, ακριβή, με λίγα σπίτια. Στο Άαχεν μένουν πολλοί που δουλεύουν ή σπουδάζουν στο πανεπιστήμιο, αλλά χωρίς αυτοκίνητο δύσκολο, εγώ με αυτοκίνητο το έκανα και πάλι το κάθε μέρα κουράζει λίγο (κυρίως λόγω καιρού). Κι από θέμα κοινωνικοποίησης, πολύ καλύτερα να μένει στο Μάαστριχτ. Όταν ήμουν εγώ υπήρχε ενα πρόγραμμα της ολλανδικής κυβέρνησης που σου επιδοτούσε το ενοίκιο σε φοιτητικό σπίτι υπό κάποιες προϋποθέσεις αλλά δε ξέρω λεπτομέρειες, κάποια παιδιά στο πανεπιστήμιο είχαν ασχοληθεί. Ψάξτε το
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα