Haldol Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου 8 hours ago, kage said: Υπερβολικοί.. θα φωνάξεις γερανο ή θα βάλεις αφρό κ θα πετάξεις το λαστιχο αν εισαι καπου επικίνδυνα..πόσες φορές σας έχει συμβεί στα τόσα χρόνια εντος πολεων κάτι τέτοιο? 14 hours ago, Γιάννης Platano said: Δεν σε καλύπτει πάντα και αν έχω διαβάσει καλά καταστρέφει το λάστιχο αν χρησιμοποιηθεί. Ισχύει ότι ο αφρός κάνει ζημιά, αλλά από την άλλη, ισχύ και αυτό που λέει και ο @kage. Στο αυτοκίνητο που έχω τώρα 6 χρόνια, η ρεζέρβα έχει τοποθετηθεί 1 (!) φορά. Στο προηγούμενο που είχα από 2010 - 2018, άλλες 2. Δεν είναι δα κι ότι τη θέλω και κάθε Τρίτη. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου 24 λεπτά πριν, Haldol είπε Ισχύει ότι ο αφρός κάνει ζημιά, αλλά από την άλλη, ισχύ και αυτό που λέει και ο @kage Δεν είναι δα κι ότι τη θέλω και κάθε Τρίτη. Σίγουρα όχι και κάθε Τρίτη αλλά κάποια Τρίτη ίσως χρειαστεί και αν δεν έχεις θα τρέχεις να αγοράσεις λάστιχο όπου βρεις αν έχει σχιστει το λάστιχο σου. 1
vamvakoolas Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου On 12/08/2024 at 22:49, kover said: πήρα ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο πρόσφατα και αντί για ρεζέρβα έχει ένα εργοστασιακο κιτ για επιδιόρθωση των ελαστικών. δεν μου γεμίζει πολύ το μάτι και θέλω να το αντικαταστήσω με ρεζέρβα ανάγκης. ξέρετε που μπορώ να κοιτάξω στην Αθήνα. στο car δεν έχει πολλές επιλογές, μόνο κάτι μάντρες στο Μενίδι μου βγάζει. γουελκαμ το δε κλαμπ! αν εξαιρεσεις ενα μτχ που πηρα πριν μηνες 20ετιας οτι αμαξι εχω αγορασει εδω και 5 χρονια δεν εχει λαστιχο αναγκης. BMW να δεις πικρα! αν εχεις χωρο πηγαινε οπως σου εγραψαν σε ενα βουλκανιζατερ ακομα και γειτονιας και ο λαστιχας θα σε φτιαξει με ενα ζαντολαστιχο. Απο εκει και περα θες οπως παλι εγραψαν γρυλλο (μηχανισμο ανηψωσης ιχ) και μπουζοκλειδο ή σταυρο για να αλλαξεις λαστιχο. Αναλογα με τη διασταση ισως χωρεσουν στο ζαντολαστιχο ειδικα απο 16αρι τροχο και ανω. Αναλογα με το τροχο μπορεις να βρεις ζαντολαστιχο με 30-40 ευρ μεχρι κανα 80αρι. Βαλε και 20-40 για τα παρελκομενα. Τα παρελκομενα τα βρισκεις και απο ιδιωτες αγγελιες ή σε καταστηματα με αξεσουαρ ιχ αν εχεις μικρουλι χωρο τοτε πας σε ρεζερβα αναγκης που εκει δυσκολα θα βρεις σε βουλκανιζατερ (εκτος αν βρεις κανενα μεγαλο/κεντρικο). Ψαχνεις ειτε απο αγγελιες ειτε απο μαντρες με μτχ ανταλλακτικα ιχ ειτε οπως γραφτηκε σε κεντρα ανακυκλωσης ιχ. Κοστος απο 45 μεχρι 90 αναλογα τροχο και κατασταση. Προσωπικα ευκολοτερο ηταν σε μεγαλο οχημα bmw να βρω απο ιδιωτη ολοκληρο ζαντολαστιχο (με ζαντα αλουμινιου) αν θυμαμαι πριν 2 χρονια στα 60 ευρ σε αριστη κατασταση και ηταν ελαφρυ. Βρηκα επισης απο ιδιωτη για φιλο ιδια μαρκα αλλα με ζαντα σιδερενια στα 40 ευρ προφανως πιο βαρυ. Σε ενα φιατακι με απειροελαχιστο χωρο που ειχαν βουτηξει(!) ρεζερβα αναγκης βρηκα ρεζερβα αναγκης αλλα σε μετρια κατασταση στα 60 με διασταση 14αρα ή 13αρα (δε θυμαμαι) απο βουλκανιζατερ Αθηνα 1
tutuyo Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου On 13/08/2024 at 12:10, Ukforthemoment said: ζαντολάστιχο εννοείς. Ναι σωστά Αυτό με το ότι αν χρησιμοποιήσεις το Κιτ επισκευής στο λάστιχο μετά στο αχρηστεύει, μου το είπε κι εμένα ο λαστιχας Εντωμεταξυ και οι πωλητές δεν ξέρουν Αγόρασα το αυτοκίνητο μου το '19, μου έλεγαν ότι θα έχει κιτ και σκοπεύα κι εγώ να ψάξω για ρεζέρβα, έρχεται το αμάξι, πάω το βλέπω στην αντιπροσωπεία, έχει μέσα ρεζέρβα και μάλιστα κανονικό λάστιχο Ότι να ναι 1
papoys1 Δημοσ. 15 Αυγούστου Δημοσ. 15 Αυγούστου Στις 14/8/2024 στις 1:16 ΠΜ, kage είπε Υπερβολικοί.. θα φωνάξεις γερανο ή θα βάλεις αφρό κ θα πετάξεις το λαστιχο αν εισαι καπου επικίνδυνα..πόσες φορές σας έχει συμβεί στα τόσα χρόνια εντος πολεων κάτι τέτοιο? Ειναι και το κάρμα καθενός.Οσο είχα τη μεγάλη σχεδόν 1 φορά το χρόνο έβρισκα λάστιχο καθισμένο συνήθως από βίδα.5-6 χρόνια που αγόρασα ρεζέρβα ανάγκης λόγω υγραερίου δεν με εχει πιάσει λάστιχο δε με πολυνοιάζει ομως γιατί ελάχιστο χώρο πιάνει.😛
nmamag Δημοσ. 15 Αυγούστου Δημοσ. 15 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Κοιτα και https://www.elastika-alexandros.gr/ Για ενα Yaris cross που φοραει 215/50/18 ολο το σετ στενης ρεζερβας μου ζητησε 270 € Επεξ/σία 15 Αυγούστου από nmamag
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα