Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πήρα ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο πρόσφατα και αντί για ρεζέρβα έχει ένα εργοστασιακο κιτ για επιδιόρθωση των ελαστικών. δεν μου γεμίζει πολύ το μάτι και θέλω να το αντικαταστήσω με ρεζέρβα ανάγκης. ξέρετε που μπορώ να κοιτάξω στην Αθήνα. στο car δεν έχει πολλές επιλογές, μόνο κάτι μάντρες στο Μενίδι μου βγάζει.

Επεξ/σία από kover
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kover είπε

πήρα ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο πρόσφατα και αντί για ρεζέρβα έχει ένα εργοστασιακο κιτ για επιδιόρθωση των ελαστικών. δεν μου γεμίζει πολύ το μάτι και θέλω να το αντικαταστήσω με κανονική ρεζέρβα. ξέρετε που μπορώ να κοιτάξω στην Αθήνα. στο car δεν έχει πολλές επιλογές, μόνο κάτι μάντρες στο Μενίδι μου βγάζει.

Σε ανακύκλωση θα κοίταγα αν το μοντέλο είναι κάποιων ετών.Αλλά θες και γρύλο και μπουλονοκλειδο.Ισως και άλλα πλαστικα για το πάτωμα ώστε να χωράει.Κανονική ρεζέρβα φαντάζομαι εννοείς την ανάγκης που ειναι στενή.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, kover είπε

πήρα ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο πρόσφατα και αντί για ρεζέρβα έχει ένα εργοστασιακο κιτ για επιδιόρθωση των ελαστικών. δεν μου γεμίζει πολύ το μάτι και θέλω να το αντικαταστήσω με κανονική ρεζέρβα. ξέρετε που μπορώ να κοιτάξω στην Αθήνα. στο car δεν έχει πολλές επιλογές, μόνο κάτι μάντρες στο Μενίδι μου βγάζει.

στο car θα βρεις ότι ρεζερβα θέλεις κανονικό λάστιχο ή ρεζερβα ανάγκης;;;

https://www.car.gr/parts/2785/rezerva-anagkis.html/?ca=2785

• Like 1
Δημοσ.

Αυτά τα κιτ επισκευής είναι μεγάλη μαλάκια. Αν σχιστει το λάστιχο την πάτησες. 

Επίσης αν έχω διαβάσει καλά μετά το επισκευασμενο λάστιχο πάει για πετάμα. 

Οι ρεζερβέ ανάγκης είναι και δύσκολο να βρεθούν και ακριβές. 

Η μόνη λύση είναι ένα λάστιχο μεταχειρισμένο σε κανονικές συστάσεις αλλά με ότι σημαίνει αυτό για τον χώρο στο πορτ μπαγαζ. 

• Like 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Οι ρεζερβέ ανάγκης είναι και δύσκολο να βρεθούν και ακριβές. 

Η μόνη λύση είναι ένα λάστιχο μεταχειρισμένο σε κανονικές συστάσεις αλλά με ότι σημαίνει αυτό για τον χώρο στο πορτ μπαγαζ. 

Για μας τους υγραεριοκίνητους Γιάννη που έχουμε τη μπουκάλα στο χώρο της ρεζέρβας είναι σωτηρία. Ειναι δυσεύρετες. Στην Κερατέα σε ένα λαστιχάδικο βρήκα με 50  ευρώ (καλή τιμή και πήρα) γιατί το λάστιχο έπιανε το μισό πορτ μπαγκάζ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, papoys1 είπε

Για μας τους υγραεριοκίνητους Γιάννη που έχουμε τη μπουκάλα στο χώρο της ρεζέρβας είναι σωτηρία. Ειναι δυσεύρετες. Στην Κερατέα σε ένα λαστιχάδικο βρήκα με 50  ευρώ (καλή τιμή και πήρα) γιατί το λάστιχο έπιανε το μισό πορτ μπαγκάζ.

Ευτυχώς έχω μεγάλο πορτ μπαγαζ και δεν εχω πρόβλημα. 

Η μπουκάλα στη θέση της ρεζέρβας και η ρεζέρβα ανάγκης χύμα στο πορτ μπαγαζ. 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
1 hour ago, papoys1 said:

13 minutes ago, Γιάννης Platano said:

Ευτυχώς έχω μεγάλο πορτ μπαγαζ και δεν εχω πρόβλημα. 

Η μπουκάλα στη θέση της ρεζέρβας και η ρεζέρβα ανάγκης χύμα στο πορτ μπαγαζ. 

Αυτό κάνω κι εγώ (ρεζέρβα ανάγκης χύμα στο πορτ-μπαγκάζ), χωρίς όμως να με ικανοποιεί σαν λύση. Ναι, δεν έχω ουσιαστικό πρόβλημα χώρου, αλλά ώρες - ώρες είναι ενοχλητικό. Το έχω σκεφτεί αρκετές φορές να την αφήσω σπίτι και να κρατήσω απλά ένα κιτ επισκευής. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Haldol είπε

Το έχω σκεφτεί αρκετές φορές να την αφήσω σπίτι και να κρατήσω απλά ένα κιτ επισκευής. 

Δεν σε καλύπτει πάντα και αν έχω διαβάσει καλά καταστρέφει το λάστιχο αν χρησιμοποιηθεί. 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, papoys1 είπε

στο car θα βρεις ότι ρεζερβα θέλεις κανονικό λάστιχο ή ρεζερβα ανάγκης;;;

https://www.car.gr/parts/2785/rezerva-anagkis.html/?ca=2785

για ρεζέρβα ανάγκης μιλάω. το διόρθωσα και στο κείμενο για να μην μπερδεύω το κόσμο. 

Επεξ/σία από kover
Δημοσ.

δεν ειναι δα και πανακριβες οι ρεζερβες.

πηρα νεο αυτοκινητο και δεν ειχε ρεζερβα! εχει μονο το κιτ επισκευης. επειδη ειμαι φαν της ρεζερβας το πρωτο πραγμα που εκανα πριν ακομη και απο τις πινακιδες ηταν να παω στον λαστιχα της γειτονιας μου και να του πω να μου βρει ρεζερβα σιδερενια. επειδη το αυτοκινητο εχει 18" ζαντες μετρησα το υψος ολου του λαστιχου και του ειπα να κοιταξει σε σιδερενια 15 η 16 με λαστιχο που να φτανει στο υψος το κανονικο. μου βρηκε 15 σιδερενια και εβαλα ενα λαστιχο μη επωνυμο καινουργιο. συνολικο κοστος ζαντας και λαστιχου 110€. η ζαντα ειναι μεταχειρισμενη σε αριστη κατασταση. την επλυνα εννοειται πριν βαλω λαστιχο και την εβαψα με ειδικο σπρευ για ζαντες. αγορασα και εναν γρυλο και ειμαι οκ. 

• Like 3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, xsterg είπε

δεν ειναι δα και πανακριβες οι ρεζερβες.

πηρα νεο αυτοκινητο και δεν ειχε ρεζερβα! εχει μονο το κιτ επισκευης. επειδη ειμαι φαν της ρεζερβας το πρωτο πραγμα που εκανα πριν ακομη και απο τις πινακιδες ηταν να παω στον λαστιχα της γειτονιας μου και να του πω να μου βρει ρεζερβα σιδερενια. επειδη το αυτοκινητο εχει 18" ζαντες μετρησα το υψος ολου του λαστιχου και του ειπα να κοιταξει σε σιδερενια 15 η 16 με λαστιχο που να φτανει στο υψος το κανονικο. μου βρηκε 15 σιδερενια και εβαλα ενα λαστιχο μη επωνυμο καινουργιο. συνολικο κοστος ζαντας και λαστιχου 110€. η ζαντα ειναι μεταχειρισμενη σε αριστη κατασταση. την επλυνα εννοειται πριν βαλω λαστιχο και την εβαψα με ειδικο σπρευ για ζαντες. αγορασα και εναν γρυλο και ειμαι οκ. 

Ελπίζω να την δοκίμασες ,μην βρίσκει σε δαγκάνες κλπ αλλά και ότι κάνουν τα μπουλόνια 

• Like 1
Δημοσ.

Υπερβολικοί.. θα φωνάξεις γερανο ή θα βάλεις αφρό κ θα πετάξεις το λαστιχο αν εισαι καπου επικίνδυνα..πόσες φορές σας έχει συμβεί στα τόσα χρόνια εντος πολεων κάτι τέτοιο?

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, kage είπε

Υπερβολικοί.. θα φωνάξεις γερανο ή θα βάλεις αφρό κ θα πετάξεις το λαστιχο αν εισαι καπου επικίνδυνα..πόσες φορές σας έχει συμβεί στα τόσα χρόνια εντος πολεων κάτι τέτοιο?

Εκτός πόλεως;Με την ρεζέρβα σε 15 λεπτά είσαι πάλι στον δρόμο.Πόση ώρα θα κάνει να έρθει η οδική βοήθεια;Και αν είναι βράδυ που ειναι κλειστά τα λαστιχάδικα ;Να το πληρώσεις χρυσό το λάστιχο αν δεχτεί να στο φτιάξει κάποιος;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...