Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά! Θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος κάτι σχετικά με την μεταμόσχευση μαλλιών και ιδικά για την γνωστή εταιρία MEDI JEUNESSE που έχει πολύ πιο προσιτές τιμές με διαφορά από άλλες κλινικές. Δεν ξέρω αν μπορώ να την εμπιστευτώ? Αν γνωρίζετε κάποιον που να έχει κάνει εκεί εμφύτευση μαλλιών θα με βοηθούσε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω αλλά έχω να πω το εξής.

Τώρα που είναι της μόδας το ξυρισμένο κεφάλι θέλεις να δώσεις λεφτά για... τρίχες;

Αν επιτρέπεται, πόσο χρονών είσαι; Αν είσαι σχετικά μικρός, έχεις σκεφτεί οτι μπορεί να βάλεις τώρα μαλλιά και αργότερα να σου πέσουν τα υπόλοιπα και να καταλήξεις σαν τον Ζητάν;

Επεξ/σία από micos000
  • Like 1
Δημοσ.

Ένας γνωστός μου έκανε σε μια κλινική αρκετά γνωστή και έμεινε ευχαριστημένος. Του εξήγησε ο γιατρός (και όχι κάποιος άσχετος) το τι πρέπει να γίνει, πως θα γίνει κλπ.

Από ταλαιπωρία θυμάμαι μου είχε πει πως υπήρξε τον 1ο μήνα αλλά όχι τίποτα τρελό. Βέβαια η μεταμόσχευση δεν είναι μια και έξω. Θέλει και αγωγή μετά να το συντηρείς. Συν ότι άμα δε πας σε κάποιον καλό γιατρό η μεταμόσχευση θα βγει αποτυχία και μετά είτε θα σκάσεις ένα σωρό λεφτά να το διορθώσεις σε άλλο γιατρό, ή απλά θα είναι σαν να πέταξες τα λεφτά σου.

Απλά το καλύτερο είναι να βρεις έναν δερματολόγο για να σου εξηγήσει το πρόβλημά σου και πως μπορεί να αντιμετωπιστεί πρωτού λάβεις τέτοιες αποφάσεις.

Δημοσ.

Επειδη δουλευα χρονια στον κλαδο, θα σου πω οτι παιζει μεγαλο ρολο ο γιατρος που θα στην κανει για να εχεις φυσικο αποτελεσμα. Επισης πολυ σημαντικο ειναι η περιοχη που θελει να καλυψεις. Αλλο να εχεις μονο κροτάφους και μπροστα προβλημα και αλλο να εχεις σε ολοκληρο το κεφαλι.

Δημοσ.

ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΚΡΙΑ. Αδερφε αμα θες να εχεις χαλια αποτελεσμα, να γαζωσουν την δοτρια περιοχή και να πληρωσεις τσαμπα λεφτα πηγαινε, διαφορετικά ψάξου.

Μπες εδω Ελληνική κοινότητα για την τριχόπτωση | HairlossGR και διάβασε διάβασε διάβασε. Άνοιξε και θέμα με την περίπτωσή σου και θα σε συμβουλεύσουν άτομα που έχουν κάνει. Θα βρείς πολλές πληροφορίες και για την συγκεκριμένη κλινική που ενδιαφέρεσαι

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνώ και εγω με τον @logokrimenos το εχω ψαξει και εγω το θεμα καθως σκεπτόμουν για να βαλω για την λιγη αραίωση που εχω στους κροταφους.
Βεβαία τα συντηρώ χρονια με θεραπεία τριχόπτωσης. Μακριά απο αυτα τα ινστιτούτα που γράφεις. Θα σε αρμεξουν και το αποτέλεσμα θα ειναι αμφίβολο.
Αν το αποφασίσεις θα πας σε σοβαρη κλινική μαλλιών οπου εκει (ναι) θα τα σκασεις για να εχεις καλο αποτελεσμα.
Εγω βασικα το αφησα γιατι δεν θελω η δότρια περιοχη μου επειτα να ειναι γεματη σημάδια καθοτι θελω να κανω κοντα κουρέματα και συνήθως το πισω μερος το ξυρίζω με την μηχανή στο 0, αυτός ειναι και ο λογος που μεχρι σημερα δεν εχω κάνει κατι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολλά λεφτα, συνεχής αγωγή για πάντα και αν συνεχίζεις να χάνεις μαλλιά θα πρέπει να βάζεις κ να βάζεις κ να ξανα βάζεις. Δεν ειναι δηλαδή η ιστορία, κάνεις μεταμόσχευση και τελείωσες. Το αντίθετο. Τότε ξεκινάς.

Επεξ/σία από sphinxgr
Δημοσ.

Το θέμα "μαλλιά" η αλήθεια είναι για εμάς τους άντρες καίει αρκετά.

Πάντως σε περιπτώσεις γνωστών κτλ. που ξέρω, οι μόνοι που βγήκαν κερδισμένοι ήταν όσοι τα βρήκαν με τον εαυτό τους, πήραν απόφαση να ξυρίσουν ολοκληρωτικά το κεφάλι τους και ησύχασαν. Κάποιοι είναι και καλύτεροι απ' ότι ήταν με μαλλιά, ειδικά αν βοηθάει το σχήμα του κεφαλιού.

Όσοι έκαναν μεταμόσχευση πάντως, ακόμα και επιτυχημένη να ήταν αρχικά, τα ξαναέχασαν σχετικά σύντομα και έπρεπε να ξαναμπαίνουν σε ένα σωρό έξοδα, χωρίς το αποτέλεσμα να είναι πάντα δεδομένο. Εν ολίγοις ακριβή απόφαση που περισσότερο άγχος νομίζω θα σου φέρει να ψάχνεις λύσεις από εδώ και από εκεί χωρίς να ξέρεις αν θα κλαις τα λεφτά σου.

Δημοσ.

Μην γράφετε ανακρίβιες παιδιά. Τα μεταμοσχευμένα δεν τα χάνεις, είναι απο σημεία που δεν χάνουμε μαλλιά ποτέ. Κίνδυνος υπάρχει να συνεχίσει η αραίωση σε σημεία που είχες πριν μαλλιά, γιαυτό πολλοί γιατροί συστήνουν να παίρνεις μινοξιδίλη. Έτσι ώστε να κρατήσεις αυτά που έχεις + της μεταμόσχευσης. Είναι σύνηθες μετά απο μερικά χρόνια να κάνεις και μια 2η για να συμπληρώσεις σε τέτοια κομμάτια. Μια σωστή μεταμόσχευση είναι ακριβό σπόρ. Επειδή δεν έχουμε απεριόριστα μαλλιά προς μεταμόσχευση πρέπει να πας σε καλό γιατρό, που έχεις μελετήσει ην δουλειά του, έχεις δει αποτελέσματα και γενικά να μειώσεις όσο γίνεται το ρίσκο. Παίρνει αρκετό καιρό να δεις αποτελέσματα (πάνω απο 6 μήνες έως και χρόνο). Μην πέσεις στην παγίδα να σε πάει κανας γνωστός στον γιατρό που έκανε αυτός γιατί κατα 99% θα πάρει προμήθεια για την επέμβασή σου. 

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, logokrimenos είπε

Μπες εδω Ελληνική κοινότητα για την τριχόπτωση | HairlossGR και διάβασε διάβασε διάβασε. Άνοιξε και θέμα με την περίπτωσή σου και θα σε συμβουλεύσουν άτομα που έχουν κάνει. Θα βρείς πολλές πληροφορίες και για την συγκεκριμένη κλινική που ενδιαφέρεσαι

Μπες και διαβασε και προσπαθησε να ξεχωρησεις τους πραγματικους χρηστες απο τους "χρηστες" με μπλοκακι......

• Haha 1
  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...