Dark_son20 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 se 2 telios diaforetika pc sto asxeto petaei ena minima kai klinei... to kanei para poles fores :/ exei sinantisei kaneis kati antistixo? molis ksanaginei tha postaro kai to error
OPC Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 Ναι,σε μένα. Βγάζει το κλασσικό error των Windows και μετά το αν θέλω να στείλω report. Opera 7.53 έχω και εγώ (αυτο χρησιμοποιώ τώρα). Δεν το έψαξα πολύ,έκανα ένα unistall και ξανά Install και δεν μου το έχει βγάλει μέχρι στιγμής. Παίζει και να παρεξηγήθικε επειδή έβαλα τα Firefox και Mozilla και να έστρωσε
MadeBy.Me Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2004 άσε , είμαι απογοητευμένος απο τον νεο Οπερα, αλλα τα ίδια σκατοερρορ βγάζει πάλι όταν ανοίγω 3 σελίδες στο toolbar..
naftis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 Στον ΙΕ, tools>internet opsions>advanced>enable third paary browser..... κλικάρισέ το. Επίσης unistall και install πάλι. θα στρώσει Naftis
gv Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 ego re paidia eixa tetoia provlimata me tin 7.51 kai 7.52 ... polla crash !!! me tin 7.50 kai tin 7.53 ola ok ... ti na peis kaneis ?
MadeBy.Me Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 επίσης είναι και κάτι άλλο, όταν πάω σε μία ρώσικη σελίδα τότε τα γράμματα είναι κινέζικα και πρέπει να τα αλλάξω εγώ απο το view-encoding, και γενικά σε ξένες ιστοσελίδες πρέπει να τα αλλάζω manual και όταν έχω automatic selection.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.