motion75 Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου Καλησπέρα. Έχω ένα λαπτοπ huawei D15. Τόσο καιρό οπότε ήθελα format έκανε από μόνο του όλες τις εγκαταστάσεις σε drivers. Τώρα λοιπόν άλλαξα NVMe ssd και έκανα εγκατάσταση win10 από ένα usb flash ενός φίλου. Όταν τελειώνει την εγκατάσταση δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ ο wifi adapter και δεν έχω ίντερνετ εννοείτε. Ακόμα και την ώρα της εγκατάστασης που σε κάποιο σημείο λέει να συνδεθώ με το wifi για τα περαιτέρω, ούτε εκεί μου βγάζει το εικονίδιο του wifi. Εννοείτε πάω σε device manager και control panel , kai network settings, ΠΟΥΘΕΝΑ δεν βρίσκω το Intel wifi . Τι φταίει please ????
nemesiskp Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Ή βρες τους drivers από άλλον υπολογιστή στο site της huawei, βαλτους σε ένα στικάκι και πέρνα τους, ή βάλε ένα usb wifi adapter (πχ) να βρει internet, να κατεβάσει μόνο του τους drivers από το Windows update και μετά να σου μείνει καβάτζα. Δουλειά όποτε τυχαίνει τέτοια περίπτωση πάντα με τέτοιο adaptora το σώζω. ΥΓ Κατάρα στους κατασκευαστές που κόβουν το ethernet απο τα νέα λαπτοπ. Επεξ/σία 12 Αυγούστου από nemesiskp 1 1
kostas_anes Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου 12 λεπτά πριν, motion75 είπε Καλησπέρα. Έχω ένα λαπτοπ huawei D15. Τόσο καιρό οπότε ήθελα format έκανε από μόνο του όλες τις εγκαταστάσεις σε drivers. Τώρα λοιπόν άλλαξα NVMe ssd και έκανα εγκατάσταση win10 από ένα usb flash ενός φίλου. Όταν τελειώνει την εγκατάσταση δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ ο wifi adapter και δεν έχω ίντερνετ εννοείτε. Ακόμα και την ώρα της εγκατάστασης που σε κάποιο σημείο λέει να συνδεθώ με το wifi για τα περαιτέρω, ούτε εκεί μου βγάζει το εικονίδιο του wifi. Εννοείτε πάω σε device manager και control panel , kai network settings, ΠΟΥΘΕΝΑ δεν βρίσκω το Intel wifi . Τι φταίει please ???? Η λύση που προτείνει ο @nemesiskp με τον αντάπτορα όντως με έχει βοηθήσει και εμένα πολλές φορές σε λάπτοπ που μου έχουν φέρει. Αν δεν θες να περιμένεις/ξοδευτείς, δοκίμασε να ξανακάνεις το installation από την αρχή, μήπως περάσει τον driver κανονικά.
nemesiskp Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου Άλλη ιδεά που μου ήρθε τώρα για να μην ψάχνεις στικάκια κλπ, είναι hotspot με usb από το κινητό. Λογικά θα παίξει, αρκεί να έχεις MB για κατανάλωση. 1
TopCLR Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου 2 ώρες πριν, kostas_anes είπε Αν δεν θες να περιμένεις/ξοδευτείς, δοκίμασε να ξανακάνεις το installation από την αρχή, μήπως περάσει τον driver κανονικά. Δεν νομίζω αυτό να δουλέψει. Στον προηγούμενο δίσκο πιθανόν έκανε ανανέωση των Windows (δεν αναφέρει μέσο εγκατάστασης) ή και να υπήρχαν (από μαμά) κάπου αποθηκευμένοι οι drivers. Τώρα λέει έβαλε νέο nvme και έκανε εγκατάσταση από USB flash φίλου του, οπότε η λύση είναι να βρει ο ίδιος τους drivers που χρειάζονται.
elio_1 Δημοσ. 13 Αυγούστου Δημοσ. 13 Αυγούστου Κατέβασε από το κινητό τον driver link Με το καλώδιο σύνδεσε το κινητό με το laptop και επέλεξε μεταφορά αρχείων. Αντέγραψε το zip στο laptop Extract και εγκατάσταση
Λύση Noreak Δημοσ. 13 Αυγούστου Λύση Δημοσ. 13 Αυγούστου 15 hours ago, motion75 said: Καλησπέρα. Έχω ένα λαπτοπ huawei D15. Τόσο καιρό οπότε ήθελα format έκανε από μόνο του όλες τις εγκαταστάσεις σε drivers. Τώρα λοιπόν άλλαξα NVMe ssd και έκανα εγκατάσταση win10 από ένα usb flash ενός φίλου. Όταν τελειώνει την εγκατάσταση δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ ο wifi adapter και δεν έχω ίντερνετ εννοείτε. Ακόμα και την ώρα της εγκατάστασης που σε κάποιο σημείο λέει να συνδεθώ με το wifi για τα περαιτέρω, ούτε εκεί μου βγάζει το εικονίδιο του wifi. Εννοείτε πάω σε device manager και control panel , kai network settings, ΠΟΥΘΕΝΑ δεν βρίσκω το Intel wifi . Τι φταίει please ???? Εσυ "εφτιαξες" το φλασακι με την εγκατασταση ή ο φιλος σου? Μηπως τρεχει καμια custom light εκδοση των windows 10 για gamers κλπ? Μπορει να λειπουν drivers σ' αυτες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα