qonqo Δημοσ. 12 Αυγούστου Share Δημοσ. 12 Αυγούστου Καλησπέρα. Έχει κανείς προσπαθήσει να ασφαλίσει προκάτ σπίτι; Οι φίλοι μου που ζουν σε ένα μου είπαν ότι καμία εταιρεία δεν το ασφαλίζει έναντι πυρκαγιάς γιατί το θεωρούν υπερβολικά υψηλού ρίσκου. Ξέρετε καμία εταιρεία που να ασφαλίζει και προκάτ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elgol Δημοσ. 13 Αυγούστου Share Δημοσ. 13 Αυγούστου Υπαρχουν και μεταλλικα προκατ επισης και τα ξυλινα εχουν ξυλεια εμποτισμενη αργης καυσης τα οποια ειναι επεδεδυμενα με σοβα για κοιταξε Allianz-ευρωπαικη πιστη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TiMoRiS Δημοσ. 13 Αυγούστου Share Δημοσ. 13 Αυγούστου Έχω προκάτ σπιτια και είμαι ασφαλιστής, βεβαίως και ασφαλίζονται 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qonqo Δημοσ. 15 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 15 Αυγούστου Στις 13/8/2024 στις 11:42 ΠΜ, TiMoRiS είπε Έχω προκάτ σπιτια και είμαι ασφαλιστής, βεβαίως και ασφαλίζονται Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε στο τηλέφωνο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα