Προς το περιεχόμενο

2 Lan σε ενα καλωδιο

klipitiklopos
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από poulinos,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα, δοκιμασα να συνδεσω την καμερα στο nvr με καλωδιο 1 2 3 6, και να την σεταρω μεσω της εφαρμογης, δεν δουλεψε. Ανοιξα τον dhcp του nvr, παλι δεν δουλεψε.

Ειπα να δοκιμασω ξανα με αλλο καλωδιο 4 ζευγων, αυτην την φορα δεν εκλεισε το nvr οποτε τεινω να πιστεψω οτι μαλλον καποιο προβλημα ειχε το καλωδιο που εκανα την τοτε δοκιμη.

Παντως ουτε και με αυτο την ειδε το nvr.

Mεσω ρουτερ την βλεπει κανονικα, αλλα δεν βολευει.

Δεν ξερω τι αλλο να κανω με αυτες τις δυο καμερες, θελω να τις συνδεσω στο nvr για να μην εχω το ολο setup συνδεδεμενο στο ιντερνετ.

Service manual δεν βρισκω για το nvr, μιλησα με τον κατασκευαστη, ζηταει αριθμο παραγγελιας κατι που δεν μπορω να βρω γιατι παει 2 χρονια πισω η αγορα, οποτε κολλημα και εκει...

Επεξ/σία από klipitiklopos
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

On 21/08/2024 at 21:26, klipitiklopos said:

Καλησπερα, δοκιμασα να συνδεσω την καμερα στο nvr με καλωδιο 1 2 3 6, και να την σεταρω μεσω της εφαρμογης, δεν δουλεψε. Ανοιξα τον dhcp του nvr, παλι δεν δουλεψε.

Ειπα να δοκιμασω ξανα με αλλο καλωδιο 4 ζευγων, αυτην την φορα δεν εκλεισε το nvr οποτε τεινω να πιστεψω οτι μαλλον καποιο προβλημα ειχε το καλωδιο που εκανα την τοτε δοκιμη.

Παντως ουτε και με αυτο την ειδε το nvr.

Mεσω ρουτερ την βλεπει κανονικα, αλλα δεν βολευει.

Δεν ξερω τι αλλο να κανω με αυτες τις δυο καμερες, θελω να τις συνδεσω στο nvr για να μην εχω το ολο setup συνδεδεμενο στο ιντερνετ.

Service manual δεν βρισκω για το nvr, μιλησα με τον κατασκευαστη, ζηταει αριθμο παραγγελιας κατι που δεν μπορω να βρω γιατι παει 2 χρονια πισω η αγορα, οποτε κολλημα και εκει...

oti nα ναι.να ζηταει αριθμο παραγγελιας για ενα Manual.του ειπες οτι δεν τον εχεις?δεν ξερω αν θα βγεις κατι Online.δεν το εχω ψαξει με καταγραφικα τοσο πολυ για να δω τι μπορει να το πειραζει. για να δω αν δηλαδη δινει ip σε καθε μια καμερα και πρεπει να δωσεις εσυ static πριν την συνδεσεις πανω ή αν απλα παιρνουν απο dhcp.

2 ώρες πριν, poulinos είπε

oti nα ναι.να ζηταει αριθμο παραγγελιας για ενα Manual.του ειπες οτι δεν τον εχεις?δεν ξερω αν θα βγεις κατι Online.δεν το εχω ψαξει με καταγραφικα τοσο πολυ για να δω τι μπορει να το πειραζει. για να δω αν δηλαδη δινει ip σε καθε μια καμερα και πρεπει να δωσεις εσυ static πριν την συνδεσεις πανω ή αν απλα παιρνουν απο dhcp.

Κατι παραξενο συμβαινει με τις ειοδους του, βαζω την καμερα με καλωδιο 4 ζευγων στην εισοδο 6, ναι μεν δεν την βλεπει με τιποτα αλλα δεν κλεινει κιολας..

Την ιδια καμερα με το ιδιο καλωδιο την συνδεω στην εισοδο 8 και κλεινει!

Μηχανηματα του διαβολου!🫣

Παντως για μια ακομη φορα σε ευχαριστω για την πολυτιμη βοηθεια που δινεις και την γνωση που προσφερεις απλοχερα!

Respect!🙏

8 minutes ago, klipitiklopos said:

Κατι παραξενο συμβαινει με τις ειοδους του, βαζω την καμερα με καλωδιο 4 ζευγων στην εισοδο 6, ναι μεν δεν την βλεπει με τιποτα αλλα δεν κλεινει κιολας..

Την ιδια καμερα με το ιδιο καλωδιο την συνδεω στην εισοδο 8 και κλεινει!

Μηχανηματα του διαβολου!🫣

Παντως για μια ακομη φορα σε ευχαριστω για την πολυτιμη βοηθεια που δινεις και την γνωση που προσφερεις απλοχερα!

Respect!🙏

μακαρι να ξερα κατι παραπανω.μονο το manual μετα αν γραφει κατι παραπανω .μπορει να λεει τι ειναι οι εξοδοι κτλ.δεν ξερω αν εβαζες ενα switch ενδιαμεσα αν θα αλλαζε κατι αλλα ετσι θα εχανες το Poe

3 λεπτά πριν, poulinos είπε

μακαρι να ξερα κατι παραπανω.μονο το manual μετα αν γραφει κατι παραπανω .μπορει να λεει τι ειναι οι εξοδοι κτλ.δεν ξερω αν εβαζες ενα switch ενδιαμεσα αν θα αλλαζε κατι αλλα ετσι θα εχανες το Poe

Toν παρακαλαω τον λεβεντη να του δωσω serial number οπου μπορει να δει ευκολα τον τυπο και τα παντα αν διαθετει την στοιχειωδη οργανωση, αλλα μαλλον δεν...

Μονο αν υπαρχει στην σελιδα του κατασκευαστη.αλλιως θα εστελνα email στον κατασκευαστη.

5 minutes ago, klipitiklopos said:

Toν παρακαλαω τον λεβεντη να του δωσω serial number οπου μπορει να δει ευκολα τον τυπο και τα παντα αν διαθετει την στοιχειωδη οργανωση, αλλα μαλλον δεν...

1 λεπτό πριν, poulinos είπε

Μονο αν υπαρχει στην σελιδα του κατασκευαστη.αλλιως θα εστελνα email στον κατασκευαστη.

Στον κατασκευαστη αναφερομαι...

2 minutes ago, klipitiklopos said:
4 minutes ago, poulinos said:

Στον κατασκευαστη αναφερομαι...

Οχι αντιπροσωπο στην ελλαδα αλλα κατασκευαστη στο εξωτερικο εννοω

αλλιως στο Website αν εχει κατι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, poulinos είπε

Οχι αντιπροσωπο στην ελλαδα αλλα κατασκευαστη στο εξωτερικο εννοω

αλλιως στο Website αν εχει κατι

Το ιδιο λεμε. Κατ' ευθειαν στον κατασκευαστη εστειλα email.

Στην σελιδα του βρισκω μονο user manual, αλλα αυτο το εχω ηδη και δεν περιγραφει αυτο που ψαχνουμε, το pinout που χρησιμοποιει και το προτυπο.

Οι καμερες που ειναι συμβατο το περιγραφει σαν RTSP, αλλα μεσω ρουτερ αναγνωριζει και το πρωτοκολλο ONVIF.

Πιστευω οτι δεν ακολουθει καποιο κοινο προτυπο συνδεσης, αλλα καποιο δικο του,  custom.

Για αυτο και δεν μπορει να παρει ip η καμερα οταν συνδεθει πανω του straight.

edit: NETIP περιγραφει το πρωτοκολλο των συμβατων καμερων, οχι RTSP που ανεφερα πιο πανω.

Στις 13/8/2024 στις 8:48 ΜΜ, klipitiklopos είπε

Περιμενω να παραλαβω την νεα καμερα, και τοτε θα κανω τις δοκιμες. Θα επανελθω με τα αποτελεσματα.

Καλησπερα, ΕΠΑΙΞΕΕΕΕΈΕ! Με γλυτωσες απο πολλη δουλεια γιατι εκει που ειναι για να περασω αλλο καλωδιο επρεπε να γινει σαν βομβαρδισμενο το σπιτι!

Να εισαι καλα βρε παλικαρι μου ειμαι ευγνωμων!👍🤝

On 13/08/2024 at 20:16, poulinos said:

ωραια κρατας τα 1 2 3 6 και τα αλλα  δηλαδη 4 5 7 8 κανεις δευτερο rj45 klip

με αυτο επαιξε?

7 hours ago, klipitiklopos said:

Καλησπερα, ΕΠΑΙΞΕΕΕΕΈΕ! Με γλυτωσες απο πολλη δουλεια γιατι εκει που ειναι για να περασω αλλο καλωδιο επρεπε να γινει σαν βομβαρδισμενο το σπιτι!

Να εισαι καλα βρε παλικαρι μου ειμαι ευγνωμων!👍🤝

με το πιο πανω επαιξε?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, poulinos είπε

με αυτο επαιξε?

με το πιο πανω επαιξε?

Oh yes!

Kαι μαλλον κακως ανησυχουσα για πολικοτητα αφου και απο τις 2 πλευρες του καλωδιου τηρω την ιδια σειρα αυστηρα!

1 λεπτό πριν, poulinos είπε

μια χαρα.αρα το μονο που δεν παιζει ειναι αυτο με τις 2 καμερες που δεν τις βλεπει το nvr

Ναι δυστυχως εκει δεν εχω βρει ακομα λυση. Σκεφτομαι να ανοιξω την μια καμερα απο τις 2 να δω τι pinout ακολουθει, αλλα απο την αλλη αφου παιζει με 1 2 3 6 μεσω ρουτερ μαλλον κατι αλλο παιζει που δεν μπορει να παρει ip μεσω του nvr.

Kαπου ειδα ψαχνοντας σε ενος παρεμφερους τυπου nvr, οτι στην συνδεση wan με τον ρουτερ συνιστουσε να γινει με crossover καλωδιο, αν υποθεσουμε οτι ισχυει και στο δικο μου, υπαρχει περιπτωση να ευθυνεται αυτο;

On 30/08/2024 at 22:53, klipitiklopos said:

Ναι δυστυχως εκει δεν εχω βρει ακομα λυση. Σκεφτομαι να ανοιξω την μια καμερα απο τις 2 να δω τι pinout ακολουθει, αλλα απο την αλλη αφου παιζει με 1 2 3 6 μεσω ρουτερ μαλλον κατι αλλο παιζει που δεν μπορει να παρει ip μεσω του nvr.

Kαπου ειδα ψαχνοντας σε ενος παρεμφερους τυπου nvr, οτι στην συνδεση wan με τον ρουτερ συνιστουσε να γινει με crossover καλωδιο, αν υποθεσουμε οτι ισχυει και στο δικο μου, υπαρχει περιπτωση να ευθυνεται αυτο;

Ολα τα router,switch ειναι πλεον auto sense Κτλ κτλ στο θεμα καλωδιου οποτε οτι και να βαλεις πανω θα παιξει.αν η πορτα δεν μπορει να παιξει auto sense απλα δεν θα ανεβει καθολου. η καμερα ως προς το καταγραφικο ειναι Lan αλλωστε. αλλα και το καταγραφικο προς το router ειναι lan επισης.

On 26/08/2024 at 15:24, klipitiklopos said:

Το ιδιο λεμε. Κατ' ευθειαν στον κατασκευαστη εστειλα email.

Στην σελιδα του βρισκω μονο user manual, αλλα αυτο το εχω ηδη και δεν περιγραφει αυτο που ψαχνουμε, το pinout που χρησιμοποιει και το προτυπο.

Οι καμερες που ειναι συμβατο το περιγραφει σαν RTSP, αλλα μεσω ρουτερ αναγνωριζει και το πρωτοκολλο ONVIF.

Πιστευω οτι δεν ακολουθει καποιο κοινο προτυπο συνδεσης, αλλα καποιο δικο του,  custom.

Για αυτο και δεν μπορει να παρει ip η καμερα οταν συνδεθει πανω του straight.

edit: NETIP περιγραφει το πρωτοκολλο των συμβατων καμερων, οχι RTSP που ανεφερα πιο πανω.

νομιζα οτι ειχες στειλει στην ελληνικη αντιπροσωπεια.σορρυ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...