klipitiklopos Δημοσ. 13 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 8 λεπτά πριν, poulinos είπε το καλωδιο σου λογικα ξεκιναει με πρασινο και απο τις 2 πλευρες? αν ναι ειναι με t568a.μπορεις αν θες και απο τις δυο να το κανεις t568b και να κανεις αυτο που σου γραψα στο προηγουμενο ποστ Ναι και απο τις 2 πλευρες ξεκιναει με πρασινο, παντου αυτο εχω χρησιμοποιησει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 13 Αυγούστου Share Δημοσ. 13 Αυγούστου ωραια κρατας τα 1 2 3 6 και τα αλλα δηλαδη 4 5 7 8 κανεις δευτερο rj45 klip 1 minute ago, klipitiklopos said: Ναι και απο τις 2 πλευρες ξεκιναει με πρασινο, παντου αυτο εχω χρησιμοποιησει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klipitiklopos Δημοσ. 13 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2 λεπτά πριν, poulinos είπε ωραια κρατας τα 1 2 3 6 και τα αλλα δηλαδη 4 5 7 8 κανεις δευτερο rj45 klip Να εισαι καλα σε ευχαριστω πολυ για την πολυτιμη βοηθεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 13 Αυγούστου Share Δημοσ. 13 Αυγούστου Just now, klipitiklopos said: Να εισαι καλα σε ευχαριστω πολυ για την πολυτιμη βοηθεια! ελπιζω να λυθει και να παιξει ετσι που λογικα με βαση αυτα που ειπες θα παιξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klipitiklopos Δημοσ. 13 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 23 λεπτά πριν, poulinos είπε ελπιζω να λυθει και να παιξει ετσι που λογικα με βαση αυτα που ειπες θα παιξει Περιμενω να παραλαβω την νεα καμερα, και τοτε θα κανω τις δοκιμες. Θα επανελθω με τα αποτελεσματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 13 Αυγούστου Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 4 minutes ago, klipitiklopos said: Περιμενω να παραλαβω την νεα καμερα, και τοτε θα κανω τις δοκιμες. Θα επανελθω με τα αποτελεσματα. ok.αρκει και η νεα καμερα να ειναι με τον ιδιο τροπο στο poe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klipitiklopos Δημοσ. 20 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 20 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Καλησπερα, δεν εχω κανει ακομα την δοκιμη γιατι δεν εχω παραλαβει την νεα καμερα, εχω ομως μια αλλη απορια: Το ΝVR ειναι poe, οι περισσοτερες καμερες ειναι poe συμβατες με το NVR, ομως εχω και δυο που ναι μεν ειναι ip, αλλα δεν ειναι poe, εχουν ξεχωριστο τροφοδοτικο 12Vdc. Επισης ειναι και σε αλλο πρωτοκολλο, σε onvif. Μεχρι τωρα τις ειχα ειτε πανω στον ρουτερ κατ' ευθειαν, ειτε πανω σε powerline. Τις ελεγχω μεσω διαφορετικης εφαρμογης στο κινητο, ομως τις "βλεπει" και το NVR μεσω του λογισμικου του, και της θυρας wan του που ειναι πανω στον ρουτερ. Θελω ομως να τις συνδεσω πανω στο NVR γιατι μου δινει περισσοτερες επιλογες ελεγχου. Για να τις συνδεσω στο ιντερνετ πρεπει να κανω την διαδικασια μεσω της εφαρμογης που συστηνει ο κατασκευαστης, και μεσω ethernet. Οταν προσπαθησα να τις συνδεσω πανω στο NVR αρχικα με καλωδιο ethernet 4 ζευγων, οπως ειναι αναμενομενο βραχυκυκλωσε το συμπαν, ευτυχως το NVR εχει προστασια και απλα εσβησε. Μετα τις συνδεσα με καλωδιο 2 ζευγων (1236) αλλα το NVR οταν κανει scan δεν τις βλεπει καθολου. Με το ιδιο καλωδιο στον ρουτερ τις βλεπω κανονικα. Υπαρχει αραγε τροπος να τις δει και το NVR? Συγνωμη για το σεντονι ηθελα να δωσω ολα τα δεδομενα. Επεξ/σία 20 Αυγούστου από klipitiklopos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 20 Αυγούστου Share Δημοσ. 20 Αυγούστου το nvr ειναι και poe ταυτοχρονα? 3 minutes ago, klipitiklopos said: Καλησπερα, δεν εχω κανει ακομα την δοκιμη γιατι δεν εχω παραλαβει την νεα καμερα, εχω ομως μια αλλη απορια: Το ΝVR ειναι poe, οι περισσοτερες καμερες ειναι poe συμβατες με το NVR, ομως εχω και δυο που ναι μεν ειναι ip, αλλα δεν ειναι poe, εχουν ξεχωριστο τροφοδοτικο 12Vdc. Επισης ειναι και σε αλλο πρωτοκολλο, σε onvif. Μεχρι τωρα τις ειχα ειτε πανω στον ρουτερ κατ' ευθειαν, ειτε πανω σε powerline. Τις ελεγχω μεσω διαφορετικης εφαρμογης στο κινητο, ομως τις "βλεπει" και το NVR μεσω του λογισμικου του. Θελω ομως να τις συνδεσω πανω στο NVR γιατι μου δινει περισσοτερες επιλογες ελεγχου. Για να τις συνδεσω στο ιντερνετ πρεπει να κανω την διαδικασια μεσω της εφαρμογης που συστηνει ο κατασκευαστης, και μεσω ethernet. Οταν προσπαθησα να τις συνδεσω πανω στο NVR αρχικα με καλωδιο ethernet 4 ζευγων, οπως ειναι αναμενομενο βραχυκυκλωσε το συμπαν, ευτυχως το NVR εχει προστασια και απλα εσβησε. Μετα τις συνδεσα με καλωδιο 2 ζευγων (1236) αλλα το NVR οταν κανει scan δεν τις βλεπει καθολου. Με το ιδιο καλωδιο στον ρουτερ τις βλεπω κανονικα. Υπαρχει αραγε τροπος να τις δει και το NVR? Συγνωμη για το σεντονι ηθελα να δωσω ολα τα δεδομενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klipitiklopos Δημοσ. 20 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 30 λεπτά πριν, poulinos είπε το nvr ειναι και poe ταυτοχρονα? Ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 21 Αυγούστου Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 5 hours ago, klipitiklopos said: Ναι. κατι δεν στεκει.θα δοκιμαζα να βαλω ενδιαμεσα ενα switch. το poe κανονιμα δεν βγαζει ρευμα αν δεν του ζητηθει οποτε δεν επρεπε να κλεισει.β.θα πρεπε να παιξει με το 1 2 3 6 εκτοε αν το pinout ειναι ασχετο τελειως με ethernet και poe στο nvr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klipitiklopos Δημοσ. 21 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 21 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, poulinos είπε το poe κανονιμα δεν βγαζει ρευμα αν δεν του ζητηθει οποτε δεν επρεπε να κλεισει. Παντως οταν ειχα μετρησει καλωδιο που ειχα πανω στο ΝVR μου εβγαζε +48v στα 1 2 pins και -48v στα 3 6 χωρις καποιο φορτιο πανω. (καμερα). Επεξ/σία 21 Αυγούστου από klipitiklopos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klipitiklopos Δημοσ. 21 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2 ώρες πριν, poulinos είπε θα πρεπε να παιξει με το 1 2 3 6 εκτοε αν το pinout ειναι ασχετο τελειως με ethernet και poe στο nvr Εκεινο που δεν δοκιμασα ειναι να την σεταρω ενω ειναι συνδεδεμενη πανω στο NVR, αραγε θα μπορουσε να παρει ip απο την εξοδο του; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 21 Αυγούστου Share Δημοσ. 21 Αυγούστου (επεξεργασμένο) On 21/08/2024 at 07:28, klipitiklopos said: Εκεινο που δεν δοκιμασα ειναι να την σεταρω ενω ειναι συνδεδεμενη πανω στο NVR, αραγε θα μπορουσε να παρει ip απο την εξοδο του; ναι θα πρεπει να παρει λογικα ip απο dhcp σν εχει οριστει στο nvr.αν το κανει το nvr διοτι και αυτο μπορει να παιρνει ip απο dhcp router On 21/08/2024 at 06:20, klipitiklopos said: Παντως οταν ειχα μετρησει καλωδιο που ειχα πανω στο ΝVR μου εβγαζε +48v στα 1 2 pins και -48v στα 3 6 χωρις καποιο φορτιο πανω. (καμερα). δεν ξερω αν βγαζει λιγο ή στελνει κατι σαν σημα για να δει αν η συσκευη ειναι poe.δεν το εχω κανει δοκιμη Επεξ/σία 26 Αυγούστου από poulinos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klipitiklopos Δημοσ. 21 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 21 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, poulinos είπε 22 λεπτά πριν, poulinos είπε ναι θα πρεπει να παρει λογικα ip απο dhcp σν εχει οριστει στο nvr.αν το κανει το nvr διοτι και αυτο μπορει να παιρνει ip απο dhcp router Στο nvr εχω βαλει καρφωτη ip που ειναι στο ιδιο subnet με τον ρουτερ. Επεξ/σία 21 Αυγούστου από klipitiklopos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 21 Αυγούστου Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 5 hours ago, klipitiklopos said: Στο nvr εχω βαλει καρφωτη ip που ειναι στο ιδιο subnet με τον ρουτερ. α.ισως να δινει ρευμα no matter what οποτε να μην παιζει σαν poe η εξοδο.πρεπει να δεις στο manual τι αναφερει.ισως αν δεν δωσει ρευμα να μην θεωρει οτι κουμπωσε κατι πανω.manual του nvr χρειαζεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα